Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, urmeaza sa dau admiterea la ATM (beneficiar mai) si ma intrebam care este diferenta intre un ofiter care termina atm si unul care termina Academia de politie Ioan Cuza?
Buna,am si eu o intrebare. Se poate intra la un liceu militar cu media 7?
Bună TPU, acum 6 luni am obtinut permisul C+ E si am gasit o firma care m- a angajat, am specificat ca sunt incepator si mi- a propus sa fac curse externe si sincer mi- e cam frica sa nu gresesc drumul...? (mai mult)
Ce înseamna studii medii? La mine se pune dacă nu am dat bacul, dar în schimb am o calificare în comerț, profilul la care am fost se numește Tehnician în activități de Comerț
Salutare.Eu fac pregatiri pentru academia de politie din Bucuresti si imi doresc foarte mult sa intru la ea.Din pacate am vazut ca locurile sunt foarte putine anul acesta.Din aceasta cauza m- am gandit...? (mai mult)
Salut, este sau a terminat cineva facultatea de informatica din Iasi? Ce parere aveti? Sunt indecis ce sa aleg dintre Bucuresti si Iasi, as crede ca la Bucuresti e mai ok dar as tinde spre Iasi din moment...? (mai mult)
Actualmente am fost admis la 2 facultăți, și anume Inginerie Chimică, Inginerie Energetică. Sunt pe dubii și deja sunt confuz de atâta informație ce se poate găsi pe net la acest capitol. Care...? (mai mult)
Salut! Maine dau psihologicul pentru academia de politie. Stie cineva daca trebuie sa vin cu declarația facuta de acasă de covid sau facem de acolo?
Bună. Săptămâna viitoare am admiterea online la Facultate. Mi- am propus să optez pentru Facultatea de Litere(UBB), Facultatea de Geografie(UBB) și Facultatea de Drept(UAIC) și deși conștientizez...? (mai mult)
Salut. Cum poti trece din corpul subofiterilor in cel al ofiterilor? (pompieri)
Stie cineva ultimele medii din anii trecuti de la Facultatea de Psihologie din Ct, specializarea psihologie? Credeti ca intru cu 9.25?
Bună, Cum pot să iau o decizie? Vreau să renunț la locul de muncă deoarece am probleme de sănătate si nu mă descurc singură. Soțul meu si cu mine avem și o afacere in alt județ unde se ocupa...? (mai mult)
Cum e la cămin, gen stai in cameră cu cineva din aceeași facultate pe care o faci sau nu contează facultatea?
Buna TPU! As dori un sfat pentru ca nu am cu cine vorbi legat de asta. Mai am un an de liceu si sunt la un liceu pe profil economic. Imi place mult sa desenez si sa pictez deși nu sunt foarte pricepută,...? (mai mult)
Ce job- uri bunicele as putea găsi? Vreau să declar ca am 12 clase terminate și sigur o sa ma frecați la cap să dau bacul dar nu o sa îl dau în viata mea ca nu am potențial, la mine din clasa...? (mai mult)
Îmi pot deschide un s.r.l sau un p.f.a chiar dacă voi fi comisar la anpc?
Ce post pot avea in armata doar cu diploma de bac? Ce salariu este?
Stie cineva când se fac recrutările la sgp?
11 clase sunt de ajuns pentru sgp? (soldat gradat profesionist, cel mai jos grad)
Buna TPU. Cam ce stiti despre facultatea de teatru si film? (Cluj) cam care sun taxele si cam ce ai putea deveni in afara de actor? Multumesc
Salut TPU! Doresc sa ma angajez si eu si trebuie sa fac un CV. De făcut, știu să il fac, dar am înțeles ca domnu' de acolo dorește să il predau fizic, nu prin email. Cum trebuie să il fac?...? (mai mult)
Mă bate gândul să fac un curs de operator calculator.Cu un curs cu taxă și o diplomă de operator PC găsești joburi sau îl fac degeaba cursul?
De curiozitate, exista joburi bine platite si care sa fie intr- un fel distractive? Adica chiar daca nu ai un sef, sa poti castiga bani. Cum ar fi : cantareata, fotograf... Etc. Vreau niste idei de ...? (mai mult)
Salut. Vreau sa ma angajez la Metrorex, conductor metrou. Ce trebuie sa am in vedere ca acte si studii etc?
Salut, ce parere aveti de inginerie in instalatii? Tocmai ce am dat bac-ul si voiam sa ma indrept spre ramura aceasta. M-ar interesa un salariu general.
Buna! Anul trecut am dat admiterea la medicina generala, dar nu am intrat. Acum ma gândeam sa dau la veterinara. Pareri?
