Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Dacă dau la Facultatea de Medicină din Sibiu mă pot transfera ulterior la UMFCD din București? Ce condiții sunt? Există riscul să nu fiu acceptat și să rămân pe din afară? Vreau...? (mai mult)
Bună, TPU! Am nevoie de un sfat. Se dă următoarea situație: Tânără de 20 de ani, anul 2 de facultate la id, lucrează în acest moment la un supermarket ca lucrător comercial cu program flexibil...? (mai mult)
Dacă sunt la profil Uman, aș putea da la Academia de Muzică din Cluj? Sunt în clasa a11- a și m- am gândit că ar trebui să mă transfer la un Liceu de Arte pentru a putea intra. În ce constau...? (mai mult)
Dacă ți- ar oferi o promovare la locul de muncă și te întreabă "ce ai face cu acea promoție?" Ce răspuns ai oferi, mai mult decât "mulțumesc și sănătate", pentru a îmbucura superiorul...? (mai mult)
Buna TPU! Recent am dat de povestea unei doamne care lucreaza la un anticariat. Abia plateste chiria pe spatiu unde se afla anticariatul si nu a reusit sa isi mai opreasca salariu de mult timp. Eu sunt...? (mai mult)
Salut! Un cadru militar(maistru, subofiter, ofiter) poate parasi garnizoana sa fara semnatura? Spre exemplu daca lucrez ca ofiter in Bucuresti pot pleca fara sa semnez in alt oras?
Ce spuneti, facultatea de drept sau de litere? Sa fie opinii pertinente?
Cam cat castiga un curier food delivery part-time?
Buna seara, ce inseamna sa fii prezentator de cazinou online in lb greaca? Stie cineva? Ce e de facut acolo daca este in online?
A lucrat cineva ca manager de hotel, în special un hotel cu rating foarte mare? Ce ați putea povesti?
Pentru a profesa ca (;) criminolog în Marea Britanie e suficient să fac Facultatea de Drept in Romania iar master-ul acolo sau trebuie neaparat ca toate studiile sa fie făcute in MB?
Daca am in comert calificare, 12 clase si bacul o sa il dau, am sanse sa devin reprezentant, adica sa reprezint coca cola, pepsi, ursus, dare, chio, bucovina, borsec, etc? Sau trebuie si facultate...? (mai mult)
Buna! Cine ma poate ajuta......am un proiect de diploma pe care l- am terminat dar nu ma lasa sa descarc pe laptop Microsoft office deci nu il pot termina, poate cineva daca ii trimit proiectul si cerintele...? (mai mult)
Salut, lucrez într- un restaurant, aici am prieteni, oamenii sunt de treaba, imi place sa lucrez aici, , dar este o problema, salariul ii cum ii, nici pe ala nu mi- l da la timp, munca multa și ...? (mai mult)
Am câteva întrebări importante: 1.Ce face un asistent de nutriție și dietetică? 2. Daca sunt semnificativ supraponderal dar vreau să slăbesc oare mă primesc la aceasta postliceală ținând...? (mai mult)
Bună, bună. Am 13 ani și am terminat clasa a 7 a, trec a 8a, eu ca profesie mă gândesc să mă fac avocat (mă gândesc, sunt foarte nehotărât; - ; ) Ideea este că nu știu la ce profil ...? (mai mult)
Profesor de limba engleza si politist. Ce sa aleg? Ma gandesc ca la politie incepi destul de bine cu un salariu frumusel, ma atrage oarecum, doar ca la politie o sa ai ceva mai multe restrictii fata...? (mai mult)
Ce face un picol?
Ca sa ajung Comisar la garda de mediu, ce scoala/facultate trebuie sa urmez si cum ajung sa ma angajez in aceast domeniu?
Ce părere aveți despre UAIC, căminele și mâncarea sunt măcar cât de cât ok?
Salutări! A lucrat cineva la Emag Warehouse situat in Chiajna, km 13 pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti? Dacă da, merită să mă angajez acolo? Și cam care este mediul de lucru? Am găsit anunțul...? (mai mult)
Ce job pot sa am daca am doar 10 clase?
Cum pot sa devin astrolog medical? Vreau sa studiez astrologia medicala.Am văzut recent că există și eu sunt atras și de astrologie (+ Univers, ezoterism, stele, planete, ) și de sănătate iar...? (mai mult)
Buna,unde se poate face kickbox in Pitesti? Am 17 ani
Avantaje si dezavantaje in meseria de politist?
Buna! In câteva zile va trebui sa imi pun opțiunile pentru admiterea la liceu. Nu știu ce profil sa aleg. In viitor vreau sa studiez criminalistica. Sa aleg uman sau științe ale naturii?
