Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Anul acesta am intrat la Politehnica la Bucuresti la Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei si cred ca am facut o greseala deoarece eu nu stiu informatica. La mate si la fizica sunt...? (mai mult)
Salut! Cam cata informatica (programare) trebuie sa stii la Facultatea de Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei la UPB. Am intrat anul asta si incep in octombrie anul 1. Mentionez ca nu...? (mai mult)
Ma intereseaza sa stiu ce meserie pot sa am de la facultatea de administrație publica si de la relații publice si care este mai buna? Si ce materii se fac. Dau funda!
Salut, tocmai am fost admis la profil de electromecanica navala... credeti ca pot practica mai departe, dupa facultate, inginerie electromecanica generala(imi displace ideea sa lucrez pe nava)?
Când termin liceul economic profil industria alimentară, ce studii pot urma?
Buna! Am si eu o curiozitate. Sa presupunem ca cineva a absolvit facultatea si din motivul ca nu a avut nevoie de bani sau din alte motive, nu a vrut sa se angajeze. Presupunem ca in prezent au trecut...? (mai mult)
Bună tuturor, știe cineva unde se țin cursuri online de programare gratuită care oferă loc de muncă la finalizarea cursului? Mulțumesc turor pentru fiecare răspuns
Salut! Am o dilema. Nu stiu ca sa aleg ca sa fie mai bine. Am 19 ani si tocmai am terminat liceul la profil mate- info. Am intrat la Politehnica la Bucuresti la Electronica Telecomunicatii si Tehnologia...? (mai mult)
Buna TPU! Dacă fac canto de muzica populară, ajung cântăreața de muzica populară?
Pentru cei care trec de probele sportive si psihologice la armata, pentru soldat gradat profesionist sau subofiter si nu nimeresc locuri libere, ce se intampla dupa? O felicitare si atat?
Salut! Vreau să dau la medicină și tot mă gândesc oare va fi greu? Oare o să intru? Voi reuși? Examenele cum vor fi? Sunt foarte paranoic! Îți cere multă engleză? Sau multă chimie?
Cati bani poti sa faci minim daca te angajezi la 16 ani?
Buna TPU! Știe cineva când se afișează rezultatele la contestațiile examenului psihologic de la Academia de Poliție? Până pe 29 trebuie sa plătim taxa daca suntem admiși...deci
Formarea la locul de munca se poate face după ce se semnează contractul de munca sau este obligatorie o perioada de formare înainte de a semna contractul? Ofer funda pentru detalii!
Dacă faci o facultate de IT în România, te poți angaja în străinătate? Gen Anglia, Germania, etc.
M-am înscris la info ID(la distanță) si nu știu la care sa ma duc, Politehnica Timișoara sau Universitatea Transilvania Brașov. Un pic de ajutor va rog. *Dau o funda mare*
Bună, lucrează cineva în IT de acasă? Sunt curioasă ce părere aveți, este greu? Obositor acest domeniu?
Ce studii trebuie sa am pentru a deveni jandarm(profil liceu si ce academie sau facultate)?
Dacă e cineva la universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad, ma intereseaza care a fost ultima medie de anul trecut de la drept, sau din anii trecuți.
Cat ar trebui sa primeasca in Romania un muncitor necalificat fara experienta? Vreau sa aud sumele pe care le- ati da voi sa fiti angajatori, nu cat este acum normal salariul. INS- ul zice ca un roman...? (mai mult)
Salut! Am si eu o întrebare! Cum poti sa ajungi agent de management fotbal (impresar) precum Ana Maria Prodan (ca sa va dati seama la ce ma refer). Ce facultate trebuie sa urmez? La anul termin liceul...? (mai mult)
Daca este cineva care stie mai bine regulamentele militare: In cazul in care merg la Politie si vreau sa fac o plangere cuiva trebuie sa anunt comandantul de unitate / detasament?
Vreau sa fac curs de frizer sa am calificare si sa pot castiga bani ca si PFA. Merita 22 de milioane? Precizez ca "profesorul" este un frizer foarte cunoscut in oras si foarte scump daca mergi ...? (mai mult)
Vreau să mă angajez și am aplicat la kfc pe site, in cat timp ar trebui sa primesc telefon de la restaurantul ales de mine?
Buna ziua, am o întrebare, se poate sa te duci la școala pentru FOS forțele de operațiuni speciale după colegiu? Sau trebuie neapărat liceul?
Se caută fiziokinetoterapeut? Cam ce salariu are?