Salut TPU, mi- as dori sa- mi deschid o firma pe numele meu, dar tot la anul mi- as dori sa dau la scoala de subofiteri jandarmi, credeti ca aceasta firma ar fi un impediment pentru inscrierea la aceasta...? (mai mult)
Buna TPU, ma gandeam ca trebuie sa fiu disperata incat sa apelez la TPU dar chiar nu stiu o solutie si poate ma poate ajuta careva. Am 14 ani, am terminat a- 7- a si am o dilema in legatura cu liceul...? (mai mult)
Am trei restanțe acumulate in aceasta sesiune de examene din vară și lucrul asta ma macina mult.Nu știu cum să gestionez o asemenea situație și vrea să vă cer un sfat.Țin să menționez că am...? (mai mult)
Bună TPU, fac un training la un fast- food și nu am trainer și nimenea nu vrea sa mă învețe. Pus să fac lucruri mărunte și îmi spun că nu- i deranjez dacă plec fiindcă oricum nu- i încurc...? (mai mult)
Bună TPU, Trainingul la KFC se plătește? Cât se plătește? Dau fundă!
Buna! Daca fac facultatea de biologie iar dupa master in analize de laborator utilizate în domeniul medical ce pot sa ies? Ca ce profesez si e rentabil?
De ce majoritatea angajatorilor tin secreta informatia despre salariu pana la interviu?
Salut! Tocmai ce am terminat clasa a XII- a si cu bacul, iar urmatorul pas pe care trebuie sa- l fac este sa aleg o facultate. In prim plan ar fi UNATC pe sectia de Regie si Film TV (sau ceva de genul)....? (mai mult)
Buna! In toamna doresc sa sustin examenul de traducator (it- ro si ro- it). Datele le cunosc, dar sunt indecisa in privința domeniului, stiinte juridice, stiinte economice, literatură. As merge...? (mai mult)
Buna,mâine o sa am diploma de bac și oscilez între psihologie și relații internaționale, oare ce domeniu să aleg? Dau funda! Sunt foarte confuză.
Am nevoie de niste sfaturi. Tocmai am termina o Scoala Profesionala Speciala la profilul de constructii (Am ajuns acolo ca am repetat clasa a 9 din cauza unui conflict cu sistemul de educatie) Si vreau...? (mai mult)
Hey! Lucrez intr- o multinationala de cativa ani, anul acesta ca multi altii am planificat concediul si mi- am anuntat sefii ca in luna iulie o saptamana voi absenta ca sa zic asa. Problema insa a aparut...? (mai mult)
Heei, recent am fost admisa la FAIMA si voiam cateva pareri daca merita si daca e ceva de facultatea asta sau e inutila.
Buna, sunt in cautarea unui job remote, cu program part time, in introducere/prelucrare date. Desi am putina experienta in acest domeniu, sunt o persoana serioasa, cu spirit de echipa, invat si ma...? (mai mult)
Salut TPU, sunt student si acum pe timp de vara vreau sa ma angajez, am fost la fan courier in depozit pe post de manipulant marfa, le- am spus ca acum am terminat liceul si m- a intrebat daca doresc...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt un elev de clasa a 11, la un liceu de producție media. Ce facultate as putea urma după acest liceu? Ma descurc bine la școală
In cererea pentru inscriere la academia de politie Alexandru Ioan Cuza ma intreaba, sa completez numar ______ din_____, la ce se refera ca nu inteleg?
Salutare! Vreau sa va intreb ce pot face daca urmez profilul comunicare si relatii publice. Care credeti dvs. ca este cel mai potrivit profil de urmat: jurnalism, comunicare și relații publice s- ...? (mai mult)
Hello, Ce studii trebuie urmate pentru a deveni avocat? Știu ca facultatea de drept, dar am înțeles ca sunt multe altele. Care este ordinea?
Ce facultate ati alege intre UVT,UAIC, UBB sau facultatea din Brasov, pe informatica? Locuiesc in Brasov dar oscilez si pe alte zone.
Buna dimineata, stie cineva daca pentru admiterea la Ase trebuie facut un singur eseu sau mai multe eseuri in functie de specializare?
Bună, am luat bacalaureatul cu media 6, se poate intra la științe politice Unibuc?
Știe cineva dacă aș urma o facultate de inginerie și în paralel cu ea modulul psiho- pedagogic ce profesor aș putea deveni? Adică dacă termini facultatea de matematică devii profesor de matematică...? (mai mult)
Bună, TPU! Tocmai am aflat rezultatul de la bac azi si mă focusez pe înscrierea la facultate! Imi e foarte greu sa aleg intre contabilitate si facultatea de biologie! M- am gândit să merg un an la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem