Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, stie cineva o agenție buna de modeling in Bucuresti? Sunt baiat si am 18 ani si imi doresc sa devin model... Vreau sa fie serioasă agenția si de la care sa poti sa progresezi. Si mai am cateva...? (mai mult)
Ce parere aveti despre facultatea noua de Drept de la ASE?
Unde sunt așa medici? https://linksharing.samsungcloud.com/eOI2UdLHkVdz E normal să vii așa la serviciu? Ăștia lucrează într-un spital?
Buna! Dupa un an facut la o facultate de Drept, ma pot transfera in anul 2 la o alta facultate de Drept, astfel incat sa nu mai reiau primul an?
Buna! In ce consta admiterea la facultatea de Jurnalism și științele comunicării din cadrul univ Bucuresti? Dar la Litere și Psihologie și științele educației? Mulțumesc
Salut, credeti ca in urmatorii ani nu o sa se mai caute ingineri in domeniul petrol/gaze avand in vedere evolutia masinilor electrice? Mai merita sa incepi o facultate in domeniu sau ar merita mai mult...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa ma angajez ca agent de vanzari in imobiliare, ce parere aveti despre acest loc de munca? Vreau sa precizez ca nu am experienta. Vreau sa raspunda cei ce au lucrat in domeniu!
Mi-ar plăcea ca in viitor să fac ceva ce ține de biologie, dar nu vreau sa merg pe ceea ce ține de medicină. Am altă șansă undeva cu șanse de viitor?
Salut! Am un job in prezent si caut sa fac un ban in plus, atunci cand sunt liber. Am cautat pe olx si google si nu am gasit mai nimic concludent. Nu stiu unde as putea sa gasesc evenimente...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez ca traducator la o anumita firma pe care o prietena mi-a zis ca incepe cu petrom sau porta. Stiti cumva care este numele firmei
Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu o informație. Îmi pare rău că va scriu asa târziu. Sunt profesor de limba franceza. Am luat în 2020, postul pe 1 an, vacant. La propunerea conducerii, ...? (mai mult)
Hei TPU, aș dori să vă pun o întrebare. Mă tot bate gândul să mă angajez la Glovo, Tazz sau Food Panda. Unde se plătește mai bine? Dacă aș alege part time, m- aș alege cu 2000- 2500...? (mai mult)
Buna TPU! Peste cateva luni incep Facultatea si zilele acestea trebuie sa ma decid intre Brasov si Cluj- Napoca. Care dintre acestea doua credeti ca este cel mai benefic din punct de vedere al oamenilor,...? (mai mult)
Buna ziua, împlinesc în curând vârstă de 16 ani și îmi doresc să fiu Voluntar la Smurd, îmi trebuie ceva studii medicinale sa zic așa sau voi urma cursuri după finalizarea înscrierii?
Ce salariu are un director de grup care lucreaza la BCR?
Care sunt pasii pe care ar trebui sa îi urmez sa devin mecanic conductor de tanc dupa ce termin liceul?
Bună! Anul acesta as vrea sa dau admiterea la Facultatea de biologie din Iași, specializarea biochimie, însă nu prea știu ce materie se face acolo și dacă pot face un master după terminarea facultății....? (mai mult)
Salutări TPU, am și eu o disputa cu părinții și aș vrea să o rezolv odată. Am intrat la facultatea de electronică, telecomunicații și tehnologia informației și la cea de mecatronica și...? (mai mult)
Salutare, am 18 ani si diploma de BAC, proaspat intrat la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul UNIBUC. As avea nevoie de ajutor privind un loc de munca, de preferat part- time. Ma gandeam la ospatar,...? (mai mult)
Salut, Am o problemă personală. Mai am ceva timp până fac 18 ani. Dar nu știu încontro să mă îndrept, ce meserie sa fac. Am note bune la școală, dar nu am motivația și posibilitatea financiara...? (mai mult)
Vreau sa ma reprofilez, în prezent sunt inginer chimist, dar programul ma omoară, adică se lucrează in schimburi, ceea ce simt ca pentru mine începe sa devina din ce în ce mai greu, mai ales...? (mai mult)
Salut, am 18 ani, de la o luna de când am împlinit frumoasa varsta am plecat în Germania, am abandonat clasa a XII- a, pentru a- mi castiga proprii mei banuti. Aici lucrez de la 3 dimineața pana...? (mai mult)
Hei! Am o mare problemă. Sunt extrem de nehotărâtă cu privire la viitorul meu, habar nu am ce îmi doresc cu adevărat să fac. Anul acesta am dat la un liceu militar și nu am luat, apoi am fost...? (mai mult)
Bună TPU, vreau să mă retrag de la facultate, sunt în primul an și nu am fost un semestru, sunt la taxă și nu mai vreau să continui pentru că nu îmi mai place și am fost admisa la buget undeva...? (mai mult)
Stie cineva ce pot face ca sa joc in reclamele de la tv? Mentionez ca am 12 ani.
