Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Martie 2025 sunt:
Salut, am o întrebare nu stiu ce sa fac, lucrez la un restaurat, ca pizzer/ajutor de bucătar, lucrez care 10 11 h pe zi, sefu nu imi da banii la timp, am si chiria de platit, am lucrat un an jumătate,...? (mai mult)
Liceul de arte Dinu Lipatti din pitesti, vreau sa stiu daca are camin
Buna! Am o intrebare, cine alege scenariul pentru un film? Producatorul sau regizorul
Este bine sa mi sterg toate retelele de socializare? Nu mi plac lucrurile, urasc banii si vreau sa mi traiesc viata cat mai natural cu putinta, lipsita de orice viciu, sa calatoresc incontinuu si sa...? (mai mult)
Cateva pareri despre Prestige Models? DAU FUNDA
Salutare, am o intrebare: Are cineva o idee ce ar trebui sa fac sau sa implinesc ca sa pot deveni pompier in Germania? ( sunt doar de doua luni stabiit)
De ce in momentul in care ma uit sa cumpar un lucru, il caut, il analizez vreo 2- 3 zile si cineva din familie sau orice persoana vine si imi arata tot acelasi lucru dar de 2 3 ori mai bun tot raman ...? (mai mult)
Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să lucrezi la Lidl, Kaufland? Eu fiind în clasa a12a la profil:Tehnician în activități de comerț m- ar ajuta și asta cu ceva?, știu ca nu ...? (mai mult)
Salut academia Alexandru Ioan Cuza este facultate? Eu stiu ca este doar academie, si necesita facultate.
Nu știți dacă ai 10 clase poți sa te inrolez în armata?
Dacă rămân corigent la 3 materii mai pot face transferul pe semestrul 2?
Salut, am si eu o intrebare.Sa zicem ca intri in sistem(mapn) si dupa ceva ani decizi ca vrei sa faci altceva, iti poti da demisia?
Dacă te apuci de kickboxing în România și te gândești la performanta poți să ajungi să te înscrii la alt club în străinătate?
As vrea sa dau la Drept, adică sunt dispus sa stau și sa învăț, dar treaba e ca eu învăț mecanic și îmi e ca o sa uit mai ales ca e foarte mult de reținut... Trebuie sa ai o memorie de fier...? (mai mult)
E frumoasa meseria de tehnician nutriționist? Dar cat de grea este? Asta as vrea sa fac in viața. Cum este sa fii tehnician nutriționist?
Pentru a deveni IT-st iti trebuie engleza la perfectie sau cateva notiuni sa stii? Respect pentru cine ma ajuta.
Salut! In Februarie fac 18 ani si as vrea sa intru in armata, dar nu prea stiu ce trebuie sa fac...Trebuie sa platesc ca sa intru? Si daca ai trecut testele lor ai intrat?
am nevoie din nou de niste raspunsuri asa ca intrebarea mea este : Eu sunt anul 3 la AMG[asistent medical generalist] ultimul an. As dori sa stiu daca sunt sanse sa intram in spital pentru a...? (mai mult)
Cum se poate ajunge ofiter la Antidrog? Trebuie sa fiu deja ofiter de politie sau este o specializare/profil la Academia de Politie?
Buna. Ma gandeam sa aleg facultatea de Resurse Umane, insa as vrea sa stiu daca este un domeniu cautat si ce oportunitati am dupa terminarea ei.
Vreau sa studiez nutriția in viitor și oficial la un curs autorizat de tehnician nutriționist de 6 luni. Vreau să știu dacă merită și care sunt avantajele și dezavantajele alegerii studierii ...? (mai mult)
Buna! Ca sa faci un serial sau un film trebuie sa fii producator? Sau poti face asta si daca esti regizor?
Unde găsesc ce trebuie să fac pentru a ajunge programator? Gen de unde pot învăța, lucra, urmări tutoriale etc. în afară de ceea ce se predă în facultate?
Ca si facultate ce parere aveti despre animv, academia fortelor terestre din Sibiu si academia tehnica militara Ferdinand 1 din Bucuresti? Ce stiti sa imi spuneti despre ele? Este dificil sa fii admis?...? (mai mult)
Ce liceu imi recomandati pentru academia de politie? Si daca dau la liceu de politie, pot da si la facultatea de politie?
Pentru a fi calificat in proiectarea retelelor de canalizare, gaze si drumuri ce facultate trebuie sa urmez? Presupun ca facultatea de cadastru se ocupa doar cu partea de masuratori terestre...? (mai mult)
Saluut, n- am mai pus o întrebare pe TPU de peste 10 ani cred, îmi aduce aminte de copilărie.Am 21 de ani am terminat liceul de 3 ani și nu am dat bac- ul.Nu îmi puneam speranța în el, mă încăpățânăm...? (mai mult)
Dacă am intrat pe profilul mecanică, mă pot face asistent medical?
