Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Exista facultate de criminalistica in Bucuresti?
Salut! De un la profil cu științe umane se ajunge greu la o academie militară? Ce îmi recomandați?
Bună! Mă întrebam dacă aveți niște resurse pentru a învăța mai multe despre domeniul resurselor umane, cum ar fi podcast-uri, site-uri/forum-uri sau canale de Youtube?
Am certificat de cofetar- patiser doar că la partea practică din timpul cursului(făcut în paralel cu practica) nu prea am făcut mare lucru, doar finisat unele prajituri, glasat biscuiți șprițați...? (mai mult)
Bună ziua, fata mea vrea sa dea la Academia de Poliție. Problema este ca are acnee papulo- pustuloasă (pe fată) intr- o forma mai severa. Credeți ca ar avea vreo șansa sa i se dea APT la examinarea...? (mai mult)
Care este meseria sau orientarea profesionala cea mai apropiata de ingineria sunetului? Din moment ce nu exista, din cate stiu eu, aceasta specializare de inginer de sunet, in Romania, care este profesia...? (mai mult)
Buna! E vreo stewardesa pe aici? Sunt interesanta de jobul acesta. Am vorbit cu cineva care face jobul acesta de peste 10 ani. Ea locuieste in Germania si cand vine in Romania gen pentru o luna, poate...? (mai mult)
Hei TPU. La munca, avem o zi "deschisa" unde trebuie sa lucram la o idee de îmbunătățire a firmei, pe echipa. Practic, tu si echipa ta trebuie sa va ganditi la o idee care ar aduce imbunatatiri...? (mai mult)
Dacă lucrez într- o companie, vânzând produse care fac oamenii nesănătoși, cauzându- le probleme de sănătate, poate și deces (coca cola, de exemplu, dar nu numai), teoretic și practic...? (mai mult)
A lucrat cineva la Starbucks? E ușor? Ai nevoie de CV?
Salut! Sunt intr- o dilema totala in legatura cu niste locuri de munca. Momentan lucrez 4 ore pe zi si vand bilete de bingo, recent am fost contactat de lidl, am fost si la interviu si o sa am raspuns...? (mai mult)
Cat castiga in medie : a) un dentist? b)un tehnician dentar? Multumesc anticipat.
Cum se desfasoara vizita medicala pentru Academia de Politie? Care este diferenta dintre vizita si contravizita? In ce perioade se tin?
Cat este salariul la kfc part time 4 ore?
Salut, am 23 de ani, am terminat 12 clase, intrebare mea este ma pot angaja în armată/ se poate întra în armată la 23 de ani fără diplomă de Bac?
Am o întrebare. Dacă fac facultatea de inginerie aerospațială la UPB, pot fi și pilot de linie, pe lângă inginer?
Unde se pot gasi informatii despre probele de admitere pe profilul de actorie la Liceul de Coregrafie Si Arta Dramatica "Octavian Stroia" Cluj-Napoca?
Dacă sunt pe un profil de stiinte sociale, ma pot duce la o facultate care se bazează pe stiinte sociale și sa ma fac inginer?
Salut.Sunt student la ubb mate info si este perioada internship- urilor.Am 2 oferte pana acum de la Bosch si de la Evozon.Ambele fiind firme mari in domeniul it. Dupa ce criteriu ar trebui sa fac selectia...? (mai mult)
Salut! Îmi puteți recomanda niște facultăți in domeniul comunicarii? Dacă există
Ma poate ajuta cineva? Mi- am facut zilele acestea un cont de PayPal pentru afaceri si cand dau sa- mi fac un cont de card imi da eroare si zice ca banca nu- mi primeste cardul... de ce? Am facut eu ceva...? (mai mult)
Un salariu de 3500 lei e ok pentru un om nou pe piata muncii?(fara prea multa experienta).
Mi-ar plăcea sa ajung inginer.Ce inginer pot sa ajung pe un profil de stiinte sociale?
Buna TPU! Am o tentație sa urmez o carieră militară dar nu știu prea multe despre grade și atributiile fiecăruia. Îmi poate explica cineva detaliat? Cine comandă pe cine etc. :))
Buna TPU! Cati ani trebuie sa faci canto ca sa devii cântăreața? Dau funda :)
Stiti cumva daca cu licenta de sport si performanta motrica pot activa ca si cadru didactic in scoli? Am auzit ca sunt anumite scoli care ar accepta si SPM nu doar educatie fizica si sport....? (mai mult)
Ce înseamnă sa ai la job programul: săptămâna scurtă cu săptămână lungă? (cât se lucrează intr-o săptămâna și cât in alta? E aia cu 1 zi lucru 1 pauza?
