Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
La 16 ani, la ce companie de livrat pe bicicleta ma pot angaja? Glovo, tazz sau foodpanda? Sau macar una din Suceava.
Bună TPU! E greu să te muti de la FMF la UMF? Mi-aș dori să mă mut de la fmf Oradea la UMF Victor Babeș
Buna! La anul as vrea sa dau la facultate de asistenti medicali, Bucuresti sau Ct, ce parere aveti despre una si alta(Carol Davila respectiv UOC)? Unele persoane ma sfatuiesc sa fac o postliceala ca ...? (mai mult)
Buna, sunt clasa a 12- a si vreau sa ma inscriu la Facultatea de limbi si literaturi straine anul viitor. As vrea sa stiu daca exista categoria de Engleza- Coreeana si/sau Coreeana- Japoneza si daca da,...? (mai mult)
Ce scoala pot face in cadrul Armatei, daca am terminat umanul si am luat si bacul, pot da in armata la Romana? Sau doar mate-fizica? Si ce scoala pot face de ofiteri, subofiteri, Maistri?
Salut. Ce părere aveți de facultatea de arte? A făcut- o cineva? V- ați ales cu ceva? Sincer să fiu nu am luat în considerare această facultate până acum, am ceva abilități artistice dar...? (mai mult)
Salut! Vreau sa- mi recomandați si mie o rămura de la ASE care va fi si bănoasă, excludem contabilitate ca este foarte multa mate si turism, excludem ca nu prea iesi nimic de viitor de acolo doar...? (mai mult)
Daca fac o facultate de inginerie, mai exact Inginerie Mecanica si Electrica si apoi master și urmez acel modul psiho- pedagogic, pot fi profesor de matematica de liceu? Sau trebuie doar facultatea...? (mai mult)
Bună. Am o întrebare pentru asistentele de stomatologie. Cat de greu / ușor a fost pentru voi procesul de învățare a instrumentarului, unele proceduri, etc. Cum a fost pentru voi?
Hei.Îmi puteți da cat mai multe informatii despre Facultatea de Psihologie și Științele Educației? Admiterea, ce se face mai exact, ce loc de munca în învățământ aș putea avea, câți ani...? (mai mult)
Salut.Am si eu o intrebare si anume:Ce bonusuri de performanta si ce bonusuri de comenzi livrate intr- o zi, saptamana, luna se da la Glovo, FoodPanda, BoltFood, Tazz by Emag, BeeFast, Takeaway etc...? (mai mult)
La restaurant cum sunt liberele? Din câte am înțeles e o zi cu o zi sau 2 cu 2 adică 12 cu 24 și 24 cu 48?
Am și eu o intrebare! Unde e mai convenabil sa lucrezi la Restaurant sau la supermarket- uri? Ce avantaje îți oferă? Mă refer la bani, mâncare, la liber? De exemplu dacă vreau sa ma mut singur...? (mai mult)
Trebuie sa știi chimie neapărat ca și asistent de farmacie?
La faculatea de litere, specializarea engleză- română, trebuie neapărat să știi engleza la perfecție? Nivelul meu de engleză este B1 (mă apropii de B2). Credeți că mă pot descurca cu acest...? (mai mult)
Credeti ca e posibil să fac două facultăți in acelasi timp? Una la stat si una privată
Salut! Am terminat un profil uman (științe sociale) și as dori in ciuda acestui fapt sa urmez o facultate in domeniu real. Mai exact IS (automatica si informatica aplicata) întrucât pentru Calculatoare...? (mai mult)
Bună, TPU! Am și eu o întrebare: Eu si cu familia mea nu prea ne înțelegem bine și îmi doresc din tot sufletul meu să fac canto.Nu am vorbit cu ei în legătură cu asta și îmi este frică să...? (mai mult)
Salut, TPU acum trec clasa a 11- a si m- am gândit ca ar fi momentul potrivit sa încep pregătirea pentru Academia de politie, voi ce părere aveți? E momentul perfect sau "mai am timp" si mai menționez...? (mai mult)
Am și eu o intrebare:În ce ar fi mai convenabil și mai bine sa lucrez? în Comerț adică supermarket- uri gen Lidl, Kaufland etc Sau în restaurante ca ospătar sau ajutor de ospătar? Vreau să...? (mai mult)
Cate ore pe zi lucreaza pe saptamana un judecator si cat timp liber are?
Salut TPU! As avea cateva intrebari legate de facultate. Am luat bacul in 2020 cu media finala sub 7 (dintr- o prostie) si acum vreau sa ma inscriu la facultatea de informatica. Din cate am vazut, se ...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si vreau sa ma angajez la mega image si printre actele necesare se numara si o copie dupa extrasul de cont. Eu nu am inca un cont personal si de aceea intreb daca e nevoie neaparat de...? (mai mult)
Dacă mă duc la un liceu tehnic, pot merge la o facultate? Vă rog nu mai am prea mult timp și nu știu ce să aleg.
