Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Ce locuri de munca sunt cele mai cautate acum in Bucuresti?
Idei de ce ai putea munci la aproape 17 ani ca fata?
Am terminat Facultatea de calculatoare și doresc să fac modulul psihopedagogic. Ce pași trebuie să urmez? Menționez că sunt din Sibiu.
Ce salariu are un inginer la Enel sau Transelectrica? Întrebare pentru cei ce lucrează în domeniu sau au rude/prieteni care lucrează.
Cam ce ar trebui sa urmez pentru a ma face zugrav?
Exista mai multe profiluri la arhitectura?
Salutare, sunt baiat de 19 ani și vreau sa merg pe litoral sa ma angajez în Neptun și nu știu cum sa încep! Am vorbit cu omul ala și m- a întrebat dacă pot veni pe 10 iunie și am zis ca nu sunt...? (mai mult)
M-ar primi in America cu doar 3 clase? Ce as putea lucra acolo?
Ce se poate intampla daca i-am spus sefului ca am terminat anul asta liceul dar de fapt sunt a 10a(la seral)? In fisa postului scrie minim 12 clase.
Am nevoie de un sfat! Sunt în Germania, lucrez de 5 ani aici. Acum am schimbat locul de muncă undeva in 3 schimburi 7 orem dar e caldm turnatorie gen și te faci cam negru, bănuți undeva la 2 mii,...? (mai mult)
Buna ziua, am terminat facultatea FSEGA si as dori sa lucrez într- un alt domeniu ca si educatoare.Am primit cateva informatii cum ca ar trebui sa fac conversie profesionala cu durata 2 ani doar ca eu...? (mai mult)
Bună ziua, îmi poate oferi cineva o părere despre slujba ca dispecer la taxiuri?(cineva care a lucrat in acest domeniu, nu sa îmi dea părere din auzite). Țin sa menționez că locuiesc intr- un...? (mai mult)
Este posibil sa traiesti singur cu 900 de lei brut pe luna?
Buna ziua, am terminat Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor și aș vrea să mă reprofilez, vreau sa devin educatoare...dar nu stiu ce cursuri sau studii trebuie sa am.Va...? (mai mult)
Salut! Ma poate lamuri si pe mine cineva? As vrea sa stiu in ce consta jobul de "dispecer centru alarma" si cum e sa lucrezi la acest job? Cat de bine/prost platit e?
Salut TPU, din nou :)) dupa cum toata lumea stie despre coronavirus care ne- a cam macelarit viitorul unora dintre sau cel putin asa vad eu, pentru ca asa ma simt. Sunt anul 1 la facultatea de Drept,...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de site-ul în care se fac înscrierile pentru admitere la UMF Tărgu Mureș.
Vreau sa ma fac politist de frontiera, ce scoala ar trebui sa urmez Postliceala din Oradea sau Academia de Poliție arma Politist de frontieră? Cate persoane au fost pe 1 loc la Oradea in comparație...? (mai mult)
Sunt in primul an la facultatea de inginerie. O sa devin inginer in tehnologia constructiilor de masini. Am o intrebare, ca inginer pe astfel de domeniu ce trebuie sa faci la locul de munca in fiecare...? (mai mult)
Ce diferenta e intre facultatea de horticultura si cea de agronomie?
Buna,știe cineva din ce an de postliceala poți începe sa faci cele 6 luni de voluntariat?
Trebuie vreo diploma pentru angajarea remote in IT sau angajarea la firma fizic? Sa zicem ca am doar 10- 11 clase, 2 ani de experienta in programare invatat singur acasa cursuri, site- uri etc si vreau...? (mai mult)
Buna. Am nevoie de un caz concret. Un student la medicina cetatean non UE poate sa faca rezidentiatul fara sa plateasca acea taxa pe an daca se casatoreste cu o romanca? Li se cere o taxa destul de mare...? (mai mult)
Salut TPU. Dacă ma puteți ajuta. Sunt clasa a11a la profil umanist de științe sociale. Ma gândeam ca pe viitor sa dau la facultatea de Telecomunicații Iasi. Cum credeți ca va fi cu mate fizica? ...? (mai mult)
Buna ziua, Am o întrebare legată de facultatea de Medicina din Brasov. Este buna? Se face școala? Treci examenele ușor/greu? Admiterea este grea? Merita? Mulțumesc anticipat!
Salut, termin anul asta clasa a 12 a si sunt nehotarat in legatura cu ce sa urmez mai departe. Optiunile mele sunt: la jandarmerie, la politia de frontiera, la politia locala. As vrea sa stiu care dintre...? (mai mult)
Buna TPU.Sunt insarcinata in 4 luni jumate iar la toate interviurile la care am anuntat de sarcina mi s- a spus ca nu ma angajeaza.La ultimul interviu nu am spus nimic si urmeaza sa ma angajeze(inca nu...? (mai mult)
Pot sa merg de la profilul economic sa ma fac asistenta?
Bună. Cine îmi poate da niște detalii despre facultatea de management? Ce sa învață și ce specializări sunt. Sau cum e. Din cei ce ați făcut? Mulțumesc ce materii se învață și cum.
Bună! Aș vrea să știu toate meseriile posibile dupa facultatea de drept?
Daca merg pe filologie, pot urma dupa o facultate in strainatate? Si pe ce as putea merge la o facultate in strainatate (sunt buna la majoritatea materiilor, chiar si mate)? Va rog un raspuns cat mai...? (mai mult)
Salut, momentan am terminat o scoala profesionala si sunt la liceu, la seral, ce ar trebui sa fac in continuare ca sa pot sa lucrez la una dintre aceste meserii: garda de mediu, politie, jandarmerie,...? (mai mult)
Bună seara, la incadrări directe din sursă externă contează media la purtare?
Vreau sa ma fac zugrav, ce cursuri ar trebui sa urmez, e grea meseria de zugrav? Se câștigă bine ca zugrav aici în România? O sa ma cheme cineva ca zugrav? Cum ma fac cunoscut dacă ajung zugrav?...? (mai mult)
Hello again! Îmi place mult aici! E o placere nevinovata! Cred ca am nevoie de încurajari și apelez la voi. Vreau sa urmez un curs pentru a fi tehnician aplicare gene. Ok, totul bun doar ca mi- e frica...? (mai mult)
Ce salariu are un director de marketing?
De ce studii ai nevoie ca să ajungi director de marketing?
Salutare, TPU! E cineva pe aici care e la o facultate privata sau a terminat o astfel de facultate? In ce oras? Sau cunoasteti o persona intr- o astfel de situatie? Eu ma gandesc sa ma transfer de la ...? (mai mult)
Știe cineva cât e taxa de studii la Automatică și Calculatoare de la UPB?
Bună! Cei de la liceul militar, îmi puteți spune cum este matematica acolo? Vă rog!
Ce parere aveti despre oamenii care lucreaza peste program sau in weekenduri? De ce fac asta? Banii nu cred ca sunt problema pentru ca ei de obicei au deja locuri de munca bune
Merită să merg la științe sociale, chiar dacă nu sunt excelentă la fizică și la matematică și chimie sunt de 8-9?
Vreau sa intru la SGP, dar am cateva cosuri pe frunte si ceva zona inrosita( tot de la cosuri, nu grav, ceva mediu) ce stiti, pica la medical pe chestia asta, in rest nimic
Salut. Lucreaza cineva la Metrorex? Am nevoie de niste informatii, legate de angajari
Buna, ma poate ajuta cineva cu vreun pont, nu ma simt tocmai ok, am aplicat la 2 job- uri si nu m- au selectat pe mai departe. Desi este dubios faptul ca la unul dintre job- urile la care am aplicat,...? (mai mult)
Salut, De la vârstă de 12 ani am fost diagnosticat cu o" boala" crohn a intestinului. Boala cronica Ma poate respinge la scoala de poliție?
In armata sunt primit daca am cativa dinți strâmbi? Nu am nici macar o carie, iar ei sunt perfecti albi.
Buna TPU. Am 14 ani si ma intereseaza ca de la anul, cand fac 15 ani si termin cu examenele de clasa a8a, sa ma angajez undeva. Stiu ca e legal sa te angajezi de la 15 ani cu acordul parintilor si ai...? (mai mult)
Ce fel de munci mai exact ați făcut în înarmată: de exemplu hranit tot felul animale (cam ce animale)? Sau ați băgat la lopată(cam ce)? Sau mai știu eu ce munci erau? Mă refer cei care nu ați...? (mai mult)
Dacă termin bacul la uman pot sa dau la facultate de inginer constructor la Iasi? este concurs de dosare
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?