Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Februarie 2025 sunt:
Am o diploma de competenta lingvistica cu nivelul B1, pe care scrie, , intr- o limba de circulatie internationala". Vreau sa stiu daca ma ajuta la angajare in UK, Birmingham, daca e utila in...? (mai mult)
Îmi spuneti și mie unde invata rezidenții? Adică știu ca fac practica prin spital, dar merg in sali de clasa și li se preda materia sau? Va rog mult sa-mi răspundeți!
Vreau sa devin criminalist(ă). Ce facultate ar trebui sa aleg din cadrul Academiei de poliție Alexandu Ioan Cuza, pentru a deveni (cum am precizat mai sus) criminalist(ă)?
Dacă aș vrea da dau la aviatie am nevoie de un certificat medial clasa 1. Acest certificat se obtine la INMAS. Intrebarea mea este: Pot trece de probele de la INMAS daca am o forma usoară de...? (mai mult)
E greu sa faci o postliceala ca asistent dermatolog? Cam ce ar trebui sa cunoasca si sa faca un asistent dermatolog? Se cauta astfel de asistenti? E obligatoriu si bacul? Il pot da in timpul celor 3 ani...? (mai mult)
Vreau sa devin polițist. Dar îmi este teama ca nu voi mai avea prieteni și ma vor crede un trădător sau nu știu ce. Și am o problemă pot fi polițist dacă sunt fan manelelor?
E adevarat ca in scolile de politie elevii dorm cate 10- 20 in acelasi dormitor si ca dusurile din baie nu au pereti/perdele si fac dus toti deodata dezbracati? Poti sa stai in chirie in timp ce esti...? (mai mult)
Vreau sa devin polițist dar nu sunt sigur. Adică as vrea sa am aceasta meserie dar îmi e teama ca nu voi mai avea prieteni, ca voi fi văzut ca un turnător.Si nu cred ca exista polițiști cărora...? (mai mult)
Daca sunt angajat pot sa ma inscriu la scoala de pompieri? Pot sustine concursul?
Pentru a fi admisa la facultatea de Afaceri și administrații dau examenul de admitere si la matematica? Dacă da, după părerea voastră, un elev la filo, il poate lua fara meditații la...? (mai mult)
Sporurile pe care le au judecatorii pot dubla sau pot tripla salariul?
Vreau sa dau la jandarmi si mai sunt cam 2 luni. Pana sa ma apuc de meditatii voiam sa vad care e programa, din ce lectii se da la romana dar nu am gasit nicaieri programa. Poate sa mi- o zica...? (mai mult)
Mie imi place foarte mult sa fac fotografii de portret si de peisaj si sa le editez. Imi place foarte mult partea artistica, ce tine de design, culori, edit. Dar in acelasi timp imi place si matematica...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. De ceva timp am un nou loc de munca. Mai precis lucrez ca Operator Productie mase plastice, mentionez ca am mai lucrat in trecut. Imi place mesereia asta dar de...? (mai mult)
Buna, am o întrebare. Îți poți baga preaviz dacă ești angajat in Germania și ai 2 luni de munca?
Dati-mi o parere, unde e mai bine ca salariu si ca meserie, la jandarmi subofiteri sau politie agenti? Dau fundita
Știe cineva sigur și concret care este taxa anuala la academia de politie?
Ce rol are un jandram, in special subofiter, ce face mai exct el? Dau funda
Ce pot lucra daca am doar diploma de bacalaureat?
Care este salariul net al unui judecator?
Salut.Ce parere aveti de schimbul de noapte, cu un salariu între 2200-2600 (ambalator paine, dar doar schimbul de noapte)? Ma tentează salariul și nu stiu ce sa fac.
sunt clasa a 11- a si dupa terminarea liceului as vrea sa intru la o facultate de stat, dar, in acelasi timp ce sunt la facultate as vrea sa lucrez. Cum as putea sa lucrez...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, se poate avansa in grad daca merg la scoala de agenti de politie? Daca da, cum?
