Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Februarie 2025 sunt:
Cat castiga un maistru militar pe aviație pe armă radiolocatie?
Care este salariul net al unui inginer in mecatronica/robotica?
Buna tuturor, ai putea intra la facultatea de jurnalism si stiinte ale comunicarii din cadrul universitatii Alexandru Iona Cuza din Iasi, cu media de 9, 16? Multumesc anticipat.
Stie cineva daca la FAIMA(Facultatea de Antreprenoriat si Ingineria Managementului Afacerilor) din cadrul UPB (Politehnica București) se dă M2 F2? Nu gasesc niciunde o clarificare.
Hei TPU... ma gandeam la viitorul meu in cariera si m- am decis sa dau la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, doar ca inca nu m- am decis ce departament sa aleg dintre Economie Generala...? (mai mult)
Vreau să fiu cât mai concisă și scurtă la obiect.Am o dilemă in ceea ce privește viața mea profesonală, anume eu sunt în primul an de facultate (chiar prima săptămână) la Drept Ubb.(mi-...? (mai mult)
Am aplicat pentru un job, postul este coordinator zonal rompetrol si nu gasesc informatii despre salarizare. Ma gandesc ca postul este ok, deoarece ofera masina de lucru, laptop, telefon....? (mai mult)
Este cineva pe aici care studiază ‘design interior’ in cadrul Facultății de arte și design "George Enescu" Iași? As vrea sa știu mai multe detalii, cum se intră, ce se studiază, dacă...? (mai mult)
In Moldova se fac 3 ani de liceu, nu 4 ca la noi? Acolo termini 11 clase si poti sa dai la facultate? E adevarat? :) :-X
Stie cineva unde pot gasi ceva locuri de munca online(orice de acasa)? Orice in afara de reprezentant vanzari... ok, daca stau sa ma gandesc, nici videochat :)) Chiar am nevoie de un loc de munca online....? (mai mult)
Salariile magistratilor sunt mai mari decat ale programatorilor/it~istilor?
Am si eu cateva intrebari si v- as ruga sa ma ajutati. Eu sun in clasa a X- a pe profilul stiinte ale naturii. 1. Dupa liceu pot sa dau la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul...? (mai mult)
Cum pot ajunge un examinator auto? Si ce salariu are acesta?
Pentru cei ce au invatat in liceul pedagogic constantin brătescu, imi puteti spune ce se da la probe? Multumesc!
Tocmai am absolvit facultatea de farmacie, iar intrebarea mea este e ok sa lucrezi in Catena ca si farmacist? Avantaje/dezavantaje
Am 14 ani! l.As dori sa ma fac actor sa fac facultatea in America dar nu stiu engleza si vreau sa invat, dar nu stiu cum pot memora ce imi spun ei in engleza scris, de abia pot in romana :) glm in romana...? (mai mult)
Ce fel de polițiști sunt aceia care dai examenul auto cu ei? Cum poți ajuge unul? Dau fundita
Sunt in clasa a- X- a la stiinte ale naturii. Vreau sa urmez facultatea de pompieri de la Bucuresti. Stiu ca se da admitere din matematica si fizica, dar ma intereseaza din ce trebuie sa ma pregatesc...? (mai mult)
Ce studii trebuie sa ai ca sa fii profesor? Nu ma refer la cadru didactic
Salut, imi puteti spune va rog daca la academia de politie sau scoala de agenti conteaza notele din bac sau notele de la examenele lor? Si cu cat se intra la ambele?
Spuneți- mi și mie va rog la ce facultăți as putea sa dau dacă am terminat mate info? Ma refer sa se potrivească, sa nu ajung acolo sa nu știu nici măcar baza (de exemplu contabilitate, pe care...? (mai mult)
Știți vreun site, ceva prin care sa fac niște bani de acasă? Pot sa fie cât de puțini bani, nu contează.
Din ce se da admitere la facultatea de analiza și ingineria mediului, Cluj? Dau funda
Salut baieti, am si eu nevoie de ajutor, maine urmeaza sa incep lucrul la dpd intr- o tara straina(limba slava) si as vrea sa stiu daca sunt pe aici persoane care lucreaza/au lucrat la dpd/gls si mi-...? (mai mult)
Ca sa fiu calificat la locul de munca îmi trebuie o scoala de exemplu, postliceala sau facultate? Sau scrie pe contract daca sunt calificat? Multumesc
Stie cineva firme care angajeaza call center sau chestii de acasa?
