Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Martie 2025 sunt:
Cum pot ajunge procuror in New York? Rog seriozitate.Dau funda
La Academia Nationala de Informatii as putea fi acceptata cu un tatuaj pe antebraț pe partea interioara?
Dau fundita! Dati-mi vă rog exemplu de cele mai căutate facultăți. Academia de poliție se situeaza printre primele? Ma refer daca e printre cele mai căutate facultati
Bună ziua, pentru a ajunge angajat la ANPC de ce facultate/cursuri am nevoie?
Cate ore pe zi lucreaza un medic (in spital, nu privat )? (Raspunde doar daca stii, raspunsurile puse la intamplare pentru puncte vor fi raportate)
As putea primi va rog niște exemple de job- uri pe care le- as putea obține DOAR cu diploma de la sf. facultății de psihologie, când sunt un psiholog licențiat. Aud pe multă lume ca pot face...? (mai mult)
Ce meserie pot avea dupa terminarea facultății de inginerie mecanică specializarea instalații si echipamente portuare si maritime? Dar ce salarii sunt
Salut, eu as vrea sa dau la SGP dar momentan sunt la profesionala, sunt curios daca se poate dupa ce termin profesionala si fac seralul, si daca nu i au bacul este greu de intrat? adica cei de la sgp...? (mai mult)
ce sanse de angajare au absolventii de marketing? Ma refer daca se cauta sau daca nu se cauta, cum se cauta, etc. Multumesc anticipat!
Cineva care studiaza in Anglia? O diploma de colegiu te poate ajuta la fel de mult ca o diploma de universitate?
Am șanse să intru la academia de politie daca m- am apucat de pregatire acum o luna? La engleză mi- e cel mai frica. Am timp pana la admitere sa stapanesc totul facand cate o ședință de meditatie...? (mai mult)
Salut, vreau sa dau la academia de politie si am cartea "istoria pe intelesul tuturor", are toate cele 9 capitole si sunt detaliate destul de mult dupa parerea mea(fiecare capitol e strucurat in 20- ...? (mai mult)
Cat e un salariu decent in Romania? Nu sa te spargi in figuri,nici sa traiesti la limita saraciei, ci sa te descurci.
Salut, ce se intampla cu muncitorii romani in Uk dupa 1 ianuarie, mai avem voie sa stam fara residence? (Nu raspundeti daca nu stiti, mi au mai raspuns gresit la anumite intrebari)
Hei TPU:) sunt de abia pe a 6a dar vreau sa dau din suflet la medicina si sa ma fac doctor, doar ca nu le prea am cu biologia insa sunt atât de entuziasmata de treburile cu celulele, cu alea alea, ...? (mai mult)
Salut, ce salariu are un ofiter la osp debutant?
Buna, sunt clasa a 8 a si am anumite nedumeriri in legatura cu meseria de politist, imi puteti da cateva sfaturi? De exemplu spre ce profil trebuie sa merg si etc...
Am o întrebare. Pot face facultatea de psihologie sau o facultate in general, mai târziu după terminarea liceului? De exemplu, vreau sa termin liceul, sa stau 3 ani, după care sa merg la facultate....? (mai mult)
De ce sunt salariile atat de mici in Romania? Cum ar putea un tanar sa se descurce cu un salariu de 2000 de lei daca nu sta cu parintii sau chiar si stand cu părinții.Cea mai ieftina chirie e undeva ...? (mai mult)
Are cineva idee unde sunt salariile mai mari dintre Poliție, Jandarmerie si Penitenciare? Mulțumesc
Salut, care e diferenta dintre a da la drept la academia de politie si osp de exemplu? Stiu deja ca la drept se fac 4 ani si la osp 3
Salut, imi puteti spune cu cat se intra la academia de politie si la proba sportiva, ce trebuia sa faci?
De mică mi- am dorit să fiu actriță dar niciodată nu am discutat aspectul asta cu parintii mei. De ceva timp (de 4 ani) învăț să pronunț cuvintele in engleză cu accent specific englezilor...? (mai mult)
Stie cineva daca companiile de mobiliare (de mobila) au economist la biroul de achizitii? Adica nu neaparat toate da in general zic.
