Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Știe cineva de firma germana DG TIMEWORK GMBH, este serioasa? Vreau câte mai multe detalii despre firma asta, va rog! Mulțumesc anticipat!
Din poziția de recepționer, recepționer șef poți avansa? Exista ceva mai sus? Poți ajunge de aici manager?
Hei, dacă voi ați vedea o asistenta medicala/ recepționistă / orice alt membru al unei clinici medicale cu parul verde sau albastru ce părere v- ați face despre ea? Sau ce părere ar avea oamenii...? (mai mult)
Bună ziua, tuturor! Am 18 ani, clasa a XII- a. Nu știu ce să fac. Nu știu pe ce cărare să merg. Ca o paranteză (sunt asocial, depresiv, anxios, introvert, am o stimă scăzută de sine,...? (mai mult)
Bună, sunt băiat și am 16 ani și vreau sa fiu reprezentant la orice magazin online De preferat, nu cosmetice dar e ok și aia dacă nu aveți alte opțiuni Va pup❤️dau fundă
Bună! Sunt clasa a XII- a, și am de ales la ce facultate sa merg, as vrea sa merg la o facultate cu ajutorul căreia pot sa devin o profesoara de filosofie sau psihologie sau o facultate prin care pot...? (mai mult)
Salut! Sunt clasa a 12 a si vreau sa ma orientez spre o facultate. Ma gândeam sa dau la Universitatea de construcții din București spre inginerie. Am auzit ca se intra pe baza de dosar acolo. Ideea ...? (mai mult)
Salutare! As vrea sa incerc o carieră ca model. Stie cineva daca este vreo agenție in Brasov? Multumesc!
Ati putea va rog sa faceti o lista cu facultatile din care, dupa ce le termini, ai o meserie si te poti angaja? (si meseria respectiva va rog)
Buna! Am niste curiozități legate de facultățile de psihologie. 1. Cu cat se intra la facultățile de psihologie? (notă sau ceva) (din România nu știu in ce oraș o sa ma duc) 2. Se poate intra...? (mai mult)
Imi poate crea si mie cineva o lista cu facultatile din Bucuresti, cu intrare pe baza de dosar?
Cum pot aplica Şomajul pe internet? Adica pe care site îl depun si ce trebuie sa pun pe el? Dau funda.
Imi poate enumera si mie toate facultatile din Bucuresti unde se intra cu buget? Si eventual in ordine crescatoare a mediei de la 6 la 10 la care se intra cel mai usor la buget, va rog frumos, multumesc...? (mai mult)
Ma pot inscrie in armata ceva functie mica fara bac?
Vreau sa plec in Germania sau in Franta sa lucrez, insa nu am pe nimeni acolo. Aveti idee daca m-as descurca de una singură? Cat costa o chirie acolo si salariul cat este?
La București Umfcd se da admiterea din chimie, biologie si fizica, toate trei?
Salut! Spuneti-mi va rog cat mai multe idei de job-uri pentru persoane care au o diploma de BAC dar nu au facultate! Ce as putea sa fac dupa liceu?
Pot sa ma angajez invatator la clasa 1 daca nu am bacul luat? La mine in sat nu prea sunt profesori sau invatatori si as fi bun ca imi plac copiii si materia aia o stiu si eu, nu cred ca am nevoie de ...? (mai mult)
Salutare TPU, sper sa gasesc pe cineva aici care sa- mi spuna daca un student de drept se poate angaja la o firma juridica, ca asociat sau orice altceva. Pentru ca n- am un raspuns, am apelat la a pune...? (mai mult)
Care este salariul net actual al unui contabil debutant și după câți ani ai posibilitatea să devii expert sau șef contabil dacă ai talent în domeniu?
Buna, sunt clasa a 12 a si nu stiu la ce facultatea sa dau. Ma gandeam la drept( Bucuresti) as vrea sa stiu de la studenții de drept cum este? Dau funda
Salut, dacă mi- au rămas de la fostul loc de muncă anumite haine printre care și o geaca impermeabilă, are ceva daca o port pe stradă, chiar dacă nu mai sunt angajat la firma respectivă? E vorba...? (mai mult)
Dacă muncesc în Germania și am salariul brut 10, 45 euro și o diurna de 6 euro aia 6 euro se acorda la ora sau la zi?
Pot sa ma angajez la delivery cu 10 clase si permisul luat si cum ma angajez aplicatie pe net?
Pot sa ma angajez la politie la divizia de interventie speciala fara bac? Sunt bun la bataie
Poti sa devii inspector inspector ITP, daca termini inginerie mecanica?
