Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Martie 2025 sunt:
Salut TPU, vreau sa dau la master dupa terminarea facultatii de agronomie dar nu stiu in ce domenii pot profesa dupa terminarea masterului. De aceea as dori sa- mi spuneti pentru fiecare optiune catre...? (mai mult)
Mă ajută licența de filosofie să cresc în grad la armată?
Vreau să mă fac scenarist, unde trebuie să mă duc la liceu și facultate? Doar ca eu vreau să fac și cărți. Exemplu' : W. Bruce Cameron face și cărți dar și scrie scenarii pentru filme, ...? (mai mult)
Cei care alegeți sa faceti studii in țară și să rămâneți aici, ce motive aveți?
Ca să devii pilot de linie la Lufthansa ce școală/cursuri trebuie să faci și unde?
Buna! Invat pentru medicina din mai 2020 si la simularea de la Iasi de pe 7 martie am luat 7, 6 si din aceasca cauza sunt foarte demoralizata si ma indoiesc ca voi putea intra anul acesta desi imi doresc...? (mai mult)
Hei! Care sunt meseriile de viitor sau meseriile bine plătite? Mentionez ca nu mă pricep la informatică sau chestii de genul. E avantajos să fii profesor în România? Sau sa urmezi o facultate de ...? (mai mult)
De la cât in sus trebuie sa fie media la bac ca sa pot intra la facultatea de drept?
Ce optiuni ai dupa terminarea Facultatii de Farmacie? Iti gasesti greu loc de munca? Sunt salarii ok? Merita sa faci rezidentiatul?
Buna ziua. Am 21 de ani și lucrez in domeniul petrolier de 3 ani in compania OMV PETROM. Recent mă gândesc să plec în afara in acest domeniu. In prezent lucrez ca operator workover (intervenții...? (mai mult)
Salut TPU! Am înțeles că după 5 ani ca ofițer poți deveni procuror? E un fel de încadrare directă, fara sa mai faci INMul și în plus mai ai și experiența. Am mai înțeles că din ofițer,...? (mai mult)
Exista in IT jobul de arhitect sau pozitia aceasta? Cat se castiga in zona aceasta?
Buna ziua! As avea nevoie de niște sfaturi și idei de facultăți. Anul acesta 2021- 2022 plănuiesc sa fac o facultate, dar in același timp as vrea sa ma stabilesc in Anglia pentru 2 ani, maxim 3....? (mai mult)
Hey TPU. Cum vi se pare meseria de sudor? Se poate învață ușor?
Buna TPU, cineva care si-a gasit un loc de munca prin întreprinderea njobs.ro ceva pareri? Sunt seriosi? Dau funda
Buna TPU! Ce trebuie sa fac ca sa am succes in muzica? Dau funda
Buna TPU! Cum te poți lansa in muzica?
Pentru repartizarea la rezidentiat se ia in calcul numai nota la examenul de rezidentiat sau si alta nota primita pe parcursul celor sase ani? Dau funda
Încerc să- mi găsesc un job stabil și decent după ce am fost concediată de la o companie producătoare de jocuri video acum doi ani. Am depus CV- uri fie pe ce am terminat la studii superioare fie...? (mai mult)
Am lansat de curând un magazin online de imprimeuri pentru tricouri, hanorace etc. cu ilustrații realizate de mine la un studio de grafică. Nu sunt o expertă dar îmi place ce fac și de ce nu să...? (mai mult)
Buna, sunt clasa 12-a. Unde ar fi mai ok si mai in avantaj, adica sa castig mai mult, maistrii militari sau subofiteri?
Salut! Sunt foarte in ceata cand vine vorba de ce masterat sa urmez. Sunt la facultatea de Biologie anul 2 si simt nevoia sa ma informez foarte bine in legatura cu ce masterat sa urmez. Intrebarile mele...? (mai mult)
Salut. Am fost admis in politie si am nevoie sa fac o autobiografie, acum 3 ani eu mi- am dat demisia de la o firma si nu am mai stat in preaviz deoarece imi gasisem in alta parte si chiar nu mai puteam...? (mai mult)
Buna! Care este minimul NET pentru un job part time de 4 ore in call center?
E normal ca un angajator să- mi dea penalizare din prima luna de munca? În loc de 1498 lei, mi- a băgat 1353. Cu 145 lei mai puțin. Ma gândesc ca fiind la început și fiind primul job e normal...? (mai mult)
Bună tuturor, eu am întrebat, în stânga şi dreapta, cum pot să devin bibliotecar, adică de ce studii am nevoie ca să devin bibliotecar. Din răspunsurile, pe care le- am primit, rezultă...? (mai mult)
Salut, sa spunem ca termini o scoala sau academie de politie si devii agent, respectiv ofiter, incepi sa lucrezi la o sectie de politie si constati ca nu iti place ce faci.Te poti retrage pur si simplu...? (mai mult)
Salutare, daca nu am un an experiență în șofat mă pot angaja ca si curier (pe 3, 5t)?
Îmi poate spune cineva care sunt probele scrise pentru jandarmerie?
Salut! Cat anume ma costa facultatea de medicina cu tot cu specialitatea (cardiologie)? Si cat durează totul?
De ce studii ai nevoie pentru a urma un curs de asistent social? Si daca-mi spuneti niste cursuri dau funda! Si, in general, tot ce pot stii legat de acest curs.
Buna, cum adică la o facultate se intra pe dosar, ce trebuie sa conțină un dosar?
Salut, din mai 2020 m- am pus sa învăț in fiecare zi câte 3- 4 ore pentru Academia de politie, țin sa mentionez ca de atunci pana acum, 7 luni am invatat cu pauza duminica, iar 3 luni fără pauza...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cei care vor sa se facă șoferi de tir în 2021? Din ce am înțeles școala ar fi destul de grea. Mai merită, cam cât este salariul la început?
Buna! Am o nelămurire cu privire la o facultate și doresc sa ma ajute cineva cu detalii concrete. Doresc sa ma înscriu la facultatea de pedagogie și am văzut ca la programele de master au următoarele:...? (mai mult)
Părere facultatea de pedagogie? Merita sa urmez aceasta facultate?
Ca student la Drept trebuie sa particip la procese simulate din cadrul facultatii?
Salut,am o intrebare dupa ce termin liceul de bio-chimie la ce facultate trebuie sa mergi? Imi puteti da niste exemple?
Hei, ce parere aveti despre Facultatea de Economie de la Iasi din cadrul Univ. Cuza? Este cineva care a urmat- o? Cum sunt materiile, e multa mate? As vrea la informatica economica si as mai dori sa ...? (mai mult)
Ce sporuri au judecatorii si cate procente reprezinta ele?
Salut! Pot intra la pompieri, jandarmi sau agent de penitenciar daca am 4, 5 dioptrii? Multumesc anticipat!
Salut! Este posibil sa fiu admis din punct de vedere medical la jandarmerie, pompieri sau agent la penitenciar daca am probleme de vedere? La ochiul drept: SPH: + 4.50D, CVL: - 2.25D, AXS: 125 si la...? (mai mult)
La ce se dau sesiuni la Relații Internaționale în cadrul ASE București?
Hello guys, am sa incerc sa rezum problema sa nu va plictisesc, eu am fost plecat in UK timp de 3 luni si a fost o experienta wow comparativ cu Romania, acum sunt angajat intr- o companie de IT dar ...? (mai mult)
Hello, aveti idee cum se numeste jobul unei persoane care vine cu conceptul unei sedinte foto pentru reviste de exemplu/ si sau vestimwntatia modelelor? De asemenea persoanelor care vin cu conceptul pentru...? (mai mult)
Salut. Am intrat pe siteul celor de la dreamstudio si am gasit sectiunea Videochat Non Adult (fara nuditate). Imi poate da cineva detalii care a lucrat sau a intrat acolo despre ce este vorba?
Ce firma de curierat (mancare) imi recomandati? Gen glovo, food panda, tazz. Si care sunt preturile pe comanda sau ora? Vreau sa livrez cu masina personala si nu stiu la care firma e mai rentabil
Buna ziua. Ma poate ajuta si pe mine cineva ce trebuie sa fac sa imi fac cont paypal? Ca sa adaug contul bancar imi trebuie doar ibanul?
Merita sa faci o postliceala la FEG? Pentru specializarea de asistent medical generalist ma refer.
Dupa facultatea de medicina in Romania te poti angaja ca medic in alta tara? Daca da, cam care ar fi acele tari?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?