Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU Cine îmi poate spune ce înseamnă distribuitor presă? Dau fundă
Salut, am cumparat de la cineva niste teste psihologice pentru MAPN - MAI si le vindea si el la randul lui, as vrea sa imi deschid o pagina pe Facebook si sa pun ca vand teste cu poze etc, si sa imi...? (mai mult)
Pot fi admis la Academia Tehnică Militară Ferdinand I dacă nu sunt la un colegiu militar?
Bună TPU Mai am mult pana la facultate, dar cam de ce medie generala este nevoie pentru a fi admis la o facultate de medicina?
Se poate sa am IQ Zero? Mă ca și curca în crăci Ca și pisica la calendar La un test de IQ cu cercuri linii forme geometrice Din care nu înțeleg absolut nimic! Nu vi- se pare discriminare...? (mai mult)
Eu sunt eleva in primul an la amg. Cum se procedează în cazul în care un pacient are diaree? Va consuma doar lichide timp de 24 de ore? Sau poate consuma si solide? Dar un caz de...? (mai mult)
Studenti care au plecat in America cu programul Work&Travel si-mi pot da cateva informatii? Daca da, lasati un link de Facebook sau un ID de Instagram si va contactez eu :)
Buna Vreau sa stiu despre profilele de la academia fortelor terestre Sibiu, , Nicolae Balcescu", ce trebuie sa faci la profilul respectiv, avantaje, dezavantaje si ce ma intereseaza mai mult : Care...? (mai mult)
Cum pot sa fiu propriul meu vindecător iar apoi vindecandu- ma pe mine sa incep sa vindec și pe alții? Eu am depresie, anxietate. Vreau sa fiu un vindecător, asta e visul meu dar mai întâi trebuie...? (mai mult)
Ce salariu ai ca un casier la un magazin de imbracaminte Zara/Alte Branduri de Top? intreb pentru altcineva :))))
Aș vrea să mă înscriu la Facultatea de Marketing ASE, licență. Ce înseamnă următoarele prescurtări pe care le-am găsit pe site-ul lor? IF IFR ID
M- am înscris la armata, Subofițeri! Imi este frica la fisa medicală, nu am nici un fel de problema de sănătate, singura ar fi faptul ca port ochelari. Avand astigmatism miopic cu dioptri...? (mai mult)
Cineva care a făcut facultatea de drept, sau o face poate poate să îmi dea câteva exemple de probleme de delimitare la drept penal?
Imi poate recomanda cineva o aplicatie buna pentru chestionare auto care sunt intrebarile ca la sala?
Ce sa aleg între inginerie de construcții si inginer mecanic la nava? Mulțumesc anticipat.
Dacă ma înscriu in armata ca voluntar, sa fac instrucția, de câteva ori pe an ( nu știu sigur), după aia mai pot sa dau la academia tehnica sau la maiștrii? Dau funda. Multumesc.
La ce domeniu(filologie, mate info etc.) ar fi recomandat să dau la liceu, dacă vreau să dau mai departe la facultatea de drept?
Vreau să știu la ce materi trebuie să am note mari, casă intru în academia de politie ( sunt clasa a-vI-a) casă învăț mai mult.
Eu lucrez in strainatate, si intr-un an am reusit sa pun deoparte 20 000 de euro. Credeti ca e o suma ok intr-un an de zile?
Salut deci am 14 ani si vreau sa mă transfer la o școală de arte si nuș cum e cu Aste sunt pe clasa a 7a și urmeaza semestrul II deci știți dacă pot să mă transfer la o școală de arte n- am...? (mai mult)
Hey, vreau sa dau la medicina, dar am luat in considerare si medicina militara. Am intrat pe forumuri unde zic ca tai frunze la caini, dar majoritatea sunt din 2010. Vreau sa stiu daca s- a schimbat...? (mai mult)
Care sunt scolile millitare la care nu se da fizica /istorie? Ma descurc la matematica/romana/engleza. Gasesc vreo scoala militara cu admiterea la aceste materii?
Sunt a 11 a pe profil filologie si nu sunt inca hotărât ce sa fac după liceu, cum sa fac bani, sa- mi câștig existenta. Eu ma gândeam la ceva translator ca ma pricep bine la engleza dar ...? (mai mult)
Cate locuri sunt la Facultatea de Drept de la Iasi?
Sunt elev in clasa a12a la mate- info intensiv. Sunt cam filolog :)) destul de interesat de limbi straine si de facultatea de limbi straine. Totusi, consider ca domeniul IT mi- ar aduce un trai...? (mai mult)
Cum as putea face bani, singur fara ajutorul parintilor? Eu am 13 ani
Dar resc să mă ajute doar ce chiar știu. Am 23 și nu am putut termina liceul (am 10 clase terminate).As dori sa fac armata.E posibil și unde as putea incerca să mă înrolez. eu sunt din ...? (mai mult)
Pentru avansarea rangului de subofițer la ofiter "jandarmi", contează ce facultate ai terminat. Da sau nu?
Salut, prezint o deficienta de vedere, mai exact miopie si am dioptriile la fiecare ochi - 1, 75, si ma bate gandul sa dau catre academie, insa nu sunt convins ca pot fi acceptat cu aceste deficiente....? (mai mult)
Salut, dau admitere la academie m- am apucat de pregătire din Septembrie 2019, dar din mai 2020 m- am pus serios pe treaba, din mai pana in Septembrie învățam zi de zi cu pauza o zi pe săptămâna,...? (mai mult)
oare imi puteti recomanda si mie o facultate in urma careia iti găsești relativ usor un loc de munca dar sa nu conțină matematica sau fizică deoarece am fost la profil uman, nu m- am priceput...? (mai mult)
După ce devii politist in Romania poti pleca in diferite țări? De ex. Serbia. Am mai auzit lucrul acesta si vreau sa stiu care ar fi criteriile si ce rol ai acolo pe aceea perioada cat esti plecat
Povestirea pe scurt cum ati ajuns subofițeri in jandarmerie. politie, agenți de penitenciare..militari va rog, si trebuie sa dai șpagă sa intri?
Activez in sistemul penitenciar de vreo 3 ani de zile si am o dilema, in legatura cu un transfer...As dori sa ma transfer din Anp, in cadrul jandarmeriei sau politiei, MAI in speta.Este posibil...? (mai mult)
Dacă vreau să plec in străinătate (Anglia) ca asistenta medicala ar fi mai bună postliceala sau facultatea de asistență?
Cum poți să devii blogger profesionist? Vreau sa fac blogging serios pe sănătate/viața sănătoasă de acum încolo nu așa la plictiseala că până acum.
Merita sa te ocupi de blogging? Merge bloggingul pe sănătate? Vreau sa îmi fac in viitor un blog de sănătate/viața sănătoasă/informații despre suplimente alimentare. ..credeți că am sanse sa...? (mai mult)
Ce școli/academii sunt în România pentru a deveni paramedic smurd și ce examene de admitere (mă refer la materii) sunt?
De la câți abonați pe Youtube poți avea un job de la aşa ceva?
S- a angajat cineva la magazinele de haine din mall? Eu tot aplic pe ejobs da nu ma contactează nimeni. De trei luni se tot reposteaza acelasi anunt. E vb de grupul Inditex(Zara, Bershka, Pull&bear,...? (mai mult)
Care sunt intrebarile pe care ti le pune pentru ocuparea postului de lucrator comercial la Lidl? Care este programul lor si salariul? Lucreaza pe ture? Ce este nevoie sa ai pentru aceasta munca?
Ce părere aveți despre un subofițer de politie? Avantaje și dezavantaje. Lucreza 8 ore pe zi? Adică 8 ore zilnic toată săptămâna?
Lucrează cineva de aici ca asistent medical? Cum este? Dacă ești o fire mai introvertita, trebuie sa vezi asta ca o piedica?
Ce părere aveți despre Colegiul Administrativ Iași? Vă rog
Colegii legate de business sau marketing din Romania? Vă rog
Ma poate ajuta cineva cu un curs la care sa ma înscriu de bibliotecar?
Este cineva angajat la fabrica Continental din Timisoara, ma refer la cea de anvelope? Ce părere aveți?
Visul meu e să îmi îmbunătățesc sănătatea și după sa ajut la îmbunătățirea sănătății oamenilor, cum pot face acest lucru? Îmi pot face un blog de sănătate în care sa pun informații...? (mai mult)
Buna, imi doresc sa dau la facultatea de drept, imi place domeniul juridic, e un domeniu dinamic unde mereu dai de ceva nou, e un domeniu lipsit de rutină, dar problema e ca am auzit ca iti trebuie...? (mai mult)
Vreau sa fac și eu curs Eurocor prin corespondenta de terapii naturiste sau de psihologie pentru a avea cunoștințe în sănătate ..costa cam 20 mil in total și e cam 90 de lei pe lună, in rate, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a