Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva cum pot avea un serviciu bun in strainatate, SUA sau chiar Europa? Ca ce ar trebui sa lucrez ca sa ma mut in state?
Stie cineva daca pot baga dosarele in același an si la academa de politie si la școala de agenti de politie Campina?
la ce facultăți pot merge cu bacul la chimia organică? Dar cu anorganică? Mulțumesc
Ce inseamna diagnostic de nursing? Cum se pune? Asistenta trece undeva acest diagnostic? Sunt eleva si vreau sa ma lămurească cineva
Buna, Vreau sa fac liceul de arte pe profil de arte plastice si decorative. M- am gandit ca dupa sa merg si la o facultate de arte, ce profil la facultatea de arte, credeti ca e mai bun si ce meserii...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva în ce consta mai precis testul psihologic de la subofițeri jandarmi? Mulțumesc frumos!
Am o intrebare..nu stiti cumva care a fost ultima medie de admitere in acest an la drept la Cluj? Si daca se dau probe suplimentare pentru facultatea de drept, care sunt acestea?
Salut, Ce parere aveti despre programul de studii : prelucrarea petrolului si petrochimie cu domeniul de inginerie chimica din cadrul Universitatii Petrol- Gaze din Ploiesti? Cum este programul de ...? (mai mult)
Hei TPU... Oare daca m- as duce la facultate la departamentul de Contabilitate si Informatica de Gestiune as putea lucra si altceva in afara de contabilitate si audit? Cercetator sau asistent economist,...? (mai mult)
Anunțurile de job-uri în care se cer target-uri pe postul respectiv trebuie să mă sperie?
Ma gandesc sa dau la drept la ULBS Sibiu,stie cineva din ce voi da admitere, stiu ca conteaza 50 % medie bac si restul admitere, dar din ce trebuie sa dau asta?
Bună seara, utilizatori TPU. Sunt o elevă la liceu în clasa a 9- a, pe profilul științe sociale. De mică am admirat munca depusă de paramedicii SMURD, atenția și rapiditatea cu care- și efectuează...? (mai mult)
Ce salariu are o asistenta de farmacie absolventa a unei scoli postliceale? Dau funda :D
Cum este facultatea de farmacie? Merita sa o faci? Cam ce salariu are un farmacist?
Din ce- ati observat voi la viata voastra la locurile de munca pe unde ati fost sau sunteti, cei care au ajuns sefi de echipa, directori, manageri generali au inaintat pe bune, pe meritele lor sau ...? (mai mult)
Unde pot gasi materialele din care trebuie sa invat pentru examenul de titularizare?
Stie cineva daca te poti transfera din politie -Anglia-Romania?
Daca as vrea sa fac videochat si sa ma travestesc pot sa castig mai bine decat ca barbat sau macar ma vor accepta cu asta? mie imi este cam rusine cu asta dar altceva chiar nu stiu ce sa mai...? (mai mult)
Este Universitatea POLITEHNICA din București (FIM) recunoscuta international? (specific in Franta)
Ar putea să îmi dea cineva o părere despre medicina militară?
Este necesar să am facultatea de litere pentru a deveni librar sau este îndeajuns să am liceul și bacalaureatul?
Ce site de facut CV online imi recomandati?
Ca sa ma angajez ca educatoare sau invatatoare de engleza este nevoie de facultatea de pedagogie sau se poate doar cu modulul de psiho pedagogie (am terminat facultatea de litere)?
Salut.Am o problema la angajare cu medicina muncii.Medicul de la medicina muncii mi- a spus sa- i duc adeverinta de la medicul de familie, ( pe care i- am și dus- o).In aceea adeverinta de la medicul...? (mai mult)
Care sunt motive stupide pentru care cineva poate să fie concediat? De exemplu: lipsește o virgulă, un punct pe i, liniuța de la t. S- a întâmplat să fiu amenințat cu concedierea pentru că...? (mai mult)
Daca vrei sa devii fotograf ai nevoie de bac? Sau e suficient talentul si cunostintele in editarea fotografiilor?
