Daca ai strabism, înseamnă că nu poți intra la medicina?
Sunt nou in aceasta comunitate, dar vreau sa trec direct la subiect. Am 16 ani si sunt in clasa a 10- a, sunt un elev bun la invatatura, dar nu sunt sigur de ce as dori sa fiu cand voi termina liceul...? (mai mult)
Ce facultate sa aleg (la Cluj) dintre psihologie, politie sau bio? Unde credeti ca is cele mai mari sanse sa lucrez in domeniu? Imi plac la fel de mult toate. Vreau doar sa stiu simplu si la obiect care...? (mai mult)
Bună ziua, îmi poate oferi cineva niște informații despre atestatul de ''Telecomunicații'' (Dispecerat) cred că așa se numește, nu știu sigur? Unde se fac înscrierile? Cum se fac înscrierile?...? (mai mult)
Daca faci facultatea de medicina dentara, poți deveni reprezentant medical?
Salut! Imi poate spune si mie cineva daca stie ce probe se sustin SGP? Multumesc!
De ce acte am nevoie dacă vreau sa ma angajez în Germania?
Buna! Care sunt probele pentru a intra la Politia Locala?
Salut! Ma gândeam să merg la liceul militar, însă e o problemă în planul meu. Matematica. Adică mă descurc cu ea, as putea intra la Militar, dar nu sunt fană neaparat matematica. Stiu sa rezolv...? (mai mult)
E greu sa ajungi inginer software? As vrea și eu
Se apropie bacul și am stat și m- am gândit bine ce vreau sa fac mai departe. As vrea sa urmez o facultate (de film, irelevant) însă în străinătate. M- am gândit la Franța sau Anglia fiindcă...? (mai mult)
Salutare! Am absolvit liceul, profil mate- info, dar nu am promovat bacalaureatul. Desigur, am ales să ies din țară, mai exact în Germania, unde lucrez la un depozit. Problema este că vreau să...? (mai mult)
Vreau sa devin geochimist, ce facultate trebuie sa fac?
Daca am 18 ani dar inca eleva la liceu, se poate sa muncesc la magazine precum zara, stradivarius etc?
Buna! Am intrat la ID si nu pot face modulul psihopedagogic. Pot preda macar ca si educatoare in timp ce fac facultatea de litere? Ce teste se dau?
Ce face un ambalator la aluminiu prelucrat? (Alro) Am auzit ca ma angajează ca necalificat și cu salariul minim, Deci ce ma interesează : vreau sa știu cât este de greu ar fi pentru mine (am ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre postul de asistent de farmacie? Ce salariu se ofera la început fara experienta în orașele mici?
Salut! Daca aplic pentru un loc de munca remote/de acasa, la o firma care are sediul in alt oras, care sunt sansele sa fiu ales pentru post? Sunt prioritizati cei din orasul respectiv? Ma refer la posturi...? (mai mult)
Salut! Aș dori ceva informații despre munca in afara prin agenții din Romania. Merita sa fi angajat în această condiție? De ce? Te vei descurca fara o limbă străină? Aș dori să am mai multe ...? (mai mult)
Salut! Plănuiesc să fac o serie de cursuri și vreau să încep cu cel de agent de securitate. Am câteva întrebări. 1. Unde trebuie să mă adresez în prima etapă? 2. Pe ce perioadă e cursul? ...? (mai mult)
Bună ziua. Dacă faci o postliceala de asistent de farmacie, după terminarea acesteia se poate sa te înscrii la facultate pentru a deveni farmacist? Se pot echivala studiile?
Buna! Pot sa lucrez ca asistent medical daca am tulburare psihotica acuta? (La angajare se cere adeverinta de santate fizica si psihica)
Anul ăsta nu mai pierd înscrierea la sgp... știți când începe?
Buna TPU, Ca sa devin un marketer profesionist trebuie neaparat sa am facultatea de marketing? Sau pot invata din citit carti, cursuri si altele?
Poti face voluntariat la doua asociatii care au scopuri similare (a ajuta oameni) sau este obligatoriu sa alegi doar una?
