Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Februarie 2025 sunt:
Exista vreo facultate legata de social media / marketing pe internet sau ceva asemanator in Romania?
Salut.Cum e sa lucrezi casier intr-o covrigarie, a lucrat cineva?
Este necesar bacul pentru a intra la poliția locală?
Salutere tuturor! Am si eu o problema.Eu vreau sa dau la Academia de pompier...adica practic devin ofiter de pompier. Poate cineva sa imi spuna ce program au ofiterii de pompieri? Adica daca au 24/48 sau...? (mai mult)
Habar nu am daca este categoria potrivita dar o sa incep prin a va povesti prin ce trec acum. Lucrez la Amazon in UK, in depozit mai exact. Impachetez, sortez, "pickuiesc". Fac cam tot...? (mai mult)
Ce as putea face ca sa ma angajez in domeniul feroviar(mecanic locomotivă)? Momentan am 20 de ani, lucrez in prezent, am job stabil, dar de mic copil mi- am dorit sa fiu mecanic de locomotivă....? (mai mult)
As vrea sa urmez o cariera in SRI, insa nu as vrea sa merg la academia animv. exista posibilitatea de a urma o cariera in acest domeniu urmand o facultate diferita? Si daca da, care ar fi mai...? (mai mult)
Academia de politie cate locuri are scoase anul acesta? Dau fundita
Anul acesta cate locuri sunt la academie? Dau fundita
De ce se întâmplă ca băncile să aibă personal tânăr între 20- 30 de ani, dar foarte rar sa fie peste 35; iar locurile administrative publice au personal cu o vârstă înaintată, dar foarte...? (mai mult)
Exista curs de Hidroizolatii? Unde as putea sa fac? Sunt din Timisoara. Multumesc
Vreau si eu un sfat! Sunt in clasa a 11 a! Sunt la o scoala pe profil filologie ( uman)! Si vreau sa dau pentru Facultatea De Medicina! Daca incep de acum sa fac pregatire intens la biologie si...? (mai mult)
Cam după cât timp pot bate in retragere la facultate? Adică o pot abandona? Și apoi să mă transfer la o alta facultate? Pretextele pentru care îmi doresc să procedez astfel, sunt multiple....? (mai mult)
Ce liceu si facultate trebuie sa urmez pentru a crea un partid politic si sa devin presedinte? Nu prea stiu politica dar vreau sa invat. Daca ma poate sa ma ajute cineva. Vreau ca in tara asta sa nu ...? (mai mult)
La interviu se pune întrebarea cu salariul dorit. Este o întrebare capcană într- un fel? Din mai mulți candidați presupun că de cele mai multe ori îl aleg pe cel care a spus la interviu salariul...? (mai mult)
Pentru cei care vor sa devina profesori sau au devenit: sunt in anul 1 de facultate si am pierdut inscrierile pentru a intra in invatamant, am sunat la secretariat si mi s- a spus ca nu ma mai pot inscrie....? (mai mult)
La cati ani te poti angaja la Kaufland?
Hey TPU. Ce parere aveti despre job-ul de make-up artist?
la USAMV Bucuresti, la agricultura (https://www.usamv.ro/index.php/ro/facultati) dupa ce termin facultatea, pot deveni Inginer Agronom? Daca nu, ce facultate as putea face...? (mai mult)
Am vazut niste anunturi de curiozitate pe internet care ziceau ca in Franta se castiga cel putin 1.100€ pe luna din constructii. Este adevarat?
In Franta exista un sediu (departament) nu stiu exact cum sa ii zic Nasa?
Stie cineva câți au fost pe loc anul acesta si anul trecut la academia de politie? Dau funda
Hei. Ideea este in felul urmator. Sunt la un liceu cu profil uman si vrea sa dau la academia forțelor tereste Nicolae Bălcescu. Exista profil in care se da doar romana si engleza (fara matematica)? Am...? (mai mult)
Salut, Dacă este cineva care face sau a terminat facultatea de psihologie, va rog sa ma contactați(sunt în clasa a 11 a și ma gândesc sa dau la psihologie): ig -lucimoldovan__
Merita sa dai la politia de frontiera?
