Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua. Recent am obținut certificatul ADR (pentru marfuri periculoase) curs de baza (colete) si cisterna. Curand voi obtine (sper) si categoria E. Am doar C- ul pana acum. Tinand cont de aceste...? (mai mult)
Bună! Ce agenție de modelling mi-ați putea recomanda din Pitești sau București?
Salut! Ce salariu are un mașinist(fara experienta) într-o fabrică din Romania? Sunt șanse să aibă mai mult decat minimul pe economie? Ofer funda!
Bună ziua! As dori să fac facultate in Pitești. Nu stiu sigur domeniul, de aceea cer părerile oamenilor informati! M- am gândit la pedagogie, economie, facultatea de asistente...mă interesează...? (mai mult)
Cati bani poti castiga la food delivery si cam cate ore lucrezi pe zi? Multumesc
Tocmai am inceput un job ca si consultant financiar. Fiind la inceput de drum am nevoie sa incep de undeva. Vrea cineva sa- i fac o analiza si o consultanta? Serviciul este gratis. Nu semneaza nimic si...? (mai mult)
Câți/Câte dintre voi v-ați găsit jobul viselor voastre pe eJobs, BestJobs sau alte platforme de recrutare?
De ce le este greu angajatorilor sau superiorilor să trăiască după marketing- ul pe care îl fac pentru a angaja pe cineva? În anunțuri se poate promite luna și stelele de pe cer, dar după ...? (mai mult)
Hey TPU! Am nevoie de ajutorul vostru. Un unchi de al meu din alta tara vrea sa lucreze în București în domeniul IT. M- a rugat pe mine sa caut o agenție de recrutare (recruitment agency) sau ceva ...? (mai mult)
Bună! Exista vreo facultate sub sau pana in 2000 de lei in București? Dacă da, care (m-ar ajuta enorm). Mulțumesc!
Buna. Daca programul unui magazin incepe de la 6 dumineata si se inchide tocmai la 23 seara, lucrandu-se pe 2 ture, care trebuie sa fie programul personalului de magazin?
La ce trebuie sa dai bacul sa poți da admiterea la facultatea de drept.
Daca faci facultaltea de medicina in Romania in engleza iar dupa emigrezi in Anglia poti fi medic acolo sau trebuie sa faci rezidentiatul in UK?
Dacă termin liceul de mecanica și iau bacul, pot intra la politia locala? Dacă nu la ce as putea întra?
Ca oportunități pentru tineri (juniori/începători) în web development sunt posibilități în Bihor și Brașov? Am ales aceste orașe, ambele având o creștere de oportunități din ceea ce pare...? (mai mult)
Salut TPU, cine poate să ma ajute cu câteva informații despre colegii și licee din Iași. Sunt din Moldova și sunt clasa a 9 peste 2 săptămâni am examene și după vreau sa plec mai departe în...? (mai mult)
Salut. In momentul de fata sunt pe clasa a 10- a la profilul de Stiinte Sociale. Recent m- am tot gandit la ce facultate o sa vreau sa merg, dar totusi sunt nedumerit din cateva motive. Chiar daca...? (mai mult)
Buna seara. Ca sa lucrezi ca brancardier la stat trebuie sa ai curs de calificare? Astept raspunsuri.
Medicii UPU-SMURD pot avea cabinete private? Dacă da, în ce ramură a medicinei?
Salut! As vrea sa devin it- ist, insa nu imi prea place matematica, nu m- as duce la mate- info sa tocesc si sa nu mai am timp de mine, insa, daca ma duc la stiinte ale naturii, ma pot face it- ist?...? (mai mult)
Bună tuturor! Am o prietena ce isi doreste sa dea la facultatea de psihologie (pentru ca e singura ce pare ca o atrage). Ea a muncit dupa ce a luat bacul si nu a mai aplicat nicaieri, dar se pare ca...? (mai mult)
Salut, am 16 si as vrea sa ma angajez pentru prima data. Tinind sa mentionez ca nu am mai lucrat pana acum si as vrea ceva part time de aprox 4 ore multi recomanda mc, stiti altele si ce salariu? Sunt...? (mai mult)
Salut! Pe ce profil ar trebui sa merg la liceu daca vreau sa devin astrofizician? Mate info sau stiinte ale naturii?
Care e diferenta dintre un manager si un director?
Salut! Ce salariu are un șofer pe ambulantă, cu tot cu sporuri incluse?
