Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
SALUTARE TPU! îmi poate spune cineva la ce facultati de drept din Romania se poate întra cu dosar fără examen? Mulțumesc anticipat! Dau funda!
Hey oare nu știți careva cum se depune CV la distribuție energie electrică România, merg pe site lor da nu apare aplica, când dau pe job disponibile doar o foaie unde e prezentat job e scanată
Buna ziua, am si eu o intrrbare Daca urmeaza sa imi expire buletinul dar eu am actele in alta tara si vreau sa ma stabilesc definitiv in tara respectiva, o sa pot sa continui munca aici? iar In caz...? (mai mult)
Bună, am o întrebare pentru voi.Deci eu îmi doresc să fiu dansatoare, cum aș putea intra în legătură cu maneliști să fiu luată la evenimente și cum mi aș putea găsit un manager și să ...? (mai mult)
Salut, acum cateva zile m- am angajat la un loc de munca in domeniul horeca, mai exact la un restaurant fast food cu mancare sanatoasă. Am specificat ca lucrez doar pe perioadă sezoniera.dar am gasit...? (mai mult)
Ce facultati bune de urmat in ziua de astazi in afara de medicina si it?
Buna. Trec in clasa a 12 a și nu știu ce sa aleg dintre Academia de Politie sau Medicina Militara. Pot sa spun ca am o inclinatie mai mare spre politie dar nici medicina militara nu îmi suna asa de ...? (mai mult)
Cineva care a terminat la hgim? Mai exact la facultatea de hidrotehnica, geodezie si ingineria mediului Cam cat de greu ati gasit de munca? In afara sau in tara Cam cat plăteați/platiti pe camin?...? (mai mult)
Pentru o medie de 8.90, avand in vedere ca se zice ca mediile de anul asta o sa fie cu 0.30 mai mici, ce licee recomandati?
V-ați angajat în străinătate careva de aici prin LinkedIn?
Ce știți despre liceele Ștefan Odobleja și Ion barbu (ambele din București)
Bună, O cunoștință și- a dat demisia de la o firmă (Germania) care i- a asigurat și cazarea, iar în momentul demisiei, l- au obligat să părăsească cazarea pe loc. Este legal sau firma ...? (mai mult)
Salut! Ceva pareri pentru liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Constanta, pentru cei care au fost acolo sau care stiu.
Merita sa dau fac ecdl? Vreau sa ma fac educatoare si sa dau la facultatea de invatator educator. M ar ajuta cu ceva? Prind post mai usor sau la salariu?
Ce parere averi despre curierat Amazon Germania? Ce experiente a-ti avut cu ei?
De ce unele persoane se duc la munci de sclavi cum ar fi manipulant marfă?
Salutare,știe cineva un job part-time în Bacău, aș prefera între orele 8-15.Mulțumesc!
Am trecut clasa a 9 a si vreau sa urmez niste cursuri la care primesc calificarea pentru job ul respectiv.Ma pot înscrie la școala profesională mai încolo pentru că acum am niste probleme in legătură...? (mai mult)
Buna ziua/seara! Sunt din Bistrița. Ieri s- au afișat rezultatele la E.N. Am obținut media 5, 62, o medie la care nu ma asteptam, aveam asteptari mult mai mari. Vreau sa stiu la ce licee se poate...? (mai mult)
Salutare! am terminat a VIII-a și aș dori să mă înscriu la liceul cu program sportiv BV. Trebuia să dau o probă sau ceva până acum?
In 15 iulie îmi dau demisia și aș vrea să știu dacă angajatorul trebuie să-mi plătească zilele de concediu neefectuate anul acesta, nu am mai luat un concediu de aproape 1 an
Salut. Am terminat anul acesta liceul si maine termin si cu bacalaureatul. Imi doresc sa urmez o academie cum ar fi Academia de Politie din Bucuresti sau Academia Forţelor Terestre din Sibiu. Consultand...? (mai mult)
Bună ziua, îmi poate oferi cineva detalii sau părere despre DGPI? Aud pareri pro și contra. Cum este salariul? Cum este colectivul? Cum sunt șefii? Fiind structura militară, ai timp liber? Te transferi...? (mai mult)
Ce cursuri de munca se pot face incat sa am un job asigurat?
Dacă fac liceul sportiv voi putea da la o academie de pompieri?
In timpul Scoli de Agenti de Politie ai camin garantat?
