Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Unde poti lucra ca si asistent medical in afara de spitale, clinici cabinete?
Bună! Vreau să mă înscriu la contabilitate și informatică de gestiune (feea), eu terminând liceul pe profil uman. Deci nu am mai făcut matematică din clasa a 11a.Aș putea să mă adaptez sau...? (mai mult)
Salutare, am o nelamurire, daca fac o scoala de politie si devin politist, in timp la ce pot avansa? De exemplu, pot sa devin detectiv, sau ce? Pe internet chiar nu gasesc informatii de genul
Bună! Am văzut ca programul pe ambulanta este 12/24, 48 liber. Am o mica nelămurire... după tura de noapte, sa zicem ca ies luni dimineața la 7, următoarele 2 zile le am libere (zile complete)...? (mai mult)
Știe cineva când se fac înscrierile la voluntariat la SMURD?
Bună! Lucrez ca și casier, fac 3 săptămâni acuș de când m- am angajat la un Profi (e primul loc de muncă), eu am prins rapid ce și cum trebuie să fac... dar problema e următoarea: de ce îmi...? (mai mult)
Bună, știe cineva ce școală sau ce cursuri treba sa faci sa devii asistenta maternala? Pentru ca îmi doresc foarte mult asta dar nu știu cum trebaa sa procedez sau ce școală sa urmez.
Dintre un chirurg și un medic legist, cine are un salariu mai mare?
Bună! Dacă am studiat scoala profesionala profil tehnologic (11 clase) pot studia un curs postliceal de farmacie?
Câte ore de muncă are un recepționer de hotel, scris în contractul de muncă (de obicei)?
Ce părere aveți despre universitatea Artifex din București? E măcar bună s-o ai făcută, să poți avansa? XD Detalii și păreri, vă rog, dintre cei care cunosc?
O scoala de piloți în România costa extrem de mult. Cursurile teoretice costa peste 40 de mii de euro și orele de zbor pe simulator și pe avion încă 20 de mii. Cursurile în străinătate cer și...? (mai mult)
Hello TPU, as vrea sa aflu opinia voastra, recent mi- a pus capac o situatie aici in tara, am un job intr- un call center unde castig cam 2700 de lei pe luna, dar as vrea sa plec in UK(am pre- settle...? (mai mult)
Pot sa ma alatur armatei imediat dupa terminarea liceului (19 ani), sa ma duc in misiune si apoi, la întoarcere (in cazul in care supraviețuiesc), sa intru in academia militară?
UMF Cluj sau Bucuresti? Trec a 12- a si nu sunt hotarat pentru care centru sa ma pregatesc. Amandoua facultatile sunt bune, asa ca m- ar interesa calitatea vietii din aceste orase. Eu sunt din Constanta...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani și-mi place sportul, am corpul lucrat cât de cât. Am 1. 80 si 75kg. Ceva meserii bune pe viitor? Mă gândeam la armată, politie sau chiar ceva model=). Ceva propuneri?
Buna,daca stai la mai multi angajatori intre una si patru luni se mai pune la vechime? La pensie daca o mai apuci se ia vechimea de la aceste joburi care insumeaza cativa ani la mine?
Salut. Am 19 ani și din păcate doar 1.69 înălțime. Si vreau sa merg la subofițeri politie. Mi- e frica ca din cauza înălțimii sa nu fiu marginalizat sau luat în râs. Multe cunoștințe polițiști...? (mai mult)
De ce nu se da salariul o dată pe luna si gata? De ce se da de 2 ori? Adica avansul si celalalt. Mă enervează că e putin si cum vine avansul il cheltui
Buna ziua. Am 30 de ani și nu am nicio aptitudine, probabil sinonim cu niciun orizont. Am absolvit o facultate inutila, după licență nu am mai dat master deoarece erau domenii care nu te- ar fi putut...? (mai mult)
Am 16 ani și aș vrea să fiu voluntar la SMURD. Știți, am problemă de auz, port aparate, dar aș vrea să mă înscriu, barem să-mi omor curiozitatea. Oare voi putea?
Salut.Daca ești angajat printr- o agenție de recrutare care îți și virează salariul, acesta va fi automat mai mic decât dacă te angajezi direct la angator fara agenție de recrutare? Vi se pare...? (mai mult)
Ce salariu are un profesor de romana pentru clasele 5-8 și de la cât începe salariul (primul an de predare) și pana la cât poate ajunge (cu cat mai multi ani de predare)?
Bună! Care este programul unei asistente medicale în spital (gineco)? Îl poți stabili împreună cu angajatorul sa îți alegi nr de ore? Și cam cate zile de concediu are un asistent?
