Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
1) La Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune te ia de la 0 cu materia sau necesită niște informație acumulată in timpul ani? 2) Este căutată limba coreeană în România? 3)Cum...? (mai mult)
Este cineva reprezentant oriflame, vă rog? Aș dori câteva sfaturi.
Ce reprezintă mai exact experiența în muncă? Se poate referi și la o diplomă în domeniul respectiv? Sau ore lucrate in trecut? De exemplu la instalator toți cer experiența, dar de unde sa o obții...? (mai mult)
Este un reprezentant oriflame, pe aici, care mă poate ajuta cu câteva sfaturi?
Oare ce tema buna de licența as putea alege pentru facultatea de inginerie electrică, Managmentul energiei? Ceva ce nu este extrem de complicat
Buna, as vrea sa știu dacă la rezidențiat (medicina) pot sa aleg alt oras, de exemplu dau examenul la Constanta, dar as vrea sa fac anii de rezidențiat la Tulcea, se poate?
Am fost la ceva interviu si imi pare asa dubios si prima data cand am vazut- o pe sefa.Pare un job foarte lejer care cica iti ofera libertate, dar nu stiu de ce cand am vazut- o pe femeia aia am simtit...? (mai mult)
Buna! Poate pare tâmpita întrebarea dar sunt curios: daca sunt absolvent de liceu(încă nu sunt student) și am bacalaureatul luat cu o notă bună pe chimie organică am sanse sa imi gasesc un job ...? (mai mult)
Hello! Imi puteti recomanda niste cursuri leagate de creativitate-imaginatie?
Cum devii purtator de cuvant? Trebuie sa urmez, neaparat, facultatea Al I Cuza?
Buna ziua! Facultatea de geografie profil geografia turismului se poate angaja ca si meteorolog? Multumesc anticipat
Salut TPU! As dori sa dau la Facultatea de drept din Cluj însă nu stiu nimic despre medii sau admitere. Cine ma poate ajuta sa- mi zica cu ce medie se intra si cand se da admiterea? Sau cu alte informații...? (mai mult)
Salut. Am 21 de ani, am bacalaureatul luat si as vrea sa dau la armata, ce ziceti merita? Si daca da, ce se face acolo adica mai intai urmez un curs de pregatire acolo sau o scoala ceva? Sau cum se ...? (mai mult)
Bună ziua. Sunt studenta în anul 1 la Facultatea de Asistenta Medicala Generala și Moașe din București. As dori sa ma transfer din anul 2 la o școală postliceala. Credeți că este posibil?...? (mai mult)
Încurcat la întrebarea anterioară am cam fost luat la mișto, am zis sa imi mai incerc norocul odată și poate de această dată voi fi lua in serios. Are cineva idee ce salariu oferă cei de la Ideall...? (mai mult)
Am aproape 20 de ani și nu știu pe ce cale sa o apuc din punct de vedere al carierei, nu știu nu ma atrage nici un domeniu, am in cap doar sa fac bani. Am un job dar nu ma simt satisfăcut din punct...? (mai mult)
Salut. Vreau sa intru in SAS(Uk) si vreau sa stiu daca se poate cu cetatenie romana sau ce trebuie sa fac sa intru
Buna! Este cineva care imi poate oferi mai multe informatii cu privire la masterul din cadrul Academiei de Politie? Dar un student care a facut Facultatea de Drept la o Universitate din tara, nu in cadrul...? (mai mult)
Ce opinii aveti despre o cariera in design vestimentar? Credeti ca merita?
E posibil sa te pregătești la chimie de la 0 la chimie pentru a da la medicina in vară, sau în toamna? Mentionez ca la biologie ma pregătesc de anul trecut si urmeaza sa reiau pregătirea. Nu am ...? (mai mult)
Bună, îmi puteți spune niște locuri de munca cu program de la 8-16 maxim 17? tot caut dar nu prea gasesc
De la liceul Bio-Chimie pot merge la facultatea de Management? Sau trebuie să fac liceul Mate-Info?
Buna! Sunt clasa a 12 a si vreau sa dau la univeristatea Bucuresti la limbi straine pe sectiunea engleza+ araba, as avea nevoie de sfaturi … se da admitere? Este de viitor? Ce materii se fac? Astept...? (mai mult)
Există scoli de astronomie sau astrologie in Romania?
Salut, am si eu o intrebare, sunt clasa a 8 a ce medie ar trebui sa am sau ce nota trebuie sa iau la evaluarea nat. ca sa dau la medicina?
Buna. Cum pot afla daca patronul imi plateste cartea de munca?
