Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Februarie 2025 sunt:
Se intra usor la Scoala de subofiteri Campina?
Salut! Am 18 ani si urmeaza sa dau admitere la Academia de Politie " A.I. Cuza " din Bucuresti. Am o problema morala. Dpv medical nu sufar de nici macar cea mai mica afectiune insa am emotii la tensiune...? (mai mult)
Imi puteti spune daca la contravizita medicala pentru academia de politie se face si control oftalmologic?
Salut. Daca lucrezi de acasa pe calculator oferit de firma, te poti folosi de "echipamentul" lor in afara programului? (Youtube/internet)
Hei lume, am trimis CV- ul meu pe mail unei multinationale recomandata de decanul facultatii la care sunt. (pentru practica) Cei care ati mai trimis, cam in cat timp ati fost contactati? Si dupa ce...? (mai mult)
Bună TPU, cine a facut scoala de mecanici-locomotiva la CENAFER sau cine a fost interesat de aceasta meserie? fiindca vreau sa ma inscriu anul asta si vreau cateva sfaturi sa-mi fac o idee.
Bună ziua, Vreau sa dau in vară admiterea la Academia de Poliție și am o nedumerire. Eu am un frate mai mare care a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, iar la testul psihologic, este...? (mai mult)
Salutare TPU. Dau funda. Am aplicat pentru a fi curier la Glovo in Suceava si am comopletat formularul/interviul online. Cam dupa cat timp o sa ma sune sa vad daca m- au acceptat sau nu? Ps: am aplicat...? (mai mult)
Am avut epilepsie cauzata de o lovitura, ultima criza in anul 2004, credeti ca are rost sa incerc sa imi depun candidatura la politie?
Salutare, ce ar trebui sa fac ca sa devin notar? Trebuie sa faci masterul după facultatea de drept și 2, care e salariul minim pentru așa ceva? Si cel mediu? Întreb din pura curiozitate.Mulțumesc...? (mai mult)
As vrea sa dau examenul B2 de cambridge, urmand sa urmez o facultate de limbi straine ( sunt a 10- a). Si ma gandeam sa dau C2 in facultate cand imi perfectionez limba. Credeti ca e o idee buna sa dau...? (mai mult)
Salutare TPU Stie cineva daca sunt locuri de munca disponibile in Suceava la FOODPANDA sau GLOVO? Va multumesc. Dau funda.
Buna seara! Un absolvent de medicina generală poate beneficia de șomaj după cei 6 ani?(pana la susținerea examenului de rezidențiat) Care este suma? Actele pentru șomaj trebuie depuse in localitatea...? (mai mult)
As vrea sa lucrez la pariuri sportive doar ca n-am întrat niciodată într-o casa de pariuri. E greu tare sa invat? Ce ar trebui sa stiu? Au aparat de numărat banii și calculator? Dau și funda
Buna! A terminat cineva pe domeniul finanțe- bănci? Eram curioasa dacă se găsește de munca. Sunt in dilema dacă sa rămân pe finanțe sau dacă sa trec pe contabilitate. Îmi place pe finanțe...? (mai mult)
Salut TPU! După ce termini academia de poliție ești repartizat în sistem și astfel devii polițist/jandarm etc... Întrebarea mea este următoarea: După ce devii polițist poți urma o facultate...? (mai mult)
Salutare TPU. M- am inscris la Glovo ca sa muncesc ca si curier. Stie cineva dupa cat timp te suna cei de la Glovo pentru a- ti da un raspuns daca te- au acceptat sau nu? Am completat un formular, ...? (mai mult)
Salut! Am terminat liceul si as vrea sa devin mecanic in politie sau in armata, problema este ca nu stiu ce facultate sa fac(exista o facultate speciala sau pot face facultatea de mecanica si apoi niste...? (mai mult)
Doresc sa dau la tehnica dentara Iasi dar pe site nu am inteles clar, admiterea o dau din biologie si chimie organica ori pot alege una dintre ele?
Salut, am 14 ani și sunt româncă. M- am gândit să merg în Coreea la 16 ani și să încerc să intru în comunitatea k- pop ca singer/dancer. Cu toate acestea, ceva mă trage înapoi și nu știu...? (mai mult)
Bună! A studiat sau studiază cineva Media Digitală în Cluj? Mă gândeam sa ma înscriu la acesta specializare. Ce părere aveți?
Buna ziua. Ce competente si abilitati sociale pot trece intr-un cv?
Salut! Stiti cumva daca pentru postul de curier este necesar minimul de 1 an de experienta ca si sofer?
Buna seara! Ce liceu imi recomandati pentru a intra la academia de politie "A.L Ioan Cuza"? Eu m- am gandit la liceul militar, dar multi spun ca e teroare acolo. (Spuneti- mi va rog parerea voastra, ...? (mai mult)
Salut, merita sa aplic la liceul militar si pe urma sa merg la academia de politie [sunt pe calculator si am tastele schimbate si nu stiu care este punctul etc]?
