Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Ceva informații despre incadrarile din extern in poliție/Jandarmerie/pompieri? Știu ca ministrul a declarat ca or sa se facă după ce se încheie admiterea.
Salut TPU! Cum este proba medicala pentru admitere la academia de politie? Ma adresez in special catre cei care au trecut prin asta sau care au habar, daca sunt pe aici... Te caută cu așa mare...? (mai mult)
Caut arhiva Intreprinderii Marmura Bucuresti,strada Bucurestii Noi,nr 25, pentru a obtine o adeverinta de vechime.Multumesc!
E adevărat că jobul reprezintă sclavie? Să taci și înghiți orice îți spune șeful și să nu ai o opinie, să îți iei apărarea când lucrurile o iau pe arătură, să fii doar o marionetă,...? (mai mult)
Buna! As avea niste intrebari. Dupa ce termini liceul civil/liceul militar, daca vrei sa devii controlor de trafic aerian la turnul de control trebuie sa urmezi Academia Fortelor Aeriene? Intreb mai exact...? (mai mult)
Buna TPU! Mai are rost sa ma apuc de o cariera muzicală la vârsta de 13 ani?
Buna TPU! De la ce vârsta poți sa te apuci de o cariera muzicală? Dacă ma apuc de canto la 13 ani pot sa devin cântăreața la 17-18 ani? Dau funda
Buna TPU. Daca termin facultatea de economie pot sa devin contabil sau sa lucrez intr-o banca? Sau cum e? Ca sunt foarte multe profile.Imi puteti explica?
Buna TPU! Îmi puteți da niște exerciții pentru dezvoltarea urechii muzicale?
De ce femeile doctor sunt deranjate atunci când unii pacienți li se adresează cu doamna "doctoră"?
Pe SMURD pot lucra si medici (de urgenta) sau numai paramedici?
Salut, la Academia de politie anul asta depunerea dosarelor a fost in februarie, cum se poate asa ceva, avand in vedere ca bacalaureatul se da la sfarsit de an scolar (prin iunie), pentru ca la dosarul...? (mai mult)
Țin minte ca in clasa a 12- a am fost cu școala(cei de a 12- a) la sediul armatei. Acolo un individ ne- a spus ca sa lucrezi in armata nu ai nevoie de nu stiu ce studii, poți doar și cu bacul(sa te...? (mai mult)
In ce domeniu lucrati? Cand v-ati schimbat jobul, cu cat vi s-a marit salariul? Puteti spune in lei sau procentual.
Salutare TPU, as vrea sa fac niste cursuri in IT ca sa imi pot gasi un loc de munca cu un salariu decent mai ales ca job- urile in IT sunt la mare cautare, insa exista o problema, eu nu am BAC- ul, ...? (mai mult)
Lucrează sau a lucrat cineva în trecut la benzinărie la Petrom? Aș vrea să știu dacă este dificil și orice alte detalii: ture, salariu, muncă fizică, muncă intelectuală, angajator, etc.
Hei! Ce părere aveți despre Facultatea de Administrație Publică ASE? Mi- aș dori enorm de mult să studiez la acesta facultate și chiar la management sau bussines. Dar am o mare piedică care imi...? (mai mult)
Salut! Vă rog, o părere sinceră despre Facultatea de Arte Vizuale și Design din Iași. Păreri despre profesori, cum se predă și despre specializarea pictură. Cei care ați terminat cum vă simțiți,...? (mai mult)
Ce facultate terminata îți trebuie pentru a lucra la o multinațională?
Ce cursuri de contabilitate recomandati?(ma refer de la ce scoala/institutie). Sunt persoane aici care au terminat un curs (nu facultate) si lucreaza in contabilitate?
Buna! As dori sa urmez facultatea de finanțe-banci (Brașov sau Iași), doar ca am terminat filologia. As face fata materiilor de acolo? Merita o astfel de facultate? Dau funda
Buna. O intrebare. Care este procedeul de admitere de anul acesta pentru facultatea de psihologie din Bucuresti? Stiu ca anul trecut din cauza pandemiei, nu a fost acel concurs la psihologie, cum era...? (mai mult)
Nu de curând mi- am cumpărat o tabletă, ipad Pro, am cumpărat- o deoarece vreau să fac artă digitală pe ea, chiar m- am înscris și la un curs online de desen digital pentru că vreau să avansez....? (mai mult)
Buna! Ce părere aveți despre facultatea de pedagogie a învățământului primar și preșcolar? Este de viitor? Dau funda
Buba, TPU! Ce trebuie sa faci ca sa poți lucra la Orange, Telekom, Vodafone de exemplu?