Care ar fi șansele să pot deveni actriță la Hollywood? Vreau sa precizez că am de gând sa fac facultatea de actorie in Anglia și ca vorbesc cat de cat ok in limba engleză. Pe parcurs voi progresa...? (mai mult)
Sunt clasa a 8a iar după terminarea acestei clase intenționez să mă duc la colegiul national militar din Breaza, anul acesta la admitere nu s- a mai susținut testul grilă de verificare a cunoștințelor...? (mai mult)
Dacă nu ai bacalaureatul luat, te poți înrola ca simplu soldat în armată?
Salutare! Vreau sa fac un curs ISO 27001. Intrebarea mea este: sa il fac pentru auditor intern sau auditor de terta parte pentru ISO 27001? Multumesc!
As vrea sa ma pregatesc pentru Academia de politie, am 25 de ani insa am descoperit ca nu mai stiu mai nimic despre gramatica aia de generala atat la romana, mai ales la engleza, as dori niste sfaturi...? (mai mult)
Bună, în momentul îmi caut de munca, însă tot ce găsesc este manipulant marfa sau șofer, eu am permisul de 3 ani, însă am acel trac la volan, o frica anume cred ca e din cauza ca n- am mai...? (mai mult)
Am 14 ani, stau in Campina. Mai mult ca media totala la examen nu o sa fie de 7.20, vreau sa merg catre un liceu cu profil de comert sau economic insa in orasul meu sunt conditii nasoale pe aceste profiluri....? (mai mult)
Când incep inscrierile pentru colegiul national militar(liceu militar)?
Bună! Rog să mă ajutați și pe mine cu mici îndrumări, sfaturi sau ce credeți voi că ar trebui să fac în viitor. Sunt la liceu și sunt pe profil, , Turism și alimentație". Nu este un ...? (mai mult)
Este greu sa muncesti ca agent de paza la 18 ani?
Cat se castiga la paza cu tot cu taxe? Primesti 2000 de ron?
Hei. Am la facultate mulți colegi care nu și- au găsit profesor pentru licența. Ce as putea face eu pentru ei ca reprezentant? Am încercat sa ii ajut. Am fost la facultate însă nu am rezolvat mai...? (mai mult)
Bună! Rog să mă ajutați și pe mine cu mici îndrumări, sfaturi sau ce credeți voi că ar trebui să fac în viitor. Tin sa mentionez ca am dat pe acest profil datorita faptului ca nu prea am...? (mai mult)
am o întrebare. Ce face un maistru militar? Participa și el la exerciții militare? Sau doar sta in baza, uitate și se ocupa de mentenanța. Multumesc. Funda
Poti lucra la paza cu 7 clase?
Ca sa dai la jandarmi, subofițeri, îți trebuie neapărat și o facultate?
Lucrează cineva de aici la KFC sau McDonald’s (București) și mă poate ajuta cu câteva informații?
Am studii in domeniul protectiei mediului si o certificare de auditor extern ISO 9001, 14001 si 45001. As dori sa imi fac un pfa sau srl pentru consultanta mediu. Pe langa consultanta...? (mai mult)
Care sunt atributiile principale ale unui economist la birou achizitii?
Vreau sa ma autorizez ISCIR si RSVTI apoi sa imi deschid o firma de consultanta. Ce pasi trebuie sa parcurg pentru obtinerea autorizarilor?
Hey TPU, Ati lucrat cand erati studenti? Daca da, unde? Va placea jobul pe care il aveati? Ce salariu net primeati?
Pentru ce meserie aș putea opta pe viitor? Sunt la profilul, , Stiințe Sociale" in clasa a 10 a.Imi place foarte mult editarea foto/video si programarea, sunt la început in toate, deocamdată. La...? (mai mult)
Hey TPU, Ce parere aveti de jobul de barman/barista la o cafenea?
Hey TPU, Am gasit un job pe net si la descrierea lui scria asa: "creeaza coduri ale articolelor in sistem, creeaza comenzi ale articolelor in sistem" si "modifica preturile articolelor in sistem, ...? (mai mult)
Cum poti fi agent de politie canina sa lucrezi cu cainii de exemplu?
Cât câștigă un avocat stagiar? Răspunsuri clare dacă se poate...mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!