Bună seara! Ce salariu are un angajat Takko?
Hei TPU, sunt foarte stresat pe baza aceasta. Astăzi am fost la primul interviu, iar luni va fi al doilea, chiar la magazin. Vreau să știu: ce șanse am să fiu angajat - între 0 și 100? Ca să...? (mai mult)
Buna ziua.Ca sa lucrezi ca maseur trebuie sa ai facute cursuri de masaj sau trebuie o diploma recunoscuta pentru a putea lucra ca maseur? Astept raspunsuri.
Hei TPU, am fost astăzi la un interviu de angajare la Metro Berceni. Și mi s-a precizat că trebuie să mă mai duc la un interviu Luni, chiar la ei. În cât timp voi fi angajat?
Merita sa fac facultatea de economie si administrarea afacerilor? Cineva in domeniu?
Ați lucrat pe 800 de euro in depozit in Olanda?
Sunt clasa a 11a pe mate info si inca nu m- am decis unde sa dau la facultate.Credeti ca as putea sa invat informatica in 3 luni de vacanta pentru facultatea de inginerie si stiinta calculatoarelor? Sau...? (mai mult)
Ce părere aveți despre bărbații care sunt asistenti medicali?
Bună, întreb pentru cine lucreaza in domeniu IT sau cunosc, care sunt pașii spre o cariera in IT? Ce profil sa aleg la liceu, ce universitate etc..ai nevoie de facultati?
Hey TPU! Eu sunt pasionat foarte mult de istorie, geografie, astronomie si fizica plus ca fac si sport, eu as vrea sa dau la liceul militar pentru ca am auzit si mi s- au spus ca acolo iti trebuie si...? (mai mult)
Hei TPU, sunt și eu în căutarea unui loc de muncă. Ceva cu 4 ore pe zi (sunt la început). Dacă găsiti sau știți ceva, vreau să fie din București, cartier Berceni. Ofer funda.
Buna! Am aplicat pentru un job remote de reprezentant relatii clienti - call center. Mi s- a raspuns ca am fost selectata pentru interviu si sa trimit poza cu buletinul si un selfie cu mine tinand in ...? (mai mult)
Bunaaa TPU, am și eu o situatie care mă pune pe ganduri destul de tare... Deci eu pe 2 iunie am fost la un interviu pentru un post de ajutor de ospatar la un restaurant care se află în renovare. ...? (mai mult)
Salut. Am si eu o întrebare. Pompierii sunt expuși cancerului? Sau dacă nu porți echipamentul?
Salut. Sunt într- un liceu nu chiar bun si vreau sa ma transfer. Si ma gândesc ce vreau sa fac pe viitor după liceu si mi- ar plăcea sa dau la școala de politie dar si la cea de pompieri. Nu ma pot...? (mai mult)
Buna! Sunt intr- o mare dilema si am mare nevoie de un sfat! Nu mai e mult si deja trebuie sa aleg o facultate la care vreau sa merg, dar am doua mari optiuni si nu ma pot hotarî pentru ca ambele m- ...? (mai mult)
Ase sau inginerie?(pentru o fata care nu e pasionata de autovehicule)
Buna! Ce părere aveți despre o poslicealala cu profil, , asistent medical? Merg pe clasa 12- a, si in viitor mi- ar plăcea sa urmez o poslicealala ...Sunt la profil de turism si alimentație, însă...? (mai mult)
Dacă am un semn din naștere pe față sau pe corp, am să pic vizita medicală la armată? ..Sau nu se mai iau în considerare semnele din naștere?
Hello, TPU! Eu n- am mai muncit pana acum, dar vara aceasta as vrea sa incerc. Dar am nevoie de sfaturile voastre, sunt o persoana foarte timida si anxioasa. Spre ex, daca m- as angaja in regim hotelier...? (mai mult)
Ce facultate este de viitor? Ce as putea face după liceu? Sunt clasa a 11- a filologie bilingv engleză, mi- am dorit acest profil deoarece ma regăsesc in el și mereu am fost pasionata de romana in...? (mai mult)
Bună TPU! Am o întrebare, mie îmi place foarte mult biologia și chimia, la ce facultate care sa se bazeze pe aceste materii(in special anatomia omului) as putea da în afara de medicina?...? (mai mult)
Salut! Care e treaba cu scoala de vara la UPB Bucuresti? Cum te inscrii?
Salut! Vreau sa stiu daca pot sa urmez o facultate de informatică, eu fiind la bio chimie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?