Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua! Sunt clasa a 12- a si as vrea sa merg pe arhitectură la Poli din Timișoara. Ma puteti va rog ajuta cu următoarele informații? Care este primul pas după luarea examenului de bacalaureat...? (mai mult)
Bună! Mă bate un gând să mă înscriu la Spiru Haret, la Kineto. Există pe aici vreun cursant care mi- ar putea lăsa o părere despre facultate? Cum sunt profesorii, dacă își dau interesul, ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Legiunea Straina Franceza?
Buna! Oare cat castiga o bona? Part-time sau full time?
Hey TPU, am un fel de problema in a decide intre meseria de jurnalist sau profesor, sincer ma vad mai mult ca profesoara, dar ideea este ca oricum sunt buna la comunicare si scris, sunt o persoana ...? (mai mult)
Buna seara. As dori o parere. Sunt angajata din luna septembrie la o firma cu contract pe perioada determinata (prima data am avut 1 luna, iar apoi s- a prelungit cu 3 luni, iar apoi iar cu 3 luni,...? (mai mult)
Flight attendant sau English teacher? Avantaje/dezavantaje? Vrei să dai mai multe
Salut! La ce varsta se face academia militara? Si pana la ce varsta se poate face maxim? Adica nu ma refer la durata, ma refer la ce varsta intri si care este varsta maxima de intrat.
Facultatea de Drept necesita un timp mai mare alocat invatarii materiei sau ea este la fel ca celelalte facultati?
Salutare TPU! Anul acesta, m- am decis sa incept o facultate cu profil tehnic si inca nu stiu ce sa aleg, sunt pasionat de acest domeniu si am auzit ca dupa absolvire o sa ai nenumarate oportunitati ...? (mai mult)
Salutare TPU. Aș vrea să știu părerea voastră personală legată de poliția română. O spun deoarece în viitor mă gândesc să devin polițist însă văd că imaginea lor e tot mai pătată. ...? (mai mult)
Cum se numeste job-ul unui creator de coperta de carte?
Care este cel mai bun site pentru a cauta un loc de munca?
Ce meserii sunt de viitor? Voi ce meserie recomandati? De preferat sa fie la birou si sa se castige decent (4000- 7000 lei/luna). Aveti vreo recomandare? Si sa mentionati si ce liceu si facultate ar trebui...? (mai mult)
Salut, spuneti-mi ce anume face un electrician si ce calitati trebuie sa aiba, cat dureaza scoala si care sunt avantajele si dezavantajele?
De ce ai nevoie pentru a fi stewardessea? Trebuie sa fii sanatoasa tun, fara mici probleme banale?
Buna. A lucrat cineva la o firma de curatenie, personal la kaufland? Cum aflu daca firma e adevarata sau e doar o fantoma si sa nu fie teapa? Gen nici sa nu fiu angajata?
Hello. Vin iar cu intrebari random, de data asta despre școala de subofițeri, pompieri ...chestii. 1. Dupa admitere vei fi nevoit iti cauti tu un loc unde sa stai? 2. Poti veni acasa? Daca da, ...? (mai mult)
Salut! Ai prefera sa pleci din tara sau sa ramai in Romania? Ai cauta un loc de munca sau ti-ai deschide o afacere? Ce ti-ar placea sa lucrezi?
Buna,pot sa intru la seral daca am terminat doar VIII clase? DACA stiti ceva orice vreau neaparat sa termin liceul as accepta sa si platesc daca e nevoie.
Salutare! Sunt clasa a 12- a pe profilul Mate- Info si sunt foarte indecis in legatura cu alegerea facultatii (Bucuresti). Majoritatea persoanelor ce termina profil real aleg Poli sau Unibuc. Prima este...? (mai mult)
Salut. Mă descurc foarte bine la editatul fotografiilor pe Photoshop și alte programe. As vrea sa știu, ce meserie pot face din asta?
Exista și alte centre UMF care au grile cu complement multiplu, in afara de Craiova și Oradea?
Este nevoie de un examem cambridge pentru a fi profesor de engleza?
Bună! Ce loc de muncă în online (part-time) îmi recomandati? Să nu necesite experientă.
Care e salariul unei profesoare de engleza fara vechime?
Stie cineva unde poti afla daca ai fost declarat admis la testul psihologic pentru politie?
Salut. Treaba stă în felul următor. Eu între vârstele de 14- 15 ani am lucrat la firma unchiului meu în vacanțe. Opt ore pe zi, salariu fix. Nu aveam contract, fiind practic ilegal, din cauza...? (mai mult)
Salut TPU! Pe viitor vreau sa urmez o facultate in domeniul tehnic insa nu stiu ce domeniu sa aleg. Ma pasioneaza domeniul tehnic dar imi este frica sa nu raman somer dupa terminarea studiilor si chiar...? (mai mult)
Bună. Ce salarii(pe luna) sunt la Google pentru programatori, ingineri software?
Salut! Daca sunt roman si am cetatenie elvetiana si stiu germana si franceza pot deveni ofiter in armata elvetiana?
Ce meserii as putea sa fac in viitor legate de limba engleza? M-am gandit la profesoara, dar vreau sa stiu si alte variante
Cu ce se ocupa firma Pricewaterhousecoopers? Știu pe cineva care într- un an a trecut de la junior, apoi senior și manager. In general din ce am citit trebuie sa ai un master in domeniu și în cazul...? (mai mult)
Salut. Nu știe cineva dacă în România poți face un trai decent fiind un creator de benzi desenate?
Bună. Ce salarii sunt la google?
Buna. Daca termin postliceala AMG (3 ani) si vreau sa ma duc la facultate tot AMG, trebuie sa o iau de la 0 sau pot face trecere direct in anul 2/3 la facultate?
Cum este facultatea de medicina din Constanta?
Salut! De ce materii ai nevoie la un liceu de arhitectura? Si te poti angaja ca arhitect doar cu liceul?
Dintre Iași, Cluj și București, în ce oraș ati vrea sa locuiți?
Bună. Cat de greu este sa ajungi sa lucrezi la google ca și programator? Sau cât de bun ar trebui sa fii, ce facultate ar trebui sa urmezi sau în ce ar consta interviul?
Buna! M-ar putea ajuta cineva cu o informație? Am implant mamar și vreau sa dau la Academia de poliție m-ar putea afecta la examinarea medicală?
Costurile facultatii in America sunt mai mari in general ca cele din Anglia?
Salut! Daca fac liceul militar ce grad o sa am la sfârșit? Si daca nu am liceul militar făcut pot întra la academia militara? Cu ce ma ajuta liceul militar? O sa am un grad mai mare după ce termin...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare și poate mă ajutați voi cu un răspuns. Am observat că mie îmi place să editez audio piese de muzică. Îmi place efectiv să stau în programe gen Adobe Audition,...? (mai mult)
Pentru a merge la o facultate in Anglia sau chiar America, nu la cele mai bune ca Oxford, Yale etc. La cele medii, cu rata de acceptare mai mare, dar cu profiluri de engleza preferabil. De ce este ...? (mai mult)
Ce sporuri au judecatorii si cat reprezinta acestea din salariul lor total?
Studiile la facultate in America sunt mai scumpe ca in UK, Anglia? Ma refer la facultati cu rata de acceptare mai mare ca la Hardvard, Oxford etc, sunt sanse mici.
La facultatea de medicină din Targu Mureș dai admiterea doar la bio sau dai și la chimie?
Top cele mai bine platite meserii/locuri de munca din Romania?
La ce te ajuta examenul Cambridge din clasa a 8-a si cat costa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!