Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Merita sa faci o postliceala la FEG? Pentru specializarea de asistent medical generalist ma refer.
Dupa facultatea de medicina in Romania te poti angaja ca medic in alta tara? Daca da, cam care ar fi acele tari?
Ce părere aveți despre patronul pe care îl deranjează zgomotul de la tastatură, dar vrea sa lucrezi rapid tot timpul face apropuri dar întârzie cu salariu zile întregi?
Cum as putea sa invat introducerea in domeniul de marketing? Ma pasioneaza si doresc sa lucrez in viitor in domeniu, imi poate spune cineva ce pasi sa urmez?
Cat castiga un profesor de sport daca face facultatea fără frecvență?
Ce părere aveți? La ce materie este mai bine să dai examen la medicină: fizică sau chimie?
Ce faci la MAPN (armata)?
Buna, am si eu o rugaminte. Vreau sa dau la facultatea de medicina pe balneofizicokinetoterapie si recuperare. Doar ca nu stiu ce trebuinte sa invat, adica stiu ca este vorba de biologie, doar ca nu...? (mai mult)
Buna! A facut cineva cursul de tehnician nutritionist la 18gym?
Buna ziua, poti intra la Politia Locala cu facultatea de Educatie fizica si sport terminata?
Ce studii ar trebui sa urmez sau ce ar trebui sa fac daca pe viitor as vrea sa lucrez in domeniul echitației?
Buna TPU! Am cateva nelamuriri cu privire la facultatea de psihologie. Ce, mai exact, se face acolo? Ce se invata? Cum se intra? Ce poti deveni dupa terminarea ei? Daca sunt persoane care sunt/au ...? (mai mult)
Unde pot să lucrez ca și zilier în Sibiu? Am nevoie de un loc de muncă temporar și nu vreau să mă duc să semnez contracte și să-i mint pe ăia că-s baiat serios și că fac vechime.
Buna, sunt anul 2 de facultate la kinetoterapie, facultatea de sport.Pana acum nu am facut practica din cauza pandemiei, nici macar nu am vazut vreun pacient viu/mort.Si cred ca nu facem nici in anul...? (mai mult)
Merită să renunț la a mă angaja într-o fabrică pe program de 4 schimburi, pe 2000 lei/ lună și în schimb să mă angajez la Glovo?
Salut.Imi puteti spune care au fost ultimele medii de admitere la Facultatea de Geografie din Iasi la toate specializarile, ca imi apare doar la specializarea Geografie? Ma intereseaza turism, planificare...? (mai mult)
Salut! Ce face un inginer medical? Si credeti ca meseria de cardiolog este de viitor? Adica daca ma angajez ca si cardiolog in Elveția este bine pentru viitorul meu?
Buna! As dori sa stiu din ce materii se da admiterea la Academia Fortelor Aeriene si alte detalii cum ar fi cat conteaza media de la bac, probele sportive etc. poate cineva sa-mi spuna?
Salut TPU, anul acesta termin o facultate de agronomie, nu stiu daca are relevanta dar va spun acest detaliu deoarece poate este un avantaj pentru admiterea la postliceala de politie la Campina si as...? (mai mult)
Poti face licenta la o facultate si masteratul/doctoratul la o facultate diferita dupa? De asemenea, poti face licenta intr-un mediu si masteratul/doctoratul in alt domeniu?
Bună! Ce cursuri îmi recomandati în afară de coafor, frizer, bucătar din care poti să iesi ceva? Efectiv nu stiu ce să fac. Am vrut să urmez un curs de tehnician nutritionist, dar nu pot sa- mi...? (mai mult)
Salut! Ca să te faci profesor de geografie conteaza nota la purtare?
Salut.Ca sa te angajezi la Ministerul Mediului dupa ce termini Facultatea de Geografie ti se cere nota la purtare din liceu sau facultate?
Salut, imi poate spune si mie cineva care este structura anului la scolilie de agenti de politie? 1 an de pregatire in incinta sau cu tot cu stagiu? Stagiul cum se desfasoara?