Salutare. As vrea daca se poate sa- mi raspunda doar cei care stiu exact situatia. Sunt elev in clasa a 12- a si in vara o sa sustin examenul de Bacalaureat. Din cauza unor anumiti factori, nu cred ca...? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare legata de examenul psihologic pentru jandarmi. La acel test de personalitate cum este mai bine sa raspunzi? Sa raspunzi cat mai sincer sau sa minti pe alocuri ca sa te pui intr-...? (mai mult)
Salut! Sunt clasa a 11 a sem 2(tocmai ce a inceput) la mate info. M- am apucat sa invat info de la 0 pentru ca n- am avut profesor si am reusit sa rezolv 200 de probleme pe pbinfo intr- o luna si chiar...? (mai mult)
Salut! 1)Ca sa devii judecator ce trebuie sa mai faci dupa ce termini faculteatea de drept? 2)Este adevarat ca iti trebuie pile ca sa devii judecator?
Ce parere aveti despre Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar de la Campina si urmarea unei meserii de polititst mai departe? Ma uit ca in Romania in 2021 datorita crizei si a altor factori nu prea ...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt in clasa a 8- a si imi doresc sa lucrez ca IT- ist. Fiindca desi sunt un elev bun pot spune de acum ca nu ma potrivesc pentru alte job - uri, dar am un pc acasa si mi- au plăcut calculatoarele....? (mai mult)
Buna, cât se câștiga ca bărbat din pozele nud pentru diferite reviste? Dacă puteți sa-mi dați mai multe detalii
Salut, am o intrebare pentru cei care stiu despre ce e vorba, sunt elev in clasa a 12-a, as vrea sa stiu exact ce grade poti avea in armata fara bacalaureat, in caz ca nu o sa il iau?
Știe cineva cat e taxa la FEG Galați la nutritive /dietetică sau la asistent radiologie? Menționez că nici măcar pe site-ul lor nu scrie cat costă școlarizarea.
Salut, TPU! Pot ajunge un programator foarte bun intr-o companie mare si daca nu sunt olimpic?
Buna ziua TPU, am o intrebare. La Academia de politie, vizita medicale se poate realiza la orice spital?
Salut! Vreau din tot sufletul sa urmez o facultate de limbi straine (japoneza si engleza) aici in Romania si sa devin profesor de engleza in Japonia. Intrebarea este cat de greu este? Poti sta acolo si...? (mai mult)
Daca vreau sa ma fac criminalist o sa mai am timp liber pentru familie mai precis?
Se pot studia limbi africane precum Swahili la universitatea din Cluj?
Care e cel mai ușor curs de la AJOFM?(șomaj)? Din lista lor și cursurile care le fac ei de obicei. Care vi se pare vouă cel mai ușor?
Credeti ca meseria de bucatar va fi cautata in viitor fiindca vreau sa ma axez pe aceasta meserie?
A făcut cineva vreun curs de la AJOFM/ șomaj? Este seriozitate în desfășurare?
Salutare! Cum este la facultatea de drept din cadrul academiei de politie? Materia este grea? Sunt clasa a 11 si as vrea sa ma duc la drept... dupa terminarea facultatii, gasesc sigur un loc unde sa imi...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să știu ce am de făcut ca sa ajung polițist în America, daca am făcut colegiu de poliție în Romania și am cetățenie Americancă trebuie sa mai fac o școală de poliție și...? (mai mult)
Bună ziua, am vârstă de 29 ani și as dori sa întru în armată. Am mai încercat sa întru la armata în urma cu 10 ani dar am căzut examenul de rezistenta cu puțin... As mai avea șanse sa...? (mai mult)
De la ce salariu te poti considera bogat?
Salut,cine stie daca cu o diploma din UK in business management(sau orice altceva inrudit cu business) as putea sa lucrez in Romania sau daca este nevoie sa fac si alte cursuri si cat ar dura?
URGENT. Dau funda. Dupa depunerea CV- ului la McDonalds, dupa cat timp te cheama la interviu? Si dupa interviu, cat dureaza pana iti da raspunsul final? Salariile sunt ok pentru 8 ore muncite? Eu...? (mai mult)
Buna! Am lucrat 8 zile de proba intr-o librarie, nu m-am mai dus...Am cerut sa ma plateasca pentru zilele lucrate dar nu am primit nimic.Cum as putea sa obtin niste bani pentru zilele lucrate?
Salut! Sunt baiat, am 23 de ani si locuiesc in apropiere de Bucuresti, ca studii am absolvit liceul si am diploma de bacalaureat, am stat sa ma gandesc ce as putea face pe viitor pentru a avea un loc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!