Cum stă treaba cu contractele individuale de muncă vreau să stiu tot despre ele cum imi pot lua țeapă?
Stiti cumva daca se mai da admiterea la jandarmi anul acesta? E deja octombrie si nu s-a auzit nimic.
Salut. Sunt clasa a 8 a si mi- as dori sa dau la un liceu militar. Am discutat cu mai multe persoane pe tema asta, unii zic ca e misto altii spun ca imi voi pierde 4 ani frumosi pe nimic. Vreau acum...? (mai mult)
Salut, dacă dintr- un motiv anume la urmatoarele inscrieri in mapn ca subofițer sunt declarat respins pot aplica pentru sgp? In aceeași perioadă pentru că nu vreau să pierd inscrierile și să aștept...? (mai mult)
Sunt clasa a 9 stiinte naturii bilingv franceza! Vreau in sem 2 sa ma transfer la filo engleza in acc liceu! Se poate? Ce competente dau? Cum sunt? DAU CORINITA
Se poate să lucrez ca asistent editorial fără facultate, in special in zona literaturii, istoriei, religiei, psihologiei, sau altele culturale?
Care e diferenta dintre instructor de inot si antrenor de inot?
Sunt pe profilul mate- info si as vrea sa devin programator. Am deja doua variante de specializare: Programator designer si programator arhitect, dar sunt indecisa! Ati putea sa- mi spuneti pe care...? (mai mult)
Cum este la Vânători de Munte?
Bună seara! As vrea sa vorbec cu cineva care a terminat la Drăgășani facultatea de Jandarmi/ sau dacă cunoașteți pe cineva care și lucrează ca jandarm va rog sa răspundeți la întrebări. În...? (mai mult)
La secția romana-franceza, din cadrul facultății de litere, se ia franceza de la 0?
Salut, am 22 de ani si as vrea sa ma inscriu la Academia Fortelor Navale. Puteti sa imi oferiti mai multe informatii? Care sectie ar fi mai buna? Cea Militara sau Civila? Totodata, care profil ar fi...? (mai mult)
Hey lume, voua va trebuie scoala si facultate ca sa va descurcati mereu in toate?
Revin cu o intrebare, legată din nou de criminalistica. Unde pot lucra in domeniul criminalistic după ce urmez facultatea de drept (am citit ca printre multe alte job- uri poți deveni criminalist...? (mai mult)
Salut, Ce parere aveti: Sa urmez facultatea de medicina, apoi neurochirurgie? Sa urmez facultatea de filosofie, iar apoi sa ma apuc de business-uri?
Credeti ca vor creste mediile de admitere la liceu anul acesta? Daca as avea media de admitere 6 fix, 6 si 20 maxim. Unde as putea intra in Ploiesti?
Sunt clasa a 9 a pe filologie si vreau sa ma mut in semestrul doi in alt liceu tot pe filologie.Eu am avut media de admitere 9, 32.Liceul la care vreau sa ma mut a avut ultima medie de admitere...? (mai mult)
Sunt anul 2 la o scoala postliceala sanitara,specializarea asistent medical de farmacie si vreau sa ma transfer la facultatea de farmacie. Este posibil? Daca da, in ce conditii?
Salut, mai este vreo alta proba sportiva la admiterea de la Academia de Politie in afara de acel traseu aplicativ, cineva mi- a zis ca exista si o proba de viteza, una de rezistenta si una de aruncare...? (mai mult)
Vreau să citesc cărți, fac recenzii și să fiu plătit pentru acele recenzii. Cum aș putea realiza asta, vă rog?
Unde as putea gasi joburi partime? Nu ma intereseaza decat partime. Majoritatea pe siteurile de joburi sunt full si nu ma ajuta. Mai cunoasteti si altele in afara de bestjobs, ejobs?
Sunt clasa a 11 si ma gandesc sa dau ori la politie ori la pompieri si nu sunt sigur la care dintre ele. Voi ce mi-ați recomanda?
Dupa terminarea academiei de politie, ce grad o sa am?
Există un loc de muncă în care cineva îmi oferă de citit cărți și eu să fiu plătit pentru a face recenzii? Sunt interesat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!