Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Februarie 2025 sunt:
Bună Ziua! Dacă urmez un liceu cu profilul servicii, cu specializare în economie, aș putea să devin contabil? Și dacă da, se poate urma o facultate cum ar fi ASE?
Cat câștiga in 2020 un hidrolog sau meteorolog? Și câte ramuri de specialiști exista de meterologi și hidrologi? Ce salarii au?
Salutare, cam ce preț ar trebui sa iau pentru editare video? Detalii : Niste video- uri de 3 ore să le fac într- un videoclip final de maxim 1 ora, cut- uri, text, zoom pe alocuri, muzica de ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa devin însoțitor de bord, dar nu cred ca o sa iau bacalaureatul, este nevoie de diploma de bac pentru acest job? Mai am o varianta, sunt bun pe marketing, chiar cumpărăm chestii...? (mai mult)
Am lucrat într-o fabrică o perioada scurtă și acum nu vor să mă plătească. Ce aș putea sa le fac, că nu am muncit degeaba pentru fabrică lor nenorocită...
Poate pare stupida intrebarea, dar sunt curios cum poti deveni Maresal?
Heii, Am terminat o scoala postliceala in anul 2019, pana in prezent nu am profesat deloc, iar acum ma gandesc ca la toamna sa incep o facultate in cu totul alt domeniu. Credeti ca ar fi o idee buna?...? (mai mult)
Ce părere aveți despre facultatea tehnologia prelucrării produselor alimentare? Se face matematica/fizica/chimie? Multumesc!
Salut, la anul o sa fiu clasa a 12- a si dupa ce dau bacul si il iau as vrea sa dau la armata. Stiu ca este o scoala de 3 luni de subofiteri si dupa incepi munca. Puteti sa- mi dai mai multe detalii...? (mai mult)
M- am gândit să mă fac frizer, este o meserie, frumoasa, nici chiar foarte grea! Merita cam cat castiga un frizer si daca gandesc pe viitor, ce pensie ia un frizer? Multumesc ...? (mai mult)
Salutări! Ce trebuie sa urmez ca să fiu Polițist la permise? Gen cei care dau proba practică la școala de soferi, iar eu să fiu examinatorul? Fundă
Unde sunt sanse mai mari de a intra in domeniu propriu-zis cu un nivel de cunostinte teoretice la un nivel mediu:medicina sau S.I.A.S?
Ce părere aveți de meseria inginer la mentenanță?
Cat este salariul unui magistrat debutant?
Ce parere aveti despre facultatea Hyperion? Ma intereseaza cinematografia. Multumesc!
Hei! Ce ziceți de serviciile de conversații online? Ați încercat ca și client? Cum vi s-a părut? Cât ați plătit? Care este prețul per conversație?
Doresc sa ma apuc de scoala de aviatie si vreau sa stiu ce studii iti trebuie, gen bacul! Nu am putut termina liceul din motive financiare! Se poate sa incerc?
Facultatea de marketing e de viitor? Ce profesii ai pe viitor?
Salut, am auzit ca s-au scos dioptriile din proba medicala la admitere politie, adica nu mai e cu + 3 sau -3, stie cineva daca este adevarat? Mersi
Daca fac cursurile online sau prin corespondenta de nutriție și secretele sănătății de la Sola Scriptura precum și dacă citesc toate cărțile mele best- seller de sănătate pe care le am acasă...? (mai mult)
Pentru web designer au nevoie de facultate sau de cunoștințe de programare?
Ce se studiază în cadrul facultății de Design Interior?
ce salariu are un tehnician veterinar? Unde pot invata aceasta meserie? Si ce module se invata? Utilizator
Dupa liceul militar ma pot duce la academia de politie? ca din cate am inteles dupa acest liceu trebuie sa urmezi o cariera in armata.
Sunt studenta la o facultate din politehnica, specializarea mate- info aplicate in inginerie. Pe viitor, mi- as dori sa incerc sa aplic la un master in strainatate. Sunt constienta ca sansele...? (mai mult)
Buna TPU ce salariu are un tehnician veterinar? Unde pot invata aceasta meserie Si ce module se invata?
Ce parere aveti despre Scoala de Ageneti de la Oradea(frontiera)? Merita?
Sunt pus in situatia in care trebuie sa aleg viitoarea mea facultate. Vreau sa- mi oferiti o parere despre Automatica si Calculatoare si Informatica Iasi(posibila oferta de munca dupa finalizarea...? (mai mult)
De ce in Romania daca vrei sa devii politist, jandarm...nu trebuie sa ai tatuaje? In timp ce in alte tari am vazut politisti si jandarmi tatuati pana pe degete.
Pentru a intra la UMF pe nutritie trebuie sa dau neapărat bacul la biologie sau chimie?
Am o intrebare pentru absolventii Facultatii de Drept (Sunt din Cluj, in special m- ar interesa aici, dar nu prea conteaza). La moment, sunt elev in clasa a 11- a la un liceu din Cluj, Stiinte...? (mai mult)
Salut, am terminat Psihologia (facultatea) si ma intrebam ce profil de master pe Psihologie mi-ati recomanda pentru a putea profesa in unul din Ministerele Romaniei.
Care este salariul unui asistent medical de farmacie?
Va salut pe toti! Am si eu o intrebare legata de ceva, drag mie. Doresc sa castig bani din chestia asta, insa nu stiu cu ce sa incep. Doresc sa creez logo- uri si sa excelez in acest domeniu. Nu...? (mai mult)
Cum pot avea succes cu un blog, o pagină de Facebook și un cont de wattpad axandu- ma pe domeniul sanatate, spiritualitate si religie si cultura generala? Visul meu este sa influențez cat mai mulți...? (mai mult)
nu stiu ce sa aleg intre criminalistica si psiholog criminalist... putin ajutor sa ma decid? Amandoua imi par interesante si nu stiu ce sa fac. Putin info despre fiecare m- ar ajuta...? (mai mult)
Bună seara! Aș vrea să știu dacă după ce fac un Master pe Analize Medicale de Laborator pot lucra implicit într- un laborator în acest domeniu? În prezent sunt la o facultate ce are la bază chimia...? (mai mult)
Salut TPU, Vreau sa devin ofiter de politie, dar nu in Romania! Tara de preferat ar fi Germania. Fiindca are si o economie buna + alte motive personale. Problema este ca nu stiu ce sa fac, eu sunt...? (mai mult)
Am 20 de ani Imi caut un loc de munca in București, mai exact in Militari. Ma poate ajuta cineva cu o parere?
Buna,întreb doar de curiozitate. Cat se plătește la km unui angajator pe tir?
La liceul militar ( din Breaza ) trebuie sa am o anumita inaltime? ( sunt fata )
Salut. stie cineva daca ar merge un job cu o duba proprie? cam cat se plateste pe km. si care e programul pentru asta? Am unii prieteni care lucreaza doar noaptea, transporta marfa. pleaca seara si...? (mai mult)
Are cineva card valabil CSCS?
Detalii legate de facultatea de psihologie, de la Bursa la taxa și de la studii până la cum iei masteratul sau tot ce e legat de specializare.
O întrebare : Dacă vrei sa urmezi o carieră de psiholog, ai nevoie de Facultatea de psihologie, liceul nu prea conteaza, dar aș vrea să stiu diferența detaliată, cât se poate de mult, legată...? (mai mult)
As dori sa aflu o parere si din partea voastra: la varsta de 23 de ani, ca baiat cu intentii de a ramane pe viitor in Romania, v- ati mobiliza o forta materiala si investi intr- o afacere sau ...? (mai mult)
Ce liceu/profil (liceu Zalau) trebuie sa fac ca sa merg la academia de politie din Cluj? Si cam cat de grele sunt probele scrise, sau fizice? Dau funda
Pot studia in UK doar cu statutul,, pre-settled"? Sau îmi trebuie viză de student?
Ce suma iti trebuie pentru a infiinta o echipa de handbal feminin?
Am 23 de ani, mă aflu într- o perioadă când vreau să mă hotarăsc ce să fac cu viața mea. Nu prea am idei despre anumite cariere și nici nu știu exact ce mi- aș dori să fac. Sunt o ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!