Salut TPU, Îmi puteți spune ce abilități trebuie sa ai pentru a urma o facultate in marketing si dacă trebuie sa dai anumite examene?
Sunt la liceu de informatica, la ce facultate dau? Am auzit ca plata la cibernetica e top dar e greu tare. Ma descurc cu mate si restul dar ma gandeam la ceva mai usor cum ar fi software developer....? (mai mult)
Buna! Sunt in clasa a 9 a la filologie si m- am hotarat sa ma duc la facultatea de medicină specializare nutritie si dietetica, la bio chimie nu as vrea sa ma transfer, cum ar trebui să mă pregătesc...? (mai mult)
Salut. As vrea sa răspundă doar cei care au legătură cu domeniul. Sunt pe specializarea calculatoare în anul 3 și as vrea sa va întreb dacă în momentul în care voi aplica pentru un job de programator...? (mai mult)
Salut TPU, Îmi puteți spune ce abilități trebuie sa ai pentru a urma o facultate in marketing si dacă trebuie sa dai anumite examene? Mulțumesc
Eu nu prea îs cu socotelile, cam cât câștigă un roman pe zi brut?
Ce poti face dacă ai terminat medicina generala și nu ai intrat la rezidentiat?
Buna! Cu ce se ocupa un anchetator penal? Ce studii trebuie sa urmezi pentru a practica aceasta meserie si care e salariul?
De ce s- au inmultit curierii ca ciupercile in ultimii ani? Se castiga asa de bine? Sau pur si simplu sunt multi care nu- s buni la nimic si nu prea au de ales decat sa livreze? (ma refer la carausii...? (mai mult)
Salut TPU, pot da la arhitectura daca am terminat filologia?
Sunt la liceu și îmi doresc să devin astrofizician. Există facultăți în România de astrofizica bune, căci nu am găsit această specializare nicăieri. Mă gândeam la posibilitatea de a studia...? (mai mult)
Salut TPU. Pentru a mã angaja ca profesor ce fel de cursuri trebuie sã urmez? Se poate și la fãrã frecvenţã pentru cei care au serviciu? Eu am liceul și facultatea de contabilitate. Va mulțumesc...? (mai mult)
Va vine sa credeti ce zice baiatul asta? Cum poate fi o persoana atat de low life incat sa ii placa sa fie shaormar? https://www.youtube.com/watch?v=uxSQXQle9UI Daca ar avea familie, credite si n-...? (mai mult)
Salutare tuturor, că tot mă pregătesc fizic pentru anul viitor la sgp, cam câte locuri sunt scoase anual? Pot rămâne în armată până la pensie? Am înțeles că locurile sunt împărțite pe...? (mai mult)
Ce știți despre calitatea predării la master psihologie Spiru Haret Brașov? Mulțumesc.
Am o mică curiozitate.Ca să devii notar, ce studii îți trebuie si ce se face dupa terminarea studiilor?
Buna! Am trecut in clasa a 12 a si inca nu stiu la ce facultate sa dau.Sunt pe stiinte ale naturii si imi place partea asta mai putin fizica, dar am inclinatii si spre limba romana, limbi straine, psihologie,...? (mai mult)
Buna ziua! Cum pot verifica istoricul locurilor mele de munca? Gen, cat am lucrat si modul incheierii contractului (demisie sau demis).
Salut, TPU! Am si eu o intrebare, as vrea sa intru la o facultate de business, am media 6.01 la Bac si nu am depus dosarul la nicio facultate inca. Aveti sugestii de facultati de business la care as...? (mai mult)
Buna, Am 14 ani si vreau sa devin actrita in Turcia. M- am gandit sa fac profilul mate info sau filo. (care recomandati?) Apoi dupa ce termin liceul sa ma duc la o facultate din Turcia (recumandati...? (mai mult)
Salut! Se castiga bine ca si agent imobiliar?
Salut TPU, am un prieten in Anglia si doresc sa merg si eu la munca, nu am o oferta de munca sau sa imi fi gasit deja ceva, este prima data cand parasesc tara, pasaportul il am facut, ce trebuie sa...? (mai mult)
Buna, pentru cine a dat admitere la pompieri, ce greutate au extintoarele care trebuie carate si cam ce sfaturi aveti pentru proba? La ce trebuie sa avem grija?:)) in afara de pregatirea serioasa, care...? (mai mult)
Buna! Am si eu o situatie. Am absolvit facultatea si din diverse motive nu m- am angajat. In prezent au trecut 5 ani de la absolvire si in aceasta perioada nu am lucrat. Acum as vrea sa ma angajez. Problema...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!