Salut, daca am bacul luat si dau in armata sunt sgp si daca dau un test la engleza si legislatie pot sa devin subofiter?
Salut, ce salariu are un inginer chimist? Ce salariu are un polițai și un jandarm? Multumesc
Cum se poate ajunge in armata americană (US army) ca si român? Ce liceul/studii trebuie să urmezi pentru a putea intra? Cetățenia o primesc dacă mă inrolez sau îmi trebuie pentru a mă inrola...? (mai mult)
Salut, care este diferenta dintre subofiteri filiera directa si indirecta?
Buna:)Poate un impresar sa ma inscrie la castinguri pentru filme, seriale, etc? Daca da, unde as putea sa gasesc unul? Ofer funda celui mai bun raspuns.
Buna seara, tuturor! Desi mai am destul timp pana in clasa a 12- a, sunt inca indecisa in privinta viitorului meu profesional. Mentionez ca sunt pe profil de mate- info. Rugamintea mea la voi este aceea...? (mai mult)
Bunaaa! Vreau si eu niste păreri despre Liceul militar "Tudor Vladimirescu " - Craiova. Sunt clasa a 8a, imi doresc sa ma duc la un liceu militar, dar parerile din jurul meu ma sperie putin :) Este...? (mai mult)
Salut, la ce pot da in cadrul armatei, avand bacul luat si cu teste la admitere de romana, engleza(deoarece am fost la filologie)?
Hei TPU, care sunt cele mai cautate meserii pe care le- as putea avea dupa absolvirea Facultatii de Economie? Pot sa devin contabil chiar daca nu m- as duce la departament de contabilitate? Multumesc ...? (mai mult)
Indemnizatiile lunare ale judecatorilor, procurorilor si magistratilor- asistenti vor ajunge, pana in 2022, la sume cuprinse intre 6.582 de lei si 26.250 de lei, in functie de grad si de vechimea ...? (mai mult)
Stie cineva daca materia de la academie la istorie cuprinde si lecțiile de la bac istorie?
Cum pot fi admis in anp? Dau fundita
Buna tuturor, sunt in primul an de facultate si pe viitor as vrea sa intru in invatamant. Doar ca am inteles ca trebuia sa semnez un formular iar eu nu am stiut si nu am semnat. Stie cineva daca ma mai...? (mai mult)
Salut, ce-mi trebuie pentru a deveni subofiter sau ofiter in cadrul armatei?
Salut, stie cineva cat castiga un subofiter nou in armata?
Am o intrebare! Acum sunt in clasa a 8, as vrea sa ma duc mai departe la liceul de arte pe profil de arhitectură, desen tehnic si design ia la facultatea de arhitectură sau constructii. Merita? ...? (mai mult)
Cat castiga un sofer de autobuz in Cluj? Dar in Bucuresti?
Sunt clasa a 8a si ma gandesc sa dau la liceul militar. Nu sunt încă sigura dar vreau sa stiu daca fac liceul militar pot sa dau la academia de poliție? Întreb deoarece stiu ca daca esti ...? (mai mult)
Am hotarat sa ma inscriu la Academia de Politie si sunt nedumerit in privinta ginecomastiei...as vrea sa aud un raspuns daca sa mai incerc avand asta... Funda!
Salut si dau fundita! Am auzit de la un profesor ca grilele de la romana si engleza la academie sunt mai ușoare decat cele la agenți de politie si greutatea examenului la academie este diferențiată...? (mai mult)
Urmeaza sa sustin bacalaureat anul acesta scolar si am inceput serios sa caut facultati care sa corespunda cu dorintele mele. Una dintre ele e SNSPA, insa are un site foarte dezordonat si nu inteleg...? (mai mult)
La facultatea de litere din Cluj/Timișoara se intra pe baza de dosar sau admitere?
Preferati deserturile moi, cremoase, pufoase sau crocante?
Hei. As dori in format pdf o culegere de la editura umfcd de chimie organica pentru admitere din anul 2017 sau 2018 sau 2019. Multumsc mult!
Buna tuturor, care sunt facultatile, unde se foloseste mai putina logica sau unde logica este foarte putin relevanta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?