Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Februarie 2025 sunt:
Salutare, as vrea sa urmez pe viitor o facultate de limbi si literaturi straine pe traducere si interpretare. Este posibil sa fac una din aceste limbi ca limba secundara? (coreeana, japoneza, chineza) ...? (mai mult)
Ce facultate fac profesorii de educatie tehnologica?
Ce părere aveți despre U.N.A.T.C? Mai ales dacă ați fost.
Daca ai 12 clase si bacul poti ajunge politist sau ceva in cadrul politiei? Gen sa ai 12 clase si profil tehnic terminat la liceu, daca da, cum se procedeaza dupa?
Buna TPU. Ce îmi puteți spune despre jobul operator introducere validare și prelucrare date? Merita sa urmez cariera aceasta? În ce consta meseria? Ce obținui de dezvoltare pe plan profesional...? (mai mult)
La Politehnica in Cluj masterul se poate face și după masa, având in vedere ca majoritatea lucrează? Întreb din curiozitate
Salut TPU, arma:"justitia militara"(ofiteri) in cadrul armatei, se traduce ca politie militara sau e cu totul altceva? Nu prea gasesc informatii despre ea pe net.
Buna, am tot auzit recent de un fel de job, in care pur si simplu esti inchiriat pentru evenimente gen te duci la o nunta si sa nu mergi singuri inchiriezi un iubit/prieten, la intalniri de familie ...? (mai mult)
Meserii uşuare şi bănoase vă rog. Dau fundiță.
Te accepta la Jandarmerie sau la Subofițeri in armata dacă ai tatuaje? Am 3, toate mici, unul pe coaste, încheietura piciorului și unul pe antebraț.
Cam cat este o taxa la FEG Galati că asistent de radiologie? Am văzut că nu scrie încă pe pagina lor de Facebook.
Cat e taxa la postliceala FEG Galați la specializarea asistent de nutriție și dietetică? Nu scrie pe site din ce am văzut.
Salut, as vrea sa știu ce inseamna cu adevarat jobul de Declarant Vamal? Am citit descrieri sofisticate insa as vrea sa aud din gura unui om ce inseamna si cu se mănâncă acest job.Atat ca părți ...? (mai mult)
Cum se desfasoara concursul de admitere la medicina generala Oradea? Cate grile sunt la prima vedere, cate intrebari in total si in cat timp? Multumesc.
Bună! Îmi poate spune și mie cineva o părere despre urmatoarele licee: Liceul Tudor Vladimirescu, Liceul Eugen Lovinescu și Liceul Marin Preda? Iar în liceul Elena Cuza cam care a fost cea mai...? (mai mult)
Buna seara! Am absolvit în 2010 facultatea de istorie și modulul psihopedagogic nivelul 1. As putea sa ma înscriu la examenul de titularizare pentru invatatori sau doar pentru...? (mai mult)
Bună! Anul acesta voi termina Facultatea de Teologie Didactică. Unde mă pot angaja în afară de domneniul pe care mă specializez? Mulțumesc!
Pentru înscrierea la subofițeri jandarmi este necesar sa avem diploma de bac și certificatul de naștere în copii legalizate?
Ce program de lucru preferați și de ce: 12 ore 2 zile și după 2 zile libere sau 8 ore, 5 zile pe săptămână?
Bună, știți cumva in ce consta admiterea la Universitatea București, Facultatea de Psihologie și dacă ar trebui neaparat sa dau bac la psihologie? Un răspuns detaliat m-ar ajuta enorm.
Ce studii îmi trebuie pentru mecanic de locomotivă?
Salut, deci doresc sa reformulez intrebarea, eu sunt la seral si anul viitor scolar trebuie sa dau bacul insa eu nu stiu deloc matematica, pot sa refuz sa dau bacul, in sensul sa nu ma prezint la probe...? (mai mult)
As putea sa am un job aparte pe langa Facultatea de Drept astfel incat sa ma ocupa de munca si de facultate in acelasi timp?
Salut. A încercat cineva sa dea proba de examen- concurs pentru o funcție publica? Dacă da, știți cumva dacă aveți voie sa consultați bibliografia (legi, constituție, ordonanțe) în timpul...? (mai mult)
Salut, stiti cumva care a fost ultima nota de intrare la academie de politia pentru penitenciare in ultimii ani?
