Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Bună seara. Fara liceu doar cu școala profesionala și cu toate categoriile de permis pot ajunge sofer pe ambulanta?
Buna tuturor! Imi poate explica cineva cum devii contractor independent? Ce taxe/impozite trebuie sa platesc? Am gasit o oportunitate de job care sa se potriveasca programului meu de student, dar...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de Facultatea de antreprenoriat, ingineria si managementul afacerilor? Ma pot angaja usor pe viitor? Ce pot sa ies?
Cărțile cărui autor astrolog sa le citesc că sa mă inițiez in astrologie medicala și să fiu în viitor un bun astrolog medical?
Hello! Sunt la facultatea de medicina dentara, anul 4 si cumva mi- am dat seama ca nu mi se potriveste in totalitate. Fiind si pandemie, am facut aproape totul online si am pierdut orele practice, in...? (mai mult)
Are cineva idee ce salariu oferă cei de la Ideall pentru șoferi care dețin carnet cat. B? Sau cei de la Austrotherm. Multumesc anticipat. Dau funda
Este posibil sa intrii in fortele aeriene drept soldat gradat sau minimul e subofiter?
In cate fpsuri mere fortnaitu pe pcu de la scoala?
Unde este mai convenabil (program si salariu mai bun) dintre Politie, Pompieri sau Armata? As vrea pareri de la cineva care lucreaza in unul dintre cele 3 domenii.
Voiam sa va intreb, daca termin scoala de politie, dupa un an de munca, ma duc la academia de politie cu frecventa redusa, la finalul acesteia, primesc automat gradul de ofiter?
Cum aflu daca sunt angajat cu contrsct de munca?
Cum ajung un mic astronom amator?
Cum ajung un mic astrolog amator?
Salut, cer câteva păreri, propuneri, sfaturi si idei pentru joburi de unde iti poti face o carieră. Multumesc frumos!
Daca vreau sa devin politista din neoperativ, ar trebui sa fac academia? Ce politisti actioneaza, cu eaxctitate, in neoperativ, cei de la permise, cazier, pasapoarte? Vreau sa imi fac o idee cat mai clara,...? (mai mult)
Daca dau la bio-chimie, ce facultate trebuie sa dau?
Bună ziua, Caut un job pentru operator de chat si am gasit aceste site- uri: https://operator- flexibil.com/ http://www.cloudworkers.company/ro?lang=ro Ma puteti ajuta cu o parere, va rog? Daca...? (mai mult)
Poți lucra ca partener atat pentru oriflame, cât si pentru Avon, L'oreal și care mai sunt? Vor pune "botul" pentru neloialitate?
Cum pot studia în Romania astrologia medicala? Astrologia medicala se studiază în România? Că vreau și eu să o studiez, mi se pare un domeniu care contopește cele 2 științe frumoase :medicina...? (mai mult)
Dupa ce termini facultatea de medicina in urmatorii ani de specializare, lucrezi? Sau de abia dupa acei ani de specializare vei putea lucra?
Ce ma pot face daca dau la profilul bio-chimie?
Ce părere aveți de profesia de șofer de TIR? Meerită să mai lucrezi în acest domeniu?
Salut, am 18 ani bacul urmează sa- l dau și ma gandeam sa ma fac politist rutier, pentru ca la locala am auzit ca nu e asa bine și va întreb pe voi ce e mai bine sa ma fac politist rutier sau în ...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare. As vrea sa devin voluntar I.S.U, iar la noi în oraș se depun dosarele la jumătatea lunii iunie, iar eu fac la începutul lunii iulie 16 ani...Este posibil sa depun dosarul ...? (mai mult)
Ce colegiu din Galați te pregateste în IT? Vreau sa învăț ca arhitect de infrastructură (job in IT)
Este cineva pe aici care a terminat masterul la Geomatica, facultatea de Geografie?
Poate un adult diagnosticat cu autism să lucreze ca medic, în cazul în care se observă că are un comportament adecvat și are voința? Doresc răspunsuri serioase
Daca la liceu fac profil filo engleză-germană și după liceu fac un curs de programare IT, aș avea o șansă să devin programator?
