Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Februarie 2025 sunt:
Sunt încă în liceu pe profilul uman, filologie! Ce facultate as putea face mai departe încât să am o meserie care sa fie mai buna decât cea de ofițer de poliție?! (În primul...? (mai mult)
care sunt cele mai bine plătite job-uri?
Se mai fac inscrieri in ianuarie la pompieri?
Știu ca nu au început înscrierile la jandarmi, dar pentru dosar, acele lucruri pe care trebuie sa le completezi, trebuie sa le completezi de mana, adică sa scoți la imprimanta și sa le...? (mai mult)
AJUTOR! Buna! Am 15 ani si 1. 60cm (sunt fata). Vreau sa fac academia de politie, sa o termin si sa lucrez acolo timp de 3 ani pentru a capata experienta iar dupa aceea vreau sa dau la S.I.A.S. Cu inaltimea...? (mai mult)
Stagiarii la drept primesc bani, au vreun castig?
Deci am fost pe profil mate.info și acum dacă eu dac la o facultate care nu e de info mai fac info sau chiar deloc aducă am cum sa mai am o cariera în programare dacă dau la o facultate care nu e ...? (mai mult)
Bună ziua, vreau sa aplic pe postul de audit intern în comerț, care curs de audit intern trebuie urmat: ISO 9001 sau ISO 14001? Mulțumesc!
La politehnica Bucuresti, facultatea de Trasporturi, se da examen m1 sau m2, raportat la universitate, ele fiind invers fata de liceu ( m1 >liceu=m2 poli. M2 >liceu=m1 poli)?
Hey! Am fost admisă la un job pe care mi- l doream și pentru o luna sunt in perioada de proba. Ce sfaturi aveți pentru a trece cu bine? Credeți ca perioada de proba este una stricta sa zicem? Poate...? (mai mult)
Ce facultate trebuie să urmez pentru a lucra la protecția copilului?
Bună ziua tuturor! Toamna viitoare sper că voi fi la facultate, specializări Media Digitala. În vară mi- aș dori să lucrez pentru a putea acoperi o parte din costurile facultății și vieții...? (mai mult)
Ce face un procuror? (Cat mai multe detalii) Ce onorariu are? Cum se preconizează viitorul unui tânăr procuror pe piata muncii in România?
Cum e sa fi critic culinar? Poti deveni unul in Romania? Este un job banos?
Va rog să-mi spuneți dacă pentru postul de inginer chimist pot aplica având diploma de master în biologie aplicată. Mulțumesc anticipat!
Unde naiba găsesc și eu de munca?
Ce preturi au la dragonul rosu? As dori sa cumpăr niste treninguri. Tricouri, sa le impart de craciun la o familie. Daca un trening pe olx este 100 cel cu gucci nike adidas. In dragonul rosu cat costa?...? (mai mult)
Buna ziua comunitate, numele meu este Tar Fet si sunt din Turcia, m- am stabilit aici in Romania cu mamica mea si doresc sa apelez la voi pentru cateva sfaturi. As dori sa imi dati un sfat pentru viitor,...? (mai mult)
Buna, dragii mei! Ce mai faceti? Imi doresc mult sa imi creez o afacere de make- up. Cam ce trebuit să fac pentru inceput si cum ajung sa fac destui bani din asta ca sa ma pot întreține si sa imi ...? (mai mult)
Urmez cursurile Facultății de Științe Sociale, secția Sociologie. In zilele noastre, nu știu cât de căutată este aceasta ramura și nu știu ce as putea face după terminarea facultății, ...? (mai mult)
Mai am putin si termin clasa a 12a si doresc sa dau la o facultate, insa nu m- am gandit la un domeniu. Dupa parerea voastra ce facultate ar merita sa urmez raportandu- ma desigur si la un serviciu...? (mai mult)
Un curs de operator PC mai este util in ziua de azi, adică îți găsești de lucru cu el? Chiar și salariu minim, nu contează. Cat costă și unde găsesc curs operator PC in Galați?
as vrea sa dau la academia de politie si singura mea nelamurire este in legatura cu cazarea. Trebuie neaparat sa stau in "caminele" lor sau pot sa stau si in alta parte?
