Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! M- am angajat la Neptun la mare, cine a mai fost sa se angajeze la mare, a fost serios patronul și v- a dat banii? Eu sunt de pe 10 iunie și vreau sa va pun niște intrebari: 1- Pe noi ...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau să ma angajez intr-o trupa.Am nevoie de examenul de Bacalaureat? Sau dacă as vrea sa îmi deschid o mică afacere cu pictat pe haine,pereți, făcut portrete.
Ce părere aveți despre bonurile de masă la muncă? Ați prefera echivalentul în bani cash?
Cine îmi poate spune care sunt joburile pe care le poți avea după ce termini FSPAC? La fiecare departament
A lucrat cineva in magazinele pepco se cere experienta?
Buna! Vreau sa dau admiterea la farmacie si nu stiu ce sa aleg pentru biologie. Biologia vegetală sau anatomie? Care este mai importantă în cadrul facultății?
Salut. Cine se mai înscrie la facultatea de Arte anul acesta? Dacă da, ați ales o facultate din țară sau străinătate?
Salut TPU, sunt elev pe profilul "tehnician, electrician, electronist auto"(am terminat clasa a 10- a, clasa de liceu) auzind ca meseria e banoasa si oameni cu aceasta calificare sunt rari. Ma intrebam...? (mai mult)
Buna! Mai am un an de profesionala,dupa care vreau sa ma inscriu la seral,daca iau bacul la final de seral, pot merge la orice facultate?
Bună! Care facultate este mai bun? Relații economice internaționale sau management?
Câștigă bine un judecător la început?
Când mă uit la anunțuri despre locuri de muncă, în toate (sau aproape toate, doar din câte am văzut) posturile de economist, finanțe, administrator de afacere, se face referire la contabilitate...? (mai mult)
Dacă termini Facultatea de Medicină din Sibiu, diploma este recunoscută și în străinătate? Întreb pentru că mi s-a spus că nu și nu am găsit ceva exact.
Ce trebuie sa fac ca sa intru la facultate de ASE(management)?
Cum vi se pare facultatea de management?
Cate articole scrie un jurnalist pe saptamana?
Salut TPU! Vreau sa ma fac profesor de sport, n- am facut sport de performanta, dar zilnic fac cate un sport (fotbal, sala, tenis de masa, basket si altele). Eu sunt din Craiova si ma gandeam sa ma...? (mai mult)
Salutare! Cineva care a lucrat/lucreaza recent la Electronic Arts pe partea de Game Tester? Poate sa imi spuna o parere despre cum este interviul de angajare si cum este testul engleza? Cat de greu...? (mai mult)
Bună TPU, Merita sa devii medic veterinar în România? Asta e ceea ce vreau eu sa fac dar toți îmi spun ca nu e o meserie pentru "domnisoare" si ma sfătuiesc sa merg pe medicina umana.
Ce parere aveti de job de curier la Sameday Bucuresti?
Pentru admiterea la politie, cum imi aflu istoricul medical privind eventualele diagnostice? De unde pot face rost de o fisa completa?
Salut TPU! As vrea sa dau la politie sau jandarmi, mi- e indiferent si am citit pe tot internetul si părerile sunt împărțite. Am voie cu tatuaj? Unii zic ca sa nu se vada in uniforma de vara, altii...? (mai mult)
Ști cineva site-uri sau anunțuri unde angajează în Ploiești la croitoarie(textile)? Nu e pentru mine ci pentru altcineva, dar pe net nu prea găsesc ce caut.
Buna ziua! As dori sa intreb pe cei care sunt elevi in Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti, la Stiintele naturii, cum sunt domnii profesori, cum este atmosfera din liceu? Mai au timp liber dupa...? (mai mult)
Daca intru la liceu la filologie dupa ce termin pot intra la facultate de medicina si farmacie?
