Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 5 Martie 2025 sunt:
Dacă, de exemplu, vreau să dau la medicină militară, însă nu știu sigur dacă voi promova proba sportivă, pot aplica și la civil și la militar, dar după ce am fost admis la ambele, să...? (mai mult)
Exista vreo facultate la care as putea da dupa filologie pentru a pleca cat mai usor din tara? Poate cu un job deja in plan si sigur?
Salutare, TPU. Stie cineva cu date concrete cam care este salariul unei stewardese in Romania?
Bună! Merită să fac Master după ce am absolvit Facultatea de Litere/ Limbi Străine? (țin să menționez faptul că vreau să devin translator, nu profesor etc.). Am luat în calcul faptul că este...? (mai mult)
A facut cineva facultatatea de inginerie alimentara din Timisoara sau alt oras, daca da, cum vi s-a parut?
Vreau sa merg la munca în Belgia, e prima oara când merg în străinătate la munca, am 19 ani și am câteva întrebări. Cum o sa fac sa am internet acolo, cum ma voi descurca când vreau sa merg...? (mai mult)
Vreau sa încerc sa- mi fac o cariera pe partea de IT dar nu știu ce și cum. Dacă ar fi sa începeți din nou, ce ati alege(cei ce lucrează deja in it) și de ce? Am prieteni ce lucreaza in domeniu...? (mai mult)
Buna. Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa- mi retrag dosarul de la facultate si nu stiu procedurile. Pe siteul facultății nu gasesc mare lucru. Este vorba despre Facultatea de Istorie si Geografie...? (mai mult)
Te poti muta de la universitate privata la una de stat? (de exemplu la Universitatea din Bucuresti)
Hey, îmi doresc sa studiez și sa practic dreptul în Franța, asta însemnând automat ca îmi doresc sa locuiesc acolo. Este posibil?:)
Am o intrebare. Anul viitor este posibil sa dam admiteri la facultate iar eu as vrea la Limbi Moderne Aplicate, ubb. As vrea sa merg pe engleza si spaniola/italiana, in conditiile in care eu nu am facut...? (mai mult)
Daca as fi acceptata intr- un liceu militar, dar in timpul acelor 4 ani de liceu dioptriile mele de la ochelari ar creste peste limita academiilor, ce pot face? Trebuie sa platesc cei 4 ani de liceu?...? (mai mult)
Bună,am 10 clase mă pot înscrie în armată? Dacă da, unde trebuie să merg?
Salut TPU. Am 15 ani și sunt foarte hotărât ca la anul sa mă angajez la mc Donalds pe timp de vară 4 sau 6 ore. Acum, voi știți care sunt salariile pentru 4 ore și care sunt pentru 6? Ce credeți...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa încep prin a spune ca am intrat la Academia de Politie cu una dintre cele mai mari medii- top 15, însă cred ca voi fi respins la medical, după 2 ani de invatat zi de zi, ...? (mai mult)
Poți să te faci bucătar și fără curs?
Salut..Care îmi afla cât e salariu unui farmacist la RemediumFarm Cluj?
Bună, Are cineva idee în ce constă admiterea la Unarte secţia artă murală? Ştiu că am nevoie de un portofoliu cu 20 de lucrări personale şi am proba practică cu tehnica la alegere, dar ce...? (mai mult)
Hei, am o întrebare pentru cunoscători! Urmează să termin clasa a 12 a și aș dori să urmez școala de poliție din Câmpina, la ce ar trebui să fiu pregătită și ce se va studia la această...? (mai mult)
Credeti ca o sa fiu eliminat la proba medicala la Scoala de Politie daca am 19 ani, 180cm inaltime si 67kg?
Salut! Am o întrebare gigantică pentru voi. Și sună cam așa: Dacă vreau să urmez cursurile unui liceu pedagogic (la mine nu mai e "dacă"), și nu vreau să predau în ciclul primar sau liceal...? (mai mult)
Am o întrebare, dacă eu ca student ma înscriu la USV la facultate înscrierea este pentru cei 4 ani sau doar pentru primul an și va trebui sa revin în fiecare an?
Salut lume! Daca am suflu sistolic pot lucra in cadrul militar?
Ce salariu net are un profesor debutant in 2021?
Multă lume vrea să lucreze în poliție, jandarmerie, politică, finanțe și bănci, dar cum poate lucra cineva în medii foarte corupte, în unele locuri fiind ceva extrem (chiar și în lanțurile...? (mai mult)
Sunt cu moralul la pământ si nu știu ce sa mai fac, de aproape 3 săptămâni am încercat sa îmi găsesc un job care sa aibă legătura cu sportul dar la final ori nu mi se răspundea la CV ori eram...? (mai mult)
Salut. E normal sa lucrezi 7 zile cu doar o singura zi libera?! In ziua aia libera doar dorm.
Medicină militară sau medicină civilă? Ce ați alege? Care sunt mai bine tratați? Ce salarii au? Ce facultate trebuie să faci? Ofer funda celui mai detaliat răspuns!
Salut! Am voie sa dau la subofiteri la Campina daca am picat psihologicul la Academia de Poliție? Va rog, ajutati-mă!
Daca vreau sa ma angajez la food delivery si primesc o comanda de ex trebuie sa o platesc din banii mei?
Hello, e cineva care a lucrat la TAZZ în Brasov cu BICICLETA si imi poate spune si mie cum este? Sunt oameni care comanda dr la Tazz sau prefera alte firme (gen, Glovo, Takeway, Foodpanda)? Si cam...? (mai mult)
Cu media 10 in bac,pot da la medicina, fiind pe profilul turism și alimentație?
Hei! Am o mică curiozitate in legătură cu următorul lucru. Peste doi ani vreau sa dau la facultatea ubb din Cluj, la sociologie și asistență socială, specializare asistență socială. Așadar,...? (mai mult)
Contabilitate si informatica de gestiune sau informatica economica? si de ce mai exact profilul respectiv ales?
Salutare! Știe cineva care este programul de lucru pe ture la Pepco în general? Când și cum se dau zile libere, având în vedere că este deschis zi de zi? Ce salarii sunt? Mulțumesc mult!
Ce meserii poți avea în USA cu 10 clase?
Cum rezista unii sa lucreze ani de zile ca vanzatori? Nu se plictisesc? Am avut si eu un job temporar de 3 luni si mi se pare foarte plictisitor sa stai 12 ore aproape degeaba, sa mai vina cate un client...? (mai mult)
Bună! Sunt Alexandra, sunt în clasa a 11-a la liceu și ma gândesc la ce facultate sa dau. Ce părere aveți despre facultatea de psihologie-pedagogica?
Bună ziua! Se poate da restantele, dacă nu am plătit taxele de studii asa cum se specifica în contract? (din cauza unor probleme financiare)
Bună ziua, aș dori să știu dacă pot intra în Academia de Poliție.Am văzut un răspuns doar că era din 2013.Doresc să știu din acest an, mulțumesc.
Mi- am dat demisia si ultima zi a fost pe 30 august. Eu ma bazam maxim pe faptul ca o sa imi plateasca zilele de concediu pe care nu mi le- am luat si cand am vazut pontajul de pe luna septembrie am vazut...? (mai mult)
Bună seara! Prietena mea cea mai buna lucrează de 5 ani în sistemul penitenciar. Își dorește sa poată practica aceasta profesie într- un penitenciar din Spania. Știți cumva dacă este posibil?...? (mai mult)
Ce prețuri sunt la dragonul roșu? O șapca nike pe olx e 30 lei, iar la dragon cat e? Parfumuri tester tip : tommy, milion, armani, hugo boss la 50 ml care au preț 25- 30 ron pe net de unde pot ...? (mai mult)
Ce trebuie făcut pentru a ajunge sa lucrezi la Smurd ca fata? Trebuie date niște examene ceva sau de participat la concursul scos de pompieri?
Bună, dragilor! Aș avea nevoie de niște păreri din partea voastră. Mă aflu într- un moment al vieții mele în care nu știu ce să fac/aleg, am ales să fac școala la distanță pentru a lucra...? (mai mult)
Buna! As dori sa stiu la ce te ajuta atestatul de tehnician in transporturi? Ce job ai putea avea cu acel atestat? Mulțumesc
URGENT! Va rog sa ma ajutați, la cererea de înscriere a scolii de politie scrie mare in mijloc sus, "Domnule___" pe cine trebuie sa scriu acolo?
Salutare TPU! Am 25 de ani si de la 19 am inceput sa ma lupt cu o afectiune medicala pe care am reusit sa o inving acum 5 luni. In acesti ani am incercat sa lucrez in ciuda problemelor care ma impiedicau...? (mai mult)
Hei. M- am decis și voi face facultatea, dar aș vrea să dau la școala de subofițeri mapn(aeriene cel mai probabil), și am înțeles că dacă ai facultate și faci școala de subofițeri, la un...? (mai mult)
Buna, spuneti- mi si mie va rog *motive pentru a- ti schimba tura la munca*, exemplu.....eu si partenerul meu impartim aceeasi masina (si trebuie sa iau autobuzul, ala intarzie, iarna e frig si tot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?