Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Ce prețuri sunt la dragonul roșu? O șapca nike pe olx e 30 lei, iar la dragon cat e? Parfumuri tester tip : tommy, milion, armani, hugo boss la 50 ml care au preț 25- 30 ron pe net de unde pot ...? (mai mult)
Ce trebuie făcut pentru a ajunge sa lucrezi la Smurd ca fata? Trebuie date niște examene ceva sau de participat la concursul scos de pompieri?
Bună, dragilor! Aș avea nevoie de niște păreri din partea voastră. Mă aflu într- un moment al vieții mele în care nu știu ce să fac/aleg, am ales să fac școala la distanță pentru a lucra...? (mai mult)
Buna! As dori sa stiu la ce te ajuta atestatul de tehnician in transporturi? Ce job ai putea avea cu acel atestat? Mulțumesc
URGENT! Va rog sa ma ajutați, la cererea de înscriere a scolii de politie scrie mare in mijloc sus, "Domnule___" pe cine trebuie sa scriu acolo?
Salutare TPU! Am 25 de ani si de la 19 am inceput sa ma lupt cu o afectiune medicala pe care am reusit sa o inving acum 5 luni. In acesti ani am incercat sa lucrez in ciuda problemelor care ma impiedicau...? (mai mult)
Hei. M- am decis și voi face facultatea, dar aș vrea să dau la școala de subofițeri mapn(aeriene cel mai probabil), și am înțeles că dacă ai facultate și faci școala de subofițeri, la un...? (mai mult)
Buna, spuneti- mi si mie va rog *motive pentru a- ti schimba tura la munca*, exemplu.....eu si partenerul meu impartim aceeasi masina (si trebuie sa iau autobuzul, ala intarzie, iarna e frig si tot...? (mai mult)
Buna! Voi ce ați alege dintre o carieră în cadrul MAI sau a fi profesoară? Motivati raspunsul, va rog.Sunt indecisă. Acum trec a 12- a și sunt pasionata de scris, de interpretat texte, dar totodată,...? (mai mult)
Salutare clan! Poate face cineva niste recomandari pentru niste carti de topografie si cadastru, atat pentru incepatori cat si pentru avansati? Stiu ca practica e mama invataturii dar poate stiti ceva...? (mai mult)
Salut. Am obținut online o certificare de personal trainer de la ISSA și sunt membru al acestei organizatii. Se poate folosi certificarea pentru a practica în România legal ca și instructor fitness...? (mai mult)
Buna seara. Am posibilitatea sa ma angajez dar in 2 locuri si as vrea sa stiu ce criteriu ar fi mai important, experienta pe care o acumulez acolo sau un salariu mai bun? Intr- un loc e un salariu mai...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Sunt subofiter armata și as miza pe subofiter jandarm, acum va cer dumneavoastră sfatul cât merita schimbarea din punct de vedere financiar, nu pentru bani iau decizia. Dar cât...? (mai mult)
Bună ziua! Tocmai ce am absolvit Școala Postliceală Sanitară și acum doresc sa ma angajez. Unde și ce adeverințe trebuie să iau pentru a mă putea angaja?
Salut! A lucrat careva la Autoliv Brașov montatori centuri de siguranța? Știți cum e?
Ce poti face dupa ce termini facultatea de medicina in afara de rezidentiat si sa devii medic? Poti sa mai lucrezi si altceva? Sau poti sa devii cercetator stiintific? Sau ce mai poti...? (mai mult)
Concret, ce face un farmacist intr-un depozit farmaceutic? Cam ce salarii sunt?
Salutare. Un eventual tatuaj pe antebrat (de marime medie) care se poate acoperi cu o camasa cu maneca lunga sau orice articol vestimentar de maneca lunga mi- ar cauza probleme la un interviu de angajare?...? (mai mult)
Salutare, De ce la școală de subofițeri Câmpina sunt peste 1200 de locuri și în Cluj 250? Sunt șanse mai mari pentru a intra la Câmpina? Sau?
Salut, daca port aparat auditiv la urechea stanga as putea da la politie, pompieri sau jandarmeriei?
Salut. La scoala politiei de frontiera Avram Iancu, Oradea am voie sa plec in weekend-uri acasa?
Salut,As vrea sa stiu ce poti sa faci in ziua de azi daca termini facultatea de administratie publica? Si ce locuri de munca poti ocupa concret? Merita facultatea?
Exista curs de stewardesa la Timișoara?