Salut si dau fundita! Dau un exemplu, sa zicem ca intru la agenți de poliție Campina si daca învăț bine acolo voi primi un grad mai bun? Sau voi fi repartizat într- un loc mai bun? Sau nu te ajuta...? (mai mult)
Salut.Cum este sa lucri pe raion de faianta și gresie, este greu?
A lucrat careva ca client misterios? Un mic feedback?
Am și eu o curiozitate... Pot avea 2 contracte de munca la aceeași firma? Lucrez part time la un mega și as vrea sa mai caut un alt mega la care sa lucrez tot part time și nu știu dacă e ...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva vreun site in care poti investi bani? Gen marksman? Gen sa investesti si sa primesti venit pasiv. Va rog daca stiti si le- ati folosit sa- mi scrieti. Rog seriozitate, doar...? (mai mult)
Iti trebuie neaparat bac ca sa devii pompier? Nu te poti face pompier cu 12 clase? Inainte se facea o cerere parca si nu cred ca era necesar bacu;
De când am început să aplic la joburi pe e- jobs (cam o lună), niciun angajator nu vizualizează CV- ul și nici nu sunt contactată. O fi pe bune anunțurile sau o fi o problema la CV-...? (mai mult)
Pentru facultatea de drept se recomanda sa inveti toate cuvintele din vocabularul limbii romane?
Polițiștii care dau amenzi primesc si ei la salariu ceva din amenzi? Dau fundita
Cate pagini trebuie sa inveti pentru un examen la Facultatea de Drept?
Ce spuneți de Facultatea de Electronică, Telecomunicații si Tehnologia informației? Este o facultate care să merite? Studenți care au terminat?
Ce liceu trebuie sa urmez pentru a fi un bussinessman?
Cu cat trebuie sa iau capacitatea ca sa intru la un liceu militar?
Vreau sa devin astronom, ce ar trebui sa fac ca sa ajung unul?
Știți cumva daca pot sa dau admitere si la Campina la politie si Dragasani la jandarmi in acelasi timp? Adica sa bag dosarul in acelesi an la amândouă.
Dacă îmi fac un tatuaj mai pot da admitere la pompieri?
Merita sa intru la un liceu pe profilul biologie-chimie(Stiinte ale naturii)? Ce materii se fac? Se face multa matematica? Si la ce se da BAC-ul?
Stiti cumva dacă anul acesta se fac angajări la poliția locală?
Bună, TPU! Vreau să dau la liceul militar doar că am ochelari. Îmi poate spune cineva, vă rog, dacă au importanță dioptriile? Și dacă au, care sunt cele maxime? Mulțumesc anticipat.
In ce diresctii ar trebuie sa ma indrept pentru a ajunge in domeniul de criminalistica, respectiv DETECTIV CRIMINALIST? As dori sa primesc raspunsuri concrete si sigure. Ma bazez pe voi
Daca vrei sa te angajezi la stat, educator sau invatator, necalificat, o poti face si in cursul anului? Sau doar in anumite perioade?
Anul aceasta am terminat Facultatea de Științe Economice și am dat la Medicină, dar nu am intrat. Acum îmi caut loc de muncă, dar nu mai nu îmi găsesc. Îmi puteți spune niște locuri unde se...? (mai mult)
Am intrat la comert. La ce facultati poti merge dupa ce termini? Pot merge la drept?
Salut, are cineva idee cand vor fi inscrierile pentru jandarmerie pentru anul 2021? De asemenea scoala dureaza un an la subofiteri? Am auzit ca este posibil sa se facă 2 ani. Daca cunoaste cineva informatii...? (mai mult)
Dacă am adeverința de licențiat și dacă vreau să mă angajez, am nevoie și de diploma de bac? Nu e de la sine înțeles că dacă am absolvit o facultate acreditată care nu se poate face...? (mai mult)
Daca am deja diploma de curs de salvamar+ cea de prim ajutor din Romania, daca ma angajez in Anglia sunt valabile sau e nevoie sa-mi fac cursurile lor de acolo? NPLQ
Ce aș putea lucra într- un aeroport și sa câștig și un salariu măcar 30 pentru început? (să lăsăm piloții, controlorii și însoțitorii de bord) Inginer soft se poate? Sau ceva legat de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?