Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Februarie 2025 sunt:
Daca lucrezi in marketing cum se numeste job-ul tau? Agent de vazari?
Ce cursuri de calificare pot face cu 10 clase? (Gen ma refer la o munca mai bine plătită și ușoară)
Salut :) Imi zice cineva profile la facultati, unde nu se pune accentul pe matematica si fizica ci pe limbi străine, limba română... mai pe scurt tot ce se opune la fizica, mate, chimie... :)) Termin...? (mai mult)
Bună seara! Îmi poate spune cineva, dacă am terminat liceul la filologie, pot merge la facultate de inginerie? La admitere scrie ca am nevoie de nota de la bac(matematica, informatica, fizica, ...? (mai mult)
Buna tuturor! O sa fie cam lung mesajul, sorry :) Doresc o părere sincer pentru situația mea. Am discutat si cu familia dar mai am nevoie de ceva păreri sincere sau ceva sfaturi daca aveți :) totul...? (mai mult)
Dacă port lentile de contact, pot deveni pilot militar?
Salut, imi zice cineva profiluri la facultati, unde nu se pune accentul pe matematica si fizica? Sunt in clasa a 12a si ma gandesc sa urmez o facultate.
Un subofițer de poliție poate avansa ca ofițer?
Cum se lucreaza intr- un domeniu in care sunt 4 ture, cu program intre orele 7AM si 4:30AM iar programul se face pe o luna? Ma refer cum se fac turele... o saptamana pentru fiecare tura? O alta intrebare...? (mai mult)
Buna, iti gasesti greu un loc de munca dupa ce termini ase/Marketing? E o facultate care merita sa fie facuta? Sau in final ramai doar cu diploma si sunt sanse minime sa te angajezi repede si pe un salariu...? (mai mult)
Ce imi trebuie sa devin sofer pe ambulanta?
Ce facultate recomandați? Sunt pe protecția mediului
Vreau sa devin profesor de matematica, dar sunt la un liceu cu profil umanist. Am sanse sa fac acest lucru dupa terminarea liceului si promovarea bacalaureatului la istorie, limba romana si filosofie?
Daca termin Academia de Politie pe specializarea OSP cati ani de facultate mai trebuie sa fac pentru a-mi obtine licenta in drept?
Sunt baiat, am 23 de ani si locuiesc in apropiere de Bucuresti, ca orice om normal m- am gandit ce este mai bine sa fac cu viata mea si m- am gandit sa dau la politie (Rutiera/ordine publica) (O scoala...? (mai mult)
Intr- un call center angajatii nu sunt impartiti pe departamente? De fiecare data cand am sunat pentru relatii cu clientii trebuie selectat si departamentul, gen detalii comenzi, informatii produse ori...? (mai mult)
Termin facultatea de asistent medical cu studii superioare si sunt curios daca pot sa ma angajez la morga. Trebuie sa fac ceva studiu la IML?
Hey salut! cu ce se ocupa un psiholog judiciar? thankieess
De unde pot lua intrebarile de la studiul de caz pentru atestatul CPI?
Un subofițer poate avansa în grad?
Buna, sunt începătoare nu le am foarte bine momentan cu chitarele, dar mi- am luat una de la Hora Reghin "Laura Nylon" 3/4 și mi s- a rupt coarda LA, iar am încercat sa găsesc un site de unde sa-...? (mai mult)
Bună, am 26 de ani, am scos adeverința cu stagiul de cotizare însă nu imi scrie câți ani am total vechime pe cartea de muncă, am lucrat in mai multe judete... Cum pot afla vechimea?
Salut.E nevoie sa stiu mate pentru a invata c++/java?
