Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, ce carti recomandati de citit pentru a putea invata mai multe despre economie, stat, puterea statului, constitutia statului, etc. Chestii legate de legi, stat. Sper ca m-am facut inteles.
Buna, dupa ce termini postliceala ce trebuie sa faci sa poti fi voluntar sau sa te angajezi? Cum opti avizul de libera practica? Si cat costa asigurarea de malpraxis? In cele 6 luni vei fi asistent med...? (mai mult)
Buna seara! Exista specializare de hidro meteo in Arad sau se poate profesa ca si meteorolog cu diploma de bacalaureat?
Buna, știe cineva dacă aș putea face curs de coafor cu 11 clase? Va rog sa-mi spună cineva care știe sigur, mulțumesc!❤️
-Cât câștiga un polițist cu academia de poliție în primii ani? La ce salariu poate ajunge?
Bună, dacă am facultate de inginerie, terminată și vreau sa dau la pompieri la subofiteri și dupa vreau sa avansez se echivalează studiile cumva? La ofiteri la pompieri faci tot inginerie la facultate...? (mai mult)
Bună seara! Sunt in clasa a 11- a, iar in 2023 după ce dau bacul, vreau să dau la medicină in Bucuresti la Carol Davila. Vreau să incep să mă pregatesc de pe acum. Ce trebuie să învăț? Care...? (mai mult)
Buna tuturor! Sunt in clasa 8 si sunt nelamurit: - Vreau sa devin oculist pediatru. Sa merg la colegiu sau sa fac liceul? Tatal meu spune ca la colegiu se duc doar prostii, are dreptate? Ce diferenta...? (mai mult)
Buna, am varsta de 18 ani, anul viitor am in plan sa dau la Scoala de Subofiteri Vasile Lascar din Campina.Am o intrebare legata de semnele particulare, respectiv cicatricile.Am o cicatrice post operatorie...? (mai mult)
Care sunt avantajele și dezavantajele unui profesor de liceu? De chimie m-aș interesa mai mult și daca există și profesori care să îmi explice situația. Rog seriozitate
Salut! Cati bani de chirie primești în București ca și maistru militar in MAPn?
La ce liceu trebuie să dau pentru a fi medic veterinar?
As vrea sa știu ce face un elev reprezentant al liceului, în ce activități se implica, vorbește in consilii și pentru liceu cu oamenii și în fata elevilor? Ce atribuții are? Cat mai multe...? (mai mult)
Dacă știu sa muncesc în programele de editare pe care le folosesc designerii grafici, cum pot face ca să primesc cursuri și sa ma angajez, dacă n- am peste 18 ani (pe design grafic vreau sa merg...? (mai mult)
Buna seara, credeți ca in perioada Februarie-Martie 2022 va mai exista o sesiune de admitere la MAI(Câmpina/Drăgășani/Oradea) etc?
Buna TPU, In ultimul timp m- am gândit la posibilitatea de a urma o facultate in străinătate. Mi s- a adus la cunoștiință faptul ca pentru a avea o șansa mai mare de a fi acceptat trebuie sa ai...? (mai mult)
De ce băieții/bărbații nu prea sunt căutați pentru meseria de vânzător în supermarketuri și alimentare? Am văzut în mare parte fete tinere și femei. De ce băieții nu se angajează ca...? (mai mult)
Hei TPU! Am nevoie de câteva păreri.Credeți că merită să învăț o limbă străină mai grea(de exemplu îmi place mult japoneza), să învăț această limbă la facultate ori singură, iar apoi...? (mai mult)
Poți să aplici la internship daca nu ești student?
Salutare! Cum mă pot angaja la Lidl? Nici nu stiu cum sa fac, daca as avea un numar de telefon!
Daca ma inscriu la liceul cu program sportiv din Iasi si nu sunt din Iasi, caminul sau cheltuielile imi sunt suportate ca la liceul militar?
Salut, gasesc si eu un job ONLINE? Remote de acasa daca se poate, multumesc!
