Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 3 Februarie 2025 sunt:
Buna, imi poate spune cineva daca mai sunt locuri libere la stiintele pedagogiei si la relatii publice, universitatea Vasile Alexandri Bacau? Multumesc!
Salut, sa spunem ca termini academia navala(sectia militara), cum vor fi plecarile pe mare, o sa fii in permanenta pe o nava sau sunt selectii si doar anumiti militari pleaca pe mare? In acest timp...? (mai mult)
Credeți ca daca ma duc pe actorie la un liceu din Romania o sa ma ajute in viata? Nu stiu pe ce sa ma duc, ma gandeam pe actorie, medicina(medic legist) sau psiholog si nu stiu care m- ar ajuta mai ...? (mai mult)
Am auzit cum ca multi fosti soldati din legiunea franceza s-au intors acasa cu probleme de natura psihica. Este adevarat? Cunoasteti persoane de geul? Astept raspunsuri cat mai detaliate!
La ce anume se dau teste pentru a intra in armata ca subofițer/maistru militar /ofițer, in armata?
Cam cat de usor se gasesc locuri de munca ca Graphic Designer? Si aproximativ cam cat castiga in Ro?
ce locuri de munca îmi recomandați prin Timișoara la care sa am și cazare, dacă ați putea să îmi dați câteva variante și păreri, intelesasem ceva de valeo? Dau funda
Credeți ca se poate trai cu 1600 lei ca si tanar in Bucuresti? Fara obligatii, fara chirie de platit, doar utilitatile. Dupa cat timp se poate considera experienta sa o trec pe cv? Adica dupa cat timp...? (mai mult)
Ce locuri de munca se cauta cel mai des in domeniul it?
Pot găsi un job legal unde sa lucrez doar în weekend? Pot lucra doar în weekend chiar și pana la 10/zi ore fiindcă sunt student. Nu găsești job asa nicăieri pe net. Unde sa mai caut în afara ...? (mai mult)
Vreau sa dau la Academia navala Mircea cel Bătrân, Constanta. La ce se da admitere? Pentru mecanica civilă. Mulțumesc
Cum se face ca pe site- urile cu job- uri, astia care baga anunturile scriu toate detaliile posibile, in afara de singurul detaliu care conteaza - SALARIUL? Daca salariul nu e specificat atunci ar...? (mai mult)
Urgent! Salut! Cum aș putea ajunge in SWAT? Ce liceu trebuie să urmez? Există vreunul in România? Stiu ca imi trebuie cetățenia (se poate obține) ce cerințe trebuie să îndeplinesc? Vreau detalii...? (mai mult)
Daca termin scoala militara de subofiteri jandarmi Dragasani sau scoala de agenti de politie Campina pot sa dau dupa la mascati, adică in SIAS? Dau fundita
Cine are salariul mai mare, un jandarm care termina la scoala militara de subofiteri Dragasani sau un politist care termina la scoala de agenti de politie Campina? Dau fundita
As vrea sa stiu unde se fac selectiile pentru junior eurovision 2020. Cant de la 7 ani si am 13 si as dori sa ma inscriu desi sunt 50% ucrainean, iubesc sa cant si cand vine vorba de un concurs...? (mai mult)
Ce este un polițist comunitar?
Salut, am luat bacul abia în a doua sesiune si culmea am vrut sa ma duc la facultatea de constructii civile din Bucuresti. Acolo am observat ca sunt ultimul pe lista celor eligibili la buget cu 6 si ceva...? (mai mult)
La admitere la scoala de pompieri cum functioneaza admiterea? De exemplu sunt 2000 de candidati. Merg la fisa medicala toti, raman 1000. Aia 1000 ajung la proba sportiva. Acolo sunt admiși toti...? (mai mult)
Vreau sa va cer un sfat! Am de ales intre Scoala Militara de Subifiteri de Jandarmi Dragasani sau Scoala de Agenti de Politie Campina. Si as dori sa- mi spuneti care dintre cele doua are amditerea...? (mai mult)
Salut, ca dispecer la o firma de paza cam ce trebuie sa faci?
Daca port aparat auditiv la o ureche, as putea da la pompieri?
Dacă am terminat o facultate in domeniul medical, pot urma la alta universitate un master în management?
