Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației este bună/unde te poți angaja dupa ce o termini/este bine plătită?
A făcut cineva sau știți pe cineva care a făcut curs de frizerie? După ce termini școala și ești calificat, e greu cu clienții?
Ce salariu are un inginer in telecomunicatii?
Cum îți poți gasi loc de munca sigur in strainatate?
Cine vrea sa se inscrie la subofiteri pentru armata si trece de toate probele, este bagat direct in paine cum e la soldat gradat profesionist, ca sa zic asa sau mai intai face niste ani de scoala asemanatoare...? (mai mult)
Ce inseamna sa lucrezi ca influenccer?
Aveți idee care este media minimă acceptată la Universitatea de Drept din București?
Buna! Sunt un student în UK la informatică la o universitate de prestigiu (în top 5 pe info în UK). Voi termina anul următor și din câte se pare, cred ca voi termina cu first (pentru necunoscători...? (mai mult)
Salut! Am varsta de cincisprezece ani si am experienta in Video Editor. Mi- as dori sa folosesc experienta asta cu cap, sa reusesc sa- mi fac si eu propriul ban. Aveti idei cum pot sa o fac, cum as putea...? (mai mult)
Buna. Am citit un articol precum ca vorbitorii de limba chineza sunt platiti cu 3000 de euro pe luna. In ciuda articolului, am cautat joburi: "vorbitori de limba chineza", "translator chineza" etc; ...? (mai mult)
Salut, cum este la in interviu de angajare și dacă o să fie greu?
Bună. Nu știu daca sa aleg facultatea de Psihologie UBB sau Studii de securitate tot de la UBB. Ma pasionează ambele. Voi care credeți ca e mai ofertanta sau o alegere mai buna?
Cat castiga un jurnalist in Romania?
Salut! Am o curiozitate, ce studii iti trebuie ca sa poti fi operator la 112?
Buna! Am fost admisa la buget la Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar.Eu doresc sa ma fac educatoare dar inainte sa imi confirm locul am fost intrebata daca doresc sa fac modulul pedagogic.Stie...? (mai mult)
Tocmai am picat testul psihologic pentru Academia de Politie. Știe cineva daca mai pot face ceva in privința asta?
Ce meserie care sa nu necesite școala ar putea avea cineva fără bac? Ma gandesc la asta pentru că nu mai am timp pentru invatat, facultate si toate astea, dar nici să rămân la nivelul de vânzător...? (mai mult)
Până la ce vârstă te mai poți reinventa profesional? Adică sa urmezi o facultate, cursuri sau ceva după care chiar poți profesa, sa ai anumite cunoștințe pe care sa le aplici?
Bună, TPU! De curând fost admisă la două facultăți și anume Științele comunicării si administrație publică, respectiv Resurse umane. Care ar fi cea mai bună alegere? Sunt indecisă, cumva...? (mai mult)
Salutari! Care dintre cele doua tari e mai ok din punct de vedere al traiului? Germania sau Suedia? Am ocazia sa plec la munca in aceste tari.
Buna! Stie cineva daca poti depune dosar la aceeasi facultate unde dai admitere? De ex eu as vrea la tehnica dentara si nu stiu daca am sanse, pot sa depun dosar si la nutritie sau altceva?
Salut! Care e parerea voastra despre Academia de Politie AL.I. Cuza?
Salut, vreau să dau la jandarmerie în următoare sesiune și am o întrebare legată de medical, am un semn de naștere în frunte cât o boabă de mazăre verde, ar putea fi considerat semn distinctiv...? (mai mult)
Cum ajungi pilot de elicopter SMURD si care este salariul unui debutant?
Este cineva la Facultatea de Litere din Cluj Napoca? Imi puteti spune ce trebuie sa fac pentru admitere la Departamentul de Limbi Asiatice? Ma intereseaza facultatea dar nu prea am habar de ea si site-...? (mai mult)
Buna TPU! Echipa de fotbal din orasul meu cauta voluntari si mi- as dori sa merg. In anunt spune ca trebuie sa trimit un portofoliu care sa contina cv- ul si sa confirme disponibilitatea unui interviu....? (mai mult)
Salut, daca vreau sa părăsesc UE și să mă duc pe continentul Americii, in Canada, îmi trebuie ceva acte care sa dovedească că fac parte din UE? Vreau sa muncesc, nu mă duc în vacanță sau...? (mai mult)
Buna! Am terminat facultatea de Administrație Publica și acum as vrea sa urmez modulul psihopedagogic nivelul I, deoarece doresc sa devin educatoare. Ma pot înscrie la acest modul dacă diploma mea...? (mai mult)
Salutare! Azi la munca (lucrez la mare pe sezon) a venit o doamna clienta și e de la Asistenta socială, are treaba cu primaria, ea e la primăria Obrejita din Focșani și m- a oprit sa vorbesc cu ...? (mai mult)
Bună ziua. Am o întrebare. Ce învață un asistent medical generalist? Și ce poate ajunge și cât este de greu?