Buna, sunt curios ce se întâmplă daca ai foaie de boala dar ai 2 joburi din care unul part time, adica primesti din ambele parti bani sau poti doar de la 1 job?
Buna! Despre facultatea de psihologie ce ziceți, este de viitor? Dau funda
Salut, care e diferenta dintre profilul de Kinetoterapie de la facultatea de Educatie Fizica si Sport si profilul de Balneofiziokinetoterapie de la UMF? DAU FUNDA!
Un asistent medical poate sa decidă sa lucreze doar ziua? Dacă da, are salariu mai mic?
Ce părere aveți despre facultatea de management? Este de viitor? Dau funda :)
Cat de greu se intra la politia de frontiera? Si cum functioneaza repartizarea? Poti refuza un post in alt oras? Pana se elibereaza unul in orasul natal (Oradea)
Sunt in clasa a 11- a si sunt ce în ce mai presat cu faptul ca nu stiu la ce facultate sa dau(Da, vreau facultate, chiar dacă exista și meserii bunicele fără). Încerc sa imi descopăr vocația,...? (mai mult)
Salut TPU! Când se scoate un loc de procuror la concurs la un anumit parchet, la ce se susține examenul? Ce trebuie să înveți, la ce materii..ca să poți fi promovat? Mulțumesc!
Vreau să-mi schimb locul de muncă, mai angajeaza cineva cu covidu ăsta, dacă trebuie să am făcut vaccinu?
Bunza ziua, stie cineva in ce consta proba practica pe calculator pentru postul de secretar notarial? Va multumesc!
Bună! Tocmai ce am făcut și eu 18 ani și mă gândeam să plec în Anglia, mai pot găsi de lucru fără studii superioare? (doar bac)
Ce site-uri folositi pentru a va gasi loc de munca pe cateva luni (vara) in strainatate? Experiente nagative si pozitive.
Eu de un timp scriu pe wattpad si ma gandeam daca se pot face banii din asta, chiar daca nu ma deranjeaza daca nu se fac dar as fi fericit daca as putea sa scot ceva din pasiunea mea. Oricum in viitor...? (mai mult)
As avea vreo șansă să-mi găsesc loc de munca după terminarea facultății de drept?
Anul acesta termin clasa VIII, si ma gandeam sa merg la un liceu economic cu profilul de turism si alimentatie (liceu normal) dar daca voi lua o nota mica in simulare este posibil sa nu ma bage in evaluarea...? (mai mult)
Buna, TPU! Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre facultatile de la ASE? Mai am pana sa termin liceul, dar deja am inceput sa ma gandesc la facultate destul de serios si mi- am dat seama ca...? (mai mult)
Ce ati alege intre UBB si UVT pe partea de limbi straine (engleza-romana)?
Bună TPU! Armată sau poliție? Unde ar fi mai avantajos? La armată mă gândeam ca subofițer. Aș vrea mai ales să- și dea cu părerea cei care se află acolo. Un site sau ceva unde să văd ce- ...? (mai mult)
Am o întrebare legată de liceu. Sunt cetățean Basarabian, ce oportunități voi avea la liceul din România?
Bună! În viitor aș vrea să devin frontend web developer. Știu ce implica aceasta meserie și ce înseamnă, dar nu știu ce facultate ar trebui sa urmez. Știu ca pot face doar niște cursuri, dar...? (mai mult)
Buna TPU! Cum au ajuns actori de la Hollywood la Hollywood? Trebuie sa urmezi niște pași? Niște sfaturi va rog?! Dau funda
Salut TPU! Am inceput o facultate si m-am retras de la ea. Acum vreau sa incep o noua facultate. Trebuie s-o platesc pe aceea de la care m-am retras?
Eu vreau să ajung autor și scenarist de filme și jocuri, in fine chestia e ca voiam să știu dacă are sens să mai fii autor în 2021 dacă oricum lumea nu prea mai citește, adică pentru unii ...? (mai mult)
Știți firme din Romania sau din străinătate care recrutează in domeniul petrolier? Pentru partea de intervenții și reparații capitale la sondă? Cu excepția firmei OMV Petrom Mulțumesc
Buna TPU! Cum intri la un liceu de arta in străinătate? Trebuie sa dai niște probe?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.