Salut, in ce perioada sunt admiterile la academia de politie, respectiv scoala de subofiteri din Cluj? Multumesc
Salut,aș avea o intrebare..Care este minimul de vârstă in care poți deveni judecător? Rog seriozitate.Mulțumesc mult
Merită sa lucrati ca curier in cariera?
Dupa terminarea academiei militare Ferdinand I, repartizarile se fac doar in garnizoanele din tara, nu? Adica repartizarea va fi doar undeva in tara? Si cat timp liber are un student la academie si intre...? (mai mult)
Ce scoala am nevoie ca sa ies inspector dala ssm sau cum ii zice. Dala de se uita prin fabrici la oameni daca lucrează in siguranta, etc. Daca se poate exista curs sau scoala prin Prahova? Cam...? (mai mult)
Salut, am o pasiune pentru tatuaje, doresc sa-mi fac măcar unul. Dintre Armata, politie, jandarmerie și pompieri, la care nu te primeste dacă ai tatuaj pe mana sa zicem?
Care sunt cele mai bune unitati din tara pentru transmisiuni? Cineva din sistem care ma poate ajuta si pe mine
Hei, TPU! Vreau sa va intreb in ce consta admiterea la criminalistica? As vrea raspunsuri detaliate, va rog! Ati putea sa imi spuneti daca se dau probe sportive, conteaza inaltimea, astmul bronsic,...? (mai mult)
Care credeti ca este cea mai frumoasa meserie?
Hei, TPU! As vrea sa imi spuneti si mie, va rog, in ce consta admiterea la criminalistica? Daca se poate, sa imi explicati cat mai detaliat! Adica se dau probe sportive, inaltimea contează, astm...? (mai mult)
Hello, Am terminat facultatea de farmacie si am 2 variante de a- mi continua studiile: Master in managementul afacerilor sau Facultatea de contabilitate (3 ani, frecventa redusa). Sunt indecis, ...? (mai mult)
Ce credeți de facultatea de inginerie- proiectant? Ce materii se cam fac și dacă termin filologia am șanse?(intreb pentru cineva) Ce avantaje/dezavantaje sunt și se găsesc locuri de muncă? Cam ce...? (mai mult)
Ce meserii poti avea dupa ce termini o facultatea in domeniul managementului? Ce materii se cam fac? Care ar fi avantajele /dezavantajele ei? Credeți că e bună această facultate pentru viitor? Locurile...? (mai mult)
Hey, A fost cineva la interviu la studio 20 pana acum sau a lucrat cu ei? Tot citesc chestii naspa despre ei dar as vrea sa aud experiente de la fetele care au trecut pe la ei. Multumesc
Am vazut pe site- ul academiei de poliție o aplicatie ce presupune un ghid complet la cea mai intensivă pregatire si costa undeva la 180 de lei si o pot folosi până la admiterea de anul acesta...? (mai mult)
Bună tuturor, absolvenţii facultăţilor de Ştiinţe politice devin politologi? Dacă ei devin politologi, unde pot profesa ei, adică unde îşi pot pune în aplicare cunoştinţele acumulate pe...? (mai mult)
Ce salariu primeste un politist local?
Cei ce vor sa învețe nutriție și dietetică in Galați unde o fac? La ce scoli? Nu știu dacă există așa ceva în oraș:(
As vrea sa stiu: ce salariu este acordat celor care sunt in grupul SIAS al Romaniei? Iar cei care sunt in aceste servicii au uniforme negre corect? Acestia se mai intorc la uniforma albastra a...? (mai mult)
SI- a găsit cineva job de pe E- Jobs sau Best Jobs? Dacă da cat de mult durează pana te cheama la interviu? (daca te cheama). Am aplicat la un job pe E- jobs acum 5 zile si nici acum nu a vazut cv- ...? (mai mult)
Un operator SIAS mai imbraca uniforma propriu zisa(albastra) de politist?
Se poate face transfer de la jandarmi la mapn?
