Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Februarie 2025 sunt:
Deci, vreau sa dau la academia fortelor aeriene "Henri Coanda" din Brasov, la sectiunea pilot de avion. Sunt pe profilul matematica informatica, ce materie m- ar avantaja mai mult de la examenul de ...? (mai mult)
Judecătorul are salariu mai mare decât un avocat? Sau depinde de câștigul fiecăruia?
Salariul unui om care imbalsameaza cadavre? (Nu stiu cum se numeste lol)
Într un oraș ca Iași, s-ar câștiga bine pentru un programator? Recomandări?
Buna ziua! Caut o firma de recrutare, companie care operează în domeniul ocupării forței de muncă, outsourcing. Sau daca se poate direct proiectele, doar in limba romana. Multumesc!
Bună! Cam cu ce salariu începe un programator începător... junior ca sa zic asa? Și cât de repede poate creste (sa ia mai mult) în România?
Daca cineva a terminat 12 clase si refuza sa dea bacu si ar vrea sa il dea, poate sa dea bacul dupa ce a terminat 12 clase la distanta de 1 an sau 2?
Bună! Puteți sa-mi spuneți cam ce salariu are un programator în funcție de mai multe criterii în România?
Ce pot să fac cu 10 clase? Dar cu 8?
Va salut! Stiti ceva despre cursurile de calificare oferite de Estetic Clas? Ma intereseaza cel de operator la extracția, tratarea, transportul și distribuția gazelor. Este oare luat in considerare...? (mai mult)
Cum sa fac sa intru la orele online cu camera inchisa pe zoom? Totdeauna ma pune cu camera deschisa.
Buna seara. Am o intrebare, cum se procedează la angajarea cu relocare la cat timp după semnarea contractului primesc cazarea? In aceași zi? Si sunt garsoniere sau camere cu 3 4 persoane? Astept un...? (mai mult)
Ce salariu are un curier la fan courier?
Bună seara! În iunie termin modulul psihopedagogic pe care l-am urmat în timpul facultății. Aș putea da examenul de titularizare în iulie? Dacă da, cum ar trebui să procedez?
Buna TPU! As avea si eu o intrebare!? Momentan sun in clasa a 9 a la liceul economic "Nicolae Titulescu "din Baia Mare, pe profil economic! M- am gândit că după ce termin liceul sa dau la facultatea...? (mai mult)
Salut TPU, nu stiu daca am pus bine categoria dar am nevoie de niste ajutor. Am 17 ani si vreau sa scriu o carte, dar nu stiu cum sa o fac in Word, am nevoie de ajutor basic gen ce font sa pun, cum...? (mai mult)
Sunt la facultatea de drept, Timisoara anul 1 taxa si as dori sa stiu daca dupa ce trec in vara un examen (in p3) as putea ca in anul 2 sa fiu la buget, in functie de medie?
V- ați înscrie la o facultate (specializare umanistă) care dispune de 6 cadre didactice și un total de 35 de studenți? Facultatea nu asigură servicii de cazare- masă, nici repartiție după absolvire...? (mai mult)
Cu ce ma pot ajuta 12(fara bac)clase fata de 10 clase? Momentan cu 10 clase sunt doar meserii cu domeniul tehnic pe care il urasc, cu 12 clase ce as putea face mai mult?
Care specializare de postliceală ar fi mai ok? Între asistent de nutritive și dietetică sau asistent de radiologie? Plus-uri și minus-uri pentru fiecare?
Ce face un asistent medical de radiologie? La școală postliceală la care mă interesează specializarea asistent de nutriție și dietetică s- ar putea sa aibă în loc asistent medical de radiologie....? (mai mult)
Buna! Am o intrebare, ce se intampla daca producatorul gaseste sponsori, ajunge sa produca filmul, dar acesta nu se va ridica la nivelul asteptarilor si incasarile vor fi mai mici decat banii folositi...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa fac facultatea de educatie fizica si sport. Cam ce salariu are un profesor de sport?
Buna tuturor, am o intrebare, cine ma ajuta? As dori sa lucrez la un magazin ca si sef de tura si pe parcurs să devin sefa de magazin. Din cate am inteles la sef de magazin trebuie sa ai experienta.Dar...? (mai mult)
Ce salariu are cineva care are terminat un liceu economic si facultate (Ovidius din constanta) si lucreaza la un birou fara vechime?
