Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau si eu să întreb, daca nu urmez liceul militar, cum pot intra la școală de ofițeri dupa terminarea liceului civil? Trebuie sa ma alătur mai întâi armatei, sa urmez cursurile specifice pregătirii...? (mai mult)
Poți să devii programator junior sau mid și să rămâi la nivelul ăla pentru restul carierei? Vreau să devin programator dar doar la un anumit nivel și să mă angajez într- o corporație mare ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre marketing si management?
Hi everyone! Vă rog să mă ajutați cu un sfat. Sunt student și îmi doresc să încep să livrez cu Glovo în București, dar nu știu ce partener să aleg. Mă îngrijorează faptul că mulți ...? (mai mult)
La subofiteri mapn profilul intendenta. La postliceala de un an, ce se preda? Ce materii? O sa fie si multa educatie fizica?
Dacă intru ca olimpic la două facultăți, mai plătesc taxă la una dintre ele?
După ce termini finante banci, cam cât ai salariul în general? Trece de 3000?
Buna ziua! Eu vreau sa plec in Anglia, sa lucrez la un depozit, mi s- a spus ca imi trebuie Nino, am citit pe net ca este un act doveditor ca platesti taxe la ei, dar cum pot proceda pentru a- l obtine?...? (mai mult)
Care este salariul unei persoane ce lucrează în domeniu IT?
Cum se obține gradul didactic I?
Buna! Este cineva care a terminat FEEA (Facultatea de economie si administrare a afacerilor)? Am nevoie de o parere. Multumesc
Cum vi se pare job- ul de casier in benzinarii? Am 22 de ani si nu am lucrat o secunda din viata, sunt cam depresiv si ma plictisesc imediat. Facultatea e inutila ca profil si nu stiu unde sa ma angajez....? (mai mult)
Ce părere aveți despre facultatea de business din cadrul universității Babeș Bolyai din Cluj?
Ce înseamnă lucrător în comerț?
Cum este facultatea de drept din academie? Ce ies de acolo si cu ce ma voi ocupa? E diferit de osp?
Buna! Sunt ultimul am la postliceală de asistenți medicali, datorită virusului nu am făcut practica deloc ultimii 2 ani. Îmi e foarte frica sa ma angajez într- un spital deoarece nu știu nimic ...? (mai mult)
Salutare, TPU! Dupa terminarea oricarui liceu, ce trebuie sa urmezi pentru a deveni agent SRI? Si mai exact ce abilitati trebuie sa detii ca sa treci testele?
Buna seara, TPU! Imi puteti explica ce face un inginer proiectant? Si mai important, cum poti ajunge sa devii acest lucru?
Salutare! Ce este mai bine sa fii ajutor de bucătar sau ospătar? Ce salariu se ia, cam câte ore se lucrează?
Salut TPU! Am o intrebare si as dori sa ma ajutati, la ce facultati mai pot sa intru in Romania, in orice oras cu media 6.01 la Bac?
Ai nevoie de facultate pentru a deveni bibliotecar? Este o meserie grea?
Un asistent medical pe aici?
Buna TPU. Imediat termin liceul și nu prea știu ce sa fac pe viitor. Cum ma pricep bine cu limba engleza și îmi plac limbile străine ce as putea sa urmez in continuare? Ma gândeam facultatea de litere...? (mai mult)
Bună ziua! Exista o platformă online unde îmi pot verifica salariul, contribuțiile, vechimea în munca și alte date ce țin de contractul de munca? Daca da, unde și ce trebuie făcut? Mulțumesc!...? (mai mult)
Salut, Vara asta am luat bacul și vreau sa urmez la școala de poliție din Cluj. Ma puteți ajuta cu detalii când trebuie sa ma înscriu prima data și toate detaliile? Nu găsesc nimic pe site. ...? (mai mult)
Daca am intrat acum la o facultate la invatamant la distanta, ma pot muta din anul 2 la invatamant cu frecventa?
Salut,poate sa-mi spuna cineva care este sau a terminat la academia de politie sau la scolile de subofiteri, ce te pune sa faci la vizita medicala la ochi?
Bună! Aș dori să urmez facultatea de drept(inca nu m- am hotărât în ce oraș) și am o mare întrebare. Eu vreau sa ma fac procuror sau avocat, dar din ce am auzit e greu sa profesezi în astfel...? (mai mult)
Buna! In ce consta admiterea la Fmf Oradea? Care este tematica la anatomie, din ce carti sa invat? De unde pot face rost de cartea cu grile?
De ce trebuie sa mă înscriu în Oammr daca nu vreau sa profeseze inca?
Buna! Anul acesta trec clasa a12- a. Am urmat un liceu cu profil economic, insa nu prezint interes pentru o facultate de profil economic. Intotdeauna mi- a placut limba romana, citesc poezii, date biografice...? (mai mult)
Bună ziua! Cum este mai avantajos de a avea un contract de munca, salariu1350 și 200 bonuri de masa sau un salariu de 1550 care nu conține bonuri de masa? Ofer funda pentru argumente? P.S. Care sunt...? (mai mult)
Medicina veterinara! Am ales! Asta mi- e viitorul, asta trebuie sa fac, sa salvez animalele! Nu stiu ce ar trebui sa stiu inainte, stiu ca va fi greu. Stiu ca nu voi putea salva absolut toate animalutele...? (mai mult)
Salut TPU, imi puteti oferi o lista de meserii/pasiuni din care se castiga cat de cat ok si e de viitor? Am terminat liceul anul asta si nu stiu daca sa ma duc la facultate sau nu, efectiv nu stiu unde...? (mai mult)
Salutare! Vreau să vă cer o părere. Am luat permisul recent și vreau să mă bag pe livrări. Ce îmi recomandați dintre Glovo și Foodpanda? Unde se câștigă mai bine? Ce avantaje și dezavantaje...? (mai mult)
Ma intereseaza Cariera în SRI. Cand se fac inscrierile?
Hello! As vrea sa ma inscriu la medicina. Credeti ca facultatea din Oradea e buna? Sau e mai bine la cea din Timisoara?
Când pot să ma înscriu la Școala de Pregatire a agentilor de politie de frontieră și de ce acte am nevoie?
E grea meseria de Pizzer/Pizzaiolo.Sunt cat de cat pasionat de bucatarie, stiu sa fac pizza, cel putin mie imi place gustul, dar chestia e ca atunci cand o fac, stau si migalesc putin la ea si nu imi...? (mai mult)
Stie cineva ce salariu este la un 5to go pentru 8 ore?
În ce joburi oamenii se îmbracă Office? Enumerați. Credeți că și programatorii fac parte din categoria asta? Dar managerii, arhitecții, medicii de la privat?
Buna TPU. Imi poate explica cineva ce presupune informatica economica din cadrul facultatii de contabilitate? Si daca aveti si niste cursuri sau pdf-uri cu informatii ar fi super. Multumesc:)
Aveti vreo parere despre facultatea de Drept de la Universitatea din Pitesti?
Salut. Azi am fost sa las un cv la un magazin de haine mai exact c&a si as vrea sa stiu in cate schimburi se lucreaza. Programul este de la 10 dimineata pana la 10 seara, nu am mai lucrat in domeniul ...? (mai mult)
Salut, ieri am fost la muncă primele 4 ore, iar după celelalte 4 am lipsit că am avut niște probleme, iar mie mi s- a spus că am absență nemotivată. Poate să îmi pună nemotivată pentru 4...? (mai mult)
Buna, Trec in clasa a 12- a si incerc sa ma hotarasc ce cariera sa imi aleg pe viitor. Sunt la profil stiinte ale naturii si pot spune ca am note bune la toate materiile, dar nu ma pasioneaza niciuna...? (mai mult)
Daca te faci subofiter si alegi la inceput o specializare (ex. Infanterie), dar dupa un timp aceasta nu iti mai place, o poti schimba? (ex. Sa treci de la Infanterie la Tancuri)
Bună! Ce părere aveți despre Universitatea de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" din Iași, Specializarea Balneo-fiziokinetoterapie și Recuperare. E grea admiterea?
Salut, stie cineva o agenție buna de modeling in Bucuresti? Sunt baiat si am 18 ani si imi doresc sa devin model... Vreau sa fie serioasă agenția si de la care sa poti sa progresezi. Si mai am cateva...? (mai mult)
Ce parere aveti despre facultatea noua de Drept de la ASE?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!