Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Februarie 2025 sunt:
Ce trebuie sa fac pentru a ajunge traducător la o companie? Se poate lucra și de acasă? Pe ce se bazează acest lucru? (Inafara limbilor străine). Eu sunt la filo în clasa a9a, știu ca mai am pana...? (mai mult)
Ce meserie pot avea dacă urmez Facultatea de Științe juridice și administrative din cadrul Academiei de Poliție?
cat dureaza specializarea medicina de familie la rezidentiat? 3 sau 4 ani?
Buna Vreau sa ma înscriu la postliceala acum in noiembrie, oare mai pot să mă mai înscriu?
O sa reușesc sa ma angajez ca asistenta doar dacă știu teoria iar practic nu am făcut?
Bună, lucrez în Germania. Am aflat de curând ca sunt însărcinată. Contractul meu de munca se încheie la 31 decembrie. Apoi urmează contract nelimitat. Nu stiu ce sa fac. Trebuie sa ii spun șefului...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu daca pot intra in politie cu 1, 51 m inaltime si astm bronsic. Si daca nu, ce altceva din domeniul acesta imi recomandati.
Anul viitor termin liceul și plec in străinătate. Eu unul sunt de părere ca n- are nici un sens sa rămân aici, pe aceste salarii mizere, statul care nu da doi bani pe tine, hoții din politica...? (mai mult)
am si eu o intrebare cu privire la cariera aceasta in politie/jandarmerie etc. Eu am avut ceva probleme cu anxietatea pana la varsta de 20- 21 de ani, iar problema am rezolvat- o ducandu- ...? (mai mult)
Sunt clasa a 12a si sunt indecisa in privința facultății. Anul trecut voiam la medicina, dar anul acesta mi- am dat seama ca este foarte mult de învățat. Ma gândeam la facultatea de Ecologie...? (mai mult)
Vreau sa dau la medicina(Bucuresti), imi poate spune cineva in ce consta admiterea?
Acum cateva zile am gazit pe OLX ca in orasul meu se angajeaza oameni cu dizabilitati la supermarketul Kaufland si eu am trimis toate datele mele si azi m- au sunat pentru interviu, eu vreau sa...? (mai mult)
Salut, Mi-am descoperit o pasiune cat liceul ii inchis. Se mai cauta instalatori? Se castiga ceva? Imi place sa surubaresc si sa ma uit la clipuri de genul
Vreau sa îmi spuneți o părere, eu locuiesc aproape de Brașov și vreau sa dau la Umf.Problema e ca nu vreau sa dau la alt umf, ptc asta ar însemna să stau în chirie sau la cămin. Deci, ce părere...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 9- a mate info la un liceu de top din Bihor, ideea e ca m- am gandit sa ma mut in Londra pe parcursul liceului, inainte sa ma gandesc la asta, eu vreau sa ma duc la academie aici...? (mai mult)
Salut, dacă termini școala de jandarmi și intri pe post și vrei sa renunti cam cât trebuie sa plătești aproximativ? Sper ca m-am exprimat corect.
Bună ziua, ieri am depus un CV online la Kaufland, astăzi m- au sunat și m- au întrebat dacă pot veni la un interviu la ora 2. Bineînțeles, am fost m- au întrebat ca ce am lucrat, unde, de...? (mai mult)
Cum se desfasoara o zi la academia militara la profilul telecomunicatii? Dupa terminarea programului, ai voie sa vb cu cei de acasa la telefon macar o data pe zi? Un raspuns cat mai detaliat, va rog....? (mai mult)
Bună seara! Sunt în căutare de un job online, de preferat part- time, deoarece sunt eleva (clasa a 12 a), anul viitor dau bacul, am de invatat mult, etc. Însa nu ma deranjeaza sa stau peste program...? (mai mult)
Doar la academia de politie ( în afară de medicina) e așa mult de învățat si în jur de 10 concurenti pe un loc? Merita sa faci academia? Dau fundita
As vrea să știu și eu care sunt etapele prin care trebuie sa treci in zilele noastre pentru a deveni criminalist.Va rog răspunsuri cat mai detaliate și bine formulate!
La master se poate lucra cu program full time astfel încât să mai ai timp si de invatat si sa fii prezent la majoritatea cursurilor?
Am o intrebare, poate suna mai stupid asa dar, sunt grele pobele din armata(SGP), adica eu sunt de la "tara" si fac sport aproape in fiecare zi(munca si asa mai departe), ma gandesc ca nu o sa fie ...? (mai mult)
Știe cineva ce maxim de dioptrii sunt acceptate la Medicina Militara? Și dacă dioptriile se pot micșora fără operație?
Cum aș putea să învăț mai bine la scoala asta online? Vreau sa ma axez pe ce mă interesează pentru a ajunge în armata americană...Doar ca sunt si clasa a 8a si examene o sa fie mai grele...? (mai mult)
Ce presupune meseria de director financiar si ce studii ai nevoie pentru aceasta?(este bun profilul m.info)
Vreau sa urmez Academia de poliție. Știu că la istorie trebuie sa înveți Istoria Românilor. Știe cineva cărțile pe care trebuie să le citesc? Eu am incercat sa caut cărți...? (mai mult)
Profesia de judecator necesita prezenta zilnica obligatorie la munca, de luni pana duminica?
Heii TPU! Unde se întra mai greu la politie la Câmpina sau la Oradea și unde îmi recomandati? și cu cât pot ieși pe salariu?
La academia militara din Bucuresti, te lasa sa te uiti pe telefon intr- o zi normala? Cand te poti uita pe telefon? Cum decurge o zi la academia militara la profilul de comunicatii/telecomunicații? Am...? (mai mult)
Știți cumva daca la academia de poliție se pica mai mult la traseul aplicativ când era rezistenta, viteza si aruncarea mingii medicinale sau acum se pica mai mult? Eu nu- mi fac probleme la proba ...? (mai mult)
Salut TPU, am o chestie care imi macină creierul, tocmai am reusit sa ma angajez la un servici cu raspundere putin mai mare, am trecut de examene si probe! Doar ca acum parca am ceva emotii cand va trebui...? (mai mult)
O părere despre facultatea de drept din cadrul universității Titu Maiorescu? Știu ca ar fi mai buna Uni.Buc, dar asta e a doua facultate și oricum ar fi intru la taxa. As vrea o părere de la cineva...? (mai mult)
Am vazut ca s- a dat ordonanța de urgenta pentru a se înființa Politia Animalelor. Intrebarea mea este: cum se vor ocupa aceste posturi? Îți trebuie studii superioare? Am cautat informații,...? (mai mult)
Am 14 ani, urmează să dau capacitatea și aș vrea să mă fac polițist S.I.A.S. Dar la ce liceu ar trebui sa merg pentru aceasta meserie? Ceva cu politie. Și pe ce materii ar trebui sa mă...? (mai mult)
Aș vrea să fac un curs de METROLOGIE de preferat în București. Stie cineva vreo scoală?
Oare daca studiez in Anglia in Londra si vin in Romania oare imi gasesc un job bun? Cu diploma de aici?
Sunt in clasa a 12 a si vreau sa fiu jandarm cand termin. Daca am media 9.62 la purtare pot intra?
Salut grup, pentru preschimbarea permis conducere ce taxe am de plătit?
Anul viitor termin liceul la profilul MI intensiv info. Urmează sa fac o facultate, însă aici este o problema :de 8 ani fac parte dintr- o familie monoparentala, mama mea părăsindu- ma pe...? (mai mult)
Ce face un tehnician nutriționist și cum poți deveni unul? Nu mă refer la medic sau la dietetician unde îți trebuie facultate, mă refer la cursul ăla de tehnician nutriționist care durează vreo...? (mai mult)
Bună, TPU! A făcut cineva curs inspector resurse umane?! Exista posibilități de angajare în domeniu?!
am si eu o intrebare cu privire la admiterea la http://www.scoaladragasani.ro/ pentru cariera de subofiter jandarm, ce subiecte sunt de dat, am tot cautat pe internet si nu gasesc nimic. ...? (mai mult)
Salut, Bogdan este numele meu, sunt sofer profesionist pe autocar, am inceput un vlog si vreau sa fac un video raspunzand la intrebari legate de soferie, am nevoie de cat mai multe intrebari din partea...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate. Vreau să îmi schimb meseria. Poți fi însoțitor de zbor fără a ști o limbă străină? Gen doar în țara ta? Mă interesez și eu puțin.
Merita sa aplic pentru un job unde salariul e motivant, fix, competitiv si alte vrajeli? Cat de mic poate sa fie? Am aplicat la 2 job- uri unde salariul era... na, tot mic. Dar mai de doamne ajuta....? (mai mult)
Cum pot deveni și eu un vânător de munte? Ce școală/academie militară ar trebui să urmez?
Ce credeți depre femeile care se înrolează in armata?
Ati avut sefi care au creat un mediu de lucru toxic? Dar sefi care creau un mediu de lucru pozitiv, placut? Dati exemple.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
Augustius întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?