Bună! Am trecut clasa a 12 a și încă nu m- am decis unde șterg mai departe. Sunt pe profil vocational (înot). Mi- ar fi plăcut un asistent medical farmacist. Ce părere aveți despre școala postliceala...? (mai mult)
Am si eu nevoie de niste sfaturi, sunt clasa a 12 a si nu stiu ce facultate sa urmez de viitor. Tin sa menționez ca nu- mi place partea de it si matematica. Mi- as dori o facultate buna care sa nu o...? (mai mult)
Ce studii sau câte clase trebuie să faci sa fii controlor de bilete sau,, naș,,? VA ROG URGENT!
Buna TPU! Îmi poate spune cineva în detaliu cum trebuie să procedez dacă vreau să mă înscriu în armată și cum decurg lucrurile după admitere (la cursurile propriu zise)? Mulțumesc...? (mai mult)
Păreri despre armată? Mai merită? Am 17 și mă gândesc să mă înrolez după ce iau bacul
Buna seara. Imi puteti spune daca stiti unde ma pot angaja daca termin facultatea de inginierie economica industriala?
Buna ziua. Lucrez la un market, recent m- am intorc dintr- un mic concediu. Avand doar un singur liber pe saptamana, mi s- a zis ca nu voi avea liber in prima saptamana motivul fiind ca m- am intors ...? (mai mult)
Stie cineva sa-mi spună cum pot sa ajung estetician? Ma refer la cel care face modificări feței cu acid etc. Ce trebuie sa urmez si cat durează? Dau funda!
Salut! Poate sa-mi explice si mie cineva care este diferenta dintre Serviciul Investigatii Criminale si Serviciul Omoruri? Multumesc!
Sunt bună la învățătură si am note foart bune la școală. Mama ar vrea sa ma duc pe mate- info sau ceva de genul pentru ca as avea multe șanse sa întru. Eu as vrea la arte pe arhitectura, unde...? (mai mult)
Pot incepe să lucrez la 2 locuri de munca, unul full- time și altul part- time începand cu amândouă în același timp? Mă refer aici, cum mă voi descurca in perioada de training pentru amândouă?...? (mai mult)
Poți sa lucrezi și de acasă dacă ești angajat într-o companie de IT? Și nu se schimba nimic?
Se da la politie in toamna acum?
Salutare, A lucrat cineva cu firma Want 2 Work pentru Olanda? As dori niște păreri legate de ei.
Buna. O sa trec direct la subiect. Problema mea este următoarea: am 22 de ani, sunt la drept, însă nu îmi găsesc locul aici. Nu stiu ce vreau sa fac. Sau ce vreau sa devin. Acum nu mult timp, am...? (mai mult)
Salut lume! Imi puteți trimite/spune care este tematica pentru admitere la Academia de Poliție, facultatea de Pompieri de anul acesta sau din 2020? Mulțumesc! Dau fundă!
Ce înseamnă consilier vânzări? As vrea să mă angajez la Charisma dar nu prea știu exact în ce constă acest post.
Poți gati și să faci bani?
In Romania, la ce facultate se mai poate studia ingineria medicala in afara de UPB? Din cate stiu, se poate si la UTCN dar n- am gasit prea multe informatii despre asta. Daca puteti, as vrea exemple...? (mai mult)
Salut, ma numesc David am 17 ani 1.64 înălțime sunt in clasa 11- a și îmi doresc sa intru la acadamia de poliție. Dupa cum știți se dau probe scrise cât și sportive, am inteles ca ar trebui...? (mai mult)
Din cauza ca materia de programator e foarte populara imi doresc sa devin si eu programator. Nu ma pricep deloc la matematica dar din ce am vazut nu ai nevoie atat de mult de matematica la un job de junior.Eu...? (mai mult)
Buna! Ce studii trebuie sa urmez pentru a ajunge asistenta intr-un cabinet stomatologic sau oftalmologic? Poate știți ceva școli prin Iași, ca aici as vrea
Buna TPU! Vreau sa aflu tot ce se poate despre ingineria biomedicala, vreau sa stiu daca se axeaza doar pe aparatura medicala sau are si alte ramuri, de ex ingineria genetica. Ce studii sunt necesare...? (mai mult)
Cât de bun e un job de agent imobiliar?
Buna, am 15 ani si anul acesta intru la liceul economic in clasa a 9a. Visul meu este sa studiez in Statele Unite ale Americii pentru facultate dar m- am gandit ca pot sa fac asta si din clasa a 10. ...? (mai mult)
Salutare! Cat tine oare un sezon la mare? Am 19 ani si lucrez la autoservire în Neptun. Prima data s- a spus ca stam pana pe după 15 septembrie și azi am auzit ca pe 10 septembrie! Și acum stau sa...? (mai mult)
Unde poti lucra ca si asistent medical in afara de spitale, clinici cabinete?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a