La concursul de angajare ca asistent medical poti trece doar prin șpagă?(As vrea să îmi răspundă doar cei care au trecut prin asta sau au cunoștințe care au trecut prin asta)
Ce facultate ar trebui sa urmez pentru a deveni medic/chirurg estetician?
Ce trebuie să fac dacă vreau să merg la facultate?
Salut, am terminat liceul, cu diploma de bac si nu stiu ce sa fac, nu stiu daca sa studiez mai departe, unde si procesu, sau sa ma angajez? Va rog orice idee imi este de folos,
Buna! Daca termin facultatea de pipp pot preda si la 5-8 sau doar la 1-4? Ce studii mai trebuie sa urmez pentru a preda la clasele de 5-8?
Poți sa te înscrii si din anul doi de facultate la Colegiul juridic franco-român de studii europene? Cu ce te ajuta acest colegiu? Ce presupune?
Salut, are cineva idee unde mă pot angaja la 15 ani in București?
Salut TPU! M- am inscris la facultatea de "Calculatoare si tehnologia informatiei utcn" si vreau sa stiu unde pot sa muncesc dupa ce termin facultatea. Cu ce anume o sa lucrez? In programa de studiu...? (mai mult)
Ma gandeam sa aplic un formular de inscriere pentru a forma parte in politie (Anglia) primul an salariul e bunicel dar in 7 ani ajunge la 2800£ net. Orar de 8h in 2 schimburi. Nu o duc asa rau unde sunt...? (mai mult)
Ce este un agent vamal? Este aceeasi chestie cu polițistu de frontiera?
Salut, o sa dau la postliceala si as avea nevoie de niste sfaturi din partea voastra, aici sunt niste specializări si nu stiu pe ce sa merg: asistent medical generalist asistent medical de farmacie* ...? (mai mult)
Salut, pentru insotitor de zbor băieții au sanse? Si cum ar trebui sa procedez la momentul actual?
Salut, am 20 de ani și vreau să mă angajez la poliție. Tin să precizez că am rămas repetent 1 an din cauza absențelor și am medie la purtare sub 6 în anii de liceu. Mai am vreo șansă să intru?...? (mai mult)
Salut, daca vreau sa ma mut la varsta de 18 ani in Anglia pentru un trai mai bun, eu vreau sa muncesc ori gunoier ori pe santier, cam cati bani ar trebui sa imi iau pentru un loc de dormit, mancare,...? (mai mult)
Ce ore se fac pe profilul turism si alimentatie (la profesionala), in afara de materiile pe care le am avut in gimnaziala? Ce ore noi vor fi? (Cel mai bun raspuns va primi funda)
Salut, stie cineva cum imi pot face un cv pentru angajari?
Salut! Vi se pare normal sa lucrezi toata saptamana fara o zi libera? Eu lucrez 7 zile pe saptamana, 8 ore si lucrez si duminica si sch 2 de luni pana sambata. Practic am doar 2 zile libere pe luna si...? (mai mult)
Buna tuturor. Vin cu o problema ceva mai delicata si as vrea sa va cer sfatul incat sa ma puteti ajuta. Locuiesc intr- un sat unde nu sunt locuri de munca, primul orasel de langa mine este la 100 de ...? (mai mult)
La Iasi si la Suceava la litere se face limba germana de la 0? Este grupa de incepatori sau ceva? Imi mai pot daca nu schimba limba dorita a fi studiata cand ajung la facultate sa ma inmatriculez?
Daca vreau sa dau la facultatea de limbi straine, trebuie sa dau admitere si la romana gramatica? Daca vreau o limba asiatica trebuie sa dau examen de admitere si la aceasta? Pentru chineza spre exemplu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.