Hello lume! :) Cineva îmi poate povesti puțin despre liceu/ facultate acolo în România. Orice dorește el sa îmi spună.cât este de greu, ce este mai important să știi ca să poți reuși...? (mai mult)
ma intereseaza foarte mult sa urmez o cariera militara si doresc sa intru la Academia Fortele Tereste din Sibiu, si vreau sa va intreb in legatura cu probele sportive si cele psihologice, ...? (mai mult)
Ieri am dat un interviu pentru angajare, la sfarsit mi s-a zis ca raspunsul il voi afla saptamana viitoare. Daca intre timp a intervenit ceva... pot anula candidatura? Multumesc!
daca spre exemplu eu vreau sa intru la liceul militar cu specializare mate-info, este pur si simplu matematica informatica plus domeniul militar sau este mai usor ca la mate-info
Persoana care este angajata cu contract de munca si solicita drepturile pe care le are ca si persoana cu dizabilitati, dar nu i se ofera, ce are de facut pentru a le obtine... De exemplu am aplicat ...? (mai mult)
as vrea sa merg pe un profil militar dar nu stiu care scoala este mai buna. Ma puteti ajuta si sa imi dati un top sau care este cea mai buna scoala?
Ce beneficii are in plus un absolvent al Academiei de politie fata de unul care a terminat scoala de politie?(pe lângă salar)
Ce părere aveți despre facultatea de psihopedagogie speciala? Imi puteti da mai multe detalii despre ea? Multumesc!
Cât de greu este să intri la o facultate în Franța? Eu sunt în clasa a 11 a și studiez la un liceu francez pe bilingv și ma gandeam să continui studiile în străinătate.
Salariul unui veterinar? Ai nevoie de facultati?
Salutare, o nelămurire am și eu. Dacă faci Academie de Poliție la fără frecventa, evident fiind deja subofiter, altfel nu puteai candida, la terminarea ei vei primi loc imediat in funcție de...? (mai mult)
Exemple de meserii foarte banoase gen medic?
Eu vreau ca, după ce termin liceul, să dau la UNEFS pentru a deveni antrenoare de dans. Ideea este că, vrând să fac ceva care depinde de ceea ce îmi permite corpul, m- am gândit și la...? (mai mult)
Imi puteti spune ce face mai exact un regizor? Dar un producator de film?
Stima! Vreau sa ma inscriu pe fortele terestre la Sibiu si am o intrebare, am astigmatism, am -2 pe stangu si -0.75 pe dreptul, pot intra pe stiinte si administratie?
Ce comision primești la o asigurare auto de 500 de lei? (Mă refer la procentul comisionului). Aștept răspuns... Vă mulțumesc!
Dupa ce termin liceul vreau sa dau la politehnica. Mai exact, m- ar interesa sa dau la facultatea de automatica si calculatoare ca am auzit ca e cea mai buna. Am vazut ca e multa programare. ...? (mai mult)
Unde mă pot angaja dacă am strabism şi 8 clase?
Stie cineva ce salarii de inceput au operatorii call-center de la Glovo? Ofer funda pentru un raspuns concret.
Ce locuri de munca știți cu program flexibil?
E posibil sa ma fac un designer de interior fara liceu de arte? De exemplu, daca termin un liceu normal (filologie), pot sau nu sa devin designer de interior?
Cineva care cunoaste bine gradele militare, cum se avanseaza in ele?
Ce locuri de munca in Germania recomandati unui tanar calificat in domeniul de paza, cu permis cat B, limba engleza minima si studii minime? Mai exact, ce poate lucra un prost la inceput de viata...? (mai mult)
Buna, am 15 și din câte stiu, cu semnătura părinților pot sa lucrez legal, am nevoie neaparat de un loc de munca (baby- sitter, ospătar, orice se împlinește vârstei) sunt din Oradea și caut...? (mai mult)
Am terminat Facultatea de Drept. La terminarea liceului, prima mea opțiune era Facultatea de Litere sau Știinte ale Educatiei, însă, la îndemnul părinților am ales Dreptul, deși sufletul...? (mai mult)
Maine ma duc la primul meu interviu. Am citit pe unele forumuri ca daca te place angajatorul te întreabă pe loc daca accepti sau nu postul, nu mai stai tu si astepti sa te sune el. Intrebarea mea este...? (mai mult)
A lucrat cineva la Zoomania? Daca da, cum e? Am citit pareri pe site-ul undelucram.ro si aproape toate sunt negative. Asa e rau e? Am mâine un interviu si sunt descurajata.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!