Cum sa devii un om realizat profesional? Care este succesul? Faza e ca trebuie sa ai un venit stabil si sa lucrezi ce iti place, sa poti castiga din activitatea aia. Dar cand esti peste hotare soarta...? (mai mult)
Am si eu nevoie de cateva pareri. Am fost ieri si am discutat cu un domn la o spalatorie auto de angajare, part time cu program de la 7:30 la 13 de luni pana vineri si duminica toata ziua si...? (mai mult)
Bună dimineața TPU. Eu anul acesta intru în clasa a 8- a și am vorbit cu mama despre viitor. I- am spus că aș vrea să devin paramedic pe ambulanță la pompieri, dar ea mă obligă să devin doctor...? (mai mult)
Ce salariu are un politist care termina la Campina scoala de agenți? Dar un jandarm la scoala militara de subofiteri Dragasani? Dau fundita
Bunz ziua. Nu știu ce sa aleg între Kinetoterapie și motricitate speciala sau balneofizioterapie. Care spuneți ca-i mai avantajoasa? Ce as putea sa fac după.
Cum îmi găsesc pasiunea principala în viața? Adică ce îmi place să fac?
Am si eu o intrebare legat de mapn, adica intreb pentru cineva! Daca persoana respectiva are o problema cu auzul si poarta aparate auditive de interior fiindca ele nu se vad, poate fi...? (mai mult)
Poate cineva sa imi spuna care au fost criteriile de admitere in anii precedenți la facultatea de drept de la Cluj? As aprecia daca ati putea sa imi oferiți si cateva modele de subiecte pentru ...? (mai mult)
Bună ziua, sunt boboc la liceul militar și aș vrea să știu dacă, după ce voi absolvi AFT-ul, pot face parte din Batalionul 17 Vânători de munte,, Dragoș Vodă " Vatra Dornei.
Care sunt specializările/sectiile la ATM si ce inveti/faci la fiecare?(și câți ani?)
Zilele trecute am vazut o postare in care un politist isi arata nemultumirea pentru restul lumii care crede ca pensiile pe care le au ar fi nemeritate si ca perioada in campul muncii este prea scurta....? (mai mult)
Vreau sa dau la drept si ar fi cazul sa incep sa incep sa invat. Ati putea sa ma ajutati cu teoria la romana si economie? Multumesc anticipat.
Salut, ma numesc Marius, am 16 ani si as vrea sa îmi încep carierea la un club de fotbal ce joacă în seria d Italia si eu joc pe postul fundaș lateral si nu prea imi gasesc locul in teren, vreau...? (mai mult)
Pentru examenul de admitere în cadrul Universității Dunărea de Jos Galați secția asistență medicală generală trebuie să înveți si chimie? Dacă da, ce parte a acesteia?
Am 17 ani si as vrea sa ma angajez la Glovo. Am mai lucrat la ei si anul trecut doar ca acum s- au schimbat niste chestii. Tot vad anunturi de la parteneri Glovo cu "Varsta minima 16 ani" si nu stiu daca...? (mai mult)
Cum pot intra in SIAS? Dua fundita
Ce ati alege intre Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera, Şcoala de Agenţi de Poliţie Campina si Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi? La care se intra mai greu? Care are salariul...? (mai mult)
Program de redactat cv onlain pentru angajare?
De ce sunt job-uri foarte putine care au doar tura 1 indiferent de domeniu?
Deci, eu caut de lucru de 1 an si jumate, nu ma angajeaza nimeni fiindca am deficient de auz. Chiar acum 2 zile am fost la Elba si au spus ca nu am ce cauta acolo si sa nu mai merg niciodata...? (mai mult)
cum se lucreaza la glovo? Este un program de urmat sau un anumit numar de comenzi de atins pe luna?
Salut, acum am intrat in clasa a 12-a dar am o intrebare despre admiterea la facultate, specific umf. Admiterea se da la alegere din biologie, chimie sau fizica? Sau toate 3?
După liceu, doresc sa dau admitere la drept la Cluj Napoca, ce conține examenul de admitere, din ce materie?
Este greu sa gasesti un loc de munca in companiile de jocuri in tara? De exemplu ca programator sau tester.
Salut baieti, am terminat scoala si sunt mutat singur, am mers la un loc de munca si mi-a spus sa vin maine dimineata cu cvul. Cum fac acest cv online sau pe foaie si ce trebuie sa scriu in el?
Unde se poate intra mai usor? In politie la Câmpina sau la jandarmi la Dragasani? Dau fundita
Meseria de croitor se aseamana cu meseria de cizmar? Se invata diferit de la inceput?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!