Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, cam cât ar câștiga un inginer zootehnist, medic veterinar lunar într-un oraș ca Botoșani, Suceava sau Iași?
Salut. Merită să cumpăr followerși pe Instagram? De pe Naizop și aplicație Android (care pot face rost de Italieni)?
Buna TPU! Trebuie neaparat sa fac facultatea de actorie pentru a deveni actrița?
Salutare lume, am 17 ani si vreau sa ma angajez ca programator in python. Stiu deja python, dar stiu ca nu- i de ajuns, asa ca m- am pus sa invat numpy, pandas si matplotlib. Totusi cand stiu ca am...? (mai mult)
Salut, anul acesta 2021 as vrea sa aplic la scoala de politisti de frontiera din Oradea. Cand este admiterea? Stiu ca este mereu una in martie dar sesiunea din toamna anul acesta se sustine?
Vreau sa dau la liceul militar. Crede ti ca o sa mi stric copilaria? As mai avea timp si pentru mine?
Salutare! A lucrat sau lucrează cineva in optica medicala mobila? Am o ofertă și vreau să știu când ajungeați acasă, adică când terminați programul, dacă erați mulțumiți de câștig și...? (mai mult)
Voi avea probele pentru facultate militară printre care și un interviu. Am inteles ca e posibil sa ma întrebe de ce am ales carieră militară.Ma puteti ajuta cu răspunsuri pentru aceasta întrebare,...? (mai mult)
Daca ai un loc de munca unde ai fost promovat si vrei sa iti faci un CV (pe Ejobs) pentru un alt loc de munca, cum treci functiile la "experienta profesionala"? Ambele odata in cadrul acelei firme, fiecare...? (mai mult)
Dacă se suspenda contractul de muncă pe o lună că așa dorește angajatorul, adică pe baza ordonanței ce s- a dat acum in legatură cu vacanța pe luna aprilie, se consideră vechime în muncă?...? (mai mult)
Buna! Pot sa urmez o facultate de pedagogie sa devin profesor de invatamant prescolar daca eu acum la liceu am profilul mate-info?
Bună! Îmi poate explica cineva, dacă ai implant mamar sau ceva operație estetica și vrei sa dai la academie poți fi respins la viza medicală? Mulțumesc
Buna! Ce facultate ar trebui sa urmez pentru o cariera in web development / web design?
Daca esti subofiter si faci o facultate intre timp, poti sa mai avansezi in grad?
Buna, sunt cineva care au terminat facultatea de electronica si mai concret specialitatea de telecomunicații? Am analizat azi piata de joburi si m- a infiorat, ca nu exista nici un job pentru ceea ...? (mai mult)
Cum e viata de mecanic auto? De la cat de greu este sa inveti meseria la suma de bani cu care ramai in mana la finalul lunii. Multumesc!
Salutare. Credeti ca un master la o alta facultate/universitate fata de cea pe care am absolvit- o este de ajutor? Sunt student la Bioinginerie (domeniul stiinte ingeneresti aplicate), UMF Iasi si ma ...? (mai mult)
La medicină, pe perioada de rezidentiat, poti lucra ca medic generalist?
La medicina, dupa examenul de rezidentiat(dupa ce iti alegi si specializarea), poti lucra ca medic generalist pe parcursul rezidentiatului? Sau cum e mai exact? Detaliat, daca se poate.
Daca invat it ul acasa dar nu am liceul si facultatea in domeniu, in schimb am un curs facut, pot sa ma angajez undeva? (In conditiile in care stiu exact ce stie cineva care a facut liceul si facultatda...? (mai mult)
Bună ziua, as vrea sa pun niște întrebări despre întrarea la academia de politie : 1)Cât de grea este proba sportiva? 2)Cu ce medie este sugerat sa intri la politie după finalizarea liceului? ...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare scurtă pentru cei ce cunosc sau au avut experiențe personale sau cineva cunoscut lor. După ce ai intrat la academia de poliție, poți să îți faci un tatuaj? Adică...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau si eu cateva recenzii pentru facultatea de drept din Pitesti, daca merita sau e mai bine la Bucuresti. Sau e "mafia prea mare" si acolo?
Buna.De foarte mult timp imi caut vocatia dar inca nu m- am putut hotari ce anume sa fac pentru a ma simti implinita sufleteste.Nu vreau sa stau 8 ore intr- un birou, printre acte.Asta nu ma implineste...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt clasa a-VII a si a si vrea sa merg dupa ce dau bac-ul la Campina la politie.Ce liceu ar trebui sa urmez?
