Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Tatăl meu lucrează în Germania și primesc alocație de la statul german, iar eu sunt student. Vreau să vă întreb dacă ar fi o problemă dacă aș lucra part- time sau poate full și...? (mai mult)
Ce înseamnă să investești în stocuri?
Salut TPU! Ce as putea sa ma fac "cand o sa fiu mare"? Adica efectiv nu stiu ce si sa nu veniti cu raspunsuri d- alea ca ce ti- ar place tie.Ca mie mi- ar placea ceva interesant de exemplu itist doar ca...? (mai mult)
A lucrat cineva ca reprezentant Oriflame și puteți spune cum se lucrează, mai exact? Ce experiențe ați avut, așteptări vs realitate? Ce vechime aveți, față de cum erați la început?
Ma puteți ajuta spunându- mi o agenție de modeling din București pentru fete 15+ care ar investi în tine dacă ai ce trebuie și nu ar trebui sa plătești prea mult și sa te trimita mai departe...? (mai mult)
Salut! Știe cineva cât costă să renunți la școala de agenți de poliție penitenciara Targu Ocna? Am înțeles că se poate plăti în rate, dar in câte rate se poate plăti sau cam ce suma este...? (mai mult)
Buna! Pot urma o cariera militara daca am fost la un liceu de stat? Care sunt salariile și ce specializari poti sa urmezi ca fata?
Salut! Care dintre cele doua meserii este mai bine platita? Mecanic Auto sau Pregatitor/vopsitor?
Am avut un interviu intr- un domeniu în care excelez și partea ciudata e că știam mai multe despre domeniu decât alea care m- au intervievat, a părut ca eu le iau interviu.Plus că ele abia puteau...? (mai mult)
E necesar sa ai parul natural și lung ca să devii model?
Daca cineva imi foloseste CNP-ul cum pot afla?
La joburi de tip freelance ce taxe trebuie sa cotizezi și unde?
Salut! Sunt în liceu (matematica- informatica) și doresc sa urmez mai departe Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universității POLITEHNICA din București. Mai departe, stiu ca...? (mai mult)
Bună, fac 16 ani în octombrie și am 1, 65cm, 55 de kg, poate as mai slabi un pic dar as avea șanse sa devin un model? Vreau răspuns sincer si seriozitate.
Buna. A dat cineva interviu la compania CAPGEMINI sau stie mai multe detalii? Am anumite intrebari
In ce consta examenul de admitere la umf Oradea? Cate grile sunt din carte si cate la prima vedere? Nu gasesc pe site. Multumesc.
Bună, din experiența personală, ce părere aveți de Facultatea de Psihologie (Al. I. Cuza) din Iași?
Ce cursuri trebuie urmate ca să fiu avocat? :(=)
Buna, Vreau sa urmez un curs de asistent manager, complet si acreditat. Aveti ceva sugestii? Am gasit destul de multe variante pe internet dar nu stiu cat de seriosi sunt...
De ce majoritatea oamenilor zic ca nu conteaza banii? Ganditi- va ca oamenii de rand petrec minim 8- 10 ore pe zi la munca, 8 le dorm, mai raman in jur de 6- 7 ore libere pe care le petreci la cumpărături,...? (mai mult)
De ce ai nevoie ca sa iti faci o firma si sa devii director CEO?(studii,abilitati,comunicare,inteligenta, coordonare, situatie financiara)
Care facultate de farmacie imi va oferi mai multe optiuni pe viitor? Cea de la București sau de la Iasi?
Ce facultate sa urmez ca sa pot ajunge politician credibil [de parca nu stiu dar poate imi dati voi o idee mai buna]?
Salut, TPU. Pentru viitor, îmi propun să dau la subofițeri la Cluj. Dacă sunteți experimentați sau cunoașteți cazuri apropiate, aș aprecia un feedback despre genul acesta de experiență de...? (mai mult)
Ce atribuții are un căpitan in armată? Cum poti ajunge la acest grad?
Se monetizează audiobook'urile pe YouTube? Să zicem că m-aș înregistra citind anumite cărți și aș posta pe YouTube înregistrarea alături de o poză. Se monetizează acest gen de conținut?
Salut, acum 1 an am terminat scoala profesionala de mecanici auto si doresc sa stiu cum trebuie sa procedez ca sa ma angajez. Am cam uitat multe, stau si ma gandesc daca merg la un service auto cred ...? (mai mult)
Facultatea de farmacie Iasi sau Bucuresti? Stau in jud Vaslui si nu stiu ce facultate sa aleg. Clujul mi se pare prea departe...