Bună! Am aproape 13 ani si deja vreau sa ma gândesc ce meserie vreau sa am în viitor. Când eram mica voiam sa devin militar(sa îmi apar tara), dar acum as vrea sa devin politista(sa îmi apar cetatenii),...? (mai mult)
Bună, vreau să dau la liceul de arte plastice, îmi place să desenez în creion cel mai mult. Nu știu la ce profil ar trebui să dau să nu aibă materia mate. Ce materii se fac la acel profil? ...? (mai mult)
Bună, mă cheamă Andreea, vreau să dau la liceul de arte plastice, îmi place să desenez (în creion cel mai mult) dar pentru a da la acel liceu vreau să știu la ce profil să dau dar să nu se...? (mai mult)
Salut. Exista academii militare la care nu se da admiterea din materii de real? (matematica, fizica, info)? si daca da, care sunt acestea? Dar academii de politie?
A lucrat/lucreaza cineva la Cinema City pe post de Barman/ Barista/ Casier / Plasator? Cum e? Ce salariu aveti?
Hello! Cine a terminat curs de design vestimentar- creator haine si imi poate da mai multe detalii? Mi- ar placea sa- mi creez propria linie de treninguri, costume sau rochii. Iubesc desenul, arta..doar...? (mai mult)
Idei de meserii? Care se pot face cu un curs de calificare. M-ar interesa de bucătar. Pareri? Se câștigă ok?
Bună! Este cineva care este/ a fost student la Kinetoterapie și a dat admiterea din Biologia de clasa a 11 a? Cum a fost testul grilă, a avut întrebări asemanatoare, ca dificultate, cu cele de ...? (mai mult)
Buna, am o întrebare, dacă aș vrea să mă fac profesor de ed.muzicala ce liceu ar trebui sa fac?
Buna, o cunostinta a mea mi-a spus ca cei care cunosc limba rusa de nivel c pot sa se angajeze ca ofiteri de comunicare, e adevarat?
Bună, vreau să dau la poliție, dar am un semn din naștere de 5 cm pe piciorul drept, poate fi acesta un impediment la medicale?
Hey TPU! Sunt a 8a si as vrea sa dua la liceul militar din Breaza. Cu sportul stau bine, nu prea imi fac griji. Dar ce ma apasa pe mine este ce materii se fac acolo? Exista profiluri ca la un liceu normal?...? (mai mult)
Buna,după terminarea academiei de poliție Alexandru Ioan Cuza, care este salariul?
Spuneti- mi va rog un colegiu bun din Galați sau Iași care m- ar ajuta să- mi perfectionez cunoștințele in IT sau chiar care mi- ar fi de folos ca inginer software (în Facultate as vrea să studiez...? (mai mult)
La facultatea de administrarea afacerilor, se face informatica? La specializarea administrarea afacerilor si daca da cat de grea este, pentru ca eu nu stiu deloc... daca ai facut aceasta facultate sau...? (mai mult)
Dacă am 24 ani și sufăr de o formă ușoară de dizabilitate intelectuală care mă împiedică să mă angajez din cauza discriminării mă pot pensiona pe caz de boală sau să mi se ofere măcar ...? (mai mult)
Doresc sa ma mut intr- un oras unde sunt mai multe oportunitati pentru locurile de munca, un oras care este de viitor sa- i zic asa... Eu sunt din Vatra Dornei si as dori sa aleg intre Bistrita si Suceava....? (mai mult)
Dacă vrei sa iti faci un CV în lb engleza ca să aplici pentru un post în străinătate, cum se traduce "voluntariat ca asistent medical la un laborator de analize"? "Volunteer as a phlebotomist at...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa fac facultatea de medicina in Romania și după sa ajung la un spital de stat din Anglia (Londra) 1. Îți recunoaște studiile in Anglia? 2. Ce acte trebuie făcute? Etc (As dori...? (mai mult)
Stie cineva daca sunt permise tatuajele la Academia Tehnica Militara "Ferdinand I" din Bucuresti? Si daca da, in ce masura?
Am o nelamurire, nu stiu ce sa aleg, din cadrul facultatii de stiinte economice si administrarea afacerilor, dintre specializarea de marketing sau cea de management.Nu pot sa zic ca ma omor dupa stiinte...? (mai mult)
Pentru a deveni kinetoterapeut trebuie să fac facultatea de sport sau medicina? Merita să devii kinetoterapeut in Romania?
Ce colegiu din Galați are ca specialitate enginer software? Sau ca ce trebuie prima dată să învat pentru a ajunge un enginer software? Dau fundă.
Cam cât costa sa faci înregistrări de melodii la studio Bucuresti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati