Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Februarie 2025 sunt:
Pot intra la jandarmi daca nu fac facultate? Ca ofiter sau la politie? Vreau sa îmi spuneți cum pot sa ma fac
Buna TPU! As avea o intrebare. Ce parere aveti de meseria de macaragiu la inaltime? E adevarat ca se castiga asa de bine? Cam ce salarii sunt in Romania dar si in afara si care ar fi programul de munca? ...? (mai mult)
Un psiholog criminalist cat ia salariu?
Dintre Facultatea de Litere, sectia romana- franceza și Facultatea de Geografie, sectia Geografia turismului ce ați alege? Ce este mai de viitor? Care credeți ca este mai dificila? La Facultatea de...? (mai mult)
Bună! Am o intrebare in legatura cu admiterea la medicina. Vreau sa dau la umf Tg Mures. Nu știți căte întrebări vor fi din cartea de admitere?
Ce tip de curs de electrician trebuie sa faci pentru a te angaja la Metrorex?
Idei de joburi dupa facultatea de politehnica?
Idei de joburi care nu necesita facultate?
Sunt în Germania și am undeva la 4.000 de euro (mărunți) unde naiba pot să-i schimb? La banca îmi trebuie neapărat cont să-i pot schimba?
Salut TPU! Am o întrebare... în construcții(în Belgia mai exact), în luna Iulie este concediu pentru muncitari? Vă mulțumesc
Un ofiter politist face si munca de teren ca si agentii sau doar de birou?
Bună! Vreau să dau la subofițeri(mapn), la ce școală pot să merg, dar admiterea să nu fie la fizică?
Salut, fac Marketing Afiliat (pe mai multe platforme) si sunt paltit direct in cont la banca si in PayPal dupa transfer eu. Am nevoie neaparat din prima de PFA sau S.R.L sau pot completa o declaratie...? (mai mult)
De ce nu recunosc romanii ca asculta manele?
Știți cine susține nr de surdomuți din Romania?
Salutare! Eu am un site unde scriu diverse articole, printre care și articole despre sport. În Iulie, fac 14 ani și aș vrea să fac rost de o legitamație de presă ca să am acces la meciuri (să...? (mai mult)
Dupa cateva calcule, un registrator care lucreaza intr- un centru Covid primeste aproximativ 1900(net), fiind platit cu 20 ora/brut, 40 ore/saptamana, 160 ore/luna. Se mai adauga ceva sporuri? Cum ...? (mai mult)
Poți sa faci parte din Serviciul de Informații Externe dacă ai nota mai mica de 7 la bac?
Buna! Am o nelămurire. Vreau sa devin însoțitor de bord/ stewardesa, am intrat pe diferite site- uri ale companiilor aeriene si am vazut ca este limita de înălțime. La unele companii trebuie sa ...? (mai mult)
Buna! Pentru UNAp la proba medicala, daca am astigmatism 2 pe stangul, hipermetorpie 3 cu acuitate vizuala 0.5 si pe dreptul doar astigmatism 0.75 pot aplica? La MAPN am inteles clar ca nu pot, dar...? (mai mult)
Buna! As fi interesata sa dau la facultatea de istorie iar mai apoi sa devin profesoara de istorie. Sunt în clasa a 11- a la științe ale naturii. Eram interesată sa dau la Cluj dar am nevoie de...? (mai mult)
Salut,port ochelari de 1.75 la ochiul stâng si 1.50 dreptul am vreo sansa sa trec proba medicala pentru academia de politie?
Salut. Ce acte sunt nevoie la admiterea la pompieri? Pe site nu au specificat nimic despre dosar.
Salut TPU, Sunt absolvent al sc de agenti de politie Vasile Lascăr Campina si as vrea sa stiu daca si perioada in care am stat in scoala ma ajuta in cazul in care doresc sa aplic pentru un credit,...? (mai mult)
Unde as putea lua cursuri de programare?
A lucrat cineva la Pizza hut ca lucrător în bucătărie? Dacă da cum e?
Buna TPU! Pentru cei care au facut un curs de bucatar, imi puteti spune cum a fost? Pentru cel mai detaliat raspuns dau funda;)
Salut! Doresc sa studiez la Facultatea de Ingineria si Gestiunea Productiilor Animaliere din cadrul Universitatii USAMV- Bucuresti, specializare TPPA. Voiam sa stiu cat de bună si utilă este aceasta...? (mai mult)
Salut! As mai putea intra la academia de poliție sau la jandarmi dacă am folosit steroizi in trecut? Analizele medicale sunt bune, ar avea o legătura? Ce teste se fac?
