Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Februarie 2025 sunt:
Salut, aș vrea să știu dacă mă pot angaja în învățământ ca maistru instructor... Am terminat liceul în acel domeniu și am terminat și școală postliceala tot in domeniu și aș vrea să...? (mai mult)
Salut! Care este diferența dintre politie si politia militara? Si ce program are un polițist militar? Vine seara acasă?
Hey Gusticeilor De ce nu putem sa facem TPU-ul negru? Hai sa vorbim cu adminii sa bage modul intunecat pe TPU. Vreti? ~Gusticel
Bună! Mă numesc Bianca.Sunt clasa a VII- a și în ultima vreme mă tot gândesc la viitorul meu liceu. Sunt talentată la artă și desenez de când eram mică. Plănuiesc să dau la un liceu din orașul...? (mai mult)
Cum pot castiga experienta in domeniul Project Management imediat dupa absolvire? Cam toate slujbele cer experienta minimum 2 ani.
Salut! Liceul militar se face doar pregătire militara sau se fac și alte materii? Si la liceul militar se pot face misiuni militar sau...?
Proba medicala de admitere in politie la Bucuresti e la fel ca cea de la scoala de subofiteri de jandarmi? Stiu ca cea de la jandarmi e stricta in legatura cu testul isihara si as vrea sa stiu daca e la...? (mai mult)
Salut, fac un Am/n-am îmi puteți lăsa? :))
Bună! As vrea să- mi deschid ceva de acasă. De putin timp am descoperit că îni place să gătesc. As vrea să închiriez o casă la tară cu putină grădină, să deschid un mic restaurant traditional...? (mai mult)
Salut! Imi poate spune cineva cum este programul unui ofițer în armata. Adica la cât pleci la cat te întorci cand ai liber etc. Dar al unui ofițer in poliție?
Magistratii mai au o alta uniforma la serviciu in afara de aceea care o poarta in sala de judecata?
Salut! Ce profil ar trebui să urmez la liceu pentru a lucra la un servis de telefoane (GSM)
Care este salariul unui registrator medical? Trece de 2000 de lei?
Buna seara. Imi poate spune cineva cate e salariu minim pe economie la ora actuala cel brut?
Salut, știți cumva dacă locurile pentru sgp (soldați simpli) sunt limitate, sau e de ajuns să treci probele fizice? aș vrea să aleg haina militară și nu vreau să intru în depresie că nu ...? (mai mult)
Hey îmi caut de munca. Unde pot găsi ceva pe gustul meu?
Salut, am o întrebare despre ce facultate sa aleg. Sunt imi place programarea si 3d modeling(3d art), dar nu sunt sigur unde/daca sa merg la facultate de arte sau de it. Aveți vreun sfat?
Salut! Daca fac liceul militar și apoi academia ma ajuta liceul cu ceva? Adica avansez mai repede?
Merita sa lucrezi la Tazz by eMAG? Am gasit un post pentru curierat. Are 33 restaurante ca partener. (Este ca Glovo, Foodpanda etc.) Imi puteti da sfaturi? Multumesc
Salutări tuturor, îmi puteți spune, vă rog, ce materii se studiază la facultatea de științe economice și administrative, pe specializarea "științe militare, informații și ordine publică,...? (mai mult)
Salut! Cum este liceul militar? Si se poate face si facultate militara pentru a deveni direct ofiter?
Cum au programul de munca judecatorii? Am citit ca ei nu trebuie sa se prezinte la serviciu neaparat la ora 8, respectiv sa nu plece neaparat la ora 16:00.Este adevarat? Ei lucreaza si in weekend?
Buna! Am nevoie, daca stie cineva mai multe despre profesia de asistent medical militar. Mai exact, ce trebuie sa faci ca sa fii asistent medical militar, ce faci si unde lucrezi ca asistent medical...? (mai mult)
Care este dificultatea unei postliceale de asistent de radiologie sau de asistent de nutritive și dietetică? Cat de greu este? Pe ce materii te bazezi la prima?
Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un model de cv, specific fara experienta in campul muncii?
Dacă un angajator pune un anunț cu același post o dată la câteva luni unde credeți că ar fi problema?
Ce facultate trebuie sa urmeze cineva care vrea sa devina profesor pentru clasele 1- 4 sau 5 - 8? Intrebarea asta o pun pentru cineva care nu are cont de TPU. si facultatea trebuie sa fie in Timisoara...? (mai mult)
Salut, am aproape 19 ani, 10 clase, permis cat.B. Îmi puteți spune cum ajung să fiu militar sgp?
Salutare, aș dori să fac și eu ceva cu viața mea, mai precis cum mă pot înrola în armată ca simplu infanterist? Nu am studii, doar 8 clase, am cazierul impecabil, sănătos la cap, permis...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 8 a și vreau sa merg la o școală profesionala (mecanic), dar după ce termin cele 11 clase vreau sa fac cursuri de frizer. Pot face?
Ce face un lucrator in bucatarie la o pizzerie?
Este cineva de aici la facultatea de Bioinginerie medicala? Daca da, cum vi se pare?
Buna! Daca am dreptul, ce aș putea lucra in cadrul penitenciarului?
Buna TPU, poate sa imi zica si mie cineva daca stie ceva despre Cloudworkers?
Ce știți despre profesia de psiholog?
La subofiteri armata Basarab I se dă proba la matematica?
Salutare, daca am 16 ani, pot sa ma angajez la foodpanda? Daca da, cum?
Salut! Ce analize se fac pentru admiterea la școlile de poliție, jandarmerie, pompieri?
Call center sau fast food? Care job e mai bun pentru un începător?
Facultatea de Administrație și Afaceri, pe specializarea administrarea afacerilor sau specializarea marketing, este de viitor? După ce termini facultatea asta, poți apuca un post de manager/director...? (mai mult)
Buna ziua, cum aflu daca mai am cim?
Salutare, comunitate TPU! Aș vrea să știu care este părerea voastră(a celor care au un loc de muncă stabil și preferabil cu mai multă experiență deja) referitor la salariul mediu în România....? (mai mult)
Avand in vedere faptul ca Facultatea de Drept este grea din cauza faptului ca este mult de invatat, ce sanse am sa ma angajez in timpul acestei facultati si sa tin pasul cu amandoua la I.F.R(invatamant...? (mai mult)
Buna, daca vreau sa ma fac designer vestimentar trebuie sa fac si un liceu specializat pe asta sau trebuie sa fac doar o facultate respectiv un curs de designer?
De ce se fac atât de des angajări la KFC? Vad la fiecare 2, 3 luni anunț pe eJobs, cel puțin la mine în oraș. De ce nu le stau oamenii?
Cum imi imi fac o firma de constructii? Ce capital si ce acte?
Ce meserie visati sa aveti cand erati mici si ce meserie aveti acum?
Salut, sunt clasa a 12- a si sunt hotarat ce vreau sa fac pe viitor din punct de vedere profesional, vreau sa fiu programator/software engineer. Adica vreau sa merg pe partea de software cel mai mult,...? (mai mult)
Salut. Un aparat de 2000W ce se utilizează 7 zile pe săptămână. Care este prețul de cost după o săptămână de 7 zile, ținând cont de tariful de zi și de noapte. Atenție tarif pe noapte de...? (mai mult)
Se intra usor la Scoala de subofiteri Campina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.