Bunaaa. Vreau sa imi deschid un magazin online si vreau sa trimit in Europa Bratari, inele, cercei. Cu ce as putea trimite in Europa? Cei de la dhl, ups pentru o bratara care urma sa trimit in Germania...? (mai mult)
As vrea sa intru la armată după ce termin liceul.Sunt clasa a 11 la profil filologie.Credeți că aș avea șanse?
Salut, am vasta de 16 ani si aproape jumatate si as vrea sa stiu daca as putea sa plec cu un prieten de 22 de ani in alta tara la munca pe contract..doar vara si stiu ca imi trebuie procura...dar as putea...? (mai mult)
Ce cariera imi pot face in domeniul auto? Il ador dar nu pe partea de mecanica deoarece sunt profil ss in clasa a 12 a.
Cum se intă la Facultatea de Biologie (Universitatea) din București? Am înțeles că este cu 'eseu' și media de la bac, dar nu îmi imaginez cum s- ar face departajarea cu adevărat, am auzit că...? (mai mult)
Salut! De curând am primit o ofertă pentru un post de consilier de vanzari la un showroom dacia renault. Ce imi puteti spune despre acest loc de munca si care ar fi salariul? Multumesc.
Salut, la admitere pentru drept e o proba logica, in legatura cu ea, necesita pregatirea anterioara, studierea unei/unor carti? Sau e ceva la prima vedere la care ar trebui sa te descurci? Si va ...? (mai mult)
Ce este acela un tehnician radiologie?
As dori sa stiu pentru academia de politie trebuie sa stai neaparat in camin? Adica ma refer, eu o sa vreau sa ma inscriu la o echipa de fotbal dupa ce as intra la academie de politie(Doamne...? (mai mult)
Buna seara. Am si eu o intrebare, cine este sau stie, ce studii trebuie pentru Vodafone sau Orange, gen in magazin, bagi cartela, d-astea, bac, facultate?
îmi doresc sa aduc cât mai multe realizări " companiei dumneavoastră"? Cuvintele scrise în ghilimele sunt corecte din punct de vedere gramatical? PS : nu e ajutor la teme, vreau sa pun la punct...? (mai mult)
Salut, daca termin facultatea de drept si ulterior aplic in barou, daca termin si aceasta etapa cu brio ce urmeaza? Aici ma refer la mai multe detalii exacte de procedură la viata de dupa drept. Ma ...? (mai mult)
Buna, ce meserii iti ofera facultatea de Drept? Trecand peste cele cunoscute de toata lumea. avocat, judecator, procuror, grefier etc. In ideea in care o termin si nu as iesi avocat, am la indemana...? (mai mult)
Buna TPU! Am o intrebare, pot face facultatea de drept si dupa un masterat in criminalistica pentru a deveni criminalista? (am probleme cu vederea si de aceea nu ma pot duce la Academia de Politie) ca...? (mai mult)
Imi caut si eu un loc de munca, Germania, Spania sau Olanda (baiat, permis auto) nu conteaza domeniul dar vreau sa asigure ei transportul.Am cautat pe olx dar nu prea am gasit. Stiti vreun site sau ...? (mai mult)
Că asistent medical ai mult de învățat?
Am o intrebare, ce pot face cu facultatea de arte? (la Iasi as vrea) De fapt daca stie cineva (dar sa fie sigura informația) ce se preda și ce se face la facultatea de arte pe profil PEDAGODIA ARTELOR...? (mai mult)
As dori sa dau dupa terminarea liceului la Academia Navala si vreau sa stiu cateva chestii pentru ca nu sunt documentata foarte bine. 1. Atat pentru marina militara cat si cea civila, dupa absolvire ...? (mai mult)
Salutare, as dori sa stiu dacă este cineva pe aici care se pricepe la tot ce tine de meseria de Operator CNC, as vrea foarte mult sa cunosc cateva idei de inceput, sfaturi de la cine cunoaste. Imi ...? (mai mult)
Buna, mă puteți sfătui și pe mine as vrea să fac liceul la Spiru iar după sa dau la poliție dar nu stiu cu ce grad o să ies, sau să fac direct liceul militar, mulți zic ca este greu pentru ...? (mai mult)
Sunt clasa a VIII-a si sunt stresata pentru ca vreau sa intru la pedagogica. Stiu de probele emilinatorii, dar care este cea mai mica nota pe care o poti lua pentru a intra? :((.
Am o intrebare foarte complicata, ce meserie as putea sa urmez in care sa fiu in domeniul auto excluzand mecanic deoarece sunt la profil SS, sunt extrem de pasionat de ele iar o meserie in acest...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!