Nu știu ce să fac mai departe, ce școală sau facultate, nu știu ce îmi place cu adevărat și încotro să mă îndrept si așa am pierdut multi ani din cauza că am avut și mai am probleme cu...? (mai mult)
Cum e cu admiterea la contabilitate la Brasov? De ce ultima medie la fara taxa e 9.15, iar la taxa prima medie e 9.50? Poate sa-mi explice cineva?
Salutări TPU, ma gândesc serios de ceva vreme că locul meu ar fi in armată, sunt abia în clasa 11 și am 19 ani, dar chestia buna e măcar că poți avea un loc și fără bac, pentru că din ...? (mai mult)
Buna, stie cineva la ce facultati se mai fac înscrieri?
Salut, daca fac studiile spre exemplu la facultatea de bioinginerie medicala pot sa fac masterul la facultatea de inginerie electrica si energetica?
Hello, tuturor! De ceva timp mă tot gândesc la posibilitatea de a da la medicină. În trecut nu voiam să aud de asta, susțineam că nu am tăria necesară și că nu aș fi capabilă să învăț...? (mai mult)
Salutare, Am 20 de ani si am terminat clasa a- 12- a Seral, trec a 13- a in toamna si ideea este ca vreau sa devin psiholog. Ce sfaturi de inceput imi dati? De ex, ce facultate imi recomandati? Si stiu...? (mai mult)
Bună TPU! Ce părere aveți de facultatea de agricultură? Merită să mergi acolo?
Buna, am si eu o intrebare pentru cei care au lucrat sau inca lucreaza ca agenti in servicii cu clienti in call center, deci pe apeluri sau pe chat support. Eu lucrez intr- un call center si sincer simt...? (mai mult)
Salut, Am nevoie de păreri. Trebuie să aleg dintre engleză, germană și italiană pe motive profesionale și personale. Mă refer la nivel avansat (foarte bine). La engleză am un nivel mediu de...? (mai mult)
Bună! Daca la facultățile private intri cu o taxă, de exemplu 50 de milioane pe an, rămâi cu taxa asta pana la finalul studiilor? Sau taxa poate crește?
Salut TPU! As dori un sfat si o informare legata de Facultatea de Mecanica, dupa examenul de Bacalaureat, daca intri in aceasta facultate, ce poti iesi la finalul celor 4 ani de studentie?
Poti intra în orice domeniu al poliției dupa facultatea de drept?
Buna TPU! Pot sa devin un kpop idol sub unul din cei 3 mari(YG, JYP, SM) dacă știu sa vorbesc fluent engleza, putin din japoneza, coreeana, dacă sunt foarte talentata la cântat și dansat și dacă...? (mai mult)
Bună, Sunt recent intrat la facultatea de inginerie industriala, robotica și managementul producției specializare- inginerie și management, eu optasem pentru facultatea de construcții însă...? (mai mult)
Bună, cu o licență în biologie pot face masterul la laborator clinic și de analiză a medicamentului din cadrul universității de medicina și dacă da, în ce constă doctoratul? Doar ce m- am...? (mai mult)
Bună TPU. În cazul în care nu iau examenul la școală de asistenți postliceala ce se întâmplă? Sa nu fac degeaba 3 ani. Pentru cei care ați făcut sau vreți sa faceți? Ce se întâmplă atunci...? (mai mult)
As vrea sa plec intr-o tara straina pentru a strange mai rapid o suma de bani. Ati fost la munca in strainatate? Ce tara ati recomanda si eventual ce loc de munca? Am permis, cunosc limba engleza.
La liceu, pe ce profil trebuie sa merg daca vreau sa ma fac criminalist?
Salutare! Imi poate detalia cineva "viata" din scoala de politie Vasile Lascar? Cum e colectivul (in general), cum sunt profesorii, cum esti tratat, daca ai voie cu telefon mobil/laptop, daca poti...? (mai mult)
Bună! După părerea voastră, ce facultăți din Cluj și Timișoara sunt cele mai ok? Câte 2 din fiecare oraș ar fi ok
Buna TPU! Chiar sunt curios de urmatorul lucru: ce fac oamenii care au extrem de multi bani? Care joburi IN ROMANIA ofera salarii mai mari de 5000 de lei si in ce domeniu? Intrebare stupida, doar de ...? (mai mult)
Legat de Academia de politie Alexandru Ioan Cuza. Ce părere aveți de programul național de pregătire intensiva? La cel online ma refer. Merită cumpărat? Este bine "construit"?
Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației este bună/unde te poți angaja dupa ce o termini/este bine plătită?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!