Eu vreau sa fac Medicina, dar nu stiu pe ce sa ma duc la liceu. Mate-info sau Stiintele Naturii mai bine?
Ajutați- mă și pe mine cu un răspuns. Am 10 clase făcute în România, note destul de bune. Am aproape 18 ani și am început școala în Belgia. La toamnă trebuie să- mi aleg unde să...? (mai mult)
Salut, vreau sa stiu si eu mai multe detalii in ceea ce privește facultatea de arhitectura/design grafic/design. 1. Daca au legatura una cu alta si daca pot urma o facultate care sa le cuprindă pe ...? (mai mult)
A lucrat cineva ca Merchandiser la Coca Cola sau la altă companie? Îmi puteți spune ce experiențe ați avut? Cum ați compara aceasta față de angajații din magazine, care merită mai mult?
Salutare! Din curiozitate, cât câștiga un subofițer din cadrul forțelor terestre, aeriene și navale? Am auzit ca salariile lor difera foarte mult.
Salutare, Se poate ma ajutati cu niste sfaturi despre cum este munca in Franta? Orice este binevenit. Planuiesc sa merg acolo in cautarea unui job. Norocul meu initial este ca maica- mea lucreaza ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva diferenta dintre cineast si producator de film?
Daca am avut in clasa a 8-a nota 8 la purtare pe semestru I si in rest numai 10 pot intra la academie de subofiteri jandarmi?
Ce sa aleg între psihologie, pedagogie, administrație publica și comunicare și relații publice? Mi- ar fi plăcut și politia de frontiera, dar îmi place sa fiu libera, nu sa fiu lucrez doar ...? (mai mult)
Bună TPU! Aș putea să intru la liceul de arte Tonitza, chiar dacă nu sunt atât de buna? Mi- e frica și de probele pe care trebuie să le dau, odată pentru ca nu am exersat în fiecare zi, iar...? (mai mult)
Sunt clasa a 11 a si ma gandeam ca pe viitor sa dau la o facultate cu specializare in limbi straine. Problema este ca la momentul actual eu am un nivel decent la engleza, stiu mult vocabular si sunt in...? (mai mult)
Vreau sa lucrez în strainatate. Ce facultate sau postliceala ar trebuie sa urmez pentru a avea un job ok în afara tarii?
Este greu sa lucrezi pe o platforma petroliera? Un prieten de- al meu care lucra in santier a plecat cu alti baieti pe o platforma petroliera in Oceanul Atlantic. Am auzit chestii naspa despre acest...? (mai mult)
Cat câștiga o invatatoare în 2020?
Buna, ce ar putea face oamenii ajunsi la o anumita varsta (a doua) si nu au avut venituri, din motive medicale sau nu? Sunt anumite conditii medicale care, chiar daca nu- s grave, te fac incapabil ...? (mai mult)
In afara de preot si profesor de religie, cu ce pot sa mai profesez cu facultatea de teologie?
Este posibil sa fii un editor video fara diploma de bac?
Bicicleta Mtb 26" Kreativ 2643, M, Negru/Rosu. Aceasta bicicleta este buna pentru Foodpanda?
Oare la Cluj poți sa îți gasesti un job unde sa lucrezi sambata și duminica? As dori sa stau la anul in chirie și sa fac câțiva bani măcar de buzunar, in timpul săptămânii nu prea pot, sunt...? (mai mult)
Bună TPU! Aș vrea să îmi răspundeți doar dacă ați lucrat în acest domeniu sau dacă aveți informații despre acest lucru.Ce se poate da la proba practică pentru un supraveghetor într- un muzeu...? (mai mult)
Sunt elev la liceu și m- am gândit ca după bacalaureat sa incerc sa dau admitere la FIM(Facultatea de inginerie medicala din București). Problema este că nu găsesc multe documente legate...? (mai mult)
Buna! Cine face facultatea la distanță poate lucra in paralel la program de 8 ore?
Ce facultate trebuie să urmez pentru a deveni asistent social? Este greu să ajungi într-un asemenea post?
Cum se stabileste gradatia in functie de vechimea judecatorului?
Buna! Care sunt diferentele dintre producator de film si creator? Inca o intrebare, producatorul poate sa vina cu ideea filmului? Adica el se poate gandi la un film si sa-l puna in practica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!