Eu am primit mail de pe un site de job- uri, o ofertă de angajare la o firmă de meditații „Better students", la care aș ajuta elevii la pregătirea pentru BAC. Eu nu știu cât de serioasă...? (mai mult)
De ce sistemul de învățământ românesc este făcut în așa fel în cât din clasa a- I- a să ii țină în umilință și teroare pe toti elevii? Cu foarte multe materii inutile. Si amenințați...? (mai mult)
Cursurile de calificare profesională chiar te învață meserie in 4-5 luni cât învață unii 3 ani in școlile profesionale? Adică îți da aceeași calificare?
Numarul de inmatriculare si numarul matricol reprezinta acelasi numar si concept?
Ca sa fii contabil iti trebuie facultate terminata?
Sunt la facultatea Tehnologia constructiilor de masini, ce materii ar fi bine sa invat ca sa am o meserie pe viitor? Ca de exemplu sunt materii unde nu prea are rost sa inveti.
Ce face farmacistul?
Cat de grea este admiterea la Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera? Este mai grea ca cea de la Campina? Exista o limita de varsta? Ce salariu are un agent debutant? Cum se iau notele?...? (mai mult)
Merita sa fac rezidențiat (farmacie)? Ce oportunități în cariera îmi oferă fiecare specializare? Știu că este un job asigurat pe 3 ani și un venit bunicel, dar ce variante extra am după terminarea...? (mai mult)
Cum pot da un demo în care cant la Mixton Music?
Heii TPU. Sunt clasa a 12a la liceul pedagogic, profil vocational. Pe parcursul acestor ani m-am tot gandit si dupa liceu as vrea sa devin politista. Ce trebuie sa fac?
1.Dacă vreau să mă fac medic chirurg contează ce profil am ales în liceu? Că am înțeles că abia la facultate înveți ceea ce îți trebuie să devii chirurg. Chair dacă nu a făcut în liceu...? (mai mult)
La facultatea de litere Babes, din Cluj, este sectia limba si literatura romana- literatura universală si comparata? Daca nu, la ce alte facultăți din România se mai gaseste? Pe internet am gasit detalii,...? (mai mult)
Hei. Am terminat pe filologie și în octombrie am început să studiez pe inginerie alimentară. Credeam ca este o alegere bună și că o sa îmi placă, dar din păcate nu înțeleg prea multe din ...? (mai mult)
Din cate am inteles in armata nu ai voie cu barba si trebuie sa ai o anumita tunsoare....este adevarat?
La Sibiu exista la Ase si profil de cibernetica sau doar la Bucuresti?
Buna,m-am înscris la postliceala. E La fel de greu ca si la facultate? Orele sunt mai lejere? Cate ore sunt pe zi? E mult de invatat? Iti da teme multe acasă?
Am vazut multe întrebări despre cum sa devii actor si cât câștigi( mulți zic ca mori de foame). Faza este ca toate intrebarile astea sunt de acum 10 ani(2010). De a deveni actor, este practic...? (mai mult)
Imi puteți spune mai multe detalii despre facultatea de medicina?
Salut, am incetat recent sa lucrez la Ubisoft, iar dupa ce am plecat de acolo, nu am luat si cartea de munca.Cum pot face acum rost de aceasta?
Ello. Am o intrebare, pot sa intru la o facultate de automatica si calculatoare daca sunt la un liceu economic? Ce ar trebui sa invat? ca sa ma pregatesc.Cu matematica nu am nici o problema ba chiar fac...? (mai mult)
Hei, TPU! Eu am fost mereu hotarata pentru ceea ce vreau sa fac pe viitor in legatura cu (, ) cariera. Inca din clasa intai am vrut sa merg pe teatru, si am intrat la liceul de arta pe specialitatea ...? (mai mult)
Cât durează facultatea de medicină din America?
Meserii, joburi pentru iubitorii de lectura?
Sunt în clasa a 12- a și desigur mă neliniștește iddea de studii superioare.Mai exact habar n- am unde să dau. Toată lume îmi răspunde "fă ce- ți place", dar efectiv asta este problema:nu...? (mai mult)
Am înțeles că ar fi 3 cărți pentru Istoria Românilor pe care trebuie sa le citești pentru admitere la Academia de Poliție. Vreau să știu care sunt cărțile aceastea ca să le...? (mai mult)
Hei Vreau sa ma înscriu la postliceala acum in noiembrie, dacă mai sunt locuri mai pot?
Ce facultate poti sa faci in Romania si sa lucrezi in alta tara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
Augustius întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?