Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Februarie 2025 sunt:
In ce an de liceu trebuie sa mă apuc de pregătire pentru examenul de admitere la medicină? Și cum sa fac pregătirea asta? La ce se da test la medicină? Și dacă merită
Cam in ce an de liceu trebuie sa incep sa mă pregătesc pentru examenul de admitere la academia de politie? Și cum sa fac pregătirea asta?
Heii! Ma tot gazndesc de ceva timp ce job sa îmi aleg, la ce facultate sa merg, dar nu știu ce sa aleg, asa ca ma gandeam ca poate ma puteți ajuta voi cu niște idei. La liceu sunt la real, iar ...? (mai mult)
Cine a dat Delful la franceza? Imi puteti oferi mai multe informatii, dar si împărtăși din experiența voastră? Am cautat pe net, insa as vrea si opinii legate de asta. Sunt in clasa a 11...? (mai mult)
Salut, la facultate in Arad, Universitatea de Vest Vasile Goldis, Stiințe Economice, informatică si inginerie, specializare informatică la ce se refera? Pot sa devin It si sa lucrez in domeniul it?
Pentru examenul final-proba scrisă la postliceala sanitara... se va afișa inainte o tematica? Sau pur si simplu se da din tot?
Imi puteti spune un mod de a invata la matematica? Mai exact o culegere pentru subiectele de la academia fortelor terestre? Va rog
Cum e sa lucrezi la penitenciar la Târgu Ocna? Se intră ușor? Salariul cum e?
Salut, poti fi livrator cu bicicleta de la 16 ani? Daca da, la ce firma?
Ma ajuta ce invat la scoala? Adica de exemplu la chimie sau biologie de exemplu.In afara de cultura generala, ma ajuta? Adica cand voi fi mare nu stiu ce sa ma fac;/
Dau fundita! Stie cineva care a fost ultima medie de intrare la academia de politie?
Munca unui magistrat este dubla fata de un avocat?
Este adevarat ca daca ai mai multi bani poti poti construi afaceri mai puternice decat daca ai mai putini?
Stie cineva o facultate buna de management turistic și posibilități de cariera?
Daca am facut o facultate la buget in Romania si vreau sa mai fac o facultate in strainatate, mai pot beneficia de bursa?
Hey! Sunt o persoana cu deficiente de auz, nu surdo- mut pentru ca aceasta deficienta a fost corectata cu aparate auditive cu care aud așa, cât de cât. Mai mult dacă citesc de pe buze. Cu măști...? (mai mult)
Poti ajunge in armata, daca ai facut un liceu teoretic?
am picat anul trecut la medicina generala la Brasov cu aceeasi medie cu care au intrat alti 6 candidati si am decis sa raman un an ca sa redau examenul.De mult timp imi doresc sa ajung medic, ...? (mai mult)
Dacă un angajator insistă să ții un interviu la firmă, înseamnă că i-a plăcut CV-ul așa de mult?
Ca sa ma fac asistenta la ce profil ar trebui sa ma duc la liceu?
Heiiii. Am urgent nevoie de un raspuns. Dacā optez pentru Școala de agenţi de poliţie, Câmpina, pot după ce termin să dau la Academie?
Buna tuturor, la facultatea de jurnalism exista si cursuri de limba engelza? Cine se inscrie la facultatea de jurnalism trebbuie sa cunoasca si limba engelza?
As vrea sa ma fac crainic tv/reporter tv, dar stiu engelza putina. As putea sa ma fac reporter daca stiu putina engleza?
Bună ziua, unde pot sa vând o mașină de scris și 3 aparate foto vechi? Este interesat cineva?
Salut, cine ma poate ajuta cu niste informatii in legatura cu subofițerii din jandarmerie si politie? Vreau sa dau si eu la una din ele dar urmează să mă hotărăsc la care. 1.Care esti diferenta...? (mai mult)
Ce salarii de baza, sporuri si indemnizatii iau magistratii pe luna?
Am 14 ani, sunt pasionat de masini si mi-asi dori sa merg pe Mecanica Auto (profesionala) - ceva pareri? Cu ce medie pot intra? Sfaturi?
