Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cum poți să ajungi consilier in dezvoltare personala asta după ce citești suficiente cărți care sa te ajute? Deci intr-un viitor mai indepartat. Există vreun curs?
Că sa înveți dezvoltare personala și să îți schimbi viața în bine cat timp trebuie? Este greu? Mă gândeam să încerc să citesc cărțile de dezvoltare personala cumpărare după ce îmi repar,...? (mai mult)
Salut. Urmează să mă angajez la sameday și am o întrebare. La interviu (la telefon) mi- a zis ca daca livrez peste 2000 de stocuri pe luna cresc bonusurile salariale. Întrebare mea este, 2000 de...? (mai mult)
Buna ziua! Termin anul asta Facultatea de Litere pe specializarea spaniola- engleza. Am urmat modulul psiho- pedagogic pe durata licentei. Intrebarea mea este: daca doresc sa imi fac masterul la litere,...? (mai mult)
Salut! Se mai cauta ingineri constructori in tara? Gen Cluj, Bucuresti.
Cum devii meșter in construcții? Cei care pretind sa sunt meșteri și știu sa faca de toate, au facut scoli de pregatire in domeniu sau au "școala vietii"? Cum ajung sa se intituleze meșteri? Ce...? (mai mult)
Cat de greu e sa iti gasesti job ca tehnician dentar in Romania? E cautata aceasta meserie?
Cat e salariul in medie unui jurnalist la diferite posturi TV:Antena 3, digi24, pro tv etc?
As putea face 2 facultati in acelasi timp? As vrea sa fac arta si limbi straine, cam cat de greu este si care ar fi costurile (stiu ca cel putin una trebuie platita)?
Care sunt avantajele unui master în probațiune? Dar în devianță Socială și criminalitate? Prin ce diferă cele două? Mulțumesc anticipat!
Dacă vreau sa dau la facultatea de limbi străine cu a doua limba germana, o fac de la 0 sau sau nivel mediu? Eu nu am mai făcut germana in liceu. Vreau cât mai multe răspunsuri.
Buna, as vrea sa știu și eu dacă nu sunt din București dar doresc sa dau la academia de poliție este posibil sa locuiesc cu chirie si nu la cămin? Eu împreuna cu iubitul meu ne făcusem planuri...? (mai mult)
Salut, am 21 de ani și sunt in anul 3 la facultate..mai am un an în afară de asta, dar deja simt ca nu mai pot psihic, ma obosește teribil, multa practica si multa materie de invatat.Desi stiam în...? (mai mult)
Pareri job curier la UPS?
Hei! Cu ce se mănâncă programarea în domeniul IT? Ce calități trebuie să ai, cât de multă legătură are cu matematica și cât de greu se învață? Din câte știu, salariile sunt foarte mari...? (mai mult)
Buna, as vrea sa urmez facultatea de psihologie dupa bac. Merita sa faci toti anii astia de scoala pentru a deveni psihoterapeut in Romania?
Cum poți deveni executor judecătoresc? Este greu sa ajungi executor judecătoresc? Dar notar?
Salutare! Sunt printre noi angajați la Lidl? Aș vrea să știu ce program de lucru este pe ture, în ce zile se iau libere, în ce ordine și câte zile de concediu legal pe an se oferă. Pe site- ...? (mai mult)
Salut! Recent mi- am depus un cv la Altex, iar maine sunt chemat la interviu, precizez ca e primul de altfel și am nevoie de job ul asta am 18 ani, DAU FUNDA așa ca va rog dacă cunoaște- ți intrebarile...? (mai mult)
Unde aș putea începe o formare în domeniul dansului fără experiență?
Buna! As vrea sa ma inscriu in Anglia la facultate, si am nevoie de cateva informatii. Imi puteti spune cateva facultati de acolo, care sa nu fie bazate pe matematica, biologie, fizica sau chimie, deoarece...? (mai mult)
Cum descoper pasiunea vieții?
Salut,as vrea sa intru la mascatii (sias, diicot) ce studii ar trebui sa urmez sa ajung la mascatii si cam care sunt salariile merita sa incerc?
Salut! Am primit o oferta de job la o companie de imobiliare ca broker imobiliar și am 2 oferte de salariu. 2300+ bonusuri ( nu stiu exact cam care ar fi alea dacă știți voi as aprecia) sau doar salariu...? (mai mult)
Cu cât timp înainte de admiterea la medicina ar fi bine sa ma apuc de învățat?