Am 16 ani si deja ma gandesc la ce facultate sa dau:). Deja imi planuiesc sa merg la o facultate pentru teatru si actorie in UK dar nu sunt sigur.Prima data as vrea sa fac o facultate de actorie...? (mai mult)
Am 17 ani si vreau sa ma angajez perioada asta la kfc part time doar in weekend, 8 ore pe zi, nu pot in timpul saptamanii din cauza liceului. Cam ce salariu voi avea aproximativ si cum e viata...? (mai mult)
Ma numesc Robert si vreau sa intru la liceul de actorie si vreau sa devin actor in America sa ajung la Hollywood dar am o intrebare in actorie pot alege gen eu vreau sa fiu in filme de actiune (cu...? (mai mult)
Care e diferenta dintre un judecator si un judecator militar? Iti trebuie alte studii? Porti alta uniforma la serviciu? Cati bani castigi?
Este obligatoriu sa iei bacul ca sa te faci pompier? Dacă nu este prea mare deranjul aș prefera un răspuns cât mai sincer pls
Fizica medicala, specializare Imagitistica sau Radioterapeutica sau Informatica? Am tangente pentru amandoua si habar n- am unde sa ma duc. Voi ce ati alege? Apropo, pentru facultatea ...? (mai mult)
am 18 ani si doresc sa ma inscriu in armata romana ca gradat profesionist. Eu am terminat scoala profesionala de electricitate instalatii in Belgia, sunt in Belgia de la varsta de 11 ani si...? (mai mult)
Pot intra la academia navală "Mircea cel Bătrân " dacă în liceu studiez un profil de mate info? Prietenii mei mi-au zis că nu. Ar trebui să mă transfer la filo?
Sunt clasa a 11 a si incerc sa ma decid la ce facultate vreau sa dau, daca vreau sa dau la arhitectura dar n- am facut niciodată desen tehnic este considerat prea tarziu sa incep sa invat? Sau as putea...? (mai mult)
Cat timp durează un examen de admitere? Ma refer la Administratie si afaceri, proba la romana..cate intrebari vor fi?
Eu sunt pe profilul stiinte ale naturii. Pe viitor vreau sa merg pe ceva legat de contabiliatate si management cel mai probabil...trebuia sa fiu pe mate info pentru asa ceva? Nu prea le am cu...? (mai mult)
Salut, ce stiti de facultatea de chimie si inginerie chimică din Cluj Napoca? Cu ce medie se intra la buget si cu ce medie se intra la taxa? Si cat este taxa pe an? Si se dau ceva examene ca sa intri...? (mai mult)
Salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri?
Am intrat in clasa a12a la profilul stiinte ale naturii si sunt foarte nedumerita in ceea ce priveste facultatea. Nu iau in calcul absolut deloc medicina pentru ca nu m- am pregatit pentru ea si ...? (mai mult)
Merita sa fac postlicealul? E greu? Care ii diferenta intre postliceal si medicina? Vreau seriozitate
Mi- ar putea spune cineva cum se intră la Facultatea de arte și design "George Enescu", specializarea ‘design interior’? As vrea sa știu in ce constă admiterea! Am cautat peste tot...? (mai mult)
.. am o intrebare in legatura cu admiterea la scoala de politie. Am fost exmatriculata pentru absente. Se pune ca abatere disciplinara? Mentionez ca in invatamantul postliceal am patit asta
Pot intra la o facultate militară dacă am avut media la purtate 8 în clasa a VI a?
îmi trebuie diploma de bac pentru a profesa asistent medical generalist? La postliceala mi s-a spus ca nu. Mulțumesc.
Am vazut pe net un articol cum ca admiterea la jandarmi anul acesta se da incepand cu 1 decembrie. Este adevarat? Pe alt site am vazut cum ca s-ar da incepand cu 10 ianuarie
Hei TPU... Ma gandeam ce facultate sa urmez si m- am gandit la FEAA (Timisoara), dar nu ma pot decide ce program sa aleg: Economie si Afaceri Internationale, Economie Generala si Comunicare Economica...? (mai mult)
Hei TPU :) Vreau sa cant, ador sa cant, este pasiunea mea, in fiecare zi fredonez și cant peste 10 melodii, dar n0am voce :( adică știu sa cant, pot sa ating note mari dar când ma înregistrez...? (mai mult)
Ce parere aveti despre liceele tehnologice unde sunt si profile de liceu si de profesională? Eu sunt in clasa a 12 la profil de liceu:Tehnician in activitati de comert(inseamna ca ma pot alege...? (mai mult)
Magistratii sunt cei mai bine platiti angajati din Romania chiar si cu salariile de inceput?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?