Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Hello! Este cineva de aici care lucreaza in programare si nu are facultate sau cursuri platite? Sau daca a contat asta la angajare sau salariu? Mi-ar fi utile parerile voastre. Multumesc!
Buna! Merita sa fac a doua facultate sau un master pe alt domeniu, daca vreau sa fac altceva pe viitor? Am terminat FEAA si vreau inginerie sau ceva IT. Nu stiu daca chiar ar merita in conditiile in ...? (mai mult)
De ce/ De ce nu facultatea de litere? Există alte ramuri (în afară de profesor /traducător) pe care sa le activez după absolvirea acestei facultăți?
Salut, imi voi alege specializarea ATI la rezidentiat in urmatoarea sesiune si am cateva intrebari la care nu a stiut nimeni sa imi raspunda. Ca si rezident voi avea parafa cu cod sau codul se atribuie...? (mai mult)
Buna. Lucrez ca ajutor de ospătar într- un restaurant doar în weekend. E primul meu loc de munca, lucrez de 3 week- uri! La început am făcut unele greșeli mici sau mari. Si azi șeful mi- a...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt clasa a 11- a in curand termin si sunt pe profilul de matematica- informatica (info intensiv). Ideea e ca pana de curand voiam medicina dar vazand cat de mult e de invatat nu mai sunt asa...? (mai mult)
Salut, am 20 de ani, lucrez la un restaurat ca ajutor de bucătar/pizzer, salariul il am de 2000 de lei pe luna si nici aia nu ii primesc la timp, ba imi da peste o săptămână, ba dupa doua sau la...? (mai mult)
Cum ar fi dacă toate locurile de muncă ar fi plătite pe oră? Și fiecare vine, stă și pleacă după cum dorește atât timp cât îndeplinește ora respectivă? Intrarea și plecarea sunt scanate,...? (mai mult)
Bună TPU. Vreau sa ma înscriu la o facultate în Brașov la kinetoterapie sau fizioterapie. Ce materii se preda? Și poți munci oriunde? Mulțumesc
Eu consider că salariul minim pe economie ar trebui să fie pentru 6 ore lucrate. Voi ce credeți?
Salutare,îmi poate spune cineva când se mai pot face înscrieri pentru sgp? Mulțumesc
Este cineva aici care lucrează intr-un birou notarial?
Vreau sa aplic pentru un job in Statele Unite intr- un country club si pozitiile disponibile sunt de setup person si server asaistant. Stie cineva ce sunt aceste 2 joburi si care sunt atributiile lor? ...? (mai mult)
Ce salariu ia un brancardier în 2021?
Salut, după ce iau BAC- ul si ma duc la academia Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti la profilul de Jandarmi trebuie sa mai dau niste teste si probe sportive? Dacă da, care sunt acelea si cum ma pot...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 12a si inca nu stiu la ce facultate sa merg. Mi- a captat interesul Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor pe specializarea Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare,...? (mai mult)
Daca ești jandarm/polițist de câteva luni, peste cat timp îți poti da demisia?
Salut TPU! Voiam sa ma angajez la foodpanda/tazz/glovo si nu stiu exact ce documente imi trebuie. Cei de la foodpanda mi- au trimis un email prin care au cerut: "1. Certificat de înregistrare PFA ...? (mai mult)
Bună! Aș dori să știu dacă pentru a ajunge pilot pe elicopter smurd este prioritară medicina sau aviația? Daca poate cineva să- mi dea detalii despre facultati, admiteri etc m- aș bucura, ...? (mai mult)
Daca dau la facultatea de litere, pot face masterul in jurnalism?
Salut, ce parere aveti despre facultatile de la Iasi? Dupa ce iau bacul m- ar tenta sa merg la Iasi insa nu stiu inca ce vreau sa fac caci nu imi prea place nimic, m- as fi gandit sa merg la litere deoarece...? (mai mult)
Să zicem că vreau să fiu medic. Pasiunea mea este aceea de a ajuta un pacient să trăiască. Dar, mă pasionează și "universul" tehnologiei. Dacă voi fi medic, iar acasă sau în timpul liber ...? (mai mult)
La Jandarmerie ce probe se dau pentru admitere? Traseu aplicativ sau se de și rezistența? Și dacă se da și rezistența, cât trebuie de alergat și ce timp trebuie scos? Pe internet nu găsesc...? (mai mult)
Buna! Sa te angajezi la banca iti trebuie neaparat diploma de licenta?
Draga TPU, o sa pun curios doar o intrebare. Mentionez din start ca sunt "batut in cap" de fel :)). Oricum, revenind. Am foarte multi nervi din fire si ma gandesc sa ma inrolez in armata doar ca aici...? (mai mult)
Buna! Cine vrea sa impartaseasca experienta lui de lucru ca si Community Manager? Sunt noua in domeniu si caut o metoda de definire a strategiei. Multumesc!