Buna! Sunt in clasa a 12- a. Intrebarea este:Daca ma licențiez la facultatea de litere(ma pasioneaza) si, mai apoi, descopar ca nu aceasta este, intr- adevar, calea mea, ma pot reprofila in politie,...? (mai mult)
Buna! Am terminat liceul si sunt anul 1 la facultatea de mate info. Completez un formular si cere sa aleg "highest degree you are pursuing or hold" cu optiunile: Associates, Bachelors, Masters. Care ...? (mai mult)
Salut, un ajutor va rog. Stau cu prietena mea de 1 an, acum ea a venit la camin in Bucuresti, eu am 22 ea 19. Eu am terminat Unefs ia a inceput Snspa si suntem amandoi sportivi de performanta...? (mai mult)
Bună TPU! Am terminat liceul și doresc sa dau bacalaureatul dar vreau să mă mut de la profil tehnic la profil uman. Este posibil?
E greu sa devii notar în ziua de azi? Vreau niște păreri de la cei care practica aceasta profesie.
Vreau sa dau la scoala de politie de la Campina dar am cateva intrebari. 1. Din cate am vazut pe internet studiile dureaza 1 an dar un prieten care vrea si el sa dea acolo mi- a spus ca dureaza 2 ani ...? (mai mult)
Am nişte rude care stau in Anglia si le- am spus ca vreau sa merg si eu. Au spus ca imi trebuie şedere de la stat acolo nici macar nu mă pot angaja dacă nu depun o cerere la stat. E adevarat? Sau...? (mai mult)
Bună! M- am angajat de 2 saptămâni la KFC. Problema îi că nu îmi place si aș dori să renunț. Aș putea să imi dau demisia chiar dacă am lucrat doar 2 săptămâni? Și oare pentru cât am lucrat...? (mai mult)
Ce facultate trebuie sa urmezi ca sa devii designer auto?
Cum se numeste acel om care proiecteaza autovehicule? Cel care face modelul autovehiculului, desenul acestuia.
Salut, se poate angaja la Taz by eMAG pe bicicleta cu doar 8 clase?
Salut. Am absolvit in 2018 liceul de economie si drept in Italia cu media de 93 din 100. Momentan sunt in anul 3 de facultate in UK, odata cu terminarea studiilor mi- as dori sa ma intorc in Romania...? (mai mult)
Salut, Caut un job pentru operator de chat si am gasit aceste site- uri: https://operator- flexibil.com/ http://www.cloudworkers.company/ro?lang=ro Ma puteti ajuta cu o parere, va rog? Daca ...? (mai mult)
Bună! Pot face bani din voluntariat? Dacă da, cum?
Am in plan sa merg la academia de politie dar nu stiu exact ce cunostinte trebuie sa am. Ma rog, sunt abia clasa a 7- a dar incerc sa ma pregatesc de mica. Daca are cineva experienta, va rog sa imi...? (mai mult)
Salut. Am 15 ani și vreau să devin asistentă medicală și din ce am înțeles, pentru asta am nevoie să fac niște cursuri contra cost. Îmi poate spune cineva mai multe detalii? Ce studii trebuie...? (mai mult)
Salut TPU. Am și eu nevoie de ajutorul vostru. Acum as dori să rămână aici doar cei care au muncit macar odată în Olanda/Netherlands. Deci... Eu sunt in Olanda și am un job cam nașpa sincer...? (mai mult)
Buna! Dacă vreau sa fac facultatea de medicina in România și după ce o termin vreau plec in America sa devin medic. Se poate? Te primește greu?
Buna! Dacă vreau sa fac facultatea de medicina in România și după ce o termin vreau plec in America sa devin medic, se poate? Te primește greu?
Bună. Am o nelămurire. Peste un an am admiterea la politie. Afectează cu ceva dacă am mai mulți cercei în ureche?
Se poate lucra printr-un program "work and travel" pentru a imigra în S.U.A., și să rămâi acolo, permanent?
Salut! Care sunt atribuțiile unui maistru militar, cu ce se diferențiază față de un subofițer si se poate face avansarea in rang(adica de la maistru la subofițer si dupa ofițer)? Mersii
In cate job-uri se lucreaza in ture(dim/dupa amiaza sau zi/noapte)?
Salit TPU! Cum poti sa devii un cercetator, de ce studii ai nevoie pentru a reusi?
Salut! Am si eu o intrebare. Pentru cei care sunt la medicina sau au terminat. Cum v- ați descurcat cu taxa anuală? Stiu ca e in jur de 7 mii de euro pe an. Acum stiu ca unii poate ati intrat la fără...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!