Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Martie 2025 sunt:
Care e cel mai ușor curs de la AJOFM?(șomaj)? Din lista lor și cursurile care le fac ei de obicei. Care vi se pare vouă cel mai ușor?
Credeti ca meseria de bucatar va fi cautata in viitor fiindca vreau sa ma axez pe aceasta meserie?
A făcut cineva vreun curs de la AJOFM/ șomaj? Este seriozitate în desfășurare?
Salutare! Cum este la facultatea de drept din cadrul academiei de politie? Materia este grea? Sunt clasa a 11 si as vrea sa ma duc la drept... dupa terminarea facultatii, gasesc sigur un loc unde sa imi...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să știu ce am de făcut ca sa ajung polițist în America, daca am făcut colegiu de poliție în Romania și am cetățenie Americancă trebuie sa mai fac o școală de poliție și...? (mai mult)
Bună ziua, am vârstă de 29 ani și as dori sa întru în armată. Am mai încercat sa întru la armata în urma cu 10 ani dar am căzut examenul de rezistenta cu puțin... As mai avea șanse sa...? (mai mult)
De la ce salariu te poti considera bogat?
Salut,cine stie daca cu o diploma din UK in business management(sau orice altceva inrudit cu business) as putea sa lucrez in Romania sau daca este nevoie sa fac si alte cursuri si cat ar dura?
URGENT. Dau funda. Dupa depunerea CV- ului la McDonalds, dupa cat timp te cheama la interviu? Si dupa interviu, cat dureaza pana iti da raspunsul final? Salariile sunt ok pentru 8 ore muncite? Eu...? (mai mult)
Buna! Am lucrat 8 zile de proba intr-o librarie, nu m-am mai dus...Am cerut sa ma plateasca pentru zilele lucrate dar nu am primit nimic.Cum as putea sa obtin niste bani pentru zilele lucrate?
Salut! Sunt baiat, am 23 de ani si locuiesc in apropiere de Bucuresti, ca studii am absolvit liceul si am diploma de bacalaureat, am stat sa ma gandesc ce as putea face pe viitor pentru a avea un loc...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa urmez pe viitor o facultate de limbi si literaturi straine pe traducere si interpretare. Este posibil sa fac una din aceste limbi ca limba secundara? (coreeana, japoneza, chineza) ...? (mai mult)
Ce facultate fac profesorii de educatie tehnologica?
Ce părere aveți despre U.N.A.T.C? Mai ales dacă ați fost.
Daca ai 12 clase si bacul poti ajunge politist sau ceva in cadrul politiei? Gen sa ai 12 clase si profil tehnic terminat la liceu, daca da, cum se procedeaza dupa?
Buna TPU. Ce îmi puteți spune despre jobul operator introducere validare și prelucrare date? Merita sa urmez cariera aceasta? În ce consta meseria? Ce obținui de dezvoltare pe plan profesional...? (mai mult)
La Politehnica in Cluj masterul se poate face și după masa, având in vedere ca majoritatea lucrează? Întreb din curiozitate
Salut TPU, arma:"justitia militara"(ofiteri) in cadrul armatei, se traduce ca politie militara sau e cu totul altceva? Nu prea gasesc informatii despre ea pe net.
Buna, am tot auzit recent de un fel de job, in care pur si simplu esti inchiriat pentru evenimente gen te duci la o nunta si sa nu mergi singuri inchiriezi un iubit/prieten, la intalniri de familie ...? (mai mult)
Meserii uşuare şi bănoase vă rog. Dau fundiță.
Te accepta la Jandarmerie sau la Subofițeri in armata dacă ai tatuaje? Am 3, toate mici, unul pe coaste, încheietura piciorului și unul pe antebraț.
Cam cat este o taxa la FEG Galati că asistent de radiologie? Am văzut că nu scrie încă pe pagina lor de Facebook.
Cat e taxa la postliceala FEG Galați la specializarea asistent de nutriție și dietetică? Nu scrie pe site din ce am văzut.
Salut, as vrea sa știu ce inseamna cu adevarat jobul de Declarant Vamal? Am citit descrieri sofisticate insa as vrea sa aud din gura unui om ce inseamna si cu se mănâncă acest job.Atat ca părți ...? (mai mult)
Cum se desfasoara concursul de admitere la medicina generala Oradea? Cate grile sunt la prima vedere, cate intrebari in total si in cat timp? Multumesc.
Bună! Îmi poate spune și mie cineva o părere despre urmatoarele licee: Liceul Tudor Vladimirescu, Liceul Eugen Lovinescu și Liceul Marin Preda? Iar în liceul Elena Cuza cam care a fost cea mai...? (mai mult)
Buna seara! Am absolvit în 2010 facultatea de istorie și modulul psihopedagogic nivelul 1. As putea sa ma înscriu la examenul de titularizare pentru invatatori sau doar pentru...? (mai mult)
Bună! Anul acesta voi termina Facultatea de Teologie Didactică. Unde mă pot angaja în afară de domneniul pe care mă specializez? Mulțumesc!
Pentru înscrierea la subofițeri jandarmi este necesar sa avem diploma de bac și certificatul de naștere în copii legalizate?
Ce program de lucru preferați și de ce: 12 ore 2 zile și după 2 zile libere sau 8 ore, 5 zile pe săptămână?
Bună, știți cumva in ce consta admiterea la Universitatea București, Facultatea de Psihologie și dacă ar trebui neaparat sa dau bac la psihologie? Un răspuns detaliat m-ar ajuta enorm.
Ce studii îmi trebuie pentru mecanic de locomotivă?
Salut, deci doresc sa reformulez intrebarea, eu sunt la seral si anul viitor scolar trebuie sa dau bacul insa eu nu stiu deloc matematica, pot sa refuz sa dau bacul, in sensul sa nu ma prezint la probe...? (mai mult)
As putea sa am un job aparte pe langa Facultatea de Drept astfel incat sa ma ocupa de munca si de facultate in acelasi timp?
Salut. A încercat cineva sa dea proba de examen- concurs pentru o funcție publica? Dacă da, știți cumva dacă aveți voie sa consultați bibliografia (legi, constituție, ordonanțe) în timpul...? (mai mult)
Salut, stiti cumva care a fost ultima nota de intrare la academie de politia pentru penitenciare in ultimii ani?
Salut, am 20 de ani, am terminat liceul, bacul luat, dar nu am idee incotro sa o apuc, am fost pe profil filo deci nu prea pot sa fac nimic legat de mate/fizica/info. Am incercat sa gasesc scoli postliceale...? (mai mult)
Bună TPU, am mare nevoie de ajutor. Sunt în clasa a 8a și nu știu la ce liceu(profil) să dau:(părinții mei mă stresează să dau la contabilitate dar nu mă atrage și nici nu prea le am cu matematica)....? (mai mult)
Buna! Cu un program postuniversitar de pregatire in informatica, de genul celui de la UBB de 2 ani te poti angaja in IT? http://www.cs.ubbcluj.ro/programul- postuniversitar- de- pregatire- si- formare-...? (mai mult)
Pe durata studiilor ca subofițer în armata primești ceva bani? Norma de hrana sau stiu eu...
Salut! Am nevoie de un raspuns de la cineva care stie cum sta treaba, a fost la facultatea asta, are prieteni apropiati acolo etc. Vreau foarte mult sa merg la Fac de Automatica si Calculatoare, Upb,...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac daca vreau sa am ocupatia de paramedic? Ce scoala sau ce cursuri se fac?
Ce pot face cu un curs prin corespondenta de Terapii Naturiste de la Eurocor?
Salut! Dupa ce termini liceul militar, te duci la academia militară. Acolo cand intri te intreaba unde vrei sa intri? Ex. FORȚELE PT OPERATII SPECIALE, AVIATIE, etc? Sau dupa ce termini academia te...? (mai mult)
Buna. Sunt studenta anul 2 si lucrez. Am un salariu de 1700. Mi se pare foarte puțin si ma simt inutila. Ma simt atat de "slaba" ca nu pot avea mai mult si ma distruge gandul asta zilnic. Ma gandesc...? (mai mult)
Este cineva pe aici la facultatea de litere din Cluj? Sau cunoașteți pe cineva care este acolo? Imi puteți da va rog cele mai sincere păreri posibile indiferent dacă sunt negative despre aceasta? ...? (mai mult)
Dacă lucrezi la o firma straina, te poți transfera în țara lor de origine? Cum ar fi SUA?
La academia de politie se poate juca fotbal?
Care facultati fac parte din stiinte umaniste, dar in stiinte administrative? Ms
Salut TPU, eu sunt in clasa a 8 a si vreau sa stiu la ce profil trebuie sa dai la liceu ca sa te poti duce la faculatea de management si marketing, e bine daca dau pe filo si dupa la facultatea de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!