Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU! Am aplicat de curand la telekom pentru un post de tehnician retea. Am fost acceptat si am fost chemat cu copie dupa diploma de bac si buletin pentru a stabili o oferta de angajare. In cat...? (mai mult)
Cunoașteți femei care să lucreze în construcții, în mină sau alte domenii mai grele? Și în polul opus, bărbați să lucreze ca secretar, asistent personal sau ceva de genul? Mă refer la...? (mai mult)
Ce facultati îmi recomandați care îmi oferă posibilitatea la terminarea lor sa îmi găsesc un job care ma obliga sa călătoresc?
Esti obligat sa stai la camin la academia de politie?
Ce facultati imi recomandati cu specializari in limba franceza? Fara facultatea de litere va rog
Companiile de zbor precum British Airways, Air New Zealand, Qantas fac recrutări in România? Emirates, Qatar fac destul de des / făceau.
Salut, daca termin academia de politie pentru penitenciar, exista vreun examen sau e vreo modalitate ca sa ajung de la penitenciar la politia normala, mai? Tot ca ofiter
Buna, imi puteti da nume de site- uri de incredere unde pot gasi locuri de munca in apropiere? Nu eJobs......Pt ca simt ca ma vor da afara de la Fast Foodu asta curand sau o sa renunt eu. Aici daca nu...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare, cum poti obtine licenta pentru a lucra in America?
Cu facultatea de Electronica si telecommunicatii la politehnica din Timisoara devii inginer sau programator?
Salut, am fost la un interviu la o firma de IT si m- au refuzat pe motiv ca nu sunt sigur pe mine. Au zis ca toti sunt de acord "ca stiu", dar nu am incredere in mine. Cum as putea sa fac sa am mai multa...? (mai mult)
Buna! Cati bani se iau in Romania ca si regizor? Dar ca si producator sau scenarist?
Cat costa taxa de școlarizare pentru facultatea de agenți de politie?
Aș vrea să urmez o facultate de inginerie de sunet, insa am vazut ca asa ceva nu se gaseste pe la noi. Care facultate ar fi cea mai apropiata de ingineria de sunet?
Bună tuturor! Vreau să candidez pentru un post de secretar la o școală gimnazială, cine a trecut prin asta sau stie ceva informație, îmi poate spune cum se desfășoară concursul? Din ce...? (mai mult)
Buna! Stie cineva lucruri importante despre Mara Study Turism?
Buna! Ce presupune admiterea la UNATC, regie si film?
Buna! Pot aplica pentru 2 facultati? De ex: eu imi doresc pe primul loc la drept Bucuresti, dar din frica ca nu voi intra, aplic si la Iasi. Am auzit din surse nesigure ca nu pot proceda asa si as ruga...? (mai mult)
La medicina se intra pe pile? Si oare in timpul facultatii sunt elevi care aranjeaza EXAMENELE?
Cu ce serviciu poti sa iei peste 6000lei?
Salut. Știe cineva dacă merită să te angajezi în Ploiești la Glovo sau Foodpanda? Sunt comenzi? Este salariul decent dacă te ți de treabă?
Salut TPU, Am o nelamurire despre Agenti de politie si Ofiteri de politie, eu peste 1 an vreau sa ma duc la Campina sau la Academia de politie si nu stiu la care sa ma duc. Am auzit ca 80% din politisti...? (mai mult)
Salut TPU! Ce este mai exact "Belstone Dart International"? Am auzit de la un prieten că este un fel de agenție de securitate privată dacă nu gresesc. Îmi poate explica cineva mai multe?
La facultatea de jurnalism se da admitere? Asa am vazut pe net este adevartat?
Salut TPU, cine a lucrat la gls, au program de lucru ok și cum este munca? As dori sa ma angajez și sa primesc și câteva părerei de la oameni care au lucrat la ei. Mulțumesc
Bună! Îmi puteți da niște detalii despre avocatură? Cât este plătit un avocat lunar în România?