Cam ce face un Designer Vestimentar? Schiteaza modele de haine?
Credeti ca femeile pot avea mai mult succes in a urma o cariera pe specializarea obstretica ginecologie decat un barbat?
Păreri despre Facultatea de Geografie, specializarea cartografie? Trebuie sa știi matematica și sa iti placa sa desenezi? Este o facultate grea? Se găsesc locuri de muncă după? Dacă am terminat...? (mai mult)
Exista academie de salvamari gen la mare/aquaparkuri, cum poti deveni, varsta etc, prefer cineva care este unul sau a fost?
Cand iti alegi specializarea la medicina? Am inteles ca mai intai faci medicina generala. La rezidentiat sau din timpul facultatii?
Imi place sa schitez haine si majoritatea oamenilor pe care i- am intrebat ce parere au despre desenele mele, au spus ca sunt foarte frumoase. Problema este ca nu stiu sa cos ca sa imi creez propriile...? (mai mult)
Daca intri la medicina, din ce an incepi sa faci practica? Din primul an?
Cat dureaza facultatea de arhitectura? Care ar fi mai buna? Cea de la Bucuresti?
Ce tari accepta studenti straini carora li se asigura macar cheltuielile cu masteratul? Adica sa fie suportat de statul respectiv, sa nu fie un masterat la taxa.
Unde pot studia nutriția strict in Galați? La nivel de școală/curs.
Buna, Imi puteti spune daca o sa fiu manager daca termin f Asistență Manageriala si Administrativă la Facultatea de Litere, Univ din București? Si, in plus, fac si masterul FAA Administratie si ...? (mai mult)
Sunt clasa a8a si anul acesta vreau sa dau la liceul militar. Am inceput antrenamentele de saptamna trecuta. Parerile sunt impartite. Unii spun ca merita, altii ca nu. Eu as vrea sa stiu daca as...? (mai mult)
Credeti ca este greu sa lucrezi ca agent de penitenciar? Și după ce termini 1 an de pregătire la repartizare te poți repartiza în județul tău la o secție de arest preventiv? Doar arest preventiv...? (mai mult)
Cum imi pot arata potentialul de lider? Cum sa arat ca pot fi cu adevarat o persoana care poate conduce o echipa?
Pentru a fi inginer proiectant pe 2d si 3d iti trebuie doar sa stii sa lucrezi in autocad?
Salutare. In clasele 1 pana am terminat liceul am avut dosar de ces, intrebarea mea este urmatoarea : 1.O sa am nevoie de dosarul ala cand o sa fac o cerere de angajare? 2. O sa- mi ceara dosarele...? (mai mult)
Ce pași trebuie sa îndeplinește daca doresti sa devii consilier juridic? Fara pile nu vei putea profesa?
Poți deveni cântăreața dacă ești săraca? Adica sa fi observat de cineva dacă ai talent? Deoarece din ce am auzit, ca să scoți o piesa costa foarte mult.
Îmi puteți da si mie modele de teste psihologice ca la școlile de poliție? Dau fundița
Poti sa ajungi inginer de software cu facultatea tehnologia constructiilor de masini? Si daca da cu ce se ocupa un inginer de software?
Dupa ce termini o facultate de exemplu tehnologia constructiilor de masini, poti face master pe IT? Adica masteru sa fie legat de it.
In afara de it ce meserii mai poti avea daca stii programare sau daca te pricepi la pc?
La facultatea de Psihologie se face matematica? Sau mai bine spus, care- i treaba cu statistica? E grea? Sunt persoane care au terminat facultatea asta care ar putea sa- mi dea niste sfaturi or things...? (mai mult)
Imi puteti spune daca pot deveni politist in urma absolvirii facultății de drept și ce criterii trebuie sa îndeplinesc? Multumesc!
sunt clasa a XII- a și mă gândesc ca după să urmez o Facultate de Drept fără frecvență și anume mă gândeam la Universitatea Danubius din Galați.Intrebarea este, merită făcută...? (mai mult)
Facultatea Tehnologia constructiilor de masini vi se pare de viitor? E buna facultatea?
Salut, as dori sa stiu daca la scoala de politie ( Cluj ) poti sa duci pc ul cu tine la camin, multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
Augustius întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!