Salut prieteni. Ce părere aveți de aceasta meserie? Cat câștiga un topograf inginer? Rog seriozitate va rog frumos.
Salut TPU, am o intrebare.Un program de masterat cat de mult ajuta pentru a te angaja pe un post cat mai mare in domeniul respectiv?
Bună! Ca asistent medical la o gradinita/scoala, aveți idee (orientativ) cam care este programul? (pe perioada verii sunt plătiți?) Și care este programul?
Salut, am 14 ani și ma gândesc sa devin cofetar patiser. Ce liceu trebuie sa urmez? Ma gândeam la arte. Puteți sa ma informați despre liceul de arte? Cam de ce medie am nevoie sa intru... etc. Eu...? (mai mult)
Bună, vreau sa dau la Umfcd însă nu știu ce sa aleg dintre chimie sau fizica, am auzit că fizica ar fi mai ușoară, ideea e ca nu prea am făcut fizica la clasă (însă cu multa munca as putea...? (mai mult)
Salut TPU! Credeți ca se fac bani din tatuaje? As vrea sa fac un curs care costa foarte mult. Dar faza e ca școala e cea mai buna din București. De când eram mic îmi plăcea sa desenez. Am fost întotdeauna...? (mai mult)
Salut,ce meserii poți avea în armată și care sunt salariile?
La pompieri Smurd ai voie cu tatuaje?
Buna! Ce materii se fac la postliceala ca asistent medical radiologie? Multumesc!
Buna! Termin postliceala sanitara si nu prea știu către ce sa ma axez. Ideea este ca îmi doresc sa găsesc ceva cu un program relativ ok, nu- mi prea place munca în ture, asa ca... m- as axa pe un...? (mai mult)
Salut! Am terminat facultatea de tehnica dentara acum 2 ani. Anul trecut m- am apucat de postliceala de asistenti medicali si acum am terminat primul an si mai am 2 ani si o voi termina. In aceasta vara...? (mai mult)
Buna, ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii despre facultatea DIMA Design Industrial și Managmentul Afacerilor din Iasi? Cum este, dacă este greu și ce poți face după finalizarea acesteia. ...? (mai mult)
Salut! Exista job uri de programare (coding)? Niste cerinte de angajare. Va rog!
Salut! Daca am contract valabil de pe 20 a lunii iar în acesta scrie că pe 22 se primeste salariul, voi primi salariul pe o zi de munca? :)) Ofer funda pentru explicații.
Pot face traduceri pentru wrestling gratuit bineînțeles, adică din plăcere?
Buna TPU! Informatică economică SAU contabilitate si informatică de gestiune? Ce ar fi mai de viitor? Ma tot gandesc ca in timp ar dispărea contabilitatea si o sa fiu nevoita sa imi schimb vocația...? (mai mult)
Salutare! Urmeaza sa termin liceul pe profil silvic(agricol) si sunt pasionat de repararea calculatoarelor si telefoanelor. De la componente pana la erori. Si as dori sa fac si o facultate. Intrebarea...? (mai mult)
Salut! Pentru a te angaja în armata de ce ai nevoie? Ai nevoie de bac pentru a te angaja pe post de soldat? Si care este varsta maxima de angajare? Pana la ce varsta te poți angaja?
Hey TPU! Mai am mult timp să mă decid, dar vreau să știu care joburi îți dau un salariu bun și sunt cât de cât "distractive" (să zic așa, adică de care nu te plictisești)?
Ce trebuie sa faci ca sa ajungi reflexoterapeut?
Salut! Am 19 ani și sunt mecanic auto fără experiență, începător sau ucenic mecanic, nici eu nu știu exact unde să mă clasific. De ce spun asta? Pai, încep cu mica mea poveste despre domeniul...? (mai mult)
Salut, imi poate spune si mie cineva unde ma pot angaja la 15 ani in Bucuresti?
Bună TPU, Cât este salariul la Profi pentru casier part-time? Cât este salariul la Mega Image pentru lucrător comercial part-time? Dau fundă!
Unde e mai ok? La FSEGA - informatica economica sau la mate-info? Unde ai mai multe sanse de angajare, salarii mai mari si mediu placut?
Bună. Pe viitor as vrea sa dau la facultatea de stomatologie. Cat de greu ar fi dacă eu sunt la Filologie? Și cam pe ce materii ar trebui sa ma bazez? Mulțumesc anticipat.
Ce liceu trebuie sa urmez ca să devin cofetar patiser?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!