Buna TPU! Știe cineva un liceu de arte din Los Angeles? Dua funda :)
Salut TpU! Care sunt cerintele pentru a intra la academia de politie?
Buna TPU! Voi ce ați alege intre a face facultatea de drept la București, Cluj sau Iasi? Ma bate gândul sa ma duc la UBB Cluj, ce părere aveți? Este grea admiterea? M- am uitat și pe site ul universității,...? (mai mult)
Buna ziua, Sunt Miruna. In prezent de 3 ani sunt educator la o cresa de stat, deși am terminat Facultatea de Psihologie. In prezent ma confrunt cu o problemă de incluziune in grupuri si dinamica ei...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt foarte derutat... 1. Daca intru la Academia de Politie și aleg profilul Poliție Rutieră de exemplu, o să fiu licențiat și în drept? 2. Daca intru la Academia de Poliție...? (mai mult)
Salut...daca am avut o exmatriculare pentru absente si am bacul luat si media pe cei 4 ani este de 9 si ceva mai pot intra la Scoala Câmpina de politie?
Are rost sa-ti iei certificate? De limba si tot felul de competente. Voi aveti? V-a ajutat la angajare?
Salut TPU! Acum 5 ani ma terminat scoala profesionala, pe profiulul mecanic auto insa nu re usesc sa- mi gasesc de munca in acest domeniu din cauza faptului ca am ales sa- mi termin studiile liceale( ...? (mai mult)
Buna! E adevarat ca "mori de foame" cu meseria de actor in Romania? Cam cat este un salariu de actor incepator?
Cum te poti angaja in domeniul pompelor funebre, care sunt locurile de munca si salariile in acest domeniu
Buna. Cum vi se pare facultatea de Economie și comunicare economică din cadrul ASE-ului?
Salutare Tuturor! Ce presupune munca unui inginer silvic si ce salariu are?
Salutare, eu o sa ma mut singur cu chirie într- o garsoniera dacă găsesc de 500- 600 lei în orice oraș numai sa scap de orașul meu pe care îl urasc care nu îmi oferă nimic, nici prieteni și...? (mai mult)
Bună, ce jobu-uri sau locuri de muncă în domeniul artelor plastice există? De la lucru manual până la programe editare grafică pe calculator. Dau fundă.
Salut! Prietena mea vrea sa isi caute un loc de munca deoarece, nu vrea sa fie toata viata ospatar.Ea s- a gandit sa se duca la armata pentru ca e un loc de munca sigur si nici nu ai nevoie de bac (pentru...? (mai mult)
Bună ziua! Doresc ca pe viitor să dau la Liceul Militar.Am citit mai multe articole despre acest liceu dar am o nelămurire mare.Îmi puteți spune materiile exacte ale liceului. P.S:Nu vreau link-...? (mai mult)
Buna, mai am putin si termin facultatea. Inginer...si am problema de a gasi un job. Unde nu ma uit vor experiență si ceva abilitati, pe care de unde sa le i- au? Eu abia acum termin facultatea, de...? (mai mult)
Salutare! Se merită acest job? https://www.romjob.ro/anunturi/locuri- de- munca/agent- securitate/anunt/angajam- supraveghetori- magazin- agenti- de- paza/ei6i5dd23d6f7g13e202097fh7i9f6dh.html Eu...? (mai mult)
As vrea sa dau la politia de frontiera, dar port ochelari. La ochiul drept am +3(sferic), +1, 25 (cilindric). Si la ochiul stang -4, 5(sferic), +2(cilindric). M-ar incurca acest lucru la admitere?
Buna, Ptr cei care au lucrat la Glob, Takeaway, Tazz...indiferent ce firma. Voiam să vă intreb daca ei fac carte de muncă angajatorilor sau cum functioneaza, cum e procedura de angajare. Daca ...? (mai mult)
Heii. Care- i diferența intre facultatea la zi si cea la distanță(ID)? La facultatea drept m- ar ajuta câteva informații. La facultatea de drept din Iași se intra pe baza de dosar sau se da examen?...? (mai mult)
Buna! Stiu ca pare ciudat dar sunt clasa a 12- a si nu stiu bine engleza, din clasa a 5- a pana in clasa a 12- a, nu am avut un profesor ca lumea. In 5- 8 ascultam muzici in engleza si faceam exercitii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
zattech întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)