Buna. Poate sa-mi spuna cineva daca ai aplicat la un job pe eJobs si angajatorul vizualizeaza cv-ul e posibil sa te contacteze in urmatoarele zile sau cv-ul tau nu s-a potrivit?
După o pauză de ceva ani, m- am hotarat să- mi continui studiile, îndreptându- mi atentia catre învățământul primar.As vrea sa ma înscriu la Stiintele educatiei si pedagogia invatamantului ...? (mai mult)
Heei! De când mă uit la anatomia lui Grey îmi doresc din ce in ce mai mult sa fiu medic, dar mi- e frica că odată ce ajung, nu o sa fie la fel. Pur și simplu ador haosul acela, agitația și în...? (mai mult)
Hello, vreau sa va intreb ceva.Ce parere aveti de treaba asta cu facultatea..multi tineri renunta la ideea asta fiind o pierdere de timp/alti o fac dar nu si au gasit job pe acel profil Ce cursuri bune...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! As dori sa vorbesc cu un elev al Colegiului Militar Ștefan Cel Mare, dupa ce termini liceul poti sa mergi la Academia de Poliție, tu unde ai vrea sa te duci dupa ce termini...? (mai mult)
Care este programul de lucru al unui absolvent al Agentiei de politie?
Salut TPU. In viitor as dori sa dau la Academia de Politie, stiu cam toata materia pentru Bacalaureatul la Istorie, dar am vazut niste subiecte si acolo sunt ceva mai grele. Imi puteti spune ce este...? (mai mult)
Unde călătorește un ghid turistic? In ce țări, numai in Europa sau și in alte țări? Trebuie sa faci cursuri sa ajungi ghid sau îți trebuie facultate?
Vreau sa ma angajez la mcdonalds, am 16 ani și vreau sa lucrez 6 ore, ce salariu fără bonuri de masa voi primi? Mulțumesc
Pentru un liceu de profil mate-info din Bucuresti cu medii cuprinse intre 8.85 si 9.50 care ar fi cele mai bune?
Pentru cei care stiu, este greu mutarea de la un profil la altul la acelasi liceu? Sunt destul de pesimist fata de nota de la romana de la EN si vreau sa pun pe fisa aia si filologie la anumite licee...? (mai mult)
Salutare! Aș dori să depun actele la o universitate din RM la frecvență redusă, și m- am gândit ca să depun la Institul de Criminologie adică îmi place tare mult și acolo mă simt ca mi- ar...? (mai mult)
Bună! Am absolvit clasa a IX-a în Republica Moldova. Se merită să urmez un colegiu în România sau liceul în Republica Moldova? M-ar putea ajuta cineva cu o recomandare sau un sfat?
Unde ma pot angaja în Oradea pe timpul verii dacă am 14 ani?
Vreau să mă fac notar pe viitor, dar nu sunt sigură încă ce profil la liceu îmi doresc.Am auzit ca pentru acest job ai nevoie să studiezi la facultatea de drept.As vrea ca profilul pe care îl...? (mai mult)
Cat castiga un biolog? La noi meseria asta nu este prea cunoscuta, in alte tari cum este?
Cat de grea este materia chimie-fizica?
După ce termin facultatea de inginerie alimentară mă pot angaja la un laborator pentru a face analize? Cam ce salariu as primi la început?
Buna! De unde pot sa învaț pentru admitere la balneofiziokinetoterapie?
Bună, voi ce ați alege dintre cele trei domenii în care sa activați ( în turism ). Și de ce? Din septembrie voi merge pe turism, în clasa a 11 a. Și atunci când voi acea practică voi avea...? (mai mult)
Bună, aș vrea să întreb pentru o prietenă: dacă ea a absolvit facultatea la Universitatea Hyperion, atunci poate face masterul la UNATC? Sau cum se procedează? Trebuie să termine licența la ...? (mai mult)
As vrea sa dau firma care care ma concediat nelegal care mi- a interzis accesul la locul de munca la vreo televeziune sau vreun site de stiri din oras sa stie toata lumea ce firma de mizerie este sa se...? (mai mult)
Este greu să muncești ca menajeră internă, adică să și locuiești tot timpul la o familie, gen undeva in Uniunea europeana, ex. Germania, Italia, etc? Cam ce salariu ar fi normal?
Câți bani ia aproximativ un om care abia a terminat scoala mecanici de locomotivă la CFR Călători cu tot cu sporuri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!