Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Februarie 2025 sunt:
Facultatea de drept oferă șanse mari de angajare după absolvire?
Bună TPU! Sunt în anul 1 la medicină generală la FMF Oradea. Nu sunt multumita si mi- as dori sa ma mut la o alta facultate (spre exemplu UMF Iuliu Hatieganu, Cluj sau Victor Babes Timisoara), ce...? (mai mult)
Salut, dacă știe cineva cum e sa fii soldat /gradat profesionist în armata. Si ce trebuie sa facă? Am auzit ca nu trebuie bacul pe aceasta funcție este adevărat? Dar ca personal civil în armata...? (mai mult)
Salut. Se deschide un Lidl fix langa casa mea si eram curios daca pot sa lucrez ca minor. Am 17 ani, fac 18 in Iulie
Salut, îmi puteți spune dacă mai pot sa dau la Subofițeri sau Maiestri militari cu media 9, 875 la purtare? Media in cei 4 ani de liceu 10; 9, 5, 10, 10 Media scăzută din cauza absențelor. ...? (mai mult)
Cum pot să intru un armata? Visul meu este să intru în armata iar apoi sa fac parte din forțele speciale ale altei tari. (USA- UK) Sunt in clasa a 8- a. Ce trebuie sa stiu/fac pentru a intra in...? (mai mult)
Daca fac postliceala AMG pot practica ca asistent stomatolog?
Se castiga bine pe partea de marketing? Eu am incercat graphic designer dar am renuntat. As dori o recomandare, ce domeniu similar m- ar ajuta sa ma reprofilez? Ceva sa ma ajute si atuurile acestea ...? (mai mult)
Voi ce ați alege dacă ați vrea să fiți bucătari? FEAA Iași-management sau ALMA-La Scuola Internaționale di Cucina Italiana (ies bucătar de bucătărie italiana-nivel avansat)? Sau ambele?
Care sunt materia sau capitolele care intra la admiterea de la facultatea de medicina veterinara?
Salutare, care meserie este mai bănoasă, cea de brancardier sau cea de infirmier și care ar fi după părerea voastră mai importantă?
Salut TPU, am o întrebare care e diferența dintre brancardier și infirmier?
Este paleografia o meserie in sine? Sau este doar o specializare a arheologilor?
Salutare oameni buni, am ajuns in Spania pe data de 10.03. 2021 la o firma de cules zmeura in provincia Huelva, am fost 50 persoane pe autocar, ne- au luat buletinele in prima zi cand am ajuns, ni ...? (mai mult)
Caut un curs de moda pentru o fata mica, dar eu sunt dispus sa platesc cat face, nu conteaza, un curs pentru a invata sa proiecteze rochii si alte lucruri din astea de imbracaminte si ce tine de design...? (mai mult)
Care ar fi sansele pe viitor (peste vreo 4 ani) sa fiu acceptata ca insotitoare de bord? Indeplinesc urmatoarele cerinte : - am 1.65 si inca cresc - stiu limba engleza - stiu sa inot - is o persoana...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare legat de o postliceala de politie la Campina, am auzit daca o termini in decursul a noua luni cat dureaza si dupa trecerea unui examen, poti iesi ca subofiter cu 3.000 de...? (mai mult)
Salut! Ce se face la practica la Academia de Politie profilul judiciar? Ce trebuie tu sa faci mai exact? Multumesc!
Salut! Ce se face la practica la Academia de Politie profilul rutier? Ce trebuie tu sa faci mai exact? Multumesc!
Salariul magistratilor este compus din indemnizatia lunara+sporuri+tichete de masa+premii de concediu?
Din ce este compus salariul de baza?
Buna TPU! Vreau sa ma pregatesc pentru Academia de Politie din Bucuresti. As vrea sa stiu in ce consta proba psihologica si cum m- as putea pregati pentru ea? Dau anul viitor si sunt putin confuza. Rog...? (mai mult)
Buna TPU! Ce profil de liceu ar fi bun de urmat sau ar trebui sa urmez pentru facultatea de jurnalism?
