Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Ajutor, este URGENT! Va rog am o situație în felul următor: am lucrat la un magazin alimentar pentru o perioadă de aproape un an, apoi ei m- au anunțat că închid magazinul și că nu îl mai ...? (mai mult)
Buna, sunt admisa la unibuc pe locurire la distanta. Ma pot transfera in semestrul 2 la locurile cu taxa la zi?
Buna! Am intrat la o facultate acum in sesiunea din iulie, as putea sa dupa ce confirm locul sa renunt si sa merg la alta aplicand in septembrie?
Daca vrei sa lucrezi in Germania, pe un post intr- un depozit sau fabrica, ti se da in afara de salariu, si un venit minim universal garantat si cat ar fi acesta? Si acolo cum sunt costurile de trai...? (mai mult)
Bună ziua, sunt înscrisă la SNSPA, da nu găsesc lista cu admiși, pe site scrie ca astăzi se vor afișa rezultatele. În cazul în care ești admis, primești e-mail sau ești sunat?
Buna, a primit cineva rezultatele de la politehnica admitere sesiunea2?
Bună. Ce salarii sunt pentru un post de subofițer Jandarmi departament contabilitate? Se cere doar diploma de Bac și probabil salariul este foarte mic…. Mulțumesc!
Buna ziua, astăzi m- am apucat să- mi fac CV- ul pentru a- l depune la dosarul pentru recrutare jandarmi din Sursă Ex. Am o nelămurire, la angajator, la locația locului de munca ce scriu? In contract...? (mai mult)
Stie cineva care a fost ultima medie de admitere la buget la facultatea de mecanica la mecatronica si robotica din Iasi anul trecut? Si stiti daca ma ajuta cu ceva facultatea asta?
Stie cineva care a fost ultima medie de admitere la buget la facultatea de mecanica la mecatronica si robotica din Iasi? Si stiti daca ma ajuta cu ceva facultatea asta?
Salut, zilele astea are loc inscrierea la academia de politie, si nu inteleg la ce email trebuie sa trimit inscrierea, si de asemenea, ce documente am nevoie la inscriere.Din cate am inteles documentele...? (mai mult)
Cum este de fapt aeroclubul Romaniei, merita sa te înscrii pentru locurile subvenționate dacă vrei sa devii pilot?
Buna TPU! Vreau sa dau la Academia Fortelor Terestre pentru a ajunge ofiter, dar am o intrebare:cand voi ajunge ofiter, imi pot alege orasul unde voi locuii sau ma repartizeaza armata intr- o unitate ...? (mai mult)
A lucrat cineva la Operator Flexibil? Sunt legali? Banii primiți de la ei sunt impozitați direct sau trebuie sa mergem noi la fisc sa-i declaram?
Salut, Aveti idee daca ma pot angaja la pompieri fara a pleca in instructie la campina? Ma refer la sursa externa.
Bună,cine din voi cunoaște turca în cât timp a și învățat pentru a putea comunica?
Vreau o cariera în Turcia, mai exact sfera actoricească, dar îmi pare va vârsta 26 e târzie pentru așa ceva. Voi ce parere aveți, ceva sfaturi?
Buna,cam cât îti ia până vorbesti turca fluient? Având învedere ca deja am început cursuri cu profesioniști!
Salutare! Care este programul unui SGP(soldat gradat profesionist)? Câte ore pe săptămână și cum sunt turele? Un prieten pompier lucrează 12/24 cu 12/48. Mulțumesc!
Bună tuturor! Am fost admisă la UTCB, la Facultatea de Hidrotehnică - Automatică și Informatică Aplicată și de asemenea sunt șanse mari să intru și la UniBuc, la Cibernetică Economică. ...? (mai mult)
Credeți că este Facultatea de inginerie alimentară una folositoare?
Salut! Tocmai ce am terminat profilul Mate- Info la un liceu bun din judet, obtinand note bune la bac(media 9.40).Recent am sustinut mai multe examene de admitere. Am dat la UBB, UB si maine urmeaza ...? (mai mult)
Știți în ce perioada încep înscrierile pentru școala de impiegat de mișcare?
Salut TPU O intrebare pentru cei care vor sa dea la Academia de Politie sau sunt deja in sistem. Ce medie credeti ca o sa fiu anul acesta la OSP avand numarul triple de locuri fata de anul...? (mai mult)
Salut! As dori sa știu ce materii se face la profesionala pe profil: Operator mașină cu comanda numerica (CNC). Mulțumesc!
Sunt la munca in Olanda angajat direct la firma de 2 luni și peste 2 săptămâni am sa demisionez. Cel care m- a adus aici mi- a spus că dacă plec eu nu respect contractul și că voi primi interdicție...? (mai mult)
Vreau sa merg la un liceu unde nu fac foarte multe materii naspa ca:matematica sau istorie, vreau sa fiu model si nu stiu ce ar trebui sa fac si la ce liceu sa merg
Am făcut test si am covid. Ideea e ca eu lucrez maine, duminica, si abia luni ma pot duce la medicul de familie si nu cred ca mi da si pe ziua de duminica concediu medical. Adeverința de la urgente...? (mai mult)
Buna, am fost admisa in cadrul facultatii de sociologie. Simt ca este ceea ce imi place, tinand cont de abilitățile mele, doar ca as dori sa aud pareri sau experiente cu privire la ce cariera as putea...? (mai mult)
Salut,stie cineva cum poti ajunge ofiter ca pompier smurd, iti trebuie neaparat facultatea de pompieri sau poti si cu o facultate civila terminata
Am gasit un anunt pentru angajare la jandarmi din sursa externa, din cate stiu nu trebuie sa mai faci scoala de subofiteri și sa faci un curs de pregatire implicand si proba psihologica, medicala, ...? (mai mult)
La ce liceu trebuie sa mergi ca sa fi fotomodel? Si ce medie ți ar trebui?
As vrea sa urmez Academia de Politie, specializarea "Combaterea Crimei Organizate" de preferat si am inteles ca as fi repartizat la BCCO sau SCCO daca termin aceasta specializare. Mi- as dori sa ajung...? (mai mult)
Helloo,la asistenta medicala umfcd admiterea e din complement simplu sau multiplu? Sau din ambele?
Salut, vreau sa ma transfer de la turism si alimentatie la mate-info intensiv sunt clasa a 10-a ( am trecut clasa a 11) si voiam sa stiu din ce se dau diferentele
Bună seara! Sunt nedumerit cu privire la ce trebuie să fac în carieră. Tocmai ce- am promovat Bacalaureatul și nu știu spre ce cale profesională să mă îndrept. M- am gândit că aș putea ...? (mai mult)
Salut TPU, am primit o oferta pentru un vanzator de produse intr- un magazin pe un vas de croaziera. Oferta este f. buna (2000 EUR minim) si o sa am si target- uri. Cazarea si mesele sunt incluse. Oare...? (mai mult)
Bună tuturor! As avea nevoie de niște sfaturi.Sunt în clasa a 11- a pe profil uman și m- am hotărât să dau la MG la Cluj.Pregatire nu prea vreau sa fac, pentru ca simt ca mă stresează profesorii.Eu...? (mai mult)
Salut TPU, mai vin si eu cu o intrebare care tot ma framanta de mult timp si tot cer ajutorul.Scoala militara de subofiteri de jandarmi din Falticeni stie cineva cum fuctioneaza? Adica eu as vrea mult...? (mai mult)
Ce stiti la farmacie sa te angajezi in orasele mici iti trebuie pile?
Salutare! Sunt un bărbat de 39 de ani cu studii medii și bacalaureat și posed permis auto B și CE. Aș dori să urmez o carieră în MAI sau MApN. Probabil voi opta pentru MApN ca SGP(consider că ...? (mai mult)
Buna, am aplicat pentru doua programe de licenta din cadrul a doua facultati diferite, cum procedez cu diploma de bacalaureat? la o facultate o depun dar la cealalta cum ramane?
Bună, sunt fata si vreau sa dau de permis, ce părere aveți nu e ciudat ca o femeie sa conducă? Nu ar trebui ca un bărbat/ soțul ei sa facă asta pentru ea? Si ea doar să stea in dreapta ca o femeie...? (mai mult)
De unde scot actul care atestă vechimea în munca? De la ITM sau Casa de Pensii? Am înțeles că la ITM poate dura ceva timp, in schimb la casa de pensii îți dă pe loc (Îmi trebuie pentru dosarul...? (mai mult)
Salut! Pot depune dosar pentru încadrare din sursă externă la jandarmerie dar și la pompieri? (Ținând cont că la jandarmi s- au scos posturile, iar la pompieri nu, probabil nu se vor suprapune ...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să urmez o facultate pentru a deveni profesor de germană. Întrebarea mea este ce profil trebuie să aleg? Limbă și literatură sau Limbi moderne aplicate Mulțumesc...? (mai mult)
Pentru a lucra pe motostivuitor in tara iti trebuie si certificat de stivuitorist sau doar autorizatie ISCIR nu mai veche de 4 ani? Mersi
Salutare. Am ajuns la concluzia ca o o diploma de facultate m- ar ajuta la locul de munca si am decis sa fac o facultate la distanta. Ideea este in felul urmator ...ar trebui sa aleg din urmatoarele specializari...? (mai mult)
Bună ziua! daca am terminat liceu teoretic pot preda ca suplinitor?
Salutare! Cum arata o zi obisnuita de lucru a unui ofiter de penitenciar? Ce intrebuintari are? Are voie sa isi pastreze telefonul in timpul serviciului spre deosebire de un agent de penitenciar? Este ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!