Buna! As vrea sa dau la facultatea de drept in București. Este adevarat ca se intra foarte greu și ca este foarte mult de învățat încât nu voi mai avea deloc timp liber pentru mine? As vrea sa stiu...? (mai mult)
Salut. La ce profil trebuie să dau la liceu ca să devin activist de mediu?
Buna! Oare se poate sa faci facultatea la distanta doar un semestru si pe celălalt semestru sa il faci la zi? Sau daca alegi la distanta trebuie tot anul facut la distanta?
Daca m- am inscris la o firma de recrutare si nu am fost selectat pentru un loc de munca, trebuie sa aplic eu pentru altul sau sa astept sa ma sune ei? In conditiile in care mi s- a zis ca voi ramane ...? (mai mult)
Bună. Ce ar trebui sa fac pentru a deveni psihoterapeut? Ma refer la studii. Cam cati ani mi-ar trebui?
Ce salariu are un fiziokinetoterapeut? Se găsesc locuri de munca?
Hei TPU. Sunt la facultatea inginerie alimentară, în primul an și deja după primul semestru mi- am dat seamă că urăsc tot ce învăț și nu îmi place deloc. La liceu am fost pe profil uman și...? (mai mult)
Merită să lucrezi la drumuri și poduri? Mi s- a oferit un loc de munca cu un salariu decent, dar totuși mă gândesc că am foarte multe diplome + bacul și totuși nu- mi găsesc locuri de muncă...? (mai mult)
Salut, de câteva luni m- am angajat intr- o fabrica, dar dupa ce m- am angajat si am vazut cum e in câmpul muncii am început sa regret ca n- am luat bacul si mi- am creat un obiectiv, anul acesta...? (mai mult)
Care e mai buna inginerie civila sau Farmacie? ce sa aleg ca si facultate?
Cam cate posturi sunt scoase la examen in Constanta si Tulcea pentru absolventii scolii de agenti de politie de frontiera?
Ce poti face cu o diploma de bac? Sunt multi oameni care au facultate dar nu au unde sa se angajeze. Regret ca m-am nascut in Romania.
Știe cineva la ce ajuta Bac-ul dacă vreau să dau la armată? Adica ce beneficii am față de cei fară BAC. Și pașii ce trebuie urmați pentru a beneficia de avantaje.
Buna. Unde e mai bine si mai in avantaj? La maiștrii militari sau la subofițeri? Care câștiga mai mult si cum pot sa avansez?
Cam cat castiga un pilot militar? Dau funda!
Din ce meserii se castiga cel mai bine? Legate de it *
Se poate intra la facultatea de educatie fizica si sport cu media 6?
Buna! La Universitatea de arte "George Enescu" din Iași se studiază și Designul Interior?
Știe cineva dacă se dau probe scrise pentru admiterea la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași pentru resurse umane și dacă da, ce probe?
Buna. Am o întrebare vis a vis de locurile de munca pentru copii de 15+ ani din București. Am aproape 16 si as vrea sa ma angajez, stiu sigur ca se poate si ca exista firme care angajează dar problema...? (mai mult)
Salutare! Îmi poate spune cineva, vă rog, dacă pot fi admisă la Academia Forțelor Terestre din Sibiu chiar dacă am urmat un liceu cu profil uman de științe sociale și ce părere aveți despre...? (mai mult)
La terminarea scolii postliceale de politie cum se aleg posturile dupa examen? Alegi tu judetul si postul unde vrei sa mergi sau esti repartizat?
Salut, daca termin scoala postliceala a politiei de frontiera, cam ce nota imi trebuie pentru a intra la garda de coasta?
Salut, cum se desfasoara absolvirea scolii postliceale de politie? Mai intai iti alegi judetul unde vrei sa mergi si dupa dai examen sau cum se procedeaza?
Buna! Cat de strict este examenul medical la Academia de Politie? Pe locurile pentru minoritati intri mai usor? Cum este examenul psihologic? De cat timp ai nevoie sa te pregatesti pentru admitere?
Salut,daca vreau sa fiu admis la Academia de politie din Bucuresti eu fiind din Timisoara trebuie sa merg pana la Scoala de politie din Oradea? Sau la IPJ din oras?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?