Când eram mic, obișnuiam să vizionez cu plăcere videoclipuri cu piloți de avioane de pasageri. Cu timpul, am ajuns să- mi placă ideea să fiu pilot. Dar, având problema asta cu auzul (e corectată...? (mai mult)
Știe cineva cum se intră anul acesta la Jurnalism (FSPAC)? Se dă admitere? Sau?
Am sanse sa devin insotitoare de bord daca am scolioza? Nu e asa grava, nu port corset. In 4 ani cica pot sa recuperez dar sunt curioasa daca am sanse
Stie cineva daca exista un job pentru inregistrare carti? Lucreaza cineva in acest domeniu?
Salutare! In urma cu cateva zile, am abolvit cursul de rețelistica (CCNA1), si as dori sa va intreb, pentru inceput pe ce post as putea sa ma angajez intr- o firma/corporatie? Vreau sa va mai mentionez...? (mai mult)
Hey TPU! Sunt clasa a 7- a și am început deja să mă gândesc la viitor.Ma gândesc la ce profil as putea da și ținând cont că nu îmi prea place matematica deloc și nici nu o înțeleg și dacă...? (mai mult)
Idei pentru raspunsuri la interviul pentru postul de ingrijitoarea unei scoli gimnaziale?
Salut! Examenul psiholog de la admitere pentru academie contine intrebari de la materia de la logica sau psihologie de la bac? Dau fundița
Salut! Îmi puței spune cum e cu masterul aici: https://www.italianchefacademy.it/corsi/it/master- arti- culinarie- corsi- professionali- alta- cucina- italiana- lazio- roma.html? Trebuie sa fac facultatea...? (mai mult)
Cat castiga un instalator? Ca vad ca au niste preturi. mari de tot pe manopera
Care ar fi meseriile pe care as putea sa le practic pe viitor dar sa nu mi solicite foarte mult coloana, eu avand scolioza?
Am si eu o curiozitate. In cazul in care am scolioza, as avea sanse sa fiu stewardessa?
Salut! Am venit aici cu o intrebare legată de o posibilă carieră. Ce părere aveți despre UNEFSB? Poți ieși profesor din câte am înteles și chiar asta mă interesează. Sunt pasionat de sport...? (mai mult)
Repartizarea pe locurile destinate profesiilor de magistrat se face pe baza mediei de obtinere la sfarsitul anilor de INM sau la alegerea candidatului?
Ce avantaje si dezavantaje ai cand esti judecator?
Care-i diferenta dintre manager si antreprenor?
Bunaa, sunt clasa a 7a si dupa ce termin a 8a as vrea foarte mult sa dau la un colegiu militar. Unii zic ca- mi stric copilaria, dar mie mi se pare chiar frumos. Am doar medii de 10 si la probele sportive...? (mai mult)
Hei, salut, TPU. Mie imi venea sa imi smulg parul din cap cand prin clasele primare aveam ca tema 10 de exercitii fiecare cu cate zeci de subpuncte, la fiecare doar schimbandu- se numerele. In rest,...? (mai mult)
Hei TPU:) eu as vrea sa ma fac invatatoare, ca invatator ( clasele 1-4) am vacanta de vara ca a copiilor? Adica 3 luni? sau ca invatator am mai putin?
Unde pot vinde actiuni?
Salutare TPU! Care sunt cele mai cautate ramuri de inginerie pe piata muncii?
Bună! Sunt studenți la Spiru Haret, la Kineto si ar putea să își lase o părere despre facultatea asta, please?!
Unde as putea face o școală de nutriție in orașul Galați dar la nivel postliceal?
Salut TPU! Doresc de mult sa ma angajez la Politia Locala din orasul meu, dar nu stiu ce demersuri am de facut! Nu doresc post de birou functie sau mai stiu eu ce, vreau pe patrulare pe masina si sa...? (mai mult)
Buna! Sunt la liceu profil protectia mediului, dupa ce iau BACul, la ce facultati pot sa dau (ex pot sa intru la IT, ceva cu psihologie?) Pot sa intru la vreo facultate care nu are nimic dea face cu...? (mai mult)
Care este taxa de înscriere la examenul de admitere pentru magistratura?
Ce facultate trebuie sa urmez pentru criminalistica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a