Buna! Sunt clasa a 10- a si as avea niște întrebări cu privire la admiterea la medicina la Cluj, nu gasesc datele acestea nicaieri. Cam care este media minima de admitere? Stiu ca depinde de an, ...? (mai mult)
Hei, daca am lucrat doar două luni angajată, mi- ar strica daca as trece în experiență la CV- ul meu? Pe motiv de pandemie și scăzut vânzările, mi s- a desfăcut contractul de munca și am...? (mai mult)
Salut, sunt in Olanda de 3 luni și am 20 ani și aici e nu știu ce lege stupidă cu lucrătorii sub 21 sunt plătiți mai puțin decât cei care au peste 21. Există companii în Olanda care nu țin...? (mai mult)
După părerea dumneavoastră unde este mai bine polițist sau S.A.S/S.I.A.S? Ma gândesc ca la (mascați) este mai greu deoarece sunt acele antrenamente și trebuie sa stai și în căldură cu cagula...? (mai mult)
Este vreun avantaj în a cunoaște o limbă străină, având meserie de contabil? Adică dacă vei avea mai mare succes să intri în contact cu firme multinaționale după o perioadă de timp (Mă refer...? (mai mult)
Hello TPU! Am inceput sa ma gandesc la o meserie pentru viitor, ce parere aveti despre psiholog si despre criminalist? Vreau raspunsuri mai "concret" nu link uri super lungi :))
Știe cineva despre avizul de libera practica pentru asistent medical debutant, ce acte trebuie? Va rog dacă stie cineva concret sau dacă e din domeniu a auzit. Am văzut pe mai multe siteuri oamr din...? (mai mult)
Am șanse să lucrez in IT daca termin stiinte ale naturii? Sunt la mate info și vreau sa mă transfer!
Merită să fii traducător în ziua de azi? Nu vreau să aud comentarii de genul, , Roboții vor lua această meserie, deci renunță", doresc răspunsuri cât mai serioase. Mă interesează care dintre...? (mai mult)
Ce parere aveti despre scoala de politie de la Campina? Cam cat timp dureaza si cum este structurat anul? Partea practica pot sa fac in localitatea mea? Este platit practica? Sunt weekendele libere? ...? (mai mult)
Cam in ce consta examinarea fisei medicale? As vrea sa stiu cam tot daca ati fost examinați curând, pentru ca am dintii galbeni de la mama natura:( si ici colo cate o carie
Privind POLITIA, avand in vedere: - specializarea rutiera - specializarea investigatii criminale. Voi ce ati alege? La rutiera presupun ca stiti atributiile. La investigatii criminale e vorba...? (mai mult)
Hei! Am nevoie de un sfat, de o parere personala, de ajutor (: Sunt in clasa a 11a la un liceu pe profil de stiinte sociale si observ ca aproximativ toata lumea se gandeste la ce facultate va merge. ...? (mai mult)
Salutare, am o intrebare! Stie cineva pe ce data sunt înscrierile la scoala de agenti Campina si la cat timp incep probele?
Buna! Sunt pe acest grup persoane care sunt in armata? M-ar interesa câteva delatii.
Salut tpu..sunt clasa a 12 a si sunt la filologie. Nu stiu la ce facultati ma pot duce care sa tina de uman cum ar fi dreptul, istorie, geografie, litere..Imi puteti da niste idei? Si sa mentionati ...? (mai mult)
Sunt la profilul filologie si as vrea sa dau la cursul pentru controlor de trafic aerian. Vreau sa stiu daca trebuie sa am cunostinte profunde in matematica, fizica?
Salut, am 23 de ani, 11 clase, as dori sa ma inscriu in armata, am cautat pe internet, dar nu imi pot permite sa ma inscriu in liceul de armata, sunt si alte variante? Inscrieriile cand se fac? As fi...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care au lucrat la magazine inditex gen h&m, zara, stradivarius etc, la cat se schimba tura? Deci este tura de dimineata care incepe la 9- 10, dar stie cineva la ce ora intra...? (mai mult)
Pentru a deveni programator/it-ist ai nevoie de mate-info? Pot incepe mai devreme sau trebuie sa fi terminat mate-info-ul?
Salut. Vreau sa mă înscriu la anul in armată la boboc, la aviație. Ce mi-ati recomanda dintre maistru militar sau subofițer? Care grad este mai mari si mai bine vazut sa zic asa
Salut! Am o întrebare. Un ofițer de politie are și munca de teren sau doar sta în birou?
Vreau sa ma angajez la Glovo și as vrea sa știu cum trebuie sa procedez. De asemenea, care este vârsta minima? Nu știu dacă are vreo relevantă, dar sunt din Bucuresti.
Salutare! Cam cat de mare poti avea parul sa intri in armata ca soldat? Vreau sa mentionez ca am parul mare dar nu exagerat, în parti sunt tuns pierdut si sus il am mare, il am cret si il tin in fata...? (mai mult)
Salut TPU, cum pot sa devin mecanic/conductor de metrou? Dau funda Multumesc!
Salut TPU, am 16 ani si vreau sa castig experienta in domeniul IT ca tehnician, munca de voluntariat, orice, credeti ca este dispus cineva sa ma angajeze avand in vedere ca nu am experienta?
A dat cineva examen din sursa externa pentru pompieri/politie/jandarmi? Daca da, imi poate da cineva o idee despre cum decurge examenul scris, cel din legislatie. De obicei bibliografia este destul de...? (mai mult)
Pusul genelor este destul de banos, dar ca baiat nu prea am vazut sa se practice. M- ar tenta sa fac asta, ai numai femei la programari + nu e munca fizica grea, banii sunt ok, dar repet, nu stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!