Este greu pentru un tânăr care nu a lucrat niciodată sa lucreze într un call center? Programul este de luni pana vineri ora 10- 19.Ideea este ca nu am mai avut job, oare pot sa ma descurc? Ați lucrat?...? (mai mult)
Salut. De aproximativ 14 ani ma situez legal în câmpul muncii având contract de munca si plătind la stat taxele. Având diverse calificări am avut diverse locuri de munca, am trecut prin 38 de firme...? (mai mult)
Ai voie cu tatuaje la Academia militara si ma refer la unul modest nu sa reprezinte ceva rasist instigator la ura sau ceva si nici de o marime mare, sa zic umar asa cam pe tot umarul ai avea voie? Adica...? (mai mult)
Salut TPU! In perioada 01.03- 01.04 am avut concediu de odihna. Pe 16.03.m- am internat si mi s- a eliberat concediu medical dupa cum urmeaza. Dupa 16.03.pana pe 06.04 concediu medical cu cod 06 iar in...? (mai mult)
Hei! Am nevoie de câteva păreri despre cursurile cu calificare în programare, contabilitate, resurse umane etc. Nu credeți că ar fi mai bine să- mi investesc timpul in obținerea unor diplomele...? (mai mult)
Salut! Pot sa lucrez de acasă pe un post callcenter daca in anunț se menționează că se lucrează de la sediu pentru că sunt persoana cu dizabilități? Menționez, sa lucrez de acasă pentru că...? (mai mult)
Nu e chiar o carieră, dar am 13 ani și produc muzică :) Este un fel de carieră ok pentru mine?
Bună! Cum pot deveni o bibliotecara și ce salariu se da? Vreau mai multe detalii, mulțumesc!^^
Buna! In urmatorii ani credeti ca o sa fie nevoie de profesori? Se gasesc posturi de profesor greu sau usor?
Ce profesie pot avea dupa ce termin facultatea de stiinte ale naturii- biologie? Multumesc!
Mă simt cumva obligat să plec in străinătate. 1200 euro pe lună fără mâncare. Contract direct cu angajatorul etc etc. Simt că nu mai pot in Romania, am 20 și n- am strâns nici un ban de...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un loc de munca ca si Agent de vanzari pentru o companie de telefonie/internet/cablu pentru o persoana ce nu a mai lucrat niciodata? O persoana cu medii cunostinte pentru tehnologie...? (mai mult)
Salut! In ce constă portofoliul pentru admiterea la liceu cu specializarea arhitectură (Gheorghe Asachi din Iasi/Octav Băncilă din Iasi)? Ce desene ar trebui și un exemplu. Și dacă se dau probele...? (mai mult)
Hey lume, e cineva de aici care s- a apucat in 2021 de Youtube si a ajuns viral? Cati ati ajuns virali si cati ati facut maxim cateva zeci/sute de vizualizari? Ma intereseaza doar cei care s- au apucat...? (mai mult)
Poti sa te descurici singura in viata ca fata? Cateodata stau si ma gandesc cum sa imi gasesc motivatia sa mai fac ceva, mi se pare totul atat de greu. Exista oameni care sunt 100% pe picioarele lor de...? (mai mult)
Salut! Sunt elev in clasa a 11a si as vrea sa aflu informatii despre diferite facultati care pregatesc studenti pentru domeniul IT. Cea mai "serioasa" facultate am auzit ca ar fi A&C din UPB. De asemenea...? (mai mult)
Hei! Doresc să pun această întrebare aici în speranța că există cineva care deține vreo informație utilă. Mi- aş dori să dau la poliție însă din câte am auzit referitor la fișa medicală,...? (mai mult)
Ai nevoie de o anumita medie la BAC pentru a intra la Politia de Frontiera? Sau doar diploma ca ai luat?
Care a fost ultima medie de admitere, anul trecut, la Academia de Politie? Dau fundița
Ce faci când ești la început de drum, dar toate job-urile cer experiență sau anumite abilități(pe care nu știi dacă le ai, nefiind în postura de a le folosi)? De unde începi?
Pe Ambulanță lucrează asistenți medicali? Dacă termin Facultatea de Asistenta Medicala Generala pot lucra pe Ambulanță/SMURD? Care este diferența dintre paramedic si asistent?
Cum sa devin inginer software? La ce facultate trebuie sa ma duc din București? Pe ce materii trebuie sa ma bazez? Cu ce medie pot intra? La ce profil în liceu trebuie sa dau pentru a ma baza pe materiile...? (mai mult)
Am si eu o intrebare referitoare la armata. Daca fac facultatea de stiinte, specializare geografie cu ce o pot echivala in armata? Adica am auzit ceva ca la infanterie, ofiter ceva
Buna! Sunt in ultimul an la un liceu teoretic, profil uman si in continuare vreau sa dau la facultatea de psihologie si stiintele educatiei, specializare stiintele educatiei. Ma pot angaja dupa cei 3...? (mai mult)
Buna TPU! La toamna merg la Colegiul National de arte Regina Maria, pe profilul arta actorului. Stiti ce materii se predau ci cu ce medie s- a intrat anul trecut? As vrea sa stiu mai mult daca se face...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?