Un director de companie sau un director adjunct sau un manager de raion are responsabilitatea de a menține bunăstarea emoțională și mentală a angajaților?
Doresc niște păreri serioase despre meseria de contabil și despre Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune
Daca intru în politie, termin școală si ma repartizează. Pot sa ma transfer in satul meu natal?
Bună! Vreau sa devin profesoara de Limba Romana.Ce facultate trebuie sa urmez? Pot sa predau aceasta materie la universitate și după cat timp?
Idei de joburi? Am terminat Facultatea de Management Turistic și Comercial. Caut ceva în domeniu, ce job aș putea urma cu aceasta diploma?
Este legala profesia de hitman? De mult mi-am tot dorit sa practic acest hobby din copilarie, ca se zice ca e bine sa castigi bani din ceea ce esti pasionat, ei bine eu mi-am gasit profesia :D
Stie cineva daca la FMF Oradea conteaza media de la bacalaureat pentru admitere sau doar in cazul in care sunt mai multi cu aceeași medie? Mulțumesc.
Ce salariu are o asistentă? Va rog să îmi răspundeți numai cei care cunoașteti. Cum este salariul la stat vs privat? Îmi puteți spune suma cu aproximație?
Buna seara TPU, știți cumva la MAPN, SGP ca sa poți întra în armată trebuie bacul? Un răspuns sigur mi-ar fi de mare folos
Salut. Am o curiozitate in legatura cu Facultatea de Geodezie din cadrul UTCB. Sunt Anul 1 si sunt curios daca este o meserie de viitor, dar si care sunt castigurile dupa terminarea facultatii si dupa...? (mai mult)
Am șanse sa întru la Academia forțelor terestre cu matematică M2? Știu ca examenul de admitere se da din M1.
Salut.As vrea sa devin pilot la Fortele Ariene, Henri Coanda.Intrebarea e:Am sanse la un loc daca iau un scor mare in media testelor(mate, proba psihologica, engleza), chiar daca nu absolv la un liceu...? (mai mult)
Salutare! Eu caut un job si unul a zis că pot lucra ca postas si a zis că îmi trebuie 10 clase si eu am 12! Am 19 ani si de abia am iesit de pe bancile scolii si vara am lucrat pe litoral ca debarator! ...? (mai mult)
Salut, TPU! Vara viitoare aș vrea să mă angajez (am 17 ani, vara viitoare voi avea 18) doar că nu prea știu ce. Inițial mă gândeam să mă angajez vânzător la un magazin de genul Profi, Mega-...? (mai mult)
Cei care vor sa fie magistrați, cum își aleg judecătoriile și tribunalele unde vor lucra:vor da examen și în funcție de nota obținută vor fi repartizați pe județe? Și câte locuri sunt disponibile...? (mai mult)
Merita sa faci Facultatea de Drept?
Recomandare de niste meserii (realiste) venind dintr- un trai modest. Am ajuns la varsta in care trebuie sa- mi fac o "meserie" a mea ca sa nu mai fug de la un domeniu la altul pana la 80 de ani. Am...? (mai mult)
Este adevărat ca dacă te duci la Facultatea de Drept"mori de foame". Adică vreau sa spun dacă poți sa te angajezi după terminarea studiilor? Mi- a zis cineva ca nu mai exista locuri de munca pe piața...? (mai mult)
Care credeti ca e mai profitabila si interesanta: producerea Inteligentelor Artificiale pentru masini sau construirea cladirilor in spatiul public? V- as ruga sa si argumentati putin raspunsurile voastre!...? (mai mult)
Bună, aș vrea să devin actriță dar nu știu un liceu, adică știu, este unul de preferat dar îmi puteți zice voi? Și poți juca in filme serial dacă nu am început facultatea de teatru și...? (mai mult)
Salut, TPU.Vreau sa urmez facultatea de politie Alexandru Ioan Cuza (la ofiteri la pompieri)1. Vreau si eu sa stiu, cu ce se ocupa un ofiter pompier (eu sunt o fire foarte energica, nu imi place sa stau...? (mai mult)
Bunăă, ma poate ajuta și pe mine cineva? Caut job de modelling, reclama haine, tot ce tine de haine. Cum a- și putea sa ma înscriu sau sa fac ceva, am încercat pe mai multe site- uri dar nu...? (mai mult)
Soldat angajat înseamnă sgp sau subofițeri? nevoie urgent să știu dacă trebuie bacul sau nu
Salut, ce carti recomandati pentru dezvoltarea personala, pentru o gandire mai clara, sa pot sa ma gandesc ce sa fac cu viata mea. Sper ca ati inteles ideea.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?