Are cineva modele de subiecte grila pentru admiterea la jandarmi subofițeri, în format pdf? Dacă da, mi le puteți trimite și mie? Mulțumesc frumos!
Ce cursuri as putea sa fac pentru ca la final sa am un loc de munca bine platit? Eu ma gandeam sa fac un curs de fotograf. Astept pareri. Multumesc!
Salut.Saptamana viitoare o sa ma angajez la un hypermarket ca si casier (mentionez ca nu am mai lucrat casier).Cel mai mult mi- e teama cand voi lucra cu banii, cand voi lua banii de la client și îi...? (mai mult)
La care materie la academia de poliție e cel mai greu? Roamana, istorie sau engleza? Dau fundita
Am vrea sa ma duc si la facultatea de medicina si la cea de teologie. As dori sa aflu mai multe informații despre ele. Cum ar fi orarul la cele doua...etc.
Cum putem ajunge reprezentant la o firmă, indiferent de brand, COCACOLA,pepsi, etc Si ce studii necesita obținerea slujbei. Ce salariu poate fi obținut?
Salut. De curand am intrat la facultate de Inginerie Electrică de la UPB, însă nu prea cred ca sunt destul de capabil de a termina facultatea. Ma gândesc sa renunțat și să îmi caut ceva de ...? (mai mult)
Stie cineva daca materia de la istorie de la academia de politie cuprinde si lecțiile de la bac la istorie? Dau fundita
Sunt anul 3 la postl.sanitara si dupa ce termin as vrea sa ma angajez pe ambulanta. Problema este ca din anul 2 nu prea am facut nimic si nici anul asta nu cred ca o sa facem, data fiind situatia...? (mai mult)
Îmi poate arata si mie cineva un test psihologic care s-a mai dat la academia de politie? Dau fundita
Am și eu o întrebare. Sunt în clasa a IX- a pe științe ale naturii, iar pe viitor aș dori să dau la medicină. Problema mea este o deficiență de auz, corectată cu aparate auditive...? (mai mult)
Vin și eu cu niște întrebări în speranța că ma poate ajuta cineva de aici. Vreau să dau la liceu militar de marinari în Constanța, întrebările sunt : Cam cât este salariul general...? (mai mult)
Vreau sa devin antrenor de fitness. Trebuie sa fac un curs, nu? Și cât ar costa acest curs? Ce salariu are un antrenor de fitness? Și câte ore pe zi lucrează un antrenor? Eu cel mai probabil voi ...? (mai mult)
Salut.Maine o sa ma duc la un interviu, chestia este ca eu am plecat de la un hypermarket, la un supermarket (care aparținea tot de hypermarket. Doar că mi- am dat demisia și de la cel supermarket)....? (mai mult)
Unde as putea sa gasesc informații despre materia care se încadrează pentru admiterea la Facultatea de Psihologie UBB, Cluj? Stiu ce manual se cere, dar din cate am inteles sunt anumite lectii.
Știu ca încă nu se fac înscrieri dar legat de conținutul dosarului, mai precis avea cerere de înscriere, la partea unde zice de ce facultate am urmat sau urmam, daca răspunsul e nu, ...? (mai mult)
Hei, hei! Exista in Romania critici culinari? Vazusem un film si cineva mergea si se dadea drept client al unui restaurant si de fapt era un critic culinar. Avem asa ceva in tara?
La penitenciar la incadrarea directa, vizita medicala cum se desfasoara mai exact? Trebuie sa te dezbraci complet?
Exista site-uri unde pot gasi joburi din diferite tari? Adica ceva cum e la noi ejobs, dar sa aiba locuri de munca din mai multe tari.
Cum afli cu cât ești pontat?
Dacă am 10 ani de experienta ca asistenta medicală la pediatrie si de exemplu vreau sa ma angajez la interne cand sunt locuri disponibile se poate sau nu? Este nevoie de examne sau cum se...? (mai mult)
a terminat cineva cursul cofetar de la scoala Athena Bucuresti? Se face practica intr-un mod serios, adica se invata ce trebuie sau nu? Merita acest curs?
Exista vreo facultate legata de social media / marketing pe internet sau ceva asemanator in Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!