Salut TPU, am si eu o intrebare cu privire la concursul de admitere la scoala de subofiteri jandarmi. Recent mi- am deschis o firma pe numele meu care este inactiva si doream sa stiu daca ma pot inscrie...? (mai mult)
Bună seara! Sunt major(26 de ani) și m- am hotărât să plec de acasă, dar fara sa dau prea multe explicații. Problema este că trebuie sa fiu sigur de aceasta schimbare majora. Menționez că ...? (mai mult)
Salut, sunt student in ultimul an la litere (engleza- franceza) si as vrea sa- mi gasesc un job part time in cursul acestui ultim an. Voiam sa va intreb ce as putea lucra eu fiind student la litere, ...? (mai mult)
Salut TPU, paleontologia se poate studia in Romania?
Dacă ești judecător de civil și penal, cât timp liber ai pe săptămână?
De câte clase ai nevoie pentru a te angaja la bolt food pe bicicleta?
Salut! Sunt în anul 3 la facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Am urmat modulul pedagogic însă nu îmi este clar ce pot preda cu el, am văzut mai multe variante...? (mai mult)
Cum pot ajunge anatomist și ce trebuie mai exact să facă un anatomist? Cel care studiază anatomia.
De ce studii am nevoie pentru a fi maseur? Și cât se câștigă din asta?
Bună ziua! Daca am facu liceul sportiv pot merge la orice facultate vreau?
Exista posturi in MAI sau MAN, cu incadrare directa, din sursa externa, pentru persoane cu dizabilitati? Ma refer la locuri speciale pentru acestia(adica locuri la care pot participa doar persoane din...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau sa dau la politie acum din sursa externa si voi da test numai din legi. Repet, doar din legi. Stie cineva vreo aplicație sau vreo modalitate mai usoara de a le învață? Gen chestionare...? (mai mult)
Buna TPU:) sunt cls 7 si vreau sa dau la liceu pedagogic specializare educator- invatator... vreau sa devin invatatoare. Dupa ce dau bacul, am nevoie si de o facultate sau pot deja sa ma angajez? Care...? (mai mult)
Salutare prieteni, anul acesta termin clasa a 12a și nu voi lua bacul, nici măcar nu- l voi da, dar în fine... Voi incerca varianta de a merge la sgp, acolo 10 clase 2500 de lei salariu și stai...? (mai mult)
Buna! Eu sunt asistent de farmacie, facultate in cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș, la Timișoara. Și am și un master terminat tot la ei. As putea preda oare, se poate...? (mai mult)
Salut.Stie cineva sau s- a angajat cineva cu relocare pana acum PASII exacti pe care i- a facut angajatorul?(acolo unde a fost el, chiar daca difera si ma refer in felul urmator, dupa exemplul de mai...? (mai mult)
Salut.Ce meserie mai este inca bine platita si cautata in prezent? O meserie care nu necesita facultate, doar cursuri.
Doresc să încep un curs IT, unul complet (Full-Stack Developer) îmi puteți da câteva păreri și unde mă pot înscrie? P.S. Sunt multe și nu știu care e ok. Mulțumesc!
Stie cineva unde se face cursul de tipograf?
Bună TPU! Sunt anul 1 la Kinetoterapie UNEFS, voi începe în curând și mi- e frică rău. Am auzit că se face mult sport aiurea și se dau probe la schi și înot. Eu sunt paralelă cu toate sporturile...? (mai mult)
Buna dimineata TPU! As avea o intrebare- am 13 ani si sunt in clasa a 7- a. Stiu ce profesie vreau sa am- Oculist pediatru. Puteti sa- mi recomandati niste carti cu care sa incep, ca sa fiu pregatit...? (mai mult)
Bună ziua, Vreau să mă angajez la Noriel. Care este programul de lucru pentru un angajat? Dau fundă
Va salut pe toți, As dori sa incep prin a spune că am aproape 30 de ani și mă gândesc din ce in ce mai mult sa fac o schimbare in domeniul profesional. Mai precis având în vedere că viitorul...? (mai mult)
Bună! Sunt a 8-a si ma întrebam ce liceu pot urma pentru a fi stewardesa sau dacă liceul tehnic de aeronautica Henri Coandă este bun pentru a deveni asa ceva.
Buna TPU. Sunt grefier si m- am inscris la niste seminarii pentru pregătire profesională continua. Aceasta o sa se desfasoare peste 2 săptămâni dar din motive personale nu mai pot ajuge. Credeti ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului