Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Februarie 2025 sunt:
Bună! Pt a putea ajunge jandarm ce studii trebuie să urmezi? După ce dai examenul(de a-8 a)! Care sunt opțiunile care te pot duce acolo?
Aveți modele de teste de aptitudini/inteligenta, pentru MApN, mi se par extrem de grele?
Am o întrebare as vrea sa întru la liceul militar. Dar după el as vrea sa fac o facultate de bussines și sa îmi deschid o firma dar nu știu dacă poți face asta. Mi- ar putea spune cineva va rog...? (mai mult)
Buna! Ce se intampla daca un producator de film copiaza ideea principala si unele scene dintr-un film care nu este al lui?
Daca as vrea sa devin actor si imi doresc de ceva ani, am varsta de 14 ani fac 15 anul acesta si as dori sa stiu ce liceu ar trebui sa fac dar nu ii dau de cap facultatea o pot face in Romania si sa ma...? (mai mult)
Ce curs pot sa fac dupa absolvirea postlicealei profil fizioterapie ca sa devin asistent la pediatrie in domeniu terapie? Va rog frumos să mă ajutati. Dau funda. Vreau sa am o calificare in domenu...? (mai mult)
Daca ma las de liceu si invat sa programez, voi putea lucra fara diploma? Eu imi propun sa lucrez cu java. Din ce am citit pe net, se poate face multe lucruri cu el.
Salut! Sunt baiat, am 23 de ani si locuiesc in apropiere de Bucuresti, am 12 clase finalizate + examen de bacalaureat promovat. Ca orice tanar la inceput de drum m- am gandit sa ma inscriu la scoala...? (mai mult)
Buna, am o intrebare. Cum as putea face bani de acasa fiind si studenta? Am multe cursuri, online/fizic si am nevoie si de bani. Recomandări?
Dupa terminarea unei Postliceale cu profil fizioterapie ce studii se mai pot face pentru cariera? Ce studii sau cursuri poti sa faci sa fii mai bun ca altul in domeniu? Dau funda.
Salut, stie cineva cum pot intra pe domeniul UI/UX pe o pozitie de UI/UX designer? Vad ca peste tot angajeaza numai seniori, dar cum faci experienta, nici internshipuri nu prea sunt. Daca am facultatea...? (mai mult)
Salut! Pentru inscrierea la Colegiul National Militar "Dimitrie Cantemir" de la Breaza, Prahova, de ce medie as avea nevoie pentru a fi admis? Am cautat pe net si nu am gasit! Daca stie cineva il rog...? (mai mult)
Cum pot ajunge sfătuitor/consultant in ale nutriției și a vieții sănătoase?
Merita in viața sa studiez și să mă axez pe domeniul nutriției? Care sunt avantajele și dezavantajele?
E frumoasa nutriția de studiat? Sa mă aventurez în ea și în domeniul asta in viața?
Sunt clasa 12 si urmeaza sa dau bacul, iar profesoara mea de matematica a spus ca nu ma baga in bac daca nu stiu nimic. Intrebarea mea este urmatoarea.Pot sa ma inscriu doar la proba la limba si literatura...? (mai mult)
Va salut. Stie cineva daca diploma de licenta de la Politehnica e recunoscuta in Statele Unite, pentru un eventual job? Multumesc
Salutare, cum imi dau seama ce vreau sa fac pe viitor? A venit momentul sa ma gandesc la ce facultate vreau sa merg dar n- am nici o idee.Ma pasioneaza prea multe domenii si nu pot sa ma decid ce imi...? (mai mult)
Salut! Ce materii iti trebuie pentru a deveni pilot de avion(transport pasageri )? Si ce facultate și liceu trebuie sa faci? Dar pentru a deveni stomatolog?
Salut, sunt clasa a VIII- a si as vrea pe viitor sa ma fac jandarm, dar nu vreau sa ma duc la liceul militar. Vreau sa ma duc pe profil bio- chimie, iar apoi sa ma duc la Academie, am sanse sa mai ...? (mai mult)
(nu știu cât de bine am ales categoria) Bună! am câteva întrebări, ce meserii poți avea dacă îți place istoria? Sau ce mai trebuie sa ai sau să știi dacă vrei să ajungi una din aceste meserii...? (mai mult)
Pentru admitere la Academia Navala, in ce consta proba sportiva? Si se da si proba de rezistenta? Daca da cat trebuie sa alergi si in cat timp?
Salutare! În urma efectuării unui RMN, a reieșit faptul că ligamentul meu încrucișat anterior este alungit și fracturat(nu rupt complet). Spunându- i domnului doctor ca eu îmi pot flexa genunchiul...? (mai mult)
Daca vreau sa dau la design vestimentar trebuie sa intru la arte plastice sau ..cum?
Femeile pot lucra în brigada Antiterorista?
Salutare, as vrea sa va întreb in ce consta admiterea la științe politice Unibuc, din câte știu se da la romană și o materie la alegere, eu am ales istoria, dar nu găsesc materia din care se...? (mai mult)
"Ecole Ducasse", "Le Cordon Bleu Paris" și "ALMA-Scuola Cucina Italiana", sunt școli de bucătari sau facultăți? Gen, trebuie sa termin liceul sau facultatea să intru acolo?
Cum ajungi asistent dermatolog?
Buna ziua! Daca am trimis un CV, dar nu am fost contactat, dar postul este inca neocupat mai are rost sa sun pentru informatii? Ofer funda.
Salutare, Am o intrebare, in Romania ingineria chimica, care este de alfel si foarte grea, este cautata in Romania? Ai sanse bune de angajare dupa terminarea studiilor? In strainatate am observat...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o intrebare, ce medie trebuie sa am din clasa a-8 de la examen ca sa intru la politite sau la liceul militar?
Hei! La școala de maiştri și subofițeri a forțelor aerine Traian Vuia admiterea la probele scrise constă în matematică, engleză și fizică? Sau doar matematică și engleză? M- am uitat pe ...? (mai mult)
Salutare, voiam sa va întreb dacă pot deveni profesor universitar dacă fac facultatea de istorie din București, poate prind un post liber după ce o termin(sunt încă la liceu) dar vreau sa dau ...? (mai mult)
Salut TPU. Cat castiga un responsabil SSM? Sunt anul 4 la ingineria securitatii in industrie si mă interesează cat castiga un inspector/responsabil SSM. Multumesc!
Salut TPU, sunt elev pe clasa a 11- a pe profilul filologie. Sunt pasionat de calculatoare si mi- as dori sa continui cu programarea (m- am apucat de o luna serios de invatat si vreau sa invat in continuare). ...? (mai mult)
Salut, vreau sa invat sa lucrez la biciclete, sa fac mecanica, de exemplu sa lucrez vara cu jumate de norma sa primesc si eu un ban. De unde pot invata asta? Exista cursuri pentru asta? Pot sa invat...? (mai mult)
Salut, eu lucrez ca programator pentru o firma de 2 ani jumatate. Vineri am avut proces de evaluare si seful mi- a spus ca am 2 luni sa imi gasesc altceva ca cica colegii mi- au dat feedback negativ si...? (mai mult)
As vrea sa stiu mai multe despre meseria de corector. Chiar poti sa faci o cariera din corectarea si finisarea textelor? Daca da, cat se castiga de obicei? Se poate trai din asa ceva sau e doar o munca...? (mai mult)
Salut TPU, am văzut că anul acesta contravizita medicală este după probe, problema este în felul următor, eu sunt pregătit pentru probe, însă am nasul puțin strâmb, este vreo șansă să...? (mai mult)
Ce părere aveți despre specializarea pipp(pedagogia invatamantului primar si prescolar)? Am auzit ca poti fi educatoare doar prin absolvirea unui liceu pedagogic fara a te mai complica cu o...? (mai mult)
sunt la liceu si efectiv nu simt atractie pentru altceva decat pedagogie, vreau neaparat sa urmez facultatea de litere dar simt ca parca nu e destul...credeti ca trebuie sa nu ma mai stresez...? (mai mult)
Salut! Acum dupa terminarea bacului, o sa merg la facultatea de litere. In timpul acela as vrea sa lucrez si ca traducator autorizat. Trebuie sa termin facultatea pentru asta sau pot da acel test si...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema.Lucrez ca si casier la un magazin si sunt sigur ca vineri am iesit minus 200 de lei (un client cred ca nu a dat toti banii si cand am bagat banii in casa nu imi iesea 200, el...? (mai mult)
Dupa terminarea unei Postliceale cu profil balneofiziokinetoterapie, ce cursuri de specealitate in domenu mai pot sa fac? Doresc cursurile sa fie valabile. Dau funda.
Daca fac liceul Tehnologic de transporturi si constructii la ce profil ar trebui sa ma duc ca apoi sa pot lucra la CFR, Mecanic auto, Electromecanic material rulant sau la Electrician exploatoare joasa...? (mai mult)
Am auzit multa lume care intreaba ce facultate o sa aleg. Dar eu nu stiu care sunt facultatile dintre care ar trebui sa aleg. Asa ca mi- ar fi de mare ajutor daca as primi o lista cu facultatile posibile...? (mai mult)
Salut. Vreau sa imi dau demisia cu preaviz de la locul de munca. Cum sa procedez? Merg la resurse umane si completez o foaie?
Hei, eu studiez în Marea Britanie Criminology with Psychology si ma întrebam dacă diploma va fi recunoscuta în România. Am cautat pe google dar nu găsesc un răspuns și dacă m- ar putea lămuri...? (mai mult)
Am nevoie de un CV europass pentru stagiul de practică și nu îmi iese deloc. Am încercat să- l completez pe hipo și să- l descarc dar iese extrem de urat aranjat și cuvintele sunt distorsionate....? (mai mult)
Buna, as vrea sa dau la jandarmi dar vreau sa aflu cateva informatii despre aceasta cariera, cine este dispus sa ma ajute cu niste informatii si sa imi lase un Instagram ceva ar fi de mare ajutor. Multumesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!