Am astăzi un interviu, iar în CV- ul meu lipsesc 2 ani de muncă deoarece am stat bolnav la pat o lungă perioadă. Nu mai am documentele care sa justifice chestia asta și probabil nu mă va crede ...? (mai mult)
Salut! Am o mică dilemă... La anul încep clasa a 8- a și îmi doresc ca, din clasa a 9- a să mă duc la „Colegiul Național Iași". Problema este că eu sunt din Suceava și ar trebui să stau ...? (mai mult)
Buna ziua, poate gasesc pe cineva care a trecut prin asta si ma poate ajuta cu o informatie. Sunt soldat in MAPN si voiam sa stiu daca as dori sa- mi dau demisia dupa cateva luni de la intrarea pe salariu,...? (mai mult)
Mă pot angaja la poliție după ce termin liceul sau am nevoie de facultate?
Salut. Am o intrebare. Universitatea Nationala de Arte-Desing Vestimentar poate fi urmata dupa orice liceu? Stiti cumva cu ce medii se intra?
Bună! A studiat careva lingvistică computațională și îmi poate răspunde la câteva întrebări? Mulțumesc!
Buna! Facultatea de Jurnalism o poti face dupa orice liceu? Sau trebuie sa ai un liceu anume ca sa poti opta pentru facultatea de jurnalism.
Hallo TPU! Ce job as putea sa găsesc in România cu limba Germana avansat, in afara de suport call center, traducator sau ghid turistic?
Salut, Am 15 ani si am terminat cls a 8a si nu stiu la ce liceu sa dau, eu vreau ca dupa ce terimin liceul sa ma pot angaja ca laborant- cereale sau ceva de genu, ce liceu si ce profil trebuie sa urmez?...? (mai mult)
Salut. Luni o sa primesc notele de la bac. O sa fiu admis 100%. Vreau sa fac scoala politiei de frontiera la Oradea, eu fiind din Severin. Cand se incepe recrutarea mai exact si care sunt pasii? Ce examene...? (mai mult)
Ce facultate ați alege? Kinetoterapie sau limbi straine? Nu pot alege intre astea 2. Daca este cineva pe aici care a invatat profesia de kinetoterapeut sa imi dea niste sfaturi sau sa se imparta cu experienta:)...? (mai mult)
Salut, TPU. În cazul în care am un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată și doresc să îmi dau demisia, este vorba de perioada de preaviz de 20 de zile în cazul demisiei. În cazul în...? (mai mult)
Vă salut! Aș putea să mă angajez ca și Agent Intervenții fără permis cat. B? Am căutat și nu am găsit nicio firmă care nu cere permis. Menționez că locuiesc în Constanța, dacă știți...? (mai mult)
Am văzut ca s-au scos ceva posturi de încadrare din sursa externa, doar ca nu știu exact, s-au scos posturi doar pentru penitenciar?
Buna, ca sa devin politist local trebuie sa dau un examen din matematica si sport?
Bună. Abia am terminat clasa a 8a și am dat si examenele. Vreau sa dau la liceu, la real, mate- info. După ce termin liceu, as vrea sa dau la facultatea de psihologie. Dacă dau la mate- info, pot...? (mai mult)
Până cand se pot face înscrierile la Academia de Poliție? Si eu abia azi am terminat cu bacul, pot sa ma înscriu dacă inca nu au apărut rezultatele?
Vreau sa devin sofer de tir, sa calatoresc, visul meu. Nu am putut intra la examenul de a 6 a pentru ca am ramas corigent, si oricum scoala e o pierdere de vreme, nu e in ADN- ul nostru sa stam 6 ore...? (mai mult)
E bun un liceu de filiera tehnologică, profil servicii, specializare economic? După ce termin liceul pot alege o facultate de drept de ex?
Ce studii îți trebuie pentru astromedicina? Vreau sa fiu astrolog medical.
E greu sa calculezi astrograme natale? Eu vreau sa fiu astrolog.
Salut, am nevoie de ajutorul vostru. Am 10 clase terminate in România cu medii destul de bune(9.78 și 9, 80). Acum voi continua studiile în Belgia deoarece părinții mei sunt aici și nu am de ales....? (mai mult)
Pe ce se bazează astrologia ca știință? E grea astrologia de învățat? Ce trebuie sa știi că sa înveți și să știi astrologie? Faci calcule?
Ce este ajutorul de bucatar si ce face? Vreau sa ma angajez vara asta ca si ajutor de bucatar si vreau niste detalii
În ce consta evaluarea psihologica la intrarea în profesia de magistrat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?