Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut.Ce meserie mai este inca bine platita si cautata in prezent? O meserie care nu necesita facultate, doar cursuri.
Doresc să încep un curs IT, unul complet (Full-Stack Developer) îmi puteți da câteva păreri și unde mă pot înscrie? P.S. Sunt multe și nu știu care e ok. Mulțumesc!
Stie cineva unde se face cursul de tipograf?
Bună TPU! Sunt anul 1 la Kinetoterapie UNEFS, voi începe în curând și mi- e frică rău. Am auzit că se face mult sport aiurea și se dau probe la schi și înot. Eu sunt paralelă cu toate sporturile...? (mai mult)
Buna dimineata TPU! As avea o intrebare- am 13 ani si sunt in clasa a 7- a. Stiu ce profesie vreau sa am- Oculist pediatru. Puteti sa- mi recomandati niste carti cu care sa incep, ca sa fiu pregatit...? (mai mult)
Bună ziua, Vreau să mă angajez la Noriel. Care este programul de lucru pentru un angajat? Dau fundă
Va salut pe toți, As dori sa incep prin a spune că am aproape 30 de ani și mă gândesc din ce in ce mai mult sa fac o schimbare in domeniul profesional. Mai precis având în vedere că viitorul...? (mai mult)
Bună! Sunt a 8-a si ma întrebam ce liceu pot urma pentru a fi stewardesa sau dacă liceul tehnic de aeronautica Henri Coandă este bun pentru a deveni asa ceva.
Buna TPU. Sunt grefier si m- am inscris la niste seminarii pentru pregătire profesională continua. Aceasta o sa se desfasoare peste 2 săptămâni dar din motive personale nu mai pot ajuge. Credeti ca...? (mai mult)
Care sunt pasii pentru a deveni profesor de desen(atat pentru gimnaziala cat si liceu)? Ce studii trebuie urmate? Multumesc in avans!
Bună ziua, mă confrunt cu o perioadă ciudată din viața mea, am 19 ani, pe scurt am terminat școala profesională și acum lucrez într- o companie de GAZ (ca instalator) dar nu îmi place acest...? (mai mult)
Poti deveni agent imobiliar fara permis de conducere?
Salut, anul asta termin liceul si ma gandesc sa ma duc la facultate in Brasov la inginerie in autovehicule rutiere, problema e ca eu nu prea le am cu mecanica, dar ma pasioneaza si mi- ar placea sa ...? (mai mult)
Conteaza unde am facut programul pshihopedagogic cu unde pot profesa?
Am nevoie de niște informații! Vreau sa merg la facultatea de drept din Cluj și nu știu la ce voi da examenul de admitere, mă puteți ajuta cu niște informații vă rog?
Ceva locuri de munca la stat pentru persoane cu dizabilitati? Concursuri, angajari fara concurs... M- ar interesa categoria celor care angajaza doar persoane cu dizabilitati sau si persoane cu dizabilitati....? (mai mult)
Exista o facultate de pedagogie in București? As vrea sa devin învățătoare. Am terminat un liceu teoretic.
Pentru a ma face medic dermatolog la ce profil trebuie sa merg in liceu?
Postliceala sau facultatea pentru asistenta medicala? Care este mai buna? Și de ce? Îmi puteți spune niște avantaje și niște dezavantaje
Salutare tuturor! Nu știu ce sa fac cu viata mea efectiv, cu asta am spus tot. Sunt eleva în clasa a 8- a și nu știu dacă sa aleg liceu sau profesionala. Ca sa va zic sincer, sincer, nu ma...? (mai mult)
Intrebarea mea este, daca eu sunt la un liceu Tehnologic si doresc ca in viitor sa lucrez la o banca dupa ce termin liceul, ce ar trebui sa fac, incat sa se indeplineasca acest lucru?
Când un merchandiser lucrează într- un supermarket, angajații magazinului au voie să refuze să manipuleze marfa respectivă (fiind, în același timp, și responsabilitatea angajatului)? Angajatul...? (mai mult)
Salut. Am 26 de ani. Lucrez de 2 ani la o firmă la privat în domeniul electric şi terminând facultatea de inginerie electrică, aşadar lucrez în domeniu şi am fost încântat. Este primul meu job...? (mai mult)
Anul viitor voi da bacul si am decis sa ma duc la facultatea de constructii din Timișoara, la construcții civile. Dar nu am idee daca se da concurs de admitere sau se intra cu dosar. Imi puteti spune...? (mai mult)
Salut TPU! La ce liceu si ce profil ar trebui sa ma duc daca imi doresc meseria de contabil? Si ce program as avea? Sunt din Galati, media 9, 21
Salut, dacă ești polițist (vreau sa dau la politie dar nu sunt hotărât) ai o viata bună, care sunt avantajele și dezavantajele acestei meserii?
Salut, vreau sa ma mut de la liceu profil mate INFO la scoala profesională acum in semestru 2 și întrebarea mea este dacă vreau sa ma mut trebuie sa dau ceva test sau intru direct? Mecanica
Mai pot beneficia de prima de instalare (pentru locul de munca) daca fac demersurile sa o primesc la aproape doua luni de la angajare? Ofer funda pentru raspunsuri concrete.
Bună ziua, mă puteți ajuta și pe mine să îmi recomandați un curs bun pentru Programare, Developer sau Designer IT, nu știu care este mai bun? Mulțumesc!
Salut! As dori sa stiu dacă renunt la scoala militara de subofitieri dacă platesc ceva si daca da, cat anume. Acum doua saptamani am inceput scoala si am realizat ca nu mi se potriveste.
Salut, Stie cineva cam cum este programul la facultatea de instalatii de la UTCB, pe ce materii se pune cel mai mult accent? Ai timp si de job in timpul facultatii?
Cum poti deveni un om de știință? Întreb din curiozitate.
Cum pot deveni profesor de biologie?
Salut, sunt in Italia in vacanta o lună și vreau să-mi fac ceva bani de buzunar, sunt minor, ce as putea face?
Ce facultate trebuie să urmez (dacă trebuie) dacă vreau să devin art director (digital)?
Am urat din tot sufletul domeniul call center, acum sunt pe back office si mi- am dat seama ca este mult mai ingrozitor, monoton, atipesc pe scaun, domeniul bancar este unul restrictiv insa care nu...? (mai mult)
Buna! As dori o parere sincera, care facultate de medicina este mai buna, cea de la Cluj sau de la Bucuresti? Si doresc pareri strict legate doar despre facultatea in sine, nu despre orase sau...? (mai mult)
Stie cineva daca se plateste ca sa intri pe post de asistent farmacist? De ex acum sunt la scoala postliceala si cand o sa iau diploma o sa pot sa ma angajez fara sa platesc bani? Am inteles ca asistentii...? (mai mult)
Bună ziua, am 19 ani și am terminat 11 clase (școală profesională / Operator extracție, tratare, transport și distribuție gaz) și am început să îmi continui studiile (Seral / Sudor), momentan...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt elev la arhitectura si as vrea sa devin profesor de istoria arhitecturii ed vizuala, crochiuri si studiul formelor in desen (exact ca profesoara mea de liceu) de ce facultate am nevoie?...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca facultatea de drept de la ASE este acreditata?
Salut TPU, pentru cine are idee, ca proaspat absolvent a facultatii de agronomie cu diploma de inginer, am vreo sansa sa intru la apia ca consilier deputant? Din cate am inteles ca deputant poti intra...? (mai mult)
Hello people. Ce parere aveți de specializarea pedagogia artei din cadrul unarte? Merită să merg acolo? Cum sunt probele?
Bună, sunt în clasa a 7a. Și încă nu m-am decis la ce liceu sa merg. Meseria pe care as vrea sa o am este asistenta medicala sau doctor. La ce profil ar trebui sa ma duc?
Buna. Am o intrebare. Ce inseamna rezultate parțiale candidați eligibili? Eu înțeleg din asta ca inseamna lista de așteptare. Și de ce altii cu medii mai mici au fost admiși, iar altii cu medii...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va intreb, mai mult ca o curiozitate: Daca am un bilet la loto, gol, necompletat e valabil daca il completez la momentul extragerii, practic dupa ce vad numerele la tv la cateva...? (mai mult)
Buna! Exista un grup pentru studentii de la UMF Cluj-Napoca care au fost admisi anul acesta?
Credeti ca as avea sanse sa intru la academia de politie, pregatindu- ma doar un an? Acum am trecut in clasa a 12 a. La probele teoretice cred ca m- as descurca, insa la cea sportiva am dubii.Mentionez...? (mai mult)
Care este diferenta dintre, ajutor de sef de post si subofiter pentru politie/jandarmi?
Cum ajungi spion angajat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!