Daca vreau sa fac scoala de politie de la Cluj, dupa terminatea acesteia voi fi subofiter. Daca vreau, mai apoi, sa ma inscriu la academia de politie, dupa ce voi termina, voi fi incadrata direct...? (mai mult)
Poți deveni astrolog doar fiind autodidact sau trebuie o școală? Vreau sa mă fac astrolog.Dar am auzit că se consideră că un astrolog poate fi considerat astrolog și fara diploma doar învățând...? (mai mult)
Buna ziua.In următoarea sesiune de admitere in instituții postliceale ale M.A.I doresc sa particip, mai exact la Câmpina(școala de agenți de poliție) respectiv Drăgășani(școala de subofiteri...? (mai mult)
Merită să ai o carieră militară? Cu argumente.
Mi- ar placea sa fiu astrolog medical asa doar că și hobby că imi plac stelele și cerul adică astrologia și astronomia cat de cat, am ceva cărți în domeniu. Cu ce se ocupa mai exact astrologia...? (mai mult)
Bună, săptămâna viitoare îmi este gata pașaportul, eu nu am lucrat și nici nu am fost vreodată în Anglia, de ce am nevoie pentru a lucra acolo?
La încadrare din sursa externa la pompieri pentru gradul de ofiter se fac tot 4 ani de studiu? Sau se face pe o perioada mai scurtă?
Am potential pentru a deveni model prin urmare doresc sa caut o agentie care sa ma reprezinte. Eu locuiesc in Cluj insa pe aici e destul de slabuta oferta agentiilor, cele mai bune fiind in Bucuresti....? (mai mult)
As vrea sa lucrez la pasapoarte/buletine, banuiesc ca este in cadrul politiei.Trebuie sa urmez academia sau ar fi suficienta una dintre scolile de politie? Multumesc!
Buna! Stie cineva pe cineva sau vreo firma seriosa care se ocupa cu plecari la munca in strainatate? Dar sa fie sigur. Dorim sa plecam pe o perioada de 2 luni. Cu plecare pana pe 10 noiembrie.
Cât durează scolarizarea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu? Pe partea de Smurd ma interesează in mod special. Am înțeles ca durează doi an dar pe internet...? (mai mult)
Bună! Anul viitor termin liceul și încă nu știu ce meserie aș vrea, nu am înclinație spre ceva anume. Era foarte interesant dacă aveam la liceu ore în care să discutăm despre joburile de viitor,...? (mai mult)
Bună:) Mă numesc Emilia și sunt elevă în clasa a VII a. În clasele a V a și a VI a am avut media generală 10 (veți afla imediat ce legătură are cu întrebarea mea). Am participat de curând...? (mai mult)
Buna TPU! Dacă vreau sa dau la facultatea de actorie trebuie neaparat sa fac un liceu cu profil de actorie sau nu e obligatoriu?
Daca termin Facultatea de Inginerie Electrica, am sanse sa imi gasesc un job ca si inginer proiectant? Ma intereseaza in special proiectant in programe CAD (spre ex. Autocad). Am observat ca majoritatea...? (mai mult)
Cât durează facultatea de medicină dentară? Imi poate explica cineva toate etapele pana poti avea propriul cabinet?
Daca citesc și învăț nutriție pe cont propriu din cărți de nutriție scrise de specialiști și dau un examen la angajare și îl iau cu succes pot ajunge nutriționist? Nu medic ci nutriționist....? (mai mult)
Ce salarii sunt la Subofițeri in armata?
Ce salarii sunt la Smurd?
Cât durează scolarizarea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu? Pe partea de Smurd ma interesează in mod special.
Cum ajungi pilot de avion?
Poti sa iei examenul de barou si sa devii avocat fara pile? Poti sa lucrezi la ANAF/ANPC dupa terminarea Facultatii de Drept? Unde mai poti sa lucrezi dupa teminarea facultatii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!