Buna! Care sunt sansele sa devii regizor si producator in America cu facultatea in Romania?))
Salut TPU! Exista joburi care necesita doar masina personala? Gen livrator, transport etc...Am permis categoria B. Ziceti-mi si cateva joburi in care pot sa livrez cu masina personala de la firme.
Salut, ieri am aflat ca de anul acesta informatica o sa devina materie obligatorie de admitere la academiile militare, ce parere aveti? Eu spre exemplu luam in calcul la finalul clasei a 12 a si o academie...? (mai mult)
Salut, îmi poate explica cineva mai multe despre facultatea de marketing?
Salut TPU, ce inseamna Relatii Publice? Ce pot face dupa facultatea aia si ce studiez mai exact acolo (explicati pe larg)? Imi pot alege si o limba straina pentru faculate? Ce materii se fac acolo?
Buna! Am o intrebare, daca e cineva de aici la facultatea de regie, poate sa imi spuna cum i se pare? Daca te invata lucrurile necesare, etc. Si pentru a fi producator si scenarist, este de ajuns facultatea...? (mai mult)
Bună seara! Ce facultate credeţi că ar merita făcută în 2021, prin urmare ce locuri de muncă sunt căutate şi bine plătite? Mulţumesc
Bunăăă A intrat cineva la Academia de politie fara sa faca pregatire la istorie(doar pregatindu se singur/ă)?????
Salut! Am o intrebare, daca nu am facut scoala de agenti de la campina, pot aplica la alexandru ioan cuza? Nu ma refer la locala
Buna! Anul acesta o sa ma inscriu la facultatea de litere As alege sa pot preda la final franceza- romana Dupa terminarea celor 3 ani, urmeaza masterul cu inca 2. Predarea in liceu, are vreo ...? (mai mult)
La o clinica privata ca asistent medical in afara sa lucrezi in programe in calculator, word office si sa scrii retete se miai fac si alte lucruri? Astept raspunsuri.
Daca am facut postliceala sanitara de asistent medical generalist ca sa lucrez ca asistent de farmacie as putea sau ar trebui sa mai fac un curs de echivalare a unor cunostinte? Astept...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare. La facultatea de drept, mai exact facultatea de drept din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, se dă admitere? Am căutat informații despre asta pe internet dar nu...? (mai mult)
Salut, am o întrebare nu stiu ce sa fac, lucrez la un restaurat, ca pizzer/ajutor de bucătar, lucrez care 10 11 h pe zi, sefu nu imi da banii la timp, am si chiria de platit, am lucrat un an jumătate,...? (mai mult)
Liceul de arte Dinu Lipatti din pitesti, vreau sa stiu daca are camin
Buna! Am o intrebare, cine alege scenariul pentru un film? Producatorul sau regizorul
Este bine sa mi sterg toate retelele de socializare? Nu mi plac lucrurile, urasc banii si vreau sa mi traiesc viata cat mai natural cu putinta, lipsita de orice viciu, sa calatoresc incontinuu si sa...? (mai mult)
Cateva pareri despre Prestige Models? DAU FUNDA
Salutare, am o intrebare: Are cineva o idee ce ar trebui sa fac sau sa implinesc ca sa pot deveni pompier in Germania? ( sunt doar de doua luni stabiit)
De ce in momentul in care ma uit sa cumpar un lucru, il caut, il analizez vreo 2- 3 zile si cineva din familie sau orice persoana vine si imi arata tot acelasi lucru dar de 2 3 ori mai bun tot raman ...? (mai mult)
Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să lucrezi la Lidl, Kaufland? Eu fiind în clasa a12a la profil:Tehnician în activități de comerț m- ar ajuta și asta cu ceva?, știu ca nu ...? (mai mult)
Salut academia Alexandru Ioan Cuza este facultate? Eu stiu ca este doar academie, si necesita facultate.
Nu știți dacă ai 10 clase poți sa te inrolez în armata?
Dacă rămân corigent la 3 materii mai pot face transferul pe semestrul 2?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!