În curând fac 18 ani și voiam să mă angajez pe timp de vară posibil part time, unde credeți că ar fi cel mai convenabil luând în considerare salariul și dificultatea locului de muncă(în Bacău)? ...? (mai mult)
Daca is angajat cu contract individual de munca si caut sa ma angajez la un al doilea loc, tot cu contract idm, trebuie sa anunt primul angajator de asta? Adica afecteaza felul cum mi se platesc taxele...? (mai mult)
Buna! Poți intra la o facultate(de dans în cazul meu)fără a lua bacul?
Buna ziua, Va rog frumos puteți sa ma ajutați unde și la ce facultate trebuie sa fac ca să ajung editor video? Va mulțumesc!
Habar nu am ce vreau sa fac cu viata mea.Sunt baiat, am 18 ani, in jur de 177cm inaltime si 99kg, clasa a 12, mate- info.In 3 luni dau BAC- ul la romana, mate si biologie.Materiile care imi plac...? (mai mult)
Cu facultate de drept poți să devii criminalist?
Va salut. Am 7 luni de cand am terminat facultatea de cai ferate, drumuri si poduri, acum fac masterul de poduri si tuneluri, insa la munca ma ocup cu intocmirea SF- urilor. Intrebarea mea este urmatoarea: ...? (mai mult)
Buna! Oare pentru a fi nutritionist poti urma un curs? Sau tehnician nutritionist? Îmi puteti explica va rog care sunt diferentele?
Știe cineva cam cât ar fi kilogramul sau suta de grame de cheițe de doze? Un preț așa?
Salut, Am o intrebare. La ce liceu sa ma duc daca imi place foarte mult programarea/domeniul IT dar nu imi place matematica? Si da se poate invata programare si fara matematica...
Salut! Daca fac facultate de medicina, după terminarea ei va trebui sa mai fac încă o școală pentru a îmi alege specialitatea medicinala? Și doar cu facultatea ce voi ieși? Medic generalist? Si...? (mai mult)
Cati ani dureaza facultatea de medicina, daca vreau sa lucrez pe ambulanta? Ce pasi trebuie sa fac?
Buna. Daca am anumite produse de patiserie si are data de fabricare de exemplu 17martie 2021 si mai jos a se consuma in 72 de ore de la fabricare cand trebuiesc retrase de la raft?
Ce abilitati trebuie sa aiba un student la Facultatea de Drept?
Salutare! Lucrez în MAPN, de aproximativ 3 ani, ca maistru militar. Vreau sa fac o schimbare și sa devin pompier. Care sunt pasii pe care ar trebui sa- i fac, ținând cont ca nu am încheiat...? (mai mult)
Buna! Intentionez sa dau la facultatea de psihologie, insa imi este greu sa aleg orasul. Care sunt diferentele, in cadrul acestei facultati, intre cele 3 orase universitare? Si cat conteaza ele?
Hei! Am nevoie de niste sfaturi legate de profesii. Deci, eu mi- am dorit extrem de mult sa urmez un liceu militar, dar am dat probele sportive și nu le- am luat. Voiam acolo, deoarece, chiar dacă...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare. Vreau sa merg la un liceu cu profil bilingv franceza, dar după ce termin liceul aș vrea sa dau la școala de pompieri și am înțeles că pe bilingv franceza se învață...? (mai mult)
Salut! Ce face un medic generalist? Si de ce materii vei avea nevoie pentru a deveni medic cardiolog sau medic de familie?
Am tot asa un gand: Sa fac facultatea in Romania iar dupa am de gand sa ma mut in Norvegia, sa-mi infiintez o afacere acolo! Sau sa fac facultatea in Norvegia?
Buna ziua. Recent m-am angajat si pe contract am trecut 2300lei net. Cati bani voi lua eu in mana?
Contează liceul pe care îl fac? Aș vrea o părere pentru că eu aș vrea să devin polițist dar vreau să știu dacă contează liceul pe care îl fac, de exemplu daca fac o limbă străină sau sportivul...? (mai mult)
Salutare! Eu cand termin liceul vreau sa ma angajez, eu fiind fara experienta as putea lucra ca ospătar? E foarte greu sa ma descurc? Ce trebuie sa stiu?
Buna ziua, am o intrebare legata de FOS Romania (Trupele pentru operații speciale). Pot aplica pentru acestea daca nu am absolvit ceva liceu sau colegiu militar? De ce as avea nevoie pentru a aplica,...? (mai mult)
Bună ziua, vreau sa fac liceul Mihail Sturdza din Iași(tehnician electronist electrician auto) și după ce îl termin vreau sa fac o postliceala sau o facultate de maiștri din Iași, ce postliceale...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?