Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Februarie 2025 sunt:
Bună ziuaa! De câteva zile mă întreb în câți ani devii pshihiatru. Am tot căutat pe internet dar nu am găsit nimic. Vreau să știu și ce facultate trebuie sa urmezi. Puteți să îmi detaliați...? (mai mult)
Poti lua nota mare la istorie la academia de politie daca stii toata cronologia? Ma refer dacă e necesar sa stii la perfecție si definitiile, faptele istorice, etc.
Aș vrea sa stiu si eu unde e mai bine, Poliție sau SRI Brigada Antitero? Vreau răspunsuri de la cineva care este în sistem, de preferat. Mulțumesc!
Câteva colegii economice din România? Va rog frumos!
Stie cineva daca te poti angaja ca manager la o firma de constructii dupa ce termini facultatea de Asistenta Manageriala si Administrativa? Daca nu, la ce firme te poti angaja? Multumesc!
Salut, TPU cum sa devin agend diicot mascat? Dau funda
Ce parere aveti despre Medicina Militară de la Târgu Mureș, dar și despre oraș în sine? Este grea admiterea?
Bună TPU, nu știu la ce liceu sa merg. Am o dilema cu treaba asta de ceva timp și nu știu sa ma decid si nici eu nu știu ce vreau sa devin în viata asta. Îmi place sa desenez și sa pictez și ...? (mai mult)
Sunt la profilul turism si alimentatie si trebuie sa aleg dintre turism sau alimentație, pe ce sa continui, pe turism sau pe alimentatie?
Salut, am 14 ani si in viitor vreau sa devin Antreprenor, asa ca doresc sa gasesc un Profil potrivit pentru asta. Vreau sa invat despre cum sa ajung Antreprenor sau cum sa imi invart banii corect. Ce...? (mai mult)
As dori sa imi spuna cineva care locuieste in strainatate si are un apartament cat l-a costat si ce joburi sunt bine platite in statul respectiv
Am mai vorbit odata in legătură cu această întrebare despre ACTORIE. Dar nu am ramas așa lamurit. Incep prin a spune ca am 15 ani, sunt in Italia si sunt pasionat de actorie.(am mai multe...? (mai mult)
Cum este meseria de kinototerapeut? Se gasesc locuri de munca in domeniul asta la noi in Romania? E la cautare meseria?
După absolvirea liceului as vrea să dau la SRI Brigada Antitero ca subofițer. Si din cate am auzit, ca subofițer la Brigada Antitero este de ajuns să iei bacalaureatul si sa fii practicat ...? (mai mult)
În clasa a noua, semestrul 1 am avut nota scăzută la purtare 9, restul numai 10. Acuma sunt a 11-a, mai pot da la academie din cauza acelei medii? Pe motiv de absențe, 12.
Salutare, vreau sa știu la ce materii trebuie dat bacalaureatul pentru a intra la UMFCD și ce nota trebuie luata. Am intrat pe site și am văzut la lista admișilor nota bacului, punctajul obținut...? (mai mult)
La ce materii trebuie dat bacul pentru a putea intra la Carol Davila, si ce note trebuie obtinute? Mersi
Ce loc de munca poate avea un balbait? Ma refer un balbait cu studii si cunostinte de limbi straine. Cum poate un balbait sa treaca peste interviul de angajare? Exista locuri de munca unde nu se da...? (mai mult)
Are cineva reducere la dormeo club 5 stele?
Cum se practica medicina militara in Romania? Sunt in clasa a 11 a si sunt destul de sigur ca vreau sa dau la medicina, dar am aflat si de medicina militara si voiam sa aflu mai multee opinii si detalii...? (mai mult)
Ieși mai bine financiar de la Drept sau la agenți penitenciari la Târgu Ocna?
sunt clasa a 11a pe un profil uman si ma uitam la cateva facultati pentru viitor. Ce ziceti de facultatea de farmacie? Este grea? Mereu mi- a placut biologia iar despre chimie nu pot sa zic ...? (mai mult)
Eu la varsta de 8 ani am fost diagnosticat cu astm, dar nu prezint niciun pericol si nu am nevoie de tratament. As reusi sa intru in politie cu aceasta forma de astm, fiindca am auzit ca sunt ...? (mai mult)
ce sa ma fac din politie? Vreau ceva cu multa actiune
A mai lucrat cineva la un Orange shop ca și consultant vânzări? Ce trebuie sa stiu despre job înainte sa ma angajez? Cum arata o zi obisnuita la acest job? As aplica, dar am dubii, caci nu prea sunt...? (mai mult)
Credeti ca ar fi ok sa lucrezi ca autopsier in perioada asta? Mereu m- a fascinat meseria asta chiar daca e mai morbida, parintii mei nu ma sustin deoarece cred ca nu sunt in stare, au ajuns la concluzia...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog la ce liceu trebuie sa merg ca sa ma bag pe criminalistica?
Au fost în vreun an la admitere la academia de politie medii mai mari de 8, 50? Dau fundita
as vrea sa devin ofiter sub acoperire, ce as putea sa fac? Se castiga bine?
Cu facultatea Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică ce poti sa devii?
Pe ce criteriu se face înscrierea pentru licență la Facultatea de Drept (UAIC) sau UBB? Această taxă, din câte am înțeles poate fi plătită în două tranșe, pe semestre. După achitarea...? (mai mult)
Ce mai poti face in 2020 doar cu 8 clase? Nu ca am rămas repetent sau ceva, dar dupa ce termin a8 a nu cred ca o sa merg mai departe. Practic, cred ca nu are rost! Deci vreau sa stiu ce poti ...? (mai mult)
Bună tuturor, vă rog să imi oferiţi un răspuns foarte serios la acestă intrebare. Specializarea " Ştiinţe politice " are legătură cu specializarea "Relaţii, instituţii şi organizaţii internaţionale...? (mai mult)
pot sa-mi iau concediul restant de anul trecut si cel de anul asta pe amandoua o data?
Aș dori să lucrez intr- un laborator. De ex sa analizez sangele, adica sa scriu valorile acelea de colesterol, leucocite sau sa lucrez ca toxicolog, adica sa depistez cu ce a fost otravit un om sau...? (mai mult)
Bună seara, îmi puteți da informații legate de Facultatea de Chimie? 1.Ce meserii pot face după această facultate? 2.Cat costa un an la facultatea de chimie in Bucuresti? 3. Câți ani durează...? (mai mult)
Ca inginer pe automotive gasesti usor loc de munca? E un domeniu cautat?
Un candidat (cu studii superioare finalizate) la un job este dezavantajat dacă nu are CV europass ci are alt model de CV?
Daca, spre exemplu, vreau sa devin profesoara de engleza, ce medie trebuie sa am la materii, in general?(avand in vedere ca sunt in clasa a 7- a) Stiu, poate e o intrebare...? (mai mult)
Am mai multe nelamuriri legate de admiterea la medicină. Am inteles ca la admitere se da 40% chimie organica si 60% biologie. Dar la biologie trebuie sa invat din manualul de biologie clasa a 11 a...? (mai mult)
Cum e viata la medicina? Sunt clasa a 11- a si m- am apucat de pregatiri, nu stiu sigur daca imi doresc asta, pentru ca tot aud ca "nu o sa ai timp pentru tine, toata ziua cu nasu in carti, o sa albeasca...? (mai mult)
vreau sa ma duc de multi ani la romanii au talent dar mama mea zice asa dar ce talent ai tu si rade de mine bine in gluma.Dar m- am săturat, orice om are dreptul să se duca sa își arate...? (mai mult)
Dacă ați fi la mate info, la ce facultate v-ați duce?
Care ar fi o alegere mai buna: Fizica-Informatica sau Automatica?
Cum vreți să faceți bani in viitor? Sunt curioasă.
Daca ati vrea sa ajungeti faimosi, ce ati face?
Știe cineva mai multe informații legate de admiterea la medicina în Sibiu? Am auzit ca vor sa bage doar o singura materie.
Cum să mă simt că în America?
Militarii au legitimatie? Sau soldatii?
Ce meserii exista in urma facultatii de geografie? In afara de profesor sau geolog.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
Augustius întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?