Stie careva ce academie, facultate trebuie să faci dupa ce iei BAC- ul pentru a deveni jandarm ofiter? Si as dori sa- mi spuneti daca se poate face academia si in judetul Timis. Am inteles ca trebuie...? (mai mult)
Cum aș putea deveni conducător de tren? Ce salariu are această poziție? Mă fascinează faptul că aș putea călători și în același timp am parte de natură.
Ce pot deveni dupa ce termin Facultatea de Litere? Care sunt cele mai bune job-uri pe care le pot practica dupa ce termin? Mulțumesc
Hey TPU! EU vreau sa dau la liceul militar si apoi sa intru la Academia Militara ca sa ies cu gradul de ofiter, adica la scoala de ofiteri, mai pe scurt si intrebarea mea este ca la proba de alergare...? (mai mult)
A fost vreun student de aici promoter sau model pentru o campanie de scurtă durată? Cum a fost?
Cat de grea este Scoala de Politie Septimiu Muresan din Cluj? Stie cineva cum se deruleaza cursurile si in ce consta examenele? (cele de absolvire)
Hei TPU, am depus un CV. În cât timp voi primi răspuns?
Bună! Știe cineva sa facă un top cu cele mai bine plătite slujbe din cadrul facultății Ase pentru a mă putea întreține singură ulterior?
Buna seara. Daca esti pensionar ba chiar de 1an de zile mai poti lucra avand un job, patronul fiind la privat?
O intrebare pentru baieti cu greutate. Cand mergi sa lucri intr- un domeniu in care sa folosesti multa forta ca incepator o sa te puna la ce ii mai greu ca pana a 2a zi sa nu mai te poti ridica din pat?...? (mai mult)
Cat de greu se ajunge pe cisterna, sunt cerințele mari? Detin categoria C, iar, curand, voi detine si categoria E. De altfel, detin si atestat ADR colete si cisterne. Din cate am mai auzit, se...? (mai mult)
Buna, am terminat liceul si as vrea sa dau mai departe la FSEGA Cluj, marketing. Credeți ca e o facultate ok? Am văzut păreri ok și păreri mai puțin bune.
Salutare! Am găsit o oferta de muncă din Tulcea și am sunat și era o doamna și o zis ca trebuie sa fac test covid și ca banii îmi vin pe card! E normal sa îmi ceara test covid?
Salut, tocmai am terminat liceul și trebuie sa mă gândesc unde dau mai departe, eu mi- as dori sa intru la ingineria instalatiilor la Cluj, dar nu stiu cam ce medie imi trebuie ca sa fiu admis. Daca...? (mai mult)
Politistii se pensioneaza la 52 de ani sau la 45? Multi pe TPU zic ca la 45 s-ar putea sa tot plimbati pe aici informatie falsa.
Salut TPU, am și eu o întrebare, eu sunt în a 12 și sunt corigent la matematică și dau de abia corijarea în Iulie și practic încă nu am scos foaia aia de la școală. Si mai iau alocație până...? (mai mult)
Salutare TPU! As dori sa stiu, daca imi poate raspunde cineva, care a fost ultima medie de admitere la facultatea de informatica din cadrul universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi? Sunt clasa a 12-...? (mai mult)
Bună! IT- ul se poate învăţa de la 0, chiar dacă nu ai studiat asta prea mult în trecut? De asemenea, poţi găsi un job în acest domeniu şi fără să fi făcut o facultate, ci doar cursuri...? (mai mult)
Buna! Sunt licean în pragul de absolvire și sunt în criza gândurilor pe ce domeniu să merg în continuare, despre ce universitate, respectiv, facultate trebuie să- mi aleg în viitor. Sunt ...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau să mă fac ofițer în Armata Română, armă: infanterie. Am câteva întrebări: 1. Este grea proba de admitere la Școala de Ofițeri/Academia Militară? 2. Câți ani durează ...? (mai mult)
Salutare,îmi poate spune cineva când se fac recrutări pentru trupele speciale și dacă afectează cu ceva tatuaj în zona vizibilă? Mulțumesc!
Buna, sunt in clasa a 7 a si as dori sa devin avocat.Ce ar trebuie sa stiu?
De ce studii ai nevoie pentru a fi profesor de biologie? Si cât se catiga in acest domeniu?
Unde pot lucra ca freelancer la 16 ani? Îmi place programarea, o știu la nivel de clasa a 9-a, însă ceva web design, art, photo? Ceva de genul. Ce ar fi util?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?