Stie cineva cat de grea e admiterea la pompieri? Psihologic si scris ma intereseaza, multumesc!
Hey! Am o întrebare. În legătură cu UMF „Iuliu Hațieganu" Cluj, am observat că sunt și studenți admiși pe locuri cu taxă care au chiar 9, 73 la concursul de admitere? Nu știți de ce? Pe...? (mai mult)
Buna seara, as dori sa ma angajez la firma adidas in magazine, ce îmi trebuie pentru a fi apt de a ma angaja acolo și dacă puteți sa- mi oferiți câteva informații in legătura cu salariu și...? (mai mult)
Salut, am 17 ani și ma gândesc sa dau la facultatea de medicina veterinara din Iași. Îmi poate spune careva cum e și dacă merita sa o faci? Îmi plac foarte mult animalele și vreau sa le ajut...? (mai mult)
Bună! Vreau sa lucrez ca asistent pe ambulanță și am foarte multe întrebări legate de modul de recrutare, de ocupare a postului, studii, cursuri, voluntariat. Ce pași trebuie sa fac pana sa...? (mai mult)
Hey TPU. Fiind un student in Romania, pot sa lucrez in strainatate in timpul anului universitar? Exista ceva regulament in legatura cu chestia asta?
Cum să realizezi ceea ce visezi?
Ce curs de calificare pot face la AJOFM?(șomaj)? Adica care e oferta lor de cursuri? Care curs e mai atractiv și merita făcut din tot ce oferă/au ei? Gratuit sau cu plata nu contează. Am văzut ...? (mai mult)
Buna seara! Stie cineva ce cursuri sau ce este necesar pentru a fi paramedic la smurd?
Hei, voiam să aflu daca fiind la medicina in Romania, mă pot transfera un an în alta țară pentru a studia și apoi (depinde) să mă întorc acasă. Este posibil? Sau la întoarcere trebuie repetat...? (mai mult)
Stie cineva cum ar putea suna testul scris la postul de inspector debutant proiecte din cadrul primariilor?
Cum poti retine mai usor legile cand trebuie sa inveti pentru un examen?
Salut TPU! S- a anuntat de curand o noua sesiune la jandarmerie si am remarcat ca la testul pshihologic ne intreaba daca am mai sustinut examenul pshihologic. Precizez ca am mai sustinut examenul in 2018...? (mai mult)
Buna ziua! Daca in 2007 am picat bacul la mate dar acum vreau sa- l dau iar adica 2021 ce pot face ma pot inscrie pur si simplu la liceul unde am dat atunci sau cum se procedeaza? Dau doar la materia la...? (mai mult)
Planuiesc ca pe viitor sa fac facultatea in strainatate. Am decis sa aleg intre Suedia si Anglia ca tari destinatare. Ce facultati imi recomandati din aceste 2 tari?
Buna TPU! Mie de mic copil mi- a placut soferia si nu cred ca este o rusine. As vrea sa plec in strainatate ca si curier / sofer (ceva in domeniu). Stiu limba engleza bla bla. Ce salarii as putea avea+...? (mai mult)
Buna ziua, As dori sa pot preda limba franceza ca profesor, la primara si gimnaziu, in Cluj. Avand in vedere ca am terminat o facultate de cinema si teatru in Franța, care sunt pașii de urmat? Este...? (mai mult)
Bună, mă gândeam să dau la Facultatea de Film (mai exact la regie de film și tv), mă pasionează acest domeniu, dar nu știu dacă m- aș descurca. Cat de grea este admiterea și facultatea per...? (mai mult)
Buna TPU! Ca sa lucrezi la Primarie, la asistenta sociala, ce facultate trebuie sa termini?
Salut, unde nu pot sa mă angajez daca am tatuaje la vedere? Mă interesează mai ales instituțiile de stat, paramedici, armată, pompieri, asistent medical dar și cele private am vreo șansă sau...? (mai mult)
Cum ti-ai dat seama ce vrei sa faci in viata(daca ti-ai dat seama)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!