Salut, am 20 de ani, am terminat liceul, bacul luat, dar nu am idee incotro sa o apuc, am fost pe profil filo deci nu prea pot sa fac nimic legat de mate/fizica/info. Am incercat sa gasesc scoli postliceale...? (mai mult)
Bună TPU, am mare nevoie de ajutor. Sunt în clasa a 8a și nu știu la ce liceu(profil) să dau:(părinții mei mă stresează să dau la contabilitate dar nu mă atrage și nici nu prea le am cu matematica)....? (mai mult)
Buna! Cu un program postuniversitar de pregatire in informatica, de genul celui de la UBB de 2 ani te poti angaja in IT? http://www.cs.ubbcluj.ro/programul- postuniversitar- de- pregatire- si- formare-...? (mai mult)
Pe durata studiilor ca subofițer în armata primești ceva bani? Norma de hrana sau stiu eu...
Salut! Am nevoie de un raspuns de la cineva care stie cum sta treaba, a fost la facultatea asta, are prieteni apropiati acolo etc. Vreau foarte mult sa merg la Fac de Automatica si Calculatoare, Upb,...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac daca vreau sa am ocupatia de paramedic? Ce scoala sau ce cursuri se fac?
Ce pot face cu un curs prin corespondenta de Terapii Naturiste de la Eurocor?
Salut! Dupa ce termini liceul militar, te duci la academia militară. Acolo cand intri te intreaba unde vrei sa intri? Ex. FORȚELE PT OPERATII SPECIALE, AVIATIE, etc? Sau dupa ce termini academia te...? (mai mult)
Buna. Sunt studenta anul 2 si lucrez. Am un salariu de 1700. Mi se pare foarte puțin si ma simt inutila. Ma simt atat de "slaba" ca nu pot avea mai mult si ma distruge gandul asta zilnic. Ma gandesc...? (mai mult)
Este cineva pe aici la facultatea de litere din Cluj? Sau cunoașteți pe cineva care este acolo? Imi puteți da va rog cele mai sincere păreri posibile indiferent dacă sunt negative despre aceasta? ...? (mai mult)
Dacă lucrezi la o firma straina, te poți transfera în țara lor de origine? Cum ar fi SUA?
La academia de politie se poate juca fotbal?
Care facultati fac parte din stiinte umaniste, dar in stiinte administrative? Ms
Salut TPU, eu sunt in clasa a 8 a si vreau sa stiu la ce profil trebuie sa dai la liceu ca sa te poti duce la faculatea de management si marketing, e bine daca dau pe filo si dupa la facultatea de...? (mai mult)
Bună, sunt clasa a 11-a si încă nu m-am decis ce facultate sa aleg între farmacie, asistenta dentara și balneofiziokinetoterapie? As vrea sa știu ce salarii au fiecare.
Buna ziua! Pentru cei care au dat admitere la Politehnica in Bucuresti, departajarea cum are loc? Exista sanse ca departajarea sa se baze (de ex la automatica) pe media la informatica sau la matematica...? (mai mult)
Buna, tin sa specific ca pe aceast cont suntem mai multe persoane. Ce sa aleg dintre facultatea de arhitectura sau IT (ambele in Spania)? Vreau sa ma ajute pe viitor.
Pot candida pentru un job gen remote(sau telemunca), daca nu sunt din orasul in care firma are sediul?
Buna! Stiti unde se pot face cursuri de regie, scenaristica bune?
Ca sa devin invatatoare (clasele 1-4) trebuie sa am si facultate? Sau pot numai cu liceul pedagogic? E buna ca si meserie? Castigi cat de cat binisor din aceasta meserie?
Îmi puteți spune tot despre Detectivii de omucideri? Ce studii le trebuie și in ce consta aceasta meserie?
La ce facultate pot sa merg dacă vreau sa devin un fel de polițist criminalist (detectiv) sau ce stdudii am nevoie?
Hei! Poate sa enumere cineva toate meseriile pe care le poti avea de la toate academiile militare (si care sunt cele mai avantajoase), va rog? Ofer fundița.
Cum poti deveni profesor universitar de arte pe grafica?
Dupa ce varsta credeti ca e jenant sa ai un job stabil? Pana atunci avand doar joburi ocazionale/provizorii ori ocupandu- te cu mici afaceri. E motiv de jena faptul ca ai stat mai multi ani la rand fara...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?