Salut TPU, doresc si eu niste sfaturi venite de la voi cu privire la cariera, eu sunt programator de meserie si totodata ma bate gandul sa dau la subofiteri jandarmi pentru ca acolo nu este foarte mult...? (mai mult)
Daca lucrez mai mult decât în cartea de munca ce se întâmplă? Vreau sa lucrez 8 ore dar îmi dă carte de munca pe 4.
Salut, TPU! As dori sa stiu, daca ma puteti ajuta, daca dupa ce as termina facultatea de medicina dentara trebuie sa fac si rezidentiat pentru a profesa intr-un cabinet?
Ce părere aveți de facultatea de silvicultura/merită sa o faci/faci ceva cu ea pe viitor?
Dacă fac facultatea de management cu ce merge bine sa fac in paralel cu marketing sau cu business administration in limba engleză?
Salut TPU! Doresc sa stiu ce facultati ma ajuta si cu ce ca si agent la politia de frontiera/jandarmerie. Dau funda!
Ce salariu are un inginer constructor in Romania? Fara experiență
Unde e mai ok ca facultate pe management: la Universitatea de Vest din Timisoara FEAA sau la Politehnica? Trebuie sa ma decid in curand si as aprecia pareri si informatii.
Salut. Ce este mai bine sa urmez, dreptul sau medicina dentara? Unde as putea avea o meserie mai buna dupa terminare? Ambele imi plac, si nu stiu ce sa fac, daca- mi puteti si argumenta raspunsul. Multumesc...? (mai mult)
Salut. Am si eu o intrebare. Stiti cumva la Facultatea de Arte si Desing Cluj Napoca cu ce medii se intra si se taxe se platesc?
Salutare TPU, tocmai ce am venit dintr- un internship din Spania, Valencia. Pur si simplu m- am indragostit de acel oras, de stilul de viata, de educatia si respectul cetatenilor, de arhitectura si...? (mai mult)
Pentru admiterea la medicina am nevoie de nota din bac? Iar daca vreau la medicina inseamna ca nu mai dau bac la biologie (sunt pe profil stiintele naturii)?
Părere despre academia de politie Alexandru Ioan Cuza?
Bună, am nevoie de un sfat. Imi e foarte greu sa aleg în a face facultatea de drept sau facultatea contabilitate. Am terminat mate info, iar la bac am avut 9, 50 la romana si 6, 50 la mate. Mate...? (mai mult)
Bunaaa! Vreau sa ma inscriu la UMFCD dar nu stiu unde pot sa platesc acea taxa de inscriere. Ma poate ajuta cineva?
Bună, sunt putin indecisa intre facultatea de medicina din Bucuresti sau Tg Mures, nu stiu ce sa aleg, de regula la ce anume va ganditi cand optati pentru un oras anume si daca ar putea sa- mi raspunda...? (mai mult)
Bună! M- am înscris la inginerie și la medicina. Faza e ca la inginerie trebuie sa duc diploma de bacalaureat, iar admiterea e înainte de admiterea de la medicina. La medicina la admitere trebuie...? (mai mult)
Bună TPU. Sunt indecis între a face școala postliceală de asistent medical generalist si o facultate (feea) ori pe marketing ori pe management. Chestia este că imi place mai mult asistent dar nu știu...? (mai mult)
Salut, as dori o parere. Am 20 de ani, am terminat mate- info intensiv info, in timpul liceului m- am axat pe invatat programare. Acum un an am intrat la 2 din cele mai bune facultati de info din Romania...? (mai mult)
Buna... Cei care ati fost la Ase, care a fost criteriul de repartizare taxa - buget, cand ati trecut in anul 3? Daca am 3 restante, s- ar putea sa întru la taxa? Am 100 si ceva credite pe anul 1 ...? (mai mult)
Cum poti face bani de la varsta de 15 ani fara a te angaja? Exista vreo metoda pe calculator sau nu numai? Fara angajare?
Salut! Ce sanse am sa reusesc in cariera dupa ce termin Facultatea de Psihologie in Romania?
Am media de la bac 7.56, la română 6.65, matematică 7.50, psihologie 8.55, eu plănuiam să mă duc la facultatea de psihologie de la Unibuc, acum mă gândesc la sociologie, îmi place foarte...? (mai mult)
Salut, am 20 de ani, am lucrat într- un restaurant 3 ani, a fost frumos mi- am făcut prieteni etc..ieri a fost ultima zi, am decis sa plec la lucru în străinătate, din cauza banilor, să- mi strâng...? (mai mult)
Stie cineva daca lucrez pentru Kfc pot sa fac si livrari prin Glovo sau Panda in timpul liber? E vreo problema?
Salut! Dacă ai facut facultatea de asistenti medicali iti găsești repede un loc de munca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice