Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Februarie 2025 sunt:
Salutari. Ma scuzați de deranj. Ce facultate as putea urma dacă sunt pasionat de mate și bio. Sau o meserie care reiese din facultatea respectiva. Dau fundă. Va rog sa ma ajutati
Cu ce se ocupa farmacistii in laborator sau in farmaciile din spitale? Care este diferenta de salariu dintre cei care au rezidentiatul si cei care nu il au? Ce rol are farmacistul in controlul calitatii...? (mai mult)
Ce parere aveti de facultatea de Silvicultura? Cat de usor va fi sa-mi gasesc de lucru in domeniu dupa facultate?
Salut, vreau sa dau la academia de politie si am o nelamurire in legatura cu dioptriile deci suma ambilor ochi nu trebuie sa fie peste -3 sau +3 sau fiecare ochi in parte?
Bună tuturor, dacă aţi avea de ales dintre facultatea de "Istorie", facultatea de "Psihologie", facultatea de "Ştiinţe Politice", ce aţi alege şi de ce? Vă rog frumos / cu respect să vă...? (mai mult)
Știe cineva ce maxim de dioptrii sunt acceptate la Medicina Miltara?
am o întrebare....as aprecia dacă m- ați ajuta cu o părere. Sunt in clasa a 12 și plănuiesc să fac o facultate de Computer Science in Olanda. Darrr îmi este oarecum frica de faptul ...? (mai mult)
Unde te poti angaja pe baza unei facultati (Biologie)? Dar pe baza modulului psihopedagogic? Va multumesc!
Am terminat facultatea de Biologie, detin si modulul psihopedagogic. Intrebarea mea este urmatoarea- pot fi educatoare pe baza modulului psihopedagogic? Sau ce studii sunt necesare pentru...? (mai mult)
Am terminat facultatea de Biologie, detin si modulul psihopedagogic. Care sunt pasii pentru a ajunge profesor de Biologie? Dar suplinitor? Cum se poate intra mai usor ca suplinitor? In ce...? (mai mult)
Salut, doresc sa ma angajez la Salvamont Cluj si am 3 intrebari. 1.Cat trebuie sa faci practica sa ajungi salvamontist? 2. Deoarece stau in centrul Clujului, ma gandeam pentru prima data cat ar...? (mai mult)
Hei! Ce profil trebuie sa aleg la liceu ca sa studiez la terminarea acestuia la Facultatea de Stiinte Economice?
Dupa ce urmez Academia Nationala de Informatii din Bucuresti, am un job asigurat imediat dupa ce termin? Care sunt facultatile unde dupa terminarea lor am un job cu un salariu de 3000 lei minim sau unde...? (mai mult)
Cum poti ajunge grefier si care este salariul de baza pe care il primeste unul?
Dacă doresc să mă înscriu la niște cursuri de paznic, unde ar trebui să mă interesez? La Forțele de Muncă sunt redirecționat doar spre cursurile de ospătar, bucătar, barman sau vânzător...? (mai mult)
Imi poate da cineva cateva exemple, cam ce poate pica la proba orala la scoala postliceala sanitara?
Dupa ce termini academia militara la profilul de telecomunicatii, te repartizeaza intr-un oras la intamplare? Sau iti alegi tu orasul unde vei avea jobul?
Acum in prezent care sunt criteriile prin care poti sa ajungi soldat in armata? Trebuie sa ai luat si bacul sau numai liceul si ce examene dai?
Ce optiuni sunt dupa terminarea Facultatii de Farmacie (in afara de farmaciile comunitare)? Cat de greu gasesti un loc de munca? Care este treaba cu rezidentiatul? Poti lucra in criminalistica?
Care este legătura dintre marketing și domeniul bancar? Dacă fac o facultate în marketing, se potrivește să lucrez într-o bancă și să urc pe scara ierarhică?
Cam cât ar trebui sa cer pentru a lucra în construcții ca muncitor necalificat? Am 36 de ani și îmi doresc sa ma specializez ca zugrav.
Am 17 ani. Ce facultate as putea urma știind ca sunt pasionat de mate și fizica mai ales mate. Ma gândeam la academia de politie la pompieri. De asemenea îmi plac și mașinile mai mult partea...? (mai mult)
Salut,dupa o facultate in domeniu economic ce meserii poti avea in afara de:contabil, economist? Multumesc!
Ce demersuri trebuie sa fac pentru a deveni educatoare suplinitoare? Mentionez ca am facultatea terminata in domeniu, dar nu am dat titularizarea si nu am experienta.
Cineva care a muncit in Japonia pe aici? Am inteles ca legile acolo in ce priveste protectia muncitorilor straini nu e completa, in sensul ca nu e legiferata protectia lor impotriva abuzurilor sexuale...? (mai mult)
Am nevoie sa ma ajutați cu ceva. In cazul in care anul acesta se va da admitere, ați putea sa îmi ziceti din ce se da la medicina veterinara Cluj sau București? Ce culegeri ar trebui sa îmi...? (mai mult)
Cum devii nutriționist sau asistent nutriționist fara sa faci facultate ci doar un curs? Așa am auzit că chiar s-ar putea.
Dupa terminarea unei școli de poliție (Câmpina sau Cluj) poți fi repartizat in alte arme decât rutiera sau ordine publica?
Unde sunt licee de politie? In ce orase? Mi-aș dori să merg mai departe pe un liceu de poliție acum fiind clasa a8a ma puteti ajuta cu o îndrumare sau o parere?
La ASE la ce materii dai admitere?
Salutare, care sunt conditiile de îndeplinit pentru a deveni jandarm - subofițer? Se face o facultate pentru asta? In ce constă facultatea? Va rog sa răspundeți doar cei bine informați. Mulțumesc,...? (mai mult)
Ce cursuri trebuie sa fac pentru a deveni estetician?
Salutare! Firmele de consultanta fac bani multi din prestarea de servicii? Ce parere aveti despre consultanta SSM si de mediu? In ce alte domenii se castiga bine in consultanta? Multumesc!
Pareri, sfaturi privind înscrierea la tehnica dentara, ca a doua facultate? Din anunturile joburilor vad ca se castiga bine. Momentan sunt studentă la kinetoterapie anul 2
Cum pot ajunge procuror in New York? Rog seriozitate.Dau funda
La Academia Nationala de Informatii as putea fi acceptata cu un tatuaj pe antebraț pe partea interioara?
Dau fundita! Dati-mi vă rog exemplu de cele mai căutate facultăți. Academia de poliție se situeaza printre primele? Ma refer daca e printre cele mai căutate facultati
Bună ziua, pentru a ajunge angajat la ANPC de ce facultate/cursuri am nevoie?
Cate ore pe zi lucreaza un medic (in spital, nu privat )? (Raspunde doar daca stii, raspunsurile puse la intamplare pentru puncte vor fi raportate)
As putea primi va rog niște exemple de job- uri pe care le- as putea obține DOAR cu diploma de la sf. facultății de psihologie, când sunt un psiholog licențiat. Aud pe multă lume ca pot face...? (mai mult)
Ce meserie pot avea dupa terminarea facultății de inginerie mecanică specializarea instalații si echipamente portuare si maritime? Dar ce salarii sunt
Salut, eu as vrea sa dau la SGP dar momentan sunt la profesionala, sunt curios daca se poate dupa ce termin profesionala si fac seralul, si daca nu i au bacul este greu de intrat? adica cei de la sgp...? (mai mult)
ce sanse de angajare au absolventii de marketing? Ma refer daca se cauta sau daca nu se cauta, cum se cauta, etc. Multumesc anticipat!
Cineva care studiaza in Anglia? O diploma de colegiu te poate ajuta la fel de mult ca o diploma de universitate?
Am șanse să intru la academia de politie daca m- am apucat de pregatire acum o luna? La engleză mi- e cel mai frica. Am timp pana la admitere sa stapanesc totul facand cate o ședință de meditatie...? (mai mult)
Salut, vreau sa dau la academia de politie si am cartea "istoria pe intelesul tuturor", are toate cele 9 capitole si sunt detaliate destul de mult dupa parerea mea(fiecare capitol e strucurat in 20- ...? (mai mult)
Cat e un salariu decent in Romania? Nu sa te spargi in figuri,nici sa traiesti la limita saraciei, ci sa te descurci.
Salut, ce se intampla cu muncitorii romani in Uk dupa 1 ianuarie, mai avem voie sa stam fara residence? (Nu raspundeti daca nu stiti, mi au mai raspuns gresit la anumite intrebari)
Hei TPU:) sunt de abia pe a 6a dar vreau sa dau din suflet la medicina si sa ma fac doctor, doar ca nu le prea am cu biologia insa sunt atât de entuziasmata de treburile cu celulele, cu alea alea, ...? (mai mult)
Salut, ce salariu are un ofiter la osp debutant?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?