Salut, vreau sa fac un curs de calificare pe postul de brancardier si dupa sa muncesc in alta tara, vreau sa stiu daca merita, salariu, chirie, costuri, etc, engleza o stiu.
Bunaaaa! Am o intrebare. Dacă termin medicina militară sunt OBLIGATA sa lucrez NUMAI in spitale militare...sau pot sa aleg sa fac rezidentatul si in spitale civile?
As dori sa ma angajez ca livrator mancare, dar nu am vehicul propriu si nu am foarte multi bani stransi momentan dar vreau sa ma angajez cat mai repede. Se poate sa inchiriez o bicicleta sau un vehicul...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac sa devin stewardesa? Se plătește bine? Ce cerințe au?
Buna TPU! Am participat la un concurs pentru ocuparea functiei de grefier pe perioada determinată si am ocupat un post, dar cand am completat cererea inainte de concurs am uitat sa trec nr de telefon,...? (mai mult)
Cu ce se ocupa un membru din USR-Plus tineret? Daca m-as alatura, la ce sa ma astept?
Salut TPU! Am si eu cateva intrebari legate de Facultatea de Transporturi. Merita sa o urmezi? Este considerata o facultate de viitor? Ar trebui sa-mi caut o alta facultate in domeniul tehnic?
In momentul de fata locul actual de munca e unul foarte depresiv, așa ca ma gândesc sa- l schimb. Vreau sa va întreb ceva sugestii de job ce nu aduce monotonie. Eu unul am zis da as vrea sa încerc...? (mai mult)
Va salut, As dori sa stiu daca pot gasi undeva o sursa sigura unde pot verifica daca universitatile de la noi sunt recunoscute in tarile nordice. As fi interesat sa ma mut Norvegia sau Suedia, avand...? (mai mult)
Salut! Aș vrea să știu dacă cunoașteți pe cineva ce a absolvit o academia militară și ce materii studiau. Se axau in deosebi pe mate-info sau participau si la alte materii.
Cum v-ati impacat cu ideea ca trebuie sa munciti toata viata?
Buna! As vrea sa dau la medicina militară, dar as dori a stiu daca esti obligat dupa ce termini facultatea sa mergi doar la specializările din spitalele militare....sau poti sa iti alegi orice specializare...? (mai mult)
Hello, hello! Clasa a VIII- a aici si mi- e cam greu sa- mi aleg profilul pentru liceu. Am de ales intre: stiinte ale naturii sau filologie. Sincer, imi place extrem de mult Romana, literatura in special,...? (mai mult)
Bună ziua! M- am hotărât sa suștin admitere la Academia de Poliție (cam târziu, știu). Ideea este că istoria îmi pune bețe in roate, mai am câteva cunoștințe, dar foarte puține. Are cineva...? (mai mult)
Buna! Pentru cine cunoaste, imi puteti spune cate ceva despre facultatea UNATC (la actorie)? Cam cat de mult conteaza proba de dans/cantat in admitere? Multumesc!
Daca doresc sa devin profesor sunt obligat sa fac modul psihopedagogic pe durata facultatii sau e un modul pe care il faci la sfarsit de facultate? Nu stiu cum functioneaza modulul asta, imi poate explica...? (mai mult)
Bună! Mi-aş dori să fac nişte cursuri în Anglia de croitorie sau prezentator Tv, ceva în televiziune. Ştie cineva ceva detalii despre ce aş avea nevoie sau cum funcţionează totul?
Hey lume.Ce pot deveni dacă urmez o facultate de limbi străine? Și imi puteți sugera si ceva master-uri legate de limbi străine/comunicare?
Ce condiții trebuie să indeplinești ca să poți fi pilot la Cargolux?
Am o intrebare, am inteles ca cu 10 clase se poate inrola orice om in armata dar o pot face daca am avut o interventie chirurgicala la rinichi? Inca îi am pe amandoi, sunt in forma practic si karate...? (mai mult)
Buna TPU! Dacă e cineva din Tulcea va rog să-mi spuneti o profesoara de canto.
In IT nivelurile de experienta sunt Junior, Middle si Senior? Atat?
Ceva informații despre incadrarile din extern in poliție/Jandarmerie/pompieri? Știu ca ministrul a declarat ca or sa